41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Nálam is frissült.
  • slime001
    Nálam frissült. Talán lejárt a kulcsod.
  • slime001
    Ha nem sikerült beállítani akkor:

Administration > Scheduler > Insert new job > update job > interval > beállítod 1 órára és bepipálod alul a 2 négyzetet
  • JoeFromHun
    Nah jó de azért gondolom manuálisan ki kéne,hogy frissüljön. De úgy sem igazán akar.
  • Doomista
    majd ha kihal az emberiség,akkor nem lesz :)
  • slime001

Date: 29 Oct 2008
    Time: 11:49 UTC+1

Az Avirában állítsd be, hogy óránként nézzen új frissítések után, mert alapból 24 óra van beállítva és ha lekésel róla akkor nem tölti le magától!
  • lck
    Nincs új vírus.
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Elnézést a láma kérdésért de nem tudja véletlen valaki,hogy mi az oka,hogy pár napja nem frissül az AVIRA?
    A válaszokat köszönöm előre is!

Üdv:JoE
  • slime001
    Mindjárt gondoltam.
  • Doomista
    tudom -.-"
  • slime001
    Nem kell hozzá gratulálni. Egyik se kártevő. A-squared-et bármilyen gépre rakod mindenhol talál valami spyware-t. Nálam szintén a windowsos számológépet titulálta vírusnak...
  • Doomista
    direkt vagy véletlen ?
    grat hozzájuk xD
    nálam nem talált semmit a gépen egyik program sem xD
    csak nekem sokat kell tisztitani a gépemet XFD
  • mrzoltan
    Friss szerzeményeim:
  • dragon11
    Nekem ugyan ilyen volt a másik gépen..
  • PunkZoli
    kösz, és a saját rendszerén belül??? mellesleg így se rossz
  • dragon11
    Avast 4.8 PRO-val vagyok kb fél éve, de mindjá rakom felfele a kis09-et az a nodot is hazavágja;-)
  • etele34
    De nem a teszt eredményekért, hogy én is (közbe)szóljak. Nagy különbség!
    Én nagyon sokáig avastot használtam, de aztán idén év elején egy barátom (gyanútlanul) küldött nekem egy csatolt fájlt e-mailben. Ezt, jó szokásomhoz híven minden esetben ellenőriztetem a megnyitás előtt az éppen gépen lévő aktív antivírus programmal. Akkor az avast látta el a feladatot és nem jelzett semmit, így megbízva benne, hát megnyitottam a fájlt. Mondanom sem kell, hogy azonnal átrendeződött Windowsom mert fertőzött volt az a csatolt fájl.
    Nehezen, de rendet tettem és avast helyett felraktam a NOD-ot. (ez most nem reklám lesz!)
    Átküldettem újra azt a fertőzött fájlt és a NOD már megnyitni sem engedte az e-mailt, mert azonnal sikoltozott és karanténba vágta az egészet. Na nekem ezért és ezek után nem kell az avast mert a heurisztikája (ha van olyanja egyáltalán) nem valami hatékony vagy inkább nulla.
    És hát a NOD is ingyenes ha éppen úgy akarom. Tudjuk ezt itt a fórumon is.
  • dragon11
    Nézzd meg jobban, járj utána. Igazat mondtam :P
  • Doomista
    nod fizet a sok reklámért, a másik kettö meg nem ,ennyi .
  • etele34
    Ha a Ti logikátokat folytatom, akkor most - a tesztek állását figyelembe véve - kevesebb pénze volt az ESET-nek mint a másik kettőnek.
    De ugye ez nem igaz? Csak a NOD fizet az már csak olyan. A másik kettő nem? Ha ...
  • mrzoltan
    Azt drágábban adják....
    Annyit nem ér az egész teszt.
  • Doomista
    100%-ost sosem fogunk látni,hisztek e nekem ? aSDsadASDSADS
  • mrzoltan
    HeadShoot
  • Pianista
    nesze neked nod:)
  • Doomista
    de akkoris jobban teljesitett az avira meg az avast a nodnál...nézd már meg....oda az a névsor ...:

AntiVir (Avira) ++ ++ (4) + ++ + ++ 99.8% 99.0%
    Avast! (Alwil) ++ ++ + + o o 99.3% 98.3%
    Nod32 (Eset) o o ++ ++ ++ + 94.4% 94.7%

99.8%
    98.3%
    94.7%
  • Vardar
    Aki okos az nem hisz a Virusbulletinnek.
    Én is Avast!-ot használok nincs mellette semmilyen valósidejű program mégis élek.
  • etele34
    Hali!
    Ha
    erre a tesztre gondolsz akkor tévedésben vagyol. Itt névsor szerint következnek egymás után a szoftverek és nem a teszteredményeik szerint.
    De ezt már mintha írtam is volna nemrégen.
  • dragon11
    A Spyware doki megmarad mellé, de az Avast 4.8 PRO jobb mint a Nod32, tesztekeben is elalázza.. még nevettünk is rajta a többiekkel.. asszem Avira után van az Avast!:)
  • etele34
    Elég az a-squared valós védelme például egy NOD mellett kiegészítés képpen, de az avast!Pro mellé szerintem inkább valami erősebb anti-spyware valós védelme kellene. Hangsúlyozom, hogy SZERINTEM.
  • dragon11
    kk thx.;)
  • Doomista
    Egyik se.
  • Vardar
    Egyik se.
  • dragon11
    Akkor tartsd meg magadnak :) Nekem nem kell..:) a-squared ftw^^

Btw, szerintek melyik legyen valós idejűvel:
    -Asquared
    -Spyware Doctor 5.5.1.322(nincs vírusmotor)
    -Spybot 1.66

??

Avast 4.8PRO mellé kéne, meg sztem felrakom ezek mellé a Comodo tűzfalat.:P
  • Vardar
    Na a CounterSpy csesztetésével álljál lefele, mint a magyar gazdaság. A CS egy nagyon jó program, csak nálad szar.
  • dragon11
    Haha:D
  • hitman090
    Közben eszembe jutott hogy amikor betetem a DVD-t és akartam telepiteni mielöt egyátalán boot-olt volna a DVD röl ez az üzenet fogadott.

Virus:boot sector write continue? (Y/N)

Megkérdeztem egy forumon és azt mondták kapcsoljam ki a Bootprotectiont a bios-ban és akkor bootolni fog a DVD röl és sikerül telepítenem de hát nem igy van mint azt lentebb leirtam az alaplapom MSI K9N SLI-2F ha az számit PLS HELP!!!
  • Doomista
    kussolj már el te faszharapó!

jesszus,rosszab vagy mint a trojan downloader virus !
  • dragon11
    OMG SENKI FEL NE TEGYE EZT A COUNTER FASSÁGOT! Le se lehet törölni, bezárom shut down-nal azt még mindig azt írja fut, hogy a faszba töröljem le..

Istenem ilyen fos programot ÉLETEMBEN NEM LÁTTAM.
  • dragon11
    Most komolyan, mit csináljak vele ? már vagy 8perce tisztít és 0%.. ez a program sux.. kibaszott szar^^
  • dragon11
    Jah és 120percet rabolt el Tőlem és még tisztítani is egy év Neki.. nem egy vagány program..