41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• slime001
    2008 antivírusa díjat így is az Avira fogja megnyerni, mert neki van eddig a legtöbb advanced+ minősítése.
  • etele34
    Csak van egy nagy-nagy különbség! Mi felhasználók, otthon használjuk a gépeinket és nem laboratóriumi körülmények között. Ég és föld ...
  • etele34
    Engem nem is az AVAST! vagy az AVG gyenge szereplése lepett meg igazán (ezt nagyjából tudtuk is), hanem a két másik nagy, a BitDefender és az F-Secure gyenge eredményei azok amik megleptek. A NOD meg "hozta" a formáját mint eddig mindig is tette a teszteken.
  • lck
    Mulatságos ez a teszteredmény.
    Most gondoljunk bele, ha a NOD mellett egy vírus szétb@ssza a gépet, ( amit mondjuk Avira felismert volna ) rohadtul nem vigasztal, hogy bezzeg 3 crack.exére nem jelzett ám a NOD hamis pozitívot.
    De hát ilyen a pénz világa: NOD-nak győzni köll !!!
  • L7wy
    Hát Avirának muszály, az ha a NOD nyeri meg igazságtalan lesz. Be fogom őket perelni érte :P
  • L7wy
    Hülye kritériumok és kész. KIS 2009 és AVIRA a legtutibb.
  • dragon11
    Nem tom, én Kis 2009el megvagyok elégedve elég szépen..sztem ha jó gépetek van tegyétek fel.. (szülői felügyelet kapcsold ki, nem enged gamelni neten^^)
  • etele34
    @slime001!
    Köszi a linket.
    Más:
    Na erről beszéltem én itt már többször is, csak ...
    A NOD valóban nem a legjobb, de összességében mégis csak a legjobb.
  • slime001
    Elég érdekesen alakult a 2008 novemberi av-comparatives teszt. AV-Comparatives Az Avira jóval több kártevőt észlelt, mint a Nod32, de +10db false riasztást kapott ezért egyedül a Nod32 kapta meg a legjobb díjat, holott sok vírusirtó előtte végzett. Kíváncsi leszek, hogy az évi összesítésben kinek adják a díjat.
  • zagar
    Tuti fog.
  • Doomista
    lehet még ujrarakás után sem fog menni:s
  • zagar
    Internet nélkül is van olyan funkció, de csak egyszer amikor még sose volt a gépen a programm. Ahhoz, hogy ez így legyen újra kell raknom az xp-t. Ezt akartam elkerülni.
  • kl24h
    Ertem...en hasznaltam a Spyware Doctort, de soha nem neztem meg, hogy hogy kell a kulcsot beirni, mert nekem a Spyware Doctor Starter volt es az ingyenes volt, de a valos vedelme limitalva volt.
    Nyisd fel a programot es ott nezd meg, hogy nincs mas lehetoseged...ugyanarra az oldalra kuld, mert a figyelmezteto ami megjelent, az meg nem biztos!
  • kl24h
    De internet nelkul nem tudod beirni a kulcsot, tehat nincs egy olyan opcio, hogyha megvan a kulcs akkor csak beirod?
    Legtobb programnal ugy van, hogy vagy beirod a kulcsot, vagy interneten megszerzed!
  • zagar
  • zagar
    Lejjebb a kép mutatja hova irányít amikor a lejárt kulcs megújjítására kattintok.
  • kl24h
    Vagy lehet, hogy valaki mar hasznalja azt a kodot (valamilyen formaban: egy kulcsgeneralo programmal beirta...az internet teli van mindenfelevel). Ezert en sem nem foglalkozok fizetos programokkal, mert ha valaki feltori es ugyanazt a kodot hasznalja, amit en megvennek, akkor ....
    Lehet ezert mar "bevetted" es kell uj licenszet vegyel!!!(Bar ne lenne igy!!!)
  • kl24h
    Kuldj egy kepet a Spyware Doctorrol, amielott beirnad az uj licensz kodot!!
  • zagar
    Segítsen már valaki könyörgöm
  • etele34
    Hoppá hoppácska!
  • Arcor
    De legális: Google Pack
  • rgida666
    Köszi szépen!
  • Doomista
    köszi !
  • isss
    Avira Premium Security Suite 3 hónapraitt .
  • ascool
    Jó de az nem legális...
  • Doomista
    ujra akarom rakni,mert nagyon fura dolgokat csinál most a gépemen ez az avira ! ha a virusirtoja bevan löve [tegnap ota] torrentet benyomtam,és befagyasztja a gépet ! ha benyomok és frissiteni akarok egy programot,akkori is befagy a gép ! kilöttem akkor minden jó volt...aztán nézem és azt irák hogy XP 64 bit...32 biteset nem irnak ki...nahmost nekem 32 bites xp-m van...talán ez a gond...
  • Doomista
    valaki megtudná anni azt a linket,ahol mindig lehet kérni avira premium IS-hez keyt [pár honaposat]?
  • L7wy
    MA ÉJSZAKA ÚJRA MEGPRÓBÁLUNK FELTÖRNI A TOP 10 BE? :P
  • Doomista
    mert fullosan meglehet szerezni és nem fizetsz érte semmit !
  • zagar
    Miért lenne felesleges? Van egy megoldás csak el akartam kerülni az xp újratelepítést.
  • Doomista
    akkor nem tudom !
    felesleges volt fizetni licenszért !
    jah és emailben kérdezd meg öket,ök tudnak segiteni e ügyben :)
  • zagar
    Semmi. Ugyan úgy átírányit ide:
  • Doomista
    szedd le a spyware doctort a gépröl teljesen revo uninstaller programmal.
    aztán oldalrol rakd fel a legfrisebbet,és ugy probáld !
  • zagar
    Sziasztok!

Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a a tavaly vásárolt spyware doctor licensem ma járt le. Azóta megvettem az új licenset, de nem tudom, hogy kell aktiválnom a licensemet. Ugyan is kiírja a programm, hogy az előfizetés lejárt stb... de amikor erre rákattintok átirányít a spyware doctor oldalára ahol kéri a licenset és az aktiváló kódot. Nekem aktiváló kódom nincs , mert nem dobozos a szoftverem csak a licenset kaptam meg. Hogy a fenébe aktiváljam az új licensemet?
  • precision
    köszi
  • Doomista
    spyware doctor starter
  • precision
    melyik a legjobb, lehetőleg ingyenes és gyors spyware irtó?
    nem kell rezidens védelem, csak ha futtatom kutasson spyware után és írtsa ki őket
  • Doomista
    remek,örülök neki ! nincsmit
  • Sergey06
    nem már nem csinál semmit, remélem nem is fog kösz a segítséget!
  • lck
    Lehet hogy kipróbálom majd, de valószínűleg nem fogom hosszú távon használni.