41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• avasika
    Nah szóval a hatékonyságot nem az adatbázis nagyságával mérik.

Hát akkor mvel???
    Ha van egy spy irtód és ismer pl:60.000 férget és van egy másik ami ismer pl:250.000-et akkor melyik lehet hatékonyabb?
    Minnél nagyobb az adatbázisa egy spy irtónak minnél több férget ismer,szerintem annál hatékonyabb!
    Neked se mindegy hogy tizig tudsz elszámolni vagy(mert csak addig ismered a számokat)tudsz tovább is!--ezt nem bántásként irtam nehogy félreértsd csak egy példa volt!!!!!!OK?
  • Doomista
  • etele34
    Na így már nem értem.
  • Doomista
  • etele34
    Na így már értem.
  • Doomista
    mi a szr folyik itt ? :D
  • etele34
    Esetleg egy bővített mondatban?
  • Doomista
    :o
  • etele34
    Mindenki fényezi a saját termékét egy kicsit. Ez már csak így szokás mostanában. A CounterSpy+Antivírusból összegyúrt hibrid = (új nevén) VIPRE valóban a legnagyobb adatbázissal rendelkezik az összes között, de mégsem annyira hatékony mint amennyire kellene egy ekkora adatbázissal a háta mögött. Ugyan ez érvényes a Pandára is. Véleményem szerint. Nah szóval a hatékonyságot nem az adatbázis nagyságával mérik. Szerény véleményem szerint.

• Ariane
    Sziasztok!
    Kérdeztem erről a másik topikban, de nem kaptam használható választ. Tudom, hogy itt kicsit témaidegen amit kérdezek, de valaki aki tud angolul leírhatná röviden (néhány mondatban is elég) a lényegét a betett kép angol részéről.
    Köszi.
  • avasika
    Persze!De vajon a 8538-as témából mennyi igaz?Azt irnak amit akarnak.A szöveget nem én irtam hanem a Sunbelt.hu-ról van.És hogy ebből mennyi igaz az tökmindegy.Mindenesetre nem egy szar program,van helye a szakmába.
  • mrzoltan
    hmmm,jó pr szöveg,vajon mennyi igaz?
  • dragon11
    2009 Trial Resetter azt jó.
  • avasika
    Utolérhetetlen kémprogram adatbázis
    A CounterSpy Enterprise rendelkezik a világon az egyik legbővebb kémprogram adatbázissal, több mint 10.000.000 kémprogramot azonosít 35 kategóriában. A kémprogram adatbázist a Sunbelt Research kutatóközpont, a ThreatNet hálózat több millió felhasználója és a SPECTRE szerverpark, ami folyamatosan vizsgálja a weboldalakat új kémprogramok után kutatva, együttesen napi 30-60.000 új károkozóval frissíti.

Bocsi, csak igy tudtam bemásolni az uldalukról.
  • etele34
    Talán kicsivel nagyobb az adatbázisa. Itt a legutóbbi kép a : >> frissítésről ami néhány perccel ezelőtt jött le éppen.
  • avasika
    Hát az!De akkor még lehetne Spy Sweeper,AD-Aware,Trend Micro-Antispyware.Nade ha mindeggyik találna még valamit akkor mi lenne???...:)
  • balcsi70
    Nállam volt olyan hogy lefuttattam a malwarebytes-t és semmi sehol,aztán utána a a-squared Anti-Malware-t és talált egy trójait. érdekes nem?
  • avasika
    Hát az lehet,mert se a counterspy se a malwarebytes nem talált már semmit,mint irtam csökkentett módba se.Valószinűleg már nincs fent.

Jó kis progi ez a malwarebytes,tetszik!!
  • Doomista
    szerintem meg nincs már fent a gépeden,feleslegesen huzod az idöt.
  • etele34
    Esetleg ezzel még próbáld meg: Spyware-Doctor-Starter-Edition-Free
    Van valós védelme is és ha talál valamit a kereséskor, azt le is lehet irtani vele. A fizetőshöz képest néhány szolgáltatása korlátozva van, de egyébként teljes értékű program. Egy próbát megér a dolog szerintem. Hátha ...
  • avasika
    Na lement a csökentett mód.Counterspy és malwarebytes nem talált semmit.

Amit adtál az sajna nálam nam meyg,nem tudom miért.A-squared-et még nem probáltam.Majd még megnézem.Azért köszönöm a segitséget!!
  • Doomista
    pdig én adtam jót,nálam meg megy....
  • avasika
    Az addig rendben van csak nincs spyware dokim mert nem jok a serialok amiket kaptam,vagyis keresés után nem tudom törölni csak ha megveszem a progit.
  • Doomista
    sw dokinál szerepel ez a virus,és leis irtja,ez 100%,szoval azért ajánlottam csak azt neki :D
  • avasika
    OK!Köszönöm nektek a gyors választ,megcsinálom!!!
  • etele34
    Megelőztél. Én még hozzátenném az A-Squared Anti-Malware lefuttatását is, a biztonság kedvéért.
  • Doomista
    csökkentett modban hálozat nélkül futtasd le oket,ha nem találnak semmit akkor nincs már fennt. ha igen akkor spyware doctor.
  • avasika
    Mikor lefuttattam mégegyszer a malwarebytes keresőt ő viszont nem talált most semmit!A ZA IS honlapján a ZA a Kaspersky lab. hoz irányit.

Passz!
  • avasika
    HI! Egy kis segitséget szeretnék kérni!
    Van egy virus a gépemen a neve Trojan-downloader.win32.Injecter.aug.
    ZA IS megfogja de csak karanténba tudja rakni.Ha törölni akarom kitőrli de tiz perc mulva ismét megfogaj.Nem tudok mit kezdeni vele.A Malwarebytes anti malware tegnap megfogta és karanténba is helyezte,de ma már megint jelentkezett.Most mihez kezdjek?Egyálltalán milyen virus ez mit csinál a gépen,lassulást és egyéb dolgot nem veszek észre.Légyszi segitsetek!!!!Köszönöm!!
  • L7wy
    Elhiszem, ezt azoknak írtam, akik kételkedtek abban, hogy jó lesz a kulcs huzamosabb ideig is.

• Doomista
    még mindig megy az avirám...és tartja a védelmét ...
  • L7wy
    Csak jelentésként még mindig ó a KIS kulcsom...
  • L7wy
    Nemhogy kiirtaná, ő megjavítsa, hagy legyen jó a vírus kódja, ha esetleg szarul írta meg az írója
  • Doomista
    pedig igaz ;)
  • L7wy
    Aszongya megjavítsa há nehogy má :D
  • Doomista
    hát erröl nem sok jot hallottam...inkább online játékok körében használják...[requiem online,cabal online,lineage II] arra valamennyire jó-...
  • L7wy
    Akkor itt egy valószínűleg új: INKA
  • Doomista
    ne tégy ugy mint ha 5 éves lennél :)
  • L7wy
    "irjad irjad linkelj linkelj,legalább nem hal ki a topik :D"
    Hát nem mondtad h új kell.
  • Doomista
    ez már nem ujdonság nekem xD