Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmate0007
Oh 😄 Wow! I didn't know, that you can speak Egnlish in this level. xD
Return to this topic. I have Spyware Terminator, and it has an Antivirus and it is a free program. Try it 😄

Am. érdemes ezen elgondolkozni:

,,it has some trojan virus, some spyware, and maybe it can destroy your system..."???????? This program is a virus? You should use more reliable and more popular antivirus systems!
bmate0007
Ohh yeah, of course 😊 And it has some trojan virus, some spyware, and maybe it can destroy your system...

Solo Antivirus detects and removes all types of viruses and spyware. It contains a unique system integrity checker to protect your system from new Internet worms, backdoors, and spyware. Solo includes features such as a real-time sentry system, an automatic update facility, a schedule scan facility, an emergency disk tool.

Other features include memory scan on installation, shutdown scan on a floppy disk drive, Windows locked files disinfection, and a simple and easy-to-use interface. Version 6.1 build 6.0.2 improved scan engine to detect spyware and trojans.
Kösz.
jaja <#vigyor>
- felhasználói beállítások
- aláírás sora
Apocalipto kösz a tippet a windows rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköz-rõl. Egy nem a témába illõ kérdés: Hogyan tudok láblecet csinálni itt a felhasználói profilomba ? Mint pl.: Apocalipto gépének a leírása
Vigyázz nehogy úgy járj mint apcika! VÍRUS! fórum #2664-#2669
omg mien eldugott vírusírtó ez?
hy!

solo antivirus 6.1 -hez egész véletlenül tud valaki okosságot?

<#falbav>
Jah warning : #503 - 100% on kihasználja a procit nagy fájlok vizsgálatánál <#vigyor>
Amúgy..(nem mintha bárkit is érdekelne) én is SETI-ztem csak inkább töröltem mert mennyi az esélye annak hogy találnak E.T.-tõl származó "jeleket"...<#alien2>
20 éve keres vmit de még nem talált semmit se ez az egész<#szomoru1>
No, mind1, eltérõ emberek, eltérõ szokások, nem esik jól tovább vitázni <#vigyor>

Más téma:

Mindig láttam h a windows update minden hónapban letölti az aktuális "windows rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköz·-t, csak azt nem tudtam hogy hol lehet elindítani; itt a megoldás ha valaki nem tudná: start >> futtatás >> beírod hogy mrt és el is indult.
a nod32 nem fizetõs? <#buck> (30 nap után az lenne)
bmate0007
Piece homies<#hehe> Azért van eza fórum, h mindenki elmondhassa a véleményét és mindenkinek másak a netezési, illetve azok a szokásai, hogy milyen biztonsági szoftvereket használ.

Lehet, hogy jól megy a géped aztán a fertõzés utáni 100. indításnál formázódik a merevlemez. Ilyenkor mit lépsz ?
1. SETI-zek
2. Nem állítottam, hogy az én védelmem tökéletes csak nem tartom elégségesnek a tiédet
3. A fizetõs verziókra gondoltam a ,,gyári keresõit" alatt
Tudtommal automatikusan nemis frissíti magát, max azt lehet bepipálni h indításkor keressen újabb verziókat
zvaragabor
A szakember ugyan azokat a antivírusokat futtatja le, mint az átlag user. A cégek nem készítenek külön szakembereknek szánt verziókat.

Az Ad aware, feltéve ha a free-rõl van szó, akkor nem gond, ha nem frissítette magát, mivel a free nem rendelkezik automatikus frissítéssel.

Chaos Anno Domini

u.i.: én újratudom telepíteni a windowst ha kell szal nem gond<#vigyor>
óó csakis😊 ha annyira ki akarod használni a teljesítményed SETI-zzé<#hehe>
Amúgy : nincsen semmilyen írtó 100% os mindig fog találni az egyik a másik után vmit akár egy cookie-t is nekem a gép tökéletesen megy nincs vele gond és ez nekem elég
A Nod32 1 éves mûködése során (na az krekkelt volt) nem talált semmit, mellette a többi aratta a vírusokat. Azért van Comodo tûzfalam mert ha a windows annyira jó lenne nem lenne más tûzfal a piacon. Az Ad aware nem frissítette magát ezért letöröltem. Lehet, hogy paranoiás vagyok, de jobb félni mint 30x újra telepíteni a Windowst.(Nekem még soha nem kellett újra telepíteni Windowst) Nekem van szabad gépteljesítményem és valami hasznosra akarom használni és én nyugodtabban netezem így mint a te verzióddal. Ha jönne egy biztonsági szakember és le futtatná a gyári keresõit a gépeinken meg nézném milyen képet vágnál az eredményen. A matematika és a szakemberek is mellettem szólnak.
Nekem nod32-m+windows tûzfalam+ad aware-m van és semmi gondom nincs nemtom mért kell 110000000 tûzfal+vírusírtó+spyware írtó
Nem, te inkább paranoiás vagy biztonsági szoftvereknél <#hehe>
Nem vagyok krekk párti biztosági szoftvereknél.
És minek vagy duplán regelve?
bmate0007
bmate0007
krekkelõs xD

Infók a Look'n'Stop-ról?
bmate0007
Look'n'Stop! 😄

bmate0007
markus56 is éne vok 😄

Már meg van a hiba: a Comodo szemtelenkedett
Csak az Avast! aktív a többi ki van kapcsolva. A DropMyRightsal mi kéne csinálni fel telepítés után?
pont az elõbb írtam le
Meg tudná valaki magyarázni a le írt rendszerösszeomlás okát?
*összegabalyodnak
Ha mindegyiknek megy a valós idejû védelme egymást is vírusnak jelezhetik =összegabaloydnak
Look'n'Stop + Nod32 + Comodo BOClean rulez 😊 Még mindig <#hehe>

Érdekes a gépem ez alatt a konfiguráció alatt még nem omlott össze, de egy kérdés miért omlott össze: ,,Egyszer egyidejûleg fenn volt a Nod32, az AVG 7.5 free és az Avast! 4.7. Az Avast!-tal telepítéskor kapásból 2 vírust találtam dacára hogy a Nod üzembehelyezéstõl fenn volt a gépen. Amikor pedig az Amon-t (valós idejû védelem) ki akartam kapcsolni, leállt a gép és az XP egy hibaüzenettel köszöntött bekapcsolásnál."
Egyik hibája sem amiatt észleli spywarenek mert az adatbázisában bennevan az összes spyware h tudja irtani, ezért nem érdemes több spywareírtót feltenni a gépre!

ikszdé XD

*rendszered
"Egy kérdés: Bitdefender, Avast! 4.7, AVG 7.5 SpywareBlaster, Windows Defender, Spyware Terminator, Spybot mellé feltegyem az Avirát? "

Ez már kapásból 3 vírusírtó (avast,avg,avira) ha ezek fenntvannak úgy össze fog omlani a rndszered mint egy kártyavár
Kicsit biztonságmániás vagyok de, az egész gépen ez érdekel a leginkább. Csak az Avast! aktív a többi ki van kapcsolva amúgy még van Free Window Registry Repair, CCleaner, HijackThis most meg a DropMyRights-vel bajlódom. A gép 1 éves 768Mb RAM van benne, 2,8 GHz-s processzorral úgyhogy bírja a strapát. A Spybot kémprogramnak nézi a WinGuard Pro-t, ez a Spybot vagy a WinGuard Pro hibája? VBuster vélemények?
bmate0007
Ja ok. Én másra gondoltam 😛 Uhh... ez naon kemény védelem, de szükség van ennyire? 😊 Egybõl annyi hogy 2 vagy több antivirus-ill antispyware nem tesz jót a gépnek, sõt! Hogyha gépkímélõ kell, akkor Avira, SpywareBlaster, Spyware Terminator. Ha pedig a hatékonyságra fókuszálsz, akkor pedig Avast, SpywareBlaster, Windows Defender, és keresésre Spybot.

A VBuster amirõl én beszélek nem a magyar víruskeresõ a Virusbuster, összesen 1 Mb feltelepítve csak azért ajánlottam, (semmiképp se fõkeresõnek) mert nálam vírusokat talált amit az Avast! nem . A bizalmam akkor rengett meg benne amikor a már lejjebb említett laptopon vírust talált amikor csak az XP volt fel telepítve + pár ingyenes program jogtiszta forrásból, és még net se volt. Ezért kérdeztelek meg titeket, hogy próbáljátok ki mondjatok róla véleményt. Egy kérdés: Bitdefender, Avast! 4.7, AVG 7.5 SpywareBlaster, Windows Defender, Spyware Terminator, Spybot mellé feltegyem az Avirát?
bmate0007
Szia!

Én próbáltam a VBustert, szinte majdnem az összes létezõ antivírust ill. antispyware-t kipróbáltam már, de nekem nem igazán jött be. valahogy olyan érzésem van, hogy nincsen vele biztonságban a gép. a PC Media Antivirus és a Portable Antivirus viszont kettõ kis jelentéktelen keresõ nem?

Ki próbálta már valaki a VBuster Professionalt, a PC Media Anti-Virus 1 RC1-et és a Portable Antivirus 1.5-öt. A Vbustert ajánlom sok olyan vírust talált nálam, a mit a többi nem. A programjai közül az egyik csinál egy Word listát a program által ismert vírusok jellemzésével (OS/2 MS-DOS stb.). http://vbuster.net a termék oldala, a gyártó Looi Software
bmate0007
Registry takarítás Free Window Registry Repairrel és Ccleanerrel. Utána restart és úgy próbáld +.

A VBuster Professional, a PC Media Anti-Virus 1 RC1 és a Portable Antivirus 1.5 a download.com-ról van. A VCatch nem akar feltelepülni a gépemre úgy, hogy én már nem értem ezt a programot.