3180
Banner by Grizzly21
-
#2780 Én meg most úgy érzem, hogy Ági tovább fog jutni... -
#2779 majd meglátjuk:) -
#2777 Eddig nem is lehetne jobb a RG magyar szempontból. -
#2776 Juhhé^^ -
#2775 10-8 omg -
#2774 M. Czink 4 6 10
S. Bammer 6 3 8
-
SzocsA #2773 dehogynem elég magas oddsz volt ágin és bejött!
szafinon meg buktam 8 kilót
de lehet megint csak fellángolás! -
Doktor Lucsok #2772 jön Venus... -
#2771 persze, meg kell nyerni, vagy te nem szurkolsz ezért? -
SzocsA #2770 persze!?!? -
#2769 gyerünk, Hajrá Ági! meg kell nyerni a párizsi viadalt! -
#2768 Szerintem már azok is belátják akik temették, hogy hiba volt a részükről. -
#2767 Szerintem meg igen... -
#2766 Ez nagyon nem jó hír :( -
#2765 Huhh, erre asszem nem sokan számítottak. Tényleg gratula, egy ilyen nagy győzelemre már szükség volt! Jöhet az izomagy! :-) -
#2764 Gratulálok Áginak!
Ez valami brutális győzelem volt, félelmetes adogatójátékokkal. Már tegnap is jól ment neki a szerva a párosban, de sztem ma még arra is rátett. Ha meg tudja ezt tartani, akkor még Venus ellen is lehet esélye. Bár ő még nem jutott a 3. fordulóba Safarova ellen. -
#2763 Következő fordulóban valószínűleg Venus Williamssel találkozik.Remélem közvetítik majd... -
#2762 jöhet Venus Williams vagy Lucie Safarova -
#2761 na erről van szó-.- -
#2760 ez elég laza
gratula -
#2759 A 2. meg 6-0-ra!!!! Nagyon szép volt Ági, csak így tovább, HAJRÁ!!! ÉS oly sok idő után végre kettős-hiba nélküli győzelem :D -
Doktor Lucsok #2758 6-0 ez elég kellemes... -
#2757 Másodikban meg 4:0-ra vezet.. -
Doktor Lucsok #2756 Az első szett 6-2-re behúzva! -
#2755 Ági párosban Dulkoval az oldalán 6-3 6-4-re nyert a Camerin, Csakvetadze duó ellen.
Szerencsére nem húzták sokáig, így Ági mehet pihenni. Még mindig kissé betegen minden pihenéssel töltött idő jól jön a holnapi meccsre. -
#2754 Czink is továbbment, jó lenne egy Szávay - Czink döntő:D -
#2753 egyebet:) -
#2752 És a szponzorok mi a rákot fizetnek akkor? -
#2751 hát olyan hamar azért nem hiszem -
#2750 NSO:
„Késtem tíz percet, és az olasz már le akart léptetni a bíróval, pedig negyedórát kell várni a szabály szerint. Ráadásul azért nem jöttem, mert rá vártam az öltöző előtt, ugyanis hivatalosan együtt kellene felkísérni minket a pályára. Csakhogy ő már előbb kiballagott…” – mondta Szávay a találkozót követően a sportszerűtlen olaszról.
– Csodálom a türelmét. Amennyiszer az olasz lánynak szerencséje volt…
– A végén, amikor a legjobban kellett, viszont nekem volt mázlim, egy a hálóról felpattanó labdával lett mérkőzéslabdám. Mondjuk nem tudom, miért panaszkodott utána, addig végig hihetetlenül szerencsés volt. Amúgy sem viselkedett valami szimpatikusan.
– De legalább legyőzte.
– Örültem is, hogy két szettben sikerült. Kicsit beteg vagyok, antibiotikumot szedek még néhány napig, és csak háromnegyed órákat tudtam edzeni, úgyhogy ha harmadik játszmára kerül a sor, nem biztos, hogy bírtam volna erővel.
– Egyáltalán megfordult a fejében, hogy az olasz kihúzhatja a döntő szettig?
– Az igazat megvallva gondoltam rá a második játszma derekán, hiszen volt labdája az öt-öthöz is, onnan meg bármi megtörténhetett volna. De szerencsére sikerült hoznom az adogatásomat a végén, ha nehezen is, utána pedig már ő is hibázott.
– Addig is, viszont nagyon kellemetlen stílusú ellenfélnek tűnt.
– Szerintem a junior mezőnyben láttam ilyet utoljára, hogy valaki így kanalazgassa vissza a labdákat – de annak is még az elején. Szörnyen kellemetlen volt, meg is nehezítette vele a dolgomat, de aztán szerencsére abbahagyta, próbálta gyorsítani a játékot, úgy meg már nem volt annyi esélye.
– A következő ellenfél Jelena Vesznyina lesz a második körben.
– Szerdáig remélhetőleg teljesen meggyógyulok, ki tudom magam pihenni – ez kelleni is fog, mert nehéz mérkőzésnek ígérkezik. Miamiban csúnyán elvert tavaly, de akkor nagyon rosszul játszottam. Szerencsére kemény pályán sokkal jobb, mint salakon. -
#2749 Na ja. -
#2748 meg utazgatni, edzőt fizetni, felszerelés, hamar elmegy az első pár fordulós pénz -
#2747 Egész jól lehet keresni a tenisszel:
1. forduló: 4,2 millió forint
2. forduló: 6,7 millió forint
3. forduló: 11,5 millió forint
nyolcaddöntő: 19 millió forint
negyeddöntő: 37 millió forint
elödöntö: 74 millió forint
döntö: 148 millió forint
győztes: 297 millió forint -
#2746 6-3 6-4
Gratulálok Áginak!
A várt győzelem megvan, a játék meg olyan volt amilyen. Vesnina ellen sokkal komolyabb teljesítmény kell majd. Remélem sikerül teljesen kihevernie a múlt heti vírusos megbetegedését, ami miatt szombatig edzeni sem tudott.
HAJRÁ ÁGI! -
#2745 Első játszmát 6:3-ra behúzta, és most is 3:0-ra áll, nem lesz itt baj szerintem... -
#2744 Ági véleménye a 2 utolsó meccséről és a tornáról:
„A meccs előtt csak a szokásos idegességet éreztem, arra nem gondoltam, hogy negyeddöntő Mauresmo ellen és mit jelenthet a győzelem. Ma nagyon jól ment az elején, de mentálisan és fizikálisan is fokozatosan elfáradtam. A második játszma elején 1-2 gémet elbuktam, 3:2 helyett 1:4 lett és ő sokkal jobban kezdett teniszezni. Jól szervált, agresszívan játszott, alig hibázott. Ha 2:2 lett volna, akkor teljesen másképp alakul a folytatás, nem kezd el annyira jól játszani. Sajnos én többet hibáztam, amik az elején bementek, ekkor nem.
A vereség ellenére nagyon jó és pozitív hét volt számomra. Nem csak a nyomást éreztem, de élveztem is a meccseket, a versenyzést. Fizikálisan is sokat javultam. Minden mérkőzésemen voltak nagyon jó szakaszok és egyiken sem játszottam rosszul. Pennetta ellen legalább másfél szettig remekül ment. Rezai ellen a harmadik játszma volt szuper.
Azarenka ellen az elején nagyon izgultam, nem teniszeztem olyan jól, de aztán nagyon jól kezdtem teniszezni. Irányítottam és az eredmény meg a játék képe is elég sima lett. Salakon még nem játszottunk és ez sokat számított. Mi egészen fiatal korunk óta nagy riválisok vagyunk, ezért is volt annyira értékes a győzelem. Mentálisan jobban elfáradtam, mint fizikálisan, bár a lábam fájt egy kicsit. Igaz az mára teljesen elmúlt.
Nagyon sok önbizalmat ad ez a hét, három nagyon jó játékos ellen tudtam nyerni. Hiszem, hogy sikerül átmentenem ezt a formát a Roland Garrosra”- búcsúzott Ági, aki azt azért még elárulta, hogy Párizsban az argentin Dulkoval indul párosban és a jövő héten Budapesten készül a szezon második Grand Slam versenyére.
Természetesen a "jövő héten" az a ma kezdődött hetet jelenti. -
#2743 Szerintem is, ezen a tornán nagyon szépen teljesített és még egy top10-es játékost is megvert. -
#2742 Én is örülök,hogy legalább javuló tendenciát mutat
csak így tovább a többi tornán! -
#2741 mindegy, jobb volt legalább mint szokott lenni:) -
#2740 Plusz azt is bele kell számolni, amit a bal combján láthattunk. Nem véletlenül volt ott az a tapasz. Már tegnap is így játszott és ápolni is kellett őt is, nemcsak Azarenkát. Ági biztos vagyok benne, hogy kicsit kímélte magát az RG-re, nem akart komolyabban megsérülni.