41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Pianista
    ezt használom:) és az a legjobb benne hogy támogatja a többi antivirnyát és kémprogramirtót.
  • gyűjtő
    Szervusztok!

Egyebek mellett az a-squared Anti-Malware program 30 napos változatát használom.
    A gép ellemőrzésekor olyan fájlokat is megjelöl, amelyeknél szinte biztos vagyok abban, hogy nem lehet fertőzés veszélyes, legfeljebb az adott és fertőzöttnek jelölt pl. exe fájl olyan programot futtat, amelyik a normál működési módjában hordozza a gyanút.
    Példát mondok:
    Az Absolute Sound Recorder nevű programot a honlapjáról töltöttem le és telepítettem. Az oldal, ahonnan származik tiszta. Aktiválásként serial tartozik hozzá. Még mielőtt aktiváltam volna, megvizsgáltam az a-squared programmal és fertőzöttnek jelölte a program telepített exe fájlját.
    Még annyit kell tudni az Absolute Sound Recorder programról, hogy egyebek mellet a weblapokon működő stream rádiók hangját lehet vele letölteni. Emiatt az Absolute Sound Recorder programnak "kutakodnia" kell a weblapon, de nem feltétlenül kémprogram.
    Nektek nincs olyan tapasztalatotok, hogy az a-squared program túl "szigorú"? Például akkor, ha nyilvánvalóan ártalmatlan cookikat is megjelöl.
  • Doomista
    |Started:2008.10.23|Eldorado|Full INT S/S|Lvl 2x|HUNTomi13
  • lck
    Ezt tesztelte valaki ?
    Nemrég jött ki a 4-es verziója. Csak 7 megát eszik, és a free is valós védelemmel fut, a gépet nem fogja és frissíti is magát.
    Gyakorlatilag nincs is különbség a free és a fizetős között.
    Csak a free-ben nem lehet kikapcsolni a találatok visszajelzését a központjuknak.
  • dragon11
    Mert? nem botolok..:d nem is játszok egyelőre. honnan szedted?
  • mrzoltan
    jóvan ezek aktivátorok...
  • Doomista
    silkroad-bot
  • dragon11
    He? értelmesen dumáljál..
  • slime001
    Az ilyen képeket legközelebb mellőzd.
  • Doomista
    jah értem xD
  • Vardar
    #8380>Trojan.Win32.Vaklik!IK
  • Doomista
  • Doomista
    "zoltan tudok gratulálni a vaklik-adhoz..."vagy 10 perce ezen röhögök:D

mivan ? mivan ? [röhögni akar]
  • Vardar
    A Comodo minden tűzfal mestere! Nincs nála jobb, csak rosszabb. Ébredjetek fel vak felhasználók!
    zoltan tudok gratulálni a vaklik-adhoz... vagy 10 perce ezen röhögök:D
  • Rundstedt17
  • Doomista
    látom kockulsz megint.
  • dragon11
    slime001, nincs mit. xÐ
  • Doomista
    smile ?
  • slime001
    Légyszíves vegyél erőt magadon és próbáld leírni normálisan a nevemet! Köszönöm.
  • Doomista
    erre valo a sg privátüzenet :D csörögj rám és átdobom,ha felraktad az avirát stb.
  • matyi0323
    azt majd megköszöngetném:D habár még nincs msn.. de dolgozom rajta:D
  • matyi0323
    a comodot nem ismemrem... aza vira-t meg már használtam, mint vírusírtó így maradok még ennél:)
  • Doomista
    nm ;)
    ajánlom smiley beállitásait,nálam legalábbis megvannak a képek rarban,ha smiley akarja,átdobom neked,vagy ö átdobja.igy nagyobb a védelem,frissités is bevan állitva,etc :D szal jó énis az ö beállitásaival tolom :D
  • matyi0323
    köszi szépen:) " gyorsan" leszedek egy sp3-t aztán meglátjuk hogy működik:D de köszi linket:) majd sikítok, ha nem jó:D ha meg jó lesz akkor mégegyszer (előre is) köszi!!
  • Doomista
    nem
  • Met
    az Avira tűzfala jobb mint a Comodo?
  • Doomista
    és néha gyorsabban leszedi más oldalrol mint a hiv. oldalrol.köszöntem ismét.
  • Doomista
    nem.
    én olyan oldalt adtam,ami 100%san megbizhato,nem pedig valami zolee.atw.hu szarságot...köszöntem.
  • mrzoltan
    Vírusirtót sztem csak hivatalos oldalról szabad leszedni...
  • Doomista
    key-t itt kapsz.
    regisztrálsz,és leszeded a keyt.
  • mrzoltan
    Itt van...
  • Doomista
    donlod
  • Met
    Én Comodo-t használok
  • matyi0323
    nagyon szemét lennék, ha kérnék egy pontos dóónlóóód linket?:D:D attól megköszönném, hogy szemét lennék..:D:P kösssz!!!!
  • dragon11
    Avira Premium Security Suite...
  • Doomista
  • slime001
  • matyi0323
    Hello, Avira-t használok, msot raktam újra az xp-t aztán tudnátok meléé ajánlani valami jó tűzfalat?! esetleg egy link?:D:D köszi szépen!!
  • etele34
  • dragon11
    Milyen érdekes, Nálam sose talál semmit..