41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• L7wy
    Ezt figyuzd meg!!!
  • L7wy
    de most tényleg.
  • L7wy
    Igazad van.
  • Doomista
    irjad irjad linkelj linkelj,legalább nem hal ki a topik :D
  • L7wy
    Ö hát semmit, nem direkt neked írtam. Csak azt akartam megmutatni, h ez is jó lett volna. Igaz hülyeség volt már így utána...
  • Doomista
    érdekel :D mesélj,mert az alap sroba énsem jutok be és szar a fejlödés :D

sry offért. hogy ne legyen off, jóváteszem:

ték xD
  • dragon11
    Jah, azóta már ecsrozok.. elsőre beenged.. nagyobb ratek, igaz van 4-5 lag, de ki lehet bírni.. megéri a játékélmény miatt..

gyorsabban fejlődsz..^^ sokkal jobb.. ha érdekel írj pm :D

sry offért. hogy ne legyen off, jóváteszem:

ték xD
  • Doomista
    hát izé...erre most mit mondjak ?:D

kösz ?:D

legalábbis nekem semmit nem ér xD
  • L7wy
    Ez lett volna a titkos trükk Kasperskyhez :D
  • balcsi70
    Sziasztok.A Windows Xp-hez beirtam egy kérdést.Esetleg tud valaki rá választ?(nemakarom még 1x beirni máshova is.)Kössz a válaszokat.
  • Doomista
    grat a tékhez :)
    avg antivirus nekem ugy behuzta a gépem,hogy majdnem ujra kellet rakni...több oráig szaroztam mire kiderült hgyo az avg okozta,gyors uninstall és ennyi...ez azért fájt töle !
  • Doomista
    nem ték
  • etele34
    Hát én is így gondolom. Még akkor talán érthető(bb) lenne ez a dolog, ha egy tuti és igen kiváló program lenne és ezzel (is)védenék magukat. De hát mint tudjuk is, nem valami nagy durranás ez az AVG.
  • L7wy
    hát az elég gáz lenne...
  • Doomista
    szándékosan :D hisz ha nem,akkor már rég javitották volna :D
    szemetekkkkkkkk
  • etele34
    Ezt én sem értem. Sok helyről hallani valóban, hogy még a 30 napos próbaverziók eltávolítása sem annyirán egyszerű történet. Mindig marad valami bejegyzés (talán szándékosan teszik?) utánuk és gond van a másik antivírus feltelepítésével.
  • Doomista
    nem vágom miért nem javitja az avg ezt a baromságot...
  • L7wy
    érdekes, ezt a removert nem lehetne az uninstallerbe beleépíteni, hülye AVG s fejlesztők
  • Doomista
    jah értem :)
  • Doomista
    nemsokára ték lesz
  • L7wy
    Jó ötlet volt ez a remover tool. GRAT. (azért ha bevetettem volna a titkos tippemet, felment volna a kaspersky :D Csak ha negyon gubancosan fenn lett volna az AVG akkor lehet szrakodot volna)
  • etele34
    Azért mos bevallom Neked így, hogy magunk vagyunk :- jólesett és jó érzés, hogy tudtam segíteni végre én is valakinek.
  • etele34
    Sajnos nem. Többnyire inkább Ti szoktatok nekem segíteni és nem én Nektek.
    Egyszerűen beírtam a GOOGLE-ba és ennyi.
  • Doomista
    ugy etele barátunk tud valamit amit mi nem xDd
  • Möbiusz
    Szia etele34!
    Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Sikerült ezzel az AVG Removerrel leszedni végre teljesen a maradékot is. Most már a Windows BK is azt jelezte, hogy nincs vírusirtó telepítve a gépre. Ezer köszönetünk és hála a segítségért. Már fel is ment és települt is a KAV ezek után simán, ahogy kell. Most lett vége a telepítésnek.
    Még egyszer ezer köszönet.
  • L7wy
    :D
    attól kell h legyen egyszerűbb megoldás is, pl kikapcsolni a kaspersky telepítőjében a más antivírusok keresését, de ezt a trükköt csak utolsó esetben fogom elmondani.(általában nem okoz semmilyen gondot, ha pár avg-s registry marad kasperskyí mellett)
  • etele34
    Ezt keresed? AVG Removal Tools
  • Doomista
    én nekem az tette helyre,hogy ujraraktam az xp-t ;)
  • L7wy
    Ha esetleg ezek után sem lenne jó, akkor Xp manager eltávolítójával próbáld törölni avg-t (install avg, uninstall xp managerrel( az uninstallerjével))
  • Doomista
    nekem régen ezek után sem volt jo az avg,azért nem ajánlottam ezt neki -.-
  • L7wy
    különben google > avg kaspersky incompatible
  • L7wy
    A kaspersky mestert kérdezd, vagyis engem :D:D
    na szóval:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AVG
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\AVG
    ezeket töröld registryből, és várhatóan jó lészen :D
  • JoeFromHun
    1 dupla klikkre települ... Bele van csomagolva 08-10-29-ig a frissítés is... nem dobál föl reklámokat (Pl frissítéskor)
  • Doomista
    ?
  • JoeFromHun
    Az általam újra csomagolt Avira 8 (Free)
    Ez reklámmentes és Silent teljesen és frissül is. 08-10-29-el benne vannak a frissítések is.
    KLIKK!
  • Doomista
    nincs más eltávolito,revo lett volna az :o
  • Möbiusz
    Köszi. A REVO után már ez is lement kétszer de az eredmény ugyan az. Van valami maradék az AVG után még mindig. Arra határozottan emlékszem, hogy már mások is szívtak ennek az eltávolításával, mert volt itt szó erről, hát most mi is szívunk de rendesen.
    Talán majd beteszi valaki azt a linket este felé, addig meg pihenőre fogom magam.
  • Doomista
    ezzel probáld
  • Möbiusz
    Már a Revo is becsődölt, azzal sem akaródzik lejönni teljesen.
    Köszönöm a tippet de ezt már próbáltuk.
    Valamit hagyhat maga után ez a szemét AVG még mindig mert a KAV hibaüzenettel és arra hivatkozva, hogy még egy antivírus szoftver van telepítve a gépre kilép a telepítőből. Patt helyzet .A Windows BK. is azt jelzi, hogy az AVG még fent van a gépen pedig leszedtük. Már négyszerre újra lett telepítve és próbáljuk újra és újra leszedni, de sehogyan sem akar megoldódni. Ezért kellene az AVG gyári eltávolítója.
  • Doomista
    revo uninstaller