Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
leszállóágban?

akkor bizonyára azért nem nyert indianaban a döntõben😊

Isthy
Azt gondolom a jelen helyzetben ez volt a realitás. Ne feledjük, Ági még most kezdett elindulni felfelé a gödörbõl, Vika pedig most kiváló formában van. A küzdés megvolt a 2. szettben (1-4-rõl 4-4 dupla breakkel), de most nem tudott élni a lehetõséggel.

Én összességében elégedett vagyok a 2 nagy tornán hozott teljesítményével. Megnyert két 3 szettes meccset és megverte Ivanovicsot. Most ismét tovább lépett a felfelé vezetõ úton. Remélem a 3 hét felkészülés alatt sikerül összehozni egy normális adogatást, amivel a továbbfejlõdés biztosított lehetne. Meg ugye meglesz az edzõ is, ami szintén segítség a visszavezetõ úton.

Jó felkészülést kívánok Áginak!

HAJRÁ ÁGI!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Sajnos kikapott 6:2 6:4-re.

Nézzük egy kis realitással a dolgot. Ivanovics nem akármilyen lejtõn zuhan lefelé, Azarenka pedig pont a fordítottja. Az idei éve szenzációs (két tornagyõzelem, 17:2-es arány). De ez a torna is ugyanúgy bíztató, mint az ez elõzõ. Ági, úgy látszik, kezd erõre kapni. 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

passatgt
ott kikaptak

grebber
Itt vagyunk nyugodj meg!

Párosban mikor fog játszani?

Next PC upgrade: 2022

tesó07
Nagy gyõzelem!!Nem tudtam hogy mikor játszik pontosan,úgy hogy ez egy kellemes meglepetés volt.Ez már nagyon kellett Áginak,remélem halad tovább ezen az úton.<#taps>

RMCF

Kit--Kat
😊
Most hol vannak akik temették?😊
De persze még elszállni sem kell, de jó úton halad megint.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
Gratula Áginak!
csak így tovább...
Isthy
Gratulálok Ági! Ez pazar gyõzelem volt! <#taps><#worship>

A 3. szettben szinte lelõtte Anát a pályáról. Ráadásul az esõszünetek sem törték meg a játékát. Megint a 3. szettben jöttek a legjobban az elsõ szervák.

Jöhet Azarenka. Nagyon kemény lesz, mert õ most kiváló formában van. De a mai meccs sok pozitívumot hozott Áginak, ezért megvan a gyõzelem esélye.

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
b+ megverte Ivanovicsot <#wow1>
úgy néz ki tényleg kijött a hullámvölgybõl.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Casillas
és 6-1 a harmadik szett 😊))))))

Vivimos por ti, vence por nosotros.

B0B0
Siráááály!!! Bent van a 16-ban!!! 😊) Reméljük, ez átszakítja azt a bizonyos gátat!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

[Jakuza]
6:1

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Meccslabda 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Na 5:1 es o szerval innen csak nem bukja el mar.

[Jakuza]
Azert varjuk ki a veget. 4:1

Casillas
agyonveri harmadik szettben <#hawaii>
jelenleg 6-4 4-6 4-0, meglesz a meglepetés, csak el ne kiabáljam!

B0B0
Elsõ szett megvan 6:4-re!!!

tesó07
És tényleg..😊
Na nem baj,de most meg kell verni tétmeccsen is.

RMCF

Isthy
Ági idén még nem nyert 3 szettben a Francesca elleni meccsig.

Ági 2009-ben

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Már játszottak egymás ellen tavaly Berlinben salakon a negyeddöntõben. Emlékezetes meccs volt, mert sajnos sötétedés miatt félbe kellett szakítani. Másnap a pihenõ után Ana húzta be a meccset 3-6 6-4 6-3-ra.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Ott nehéz lett volna nem összekerülni 😊

tesó07
Tétmeccsre gondoltam.😉

RMCF

Kit--Kat
A tavalyi Gála meccsen megverte😛

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

B0B0
Már nyert idény 3 szettes meccset, csak nem Schiavone szintû játékos ellen.

tesó07
Gratulálok Áginak!!Csak összejöhet már végre az Ivanovics elleni meccs.Eddig általába mindig kiesett ilyenkor vagy egyik vagy másik.....

RMCF

Casillas
áucs

grebber
Szávay ellenfele a 3. fordulóban az Ivanovics–Koritceva mérkõzés gyõztese lesz.

Isthy
Gratulálok Ági! <#taps>

Ezzel megvan az idei elsõ 3 szettes gyõzelem is <#eljen>
Ráadásul szetthátrányból, ami növeli az értékét.

Ági 2-6 6-4 6-2-re hozta a Francesca elleni meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

grebber
Az olasz Francesca Schiavone lesz a 25. helyen kiemelt Szávay Ágnes ellenfele a miami nõi tenisztorna második fordulójában.

grebber
25. helyre lépett elõ!

Kit--Kat
Jújj...

sb1
Ami ugyebár nem nagyon számít, míg a top 10-be be nem kerûl, hiszen ott van csak igazán nívója ennek a rendszernek...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

grebber
1 helyet elvileg elõre lép a ranglistán ha jól számoltam!

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

[Jakuza]
Az lehet, de most volt csak komolyabb ellenfele.
Ott viszont egybol el is bukott.

tesó07
A harmadik szettben 3:1-re vezetett Ági,de végül is ezt már megszokhattuk....
Am sztem is elõrelépés,hogy nyert sorozatba pár meccset,hátha egy kis önbizalmat is szerzett,úgy hogy hajrá!

RMCF

B0B0
Nem volt rossz ez a torna. Ha mindegyiken hozná ezt az eredményt, akkor már lehetne beszélni valami fejlõdésrõl is. És azért ez Indian Wells volt, nem egy palermoi Tier IV-es verseny!

Radwanska 2 6 5 6
Szávay Á. 1 0 7 3

mondjuk ez nem a 66-dik helyen álló Gallovits Edina volt...de egy top 10-es csajtól az a minimum, h továbbjusson...

ez van....

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

B0B0
Sirályság! Ez már 4 kört jelent! Idén rekord! 😊

desigo
nah fejlõdõképes 😊
passatgt
<#wow2><#eljen>

REALista
A. Szavay 6 6
K. Barrois 3 4
<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

B0B0

grebber
Pedig pont az ilyen tornákat kéne megnyernie neki ahol alig van nagy név!

B0B0
Elszóltam??? Nehogy má az én nyakamba vardd! 😊)

[Jakuza]
Elszoltad, nem kicsit.

"Szávay hozta az elsõ szettet, majd 4:1-re vezetett, mégis kikapott"

desigo
majdcsak beindul xD
passatgt
ráadásul a francia(aki mellesleg jól néz ki😊) már tavaly kétszer is megverte