41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
etele34 #8472 Köszi! Ezer hálám Néked.
Én már csak ezt láttam ma reggel meg most is. -
Möbiusz #8471 Sziasztok!
Tegye már be valaki nekem legyen szíves azt a linket, hogy honnan lehet letölteni az AVG saját eltávolítóját. Már szét kerestem az agyamat itt a topikokban, mert emlékeztem hogy mintha lett volna már berakva a linkje de sehol nem találom. Kezdem kiidegelni magam rendesen. Szívunk egy AVG Antivírus 8.0 30 napos próbaverzió leszedésével már egy órája legalább. Már a t..köm is tele van. Meg azzal is aki kitalálta ezt a krva programot. Már a Revo is becsődölt, azzal sem akaródzik lejönni teljesen.
Köszi előre is. -
#8470 én ezen nem röhögök...csak kuncogok...valahogy igy :
HAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHWHAHHAAHAHAHAH
winutilities 6.2
tessék,megvan oldva a problémád. -
etele34 #8469 Köszi.
De basszus lekéstem róla mert csak most értem haza és már nem lehet letölteni a fenébe is. -
#8468 leszedtem a programot,kiprobáltam.a véleményem egyszerü és érthetö: fasza program.Hasonlit a Systweak Advanced System Optimizer programhoz,amin meglepödtem,hogy ez a winutilities program milyen krv sok regiszter hibát talált már,mikor ma futattam le 3 regisztri tisztito progit,és az után már alig volt hiba :D fennthagyom,jo program :) -
Vardar #8467 Ennyibe kerül a sima KAV 6... -
etele34 #8466 Igazad van. Hasonló helyzetbe kerültem én is nemrégen, ezért legközelebb ötször is meggondolom mit és kinek javasolok a közeljövőben. -
#8465 Inkább ne szólj bele. Én felrakattam egy haverommal az SP3-at és kitalálta, hogy az tönkre tette a gépét. Ne foglalkozz vele. Ne ajánlj neki se másik vírusirtót, se SP3-at mert a saját hülyesége miatt téged fog hibáztatni!:) -
etele34 #8464 Köszi a segítséget. AVG-t én sem.
Szerintem elkelne az SP3-as arra a gépre, de ez már nem az én hatásköröm. -
#8463 De! Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
Csak vicceltem!:) Stimmel minden. Bár én nem használnék AVG-t... -
etele34 #8462 Köszi.
Más nem odavaló nincs amit ki kellene szedni? -
#8461 Teljesen normális, hogy nagybetűvel van. -
Puhos #8460 Csá!
Szerintem nincs vele gond nálam is olyan:
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 19:13:51, on 2008.10.30.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\csrss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE
C:\PROGRA~1\MEDIAK~1\MagicKey.exe
C:\Program Files\COMODO\Firewall\cfp.exe
C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\egui.exe
C:\Program Files\Spyware Doctor\pctsTray.exe
C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\avgas.exe
C:\PROGRA~1\MEDIAK~1\OSD.exe
C:\Program Files\Winamp\winampa.exe
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jusched.exe
C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe
C:\Program Files\COMODO\Firewall\cmdagent.exe
C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\ekrn.exe
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
C:\Program Files\CDBurnerXP\NMSAccessU.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\Program Files\Spyware Doctor\pctsAuxs.exe
C:\Program Files\Spyware Doctor\pctsSvc.exe
C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
C:\WINDOWS\System32\alg.exe
C:\WINDOWS\system32\wbem\wmiapsrv.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe
C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe
C:\WINDOWS\system32\wbem\wmiprvse.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: btorbit.com - {000123B4-9B42-4900-B3F7-F4B073EFC214} - C:\Program Files\Orbitdownloader\orbitcth.dll
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In SSV Helper - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\ssv.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll
O4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [MagicKey] C:\PROGRA~1\MEDIAK~1\MagicKey.exe
O4 - HKLM\..\Run: [COMODO Firewall Pro] "C:\Program Files\COMODO\Firewall\cfp.exe" -h
O4 - HKLM\..\Run: [egui] "C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\egui.exe" /hide /waitservice
O4 - HKLM\..\Run: [ISTray] "C:\Program Files\Spyware Doctor\pctsTray.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [!AVG Anti-Spyware] "C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\avgas.exe" /minimized
O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] "C:\Program Files\Winamp\winampa.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre6\bin\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [KernelFaultCheck] %systemroot%\system32\dumprep 0 -k
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Reader\Reader_sl.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O8 - Extra context menu item: &Download by Orbit - res://C:\Program Files\Orbitdownloader\orbitmxt.dll/201
O8 - Extra context menu item: &Grab video by Orbit - res://C:\Program Files\Orbitdownloader\orbitmxt.dll/204
O8 - Extra context menu item: Do&wnload selected by Orbit - res://C:\Program Files\Orbitdownloader\orbitmxt.dll/203
O8 - Extra context menu item: Down&load all by Orbit - res://C:\Program Files\Orbitdownloader\orbitmxt.dll/202
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{F6DF7248-FACF-493E-B9CD-644301C5F5D7}: NameServer = 62.77.203.10 213.163.34.66
O20 - AppInit_DLLs: C:\WINDOWS\system32\guard32.dll
O23 - Service: AVG Anti-Spyware Guard - GRISOFT s.r.o. - C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe
O23 - Service: COMODO Firewall Pro Helper Service (cmdAgent) - Unknown owner - C:\Program Files\COMODO\Firewall\cmdagent.exe
O23 - Service: Eset HTTP Server (EhttpSrv) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\EHttpSrv.exe
O23 - Service: Eset Service (ekrn) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\ekrn.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\1050\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc. - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
O23 - Service: NMSAccessU - Unknown owner - C:\Program Files\CDBurnerXP\NMSAccessU.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: PC Tools Auxiliary Service (sdAuxService) - PC Tools - C:\Program Files\Spyware Doctor\pctsAuxs.exe
O23 - Service: PC Tools Security Service (sdCoreService) - PC Tools - C:\Program Files\Spyware Doctor\pctsSvc.exe
-
etele34 #8459 Hali!
Egy gyors segítségre vállalkozna valaki? Előre is köszi. Nem az enyém de bemásolnám ha megengeditek. Mindjárt nyolcadik kicsit gyanús nekem. Nagybetűs kiterjesztéssel EXE ?
-------------------------------------------------------------------------
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 8:33:33, on 2008.10.30.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgtray.exe
C:\Program Files\Microsoft AntiSpyware\gcasDtServ.exe
C:\Program Files\a-squared\a2service.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgwdsvc.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgrsx.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgemc.exe
C:\Program Files\Hijackthis\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.origo.hu/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 5.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.ocx
O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - C:\Program Files\AVG\AVG8\avgssie.dll
O4 - HKLM\..\Run: [Cmaudio] RunDll32 cmicnfg.cpl,CMICtrlWnd
O4 - HKLM\..\Run: [gcasServ] "C:\Program Files\Microsoft AntiSpyware\gcasServ.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [BluetoothAuthenticationAgent] rundll32.exe bthprops.cpl,,BluetoothAuthenticationAgent
O4 - HKLM\..\Run: [AVG8_TRAY] C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgtray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [MSConfig] C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\MSConfig.exe /auto
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~3\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Kutatás - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~3\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O12 - Plugin for .spop: C:\Program Files\Internet Explorer\Plugins\NPDocBox.dll
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{5E6E48C6-AFE7-498A-B72B-D0366B808DBA}: NameServer = 193.110.57.4 193.110.56.8
O18 - Protocol: linkscanner - {F274614C-63F8-47D5-A4D1-FBDDE494F8D1} - C:\Program Files\AVG\AVG8\avgpp.dll
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O20 - AppInit_DLLs: avgrsstx.dll
O23 - Service: a-squared Anti-Malware Service (a2AntiMalware) - Emsi Software GmbH - C:\Program Files\a-squared\a2service.exe
O23 - Service: AVG Free8 E-mail Scanner (avg8emc) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgemc.exe
O23 - Service: AVG Free8 WatchDog (avg8wd) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgwdsvc.exe
-
etele34 #8458 Bocs a nem teljesen topikba való témáért, de ismeri valaki ezt? WinUtilities
Ingyenesen letölthető holnap reggelig. -
#8457 Nem, Avira Premium Security Suite-et. -
kl24h #8456 S akkor az Avira Premiumot hasznalod? -
kl24h #8455 En teszteltem es elvileg eleg jonak nez ki, csak nalam valamilyen okbol blokkolta a gepet: tehat akadozott az eger mozgasa a kepernyon. Ez csak kb. egy ora utan kovetkezett be. Nem tudom miert csak egy ora utan. -
#8454 Nem. 92 nap után felmész az oldalára és kérsz még egy 92 naposat!:) -
kl24h #8453 92 nap utan... unistall, regiszter torles es install, nem? -
#8452 Nem kell pénzt kiadnod. Ingyenes igényelhető 92 napos kulcs az IS-hez. -
kl24h #8451 Miert adjak ki penzt egy fizeteses cucce, mikor lehetseges, hogy nem vedi a gepet kellokeppen. Az Aviraval kapcsolatosan az igaz, hogy nincs webvedelem, spyware, de az nem azt jelenti, hogy nem vedi kellokeppen a gepet, mert ha valami bemegy a Temp-be es gyanusnak latja, akkor rogton leblokkolja.
Itt van a jobb felso sarkaba egy reklam, hogy vedd meg a Comodo Internet Security Pro-t -
#8450 Jézus! -
#8449 van -
#8448 Az ingyenes Avirában nincs webguard és spyware védelem, szóval onnantól kezdve nem ér semmit az egész. "nem bizok meg a fizeteses virusirtokban" - Miért? Az ingyenes megbízhatóbb? Nem értem a gondolatmenetet. "Comodo Internet Securityt hasznalom, persze az ingyenes valtozatat." - Van fizetős is? -
kl24h #8447 En most csak a Comodo Internet Securityt hasznalom, persze az ingyenes valtozatat. Arra vagyok kivancsi, hogy mikor "tamad az ellenseg es milyen technikaval". Leellenorzom, hogy mennyire valik be vagy nem. -
kl24h #8446 Az megtortenik, hogy csak 3 napra frissitti magat, de normalisan minden nap kell frisitse magat. Ha nem tudja felfrisitteni magat, az lehet az internet sebeseg miatt vagy nem tud kapcsolodni az ok szerverukhoz. En is az ingyenes valtozatat hasznaltam, mert nem bizok meg a fizeteses virusirtokban, csak annyit reklamozott minden frissiteskor, hogy vegyem meg az Avira Premiumot. En ket honapig hasznaltam es rendesen frissitette magat> -
gyűjtő #8445 Szia!
Én is ebben reménykedtem, hogy néha hamis riasztást is kapok.
Köszönöm a választ.
Nem szeretnék a korábban említett Absolute Sound Recorder programtól téves hibajelzés miatt megválni. -
#8444 na végre elkezdett frissíteni 3 nap után:) -
#8443 de az összes többi tud frissíteni -
#8442 nem tud csatlakozni a szerverre az a bajom:( -
etele34 #8441 Inkább nézz át légyszi a NOD topikba ha van időd. Ott kérdeztem valamit az #5439-ben. Esetleg tudsz arra mondani valamit?
Köszi.
(no szmájli) -
#8440 Date: 30 Oct 2008
Time: 10:14 UTC+1
Frissített.
#8438 - részvétem! :( -
#8439 szerencse hogy csak 5 szmájli szurhato be,me ezt mindig kihasználod :D ha 50 lenne a határ,akkor 50-t tennél be :s -
etele34 #8438 Én eé?
Egyáltalán nem iszom semmilyen alkohol tartalmú folyadékot. Eltiltáson vagyok (orvosilag) már hosszú évek óta.
Remélem @Pianista nem veszi komolyan a szmájliaimat, csak vicc volt. -
#8437 te megint be vagy szivva :D
malwarebytesdomainlist ha ennyire unod magad :D -
etele34 #8436 Nem lehet, hogy csak pihennek a vírusok és nincsenek újabbak? -
#8435 de.és nem csak az a-squared.minden antispyware program ad fake riasztásokat,meg egyebeket.pl tracking cookiek,stb,ezt el kell nézned neked is :) -
#8434 Régebbről én is ismerem, csak mintha régebben a free verzió korlátozottabb lett volna. Free-ként használod ? Mondjuk 30 nap után nem visít hogy most már vedd meg ? -
#8433 másnak se frissít az avira??