Szávay Ági
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én összességében elégedett vagyok a 2 nagy tornán hozott teljesítményével. Megnyert két 3 szettes meccset és megverte Ivanovicsot. Most ismét tovább lépett a felfelé vezetõ úton. Remélem a 3 hét felkészülés alatt sikerül összehozni egy normális adogatást, amivel a továbbfejlõdés biztosított lehetne. Meg ugye meglesz az edzõ is, ami szintén segítség a visszavezetõ úton.
Jó felkészülést kívánok Áginak!
HAJRÁ ÁGI!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nézzük egy kis realitással a dolgot. Ivanovics nem akármilyen lejtõn zuhan lefelé, Azarenka pedig pont a fordítottja. Az idei éve szenzációs (két tornagyõzelem, 17:2-es arány). De ez a torna is ugyanúgy bíztató, mint az ez elõzõ. Ági, úgy látszik, kezd erõre kapni. 😊
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
DUNAFERR FOREVER!!!
RMCF
Most hol vannak akik temették?😊
De persze még elszállni sem kell, de jó úton halad megint.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A 3. szettben szinte lelõtte Anát a pályáról. Ráadásul az esõszünetek sem törték meg a játékát. Megint a 3. szettben jöttek a legjobban az elsõ szervák.
Jöhet Azarenka. Nagyon kemény lesz, mert õ most kiváló formában van. De a mai meccs sok pozitívumot hozott Áginak, ezért megvan a gyõzelem esélye.
DUNAFERR FOREVER!!!
úgy néz ki tényleg kijött a hullámvölgybõl.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
jelenleg 6-4 4-6 4-0, meglesz a meglepetés, csak el ne kiabáljam!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
RMCF
Next PC upgrade: 2022
Ezzel megvan az idei elsõ 3 szettes gyõzelem is <#eljen>#eljen>
Ráadásul szetthátrányból, ami növeli az értékét.
Ági 2-6 6-4 6-2-re hozta a Francesca elleni meccset.
DUNAFERR FOREVER!!!
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
DUNAFERR FOREVER!!!
Ott viszont egybol el is bukott.
Am sztem is elõrelépés,hogy nyert sorozatba pár meccset,hátha egy kis önbizalmat is szerzett,úgy hogy hajrá!
RMCF
Szávay Á. 1 0 7 3
mondjuk ez nem a 66-dik helyen álló Gallovits Edina volt...de egy top 10-es csajtól az a minimum, h továbbjusson...
ez van....
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
K. Barrois 3 4
<#eljen>#eljen>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Szávay hozta az elsõ szettet, majd 4:1-re vezetett, mégis kikapott"