Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Félve mondom, de úgy látszik, elindult valami. Remélem realista kijelentés lesz. 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

REALista
Szávay Á. (Hun) 2 6 6
Parmentier P. (Fra) 0 2 2

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

grebber
Czink, Grandin (magyar, dél-afrikai)–Szávay, Uhlirová (magyar, cseh) 6:4, 1:6, 10–7

Next PC upgrade: 2022

B0B0
Ági kikapott Williamstõl, de bíztató, hogy szettet tudott nyerni.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

grebber
Arn Gréta remekül játszott, és döntõ szettre kényszerítette a világranglista-5. Venus Williamst, ám kikapott a 220 000 dollár összdíjazású acapulcói nõi tenisztorna 2. fordulójában. Szávay Ágnes az olasz Roberta Vincivel szemben nyert 7:6, 6:4-re, és épp Williams-szel találkozik a 3. fordulóban.

B0B0
Ági V. Williamsszel játszik

Akit most vert meg, 70. a világranglistán. Talán ez az elsõ mérvadó gyõzelme az idén.

grebber
Tenisz: Szávay Ágnes párosban kiesett Acapulcóban

Szávay Ágnes párosban befejezte a küzdelmeket az acapulcói tenisztornán, miután három játszmában kikapott az elsõ fordulóban a cseh Vladimíra Uhlírová oldalán a mexikói Erika Clarke, Daniela Munoz Gallegos párostól.

A magyar sportoló egyesben még versenyben van, a 2. fordulóban az olasz Roberta Vincivel csap össze várhatóan ma késõ délután.

Clarke, Munoz Gallegos –Szávay, Uhlírová 0:6, 6:4, 10–7

Arn Gréta is továbbjutott egyéniben!Remélem a döntõben újra összefutnak 😄 Sajnos Arn megkapta a Williamsak egyikét 😞

B0B0
Megnéztem. Ez a csaj hétszázvalahanyadik a VR-n.

grebber
Elvileg nemsokára párost is játszik Szávay:

E. Clarke
D. Munoz Gallegos

A. Szavay
V. Uhlirova

grebber
Szávay Ágnes most túlélte az 1. fordulót: Anna Orlikot verte meg!

A magyar lány két játszmában bizonyult jobbnak 15 éves fehérorosz riválisánál, s továbbjutott Acapulcóban. 7:5/7:5

passatgt
stat alapján szerintem engedte Arn-t is továbbjutni

B0B0
Vagy csak tudta elõre, hogy így juthatnak be mindketten és megbundázta 😊

[Jakuza]
Hat en sem ertem ezt.
Itt valami nagyon komoly pszichikai problemak vannak.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

B0B0
1.: Hogy lehet elveszteni egy meccset 6:1 4:0-ról??? <#csodalk>

2.: Már az elején eleve nem értettem, hogy egy wr 30. versenyzõnek miért kell selejteznie egy ilyen tornára. Az meg már végképp magas, hogy miután kikapott, miért jutott be. Akkor mi a frásznek játszatták le velük ezt a meccset??

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

desigo
hát ha feladják az ellenfelei xD
banok
hihetetlen Ági két meccset megnyert egymás után!! 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

grebber
Szávay Ágnes és Arn Gréta is továbblépett Acapulcóban
Szávay Ágnes és Arn Gréta is bejutott a mexikói WTA-torna selejtezõjének utolsó fordulójába, miután elõbbi a svéd Johanna Larsont, utóbbi a francia Olivia Sanchezt verte meg a 2. körben. A fõtáblára kerülésért a két magyar teniszezõ egymás ellen küzd meg.

Szávay (magyar)–Larson (svéd) 6:3, 1:0-nál Larson feladta
Arn (magyar)–O. Sanchez (francia) 6:7 (5–7), 6:1, 6:3

grebber
Arn után Szávay is továbbjutott a mexikói selejtezõben
Mindkét magyar teniszezõ továbbjutott a mexikói nõi torna selejtezõjének elsõ fordulójából, Szávay Ágnes 6:3, 6:2-re verte meg argentin ellenfelét.

desigo
De végre lehetne örömmel szurkolni,izgulni valakiért és elég nehéz elfogadni,hogy kiégett.
Reménykedni mégiscsak jobb mint elfelejteni.
B0B0
Egy kicsit sarkosan fogalmaztál, de a nagy része fedi a valóságot.

[Jakuza]
Ez volt nem olyan regen a velemenyem errol.

Utalom, ha azt kell mondani kesobb, na ugye megmondtam.
De sokan nem akarjak realisan kezelni a tenyeket. Az elsport manapsag mar kokemeny elet-halalharc a milliokert, aki nem teszi oda magat az igy jar.
Itt nincs helye linkeskedesnek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

B0B0
Eléggé elszállt az arca. Ezt már több forrásból is hallottam. Ott kéne kezdeni a regenerálódást, hogy újra visszaalakulna azzá a kis szerény, szeretnivaló lánnyá, aki 2 éve volt. Nagyon úgy fest, hogy Bocskai Josénak volt anno igaza. Kérdés, Ági magába akar-e nézni, vagy nem.

Casillas
meg = még

gondolom.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

passatgt
már nyert

[Jakuza]
Mar csak az a kerdes nyerni fog e meg valaha is egyetlen merkozest. 😄

B0B0
105. a világranglistán. No comment...

tesó07
WTA-TORNA, BARCLAYS DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS, DUBAI

1. FORDULÓ
Szávay Ágnes – Camille Pin (francia) 6:2, 2:6, 3:6

Ez egyre kínosabb.....

RMCF

tesó07
Akkor jó,csak nem tudtam miért írtad be kétszer is,annyira nem jó eredmény...😞

RMCF

bajom nincs, csak nem tartotta meg a formátumot /mármint azt, ahonnan másoltam!/.... így nem egymás alá estek a számok!

jaja, hosszú az év... visszanézek majd a topikba a decemberi évértékelés után! tippem van, h a mérleg merre fog billenni...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

sb1
A tavalyi is az volt....

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

tesó07
Én is ebben reménykedem.

RMCF

B0B0
Hosszú még az év.

sb1
Úgy látszik a tavalyi "formát" sikerûlt idénre is átmenteni...sajna...

tesó07
Neked mi a bajod...?

RMCF

passatgt
ezt írtad elõbb is😊

wááá!!! 6-7, 2-6...

Szávay Á. (Hun) 6 2
Li N. (Chn) 7 6

hááát... vhogy megint nem jött össze... de legalább a tippmixem jött 😛

nembaj legalább kap némi kis önbizalmat!
B0B0
Megvan a második is

Az ellenfél 458. a ranglistán.

desigo
nah végre ilyen hírek 😊
B0B0
Na ja. Nézzük a jó oldalát.

tesó07
Hát..ez van,de vki ellen már ideje volt.😊

RMCF

B0B0
Megvan az idei elsõ gyõzelem, de szomorú, hogy a VR 327.-je ellen

banok
most volt a mai. kikapott.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0
Tudja valaki, mikor lesz Ági FED kupás meccse?

ne nekem... majd Áginak, ha végre sikerül egyszer nyernie...

Kit--Kat
Gratulálok!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

😄 az mennyi? /mármint idõintervallumban, amíg 'jól ment' neki/ kíváncsi vagyok fel tud-e állni egyébként...

#2561 -> elég szar ez ennek az országnak!

passatgt
amúgy átszervezte a programját, hogy eltudjon jönni válogatottba

+ pont😊