Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmate0007
De annak nincs is rezidense. Akkor meg minek ücsörögjön a tálcán? xD

zvaragabor
Egy viccprogramot ismert föl, és egy trójait, de mindkettõrõl tudom hogy van, úgyhogy nem volt meglepetés. De nem hagytam végig menni. Traybaron szépen elcsücsülget a nod32 mellett, nem fogyazst sokat. Keresés közbn is vígan lehetett bármit csinálni, nem lassított be.

Chaos Anno Domini

bmate0007
<#hehe>Hehe. Kíváncsi vagyok az eredményre. Mondjuk azért annyira sok mindent nem várok. 😊

zvaragabor
De. 😊 Most éppen szkennel már egy ideje. Nem hiszem , hogy megvárom, míg végigmegy, elég lassú.

Chaos Anno Domini

bmate0007
na király...zonealarm pro leblokkolta az animációkat, és nem mozognak a smile-k...<#hehe>

bmate0007
<#hehe>LOL.😄 De az csak egy "keresõ" nem?

Most mit zavart a cím?
zvaragabor
Föltelepítettem a ClamWin antivírust. 😊
Próbálgatom, használgatom, tesztelgetem egy ideig.

Chaos Anno Domini

bmate0007
OFF:
Nektek ilyenkor nincs suli? xD
ON:

Szóltam. Remélhetõleg az is meglesz.

slime001
Ez legyen a legkissebb bajunk. Persze ha korrigálható jó volna szólni 1 modinak.

AVIRA - \"More than security.\"

zvaragabor
De az alcím az még maradt. 😊

Chaos Anno Domini

slime001
Hurrá! Végre!

bmate0007
Nah át lett nevezve a topic, köszönet SHADOWEYES7-nek. 😊
Akkor mostantól lehet ide írni bármit, ami malware-rel kapcsolatos.

bmate0007
Jah.xD
Ok, szólok nekik.

zvaragabor
Topik címét lehet változtatni, csak meg kell kérni valamelyik modit. 😊

Chaos Anno Domini

bmate0007
Itt vagyok, 😊
A nevem bmate0007, 3 0-val. xD
Szerintem topci címet már nem lehet változtatni, de nem baj. Úgyis annyit írtunk már ebbe a fizetõsekrõl, hogy szerintem már igazán nem számít. 😊

slime001
Spyware Doctor írtja õket. Én nem használok reziden védelmû spyware irtót pedig elég sokszor járok csúnya oldalakon de pár cookie-n kivül sose találnak semmit.

A VÍRUS!, Védelmi Program Tesztek és ebbe a topikban is általános biztonság technikáról van szó. Csak mindig más hol folyik az eszmecsere. És mindig OFF.
A CS-AVG antispy-A-squared free trióból én a fizetõsekre gondoltam. Végre kellene egy megfelelõ tudású aktív védelmes antispy, ami induláskor kezdi a védelmet.
MSN vírusok ellen mi a jó?
slime001
Szerintem szólni kéne bmate007-nek hogy a topic cime legyen megváltoztatva és valami ilyesmi legyen: "Antivírus és Antispyware programok" Mert ingyenesek közül nincs sok emlitésre méltó és akkor itt kilehetne tárgyalni az összes vírusirtót.

CS-bõl tudtommal nincs free? - ez nem kérdés volt 😊

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Mondjuk annyi nem tiszta még, hogy ez miért tartozik ebbe a topicba?
CS-bõl tudtommal nincs free? Vagy a 2 free-t és a CS fizetõs változatát kérdezted?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Én az a-squared-re szavazok 😊 Mondjuk még nem nagyon volt rá szükségem, azért nyugodtabb vagyok, ha ott figyel.

slime001
Szerintem a Counter Spy

Az AVG antispy-CS-a-squared trióból melyik a legjobb?
zvaragabor
Rootkit.

Proaktív védelem: Nem adatbázis alapján keres, hanem feltételezhetõleg potenciálisan rosszindulatú kártevõkre utaló módosítások, mûködéseket figyel. Nincs szükség frissítésekre, tehát a nulladik napi fenyegettettségek ellen, és a polimorfikus vírusok ellen használható.

Chaos Anno Domini

Yoda001
mi az a rootkit és proaktiv védelem? :d

http://9gag.com/gag/5135249

AVG Antispy aktív védelmének hatékonyságáról tud valaki, valamit?
zvaragabor
Lehet, hogy tévedek, lehet, hogy van benne valami kis adatbázis, de mintha rootkitek ellen. Nem próbáltam.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Safe'n'Sec Pro - proaktív védelem adatbázis nélkül csak ma ingyen.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Aham. 😊

Chaos Anno Domini

Felkiáltójelet kaptál zvara?<#wow2>
zvaragabor
Írtam nekik. Ha válaszolnak, és beleegyeznek, akkor majd megbeszélem velük a részleteket.

Chaos Anno Domini

Na, akkor mi lesz a bannerrel?
bmate0007
Nagyon ismeretlen proginak tûnik. Legalábbis nekem. Valaki esetleg hallott már róla valamit?

zvaragabor
Korábban linkeltem a BufferZone Pro-t a daily donwloadról, most linkelem a hivatalos oldalról az ingyenes verziókat. Link.

Chaos Anno Domini

bmate0007
A bannerost?

Na. Akkor írjuk ki azt a versenyt és gyûjtsünk anyagokat.
Köszönöm, hogy leírtad a tapasztalatod.

zvaragabor
Nem kell túl bonyolítani, szólok a bannermûhelybe, hogy lenne igény bannerra, és hogy összehozhatnának egy versenyt. A házigazda ezt lerendezi, jelentkezõket gyûjt, megszabja a határidõt. Nekünk esetleg csak anyagot kell szolgáltatnunk, és megmondanunk, hogy kábé mekkora méretû legyen a banner. Zsûrizés még szerintem megbeszélés tárgya.

Chaos Anno Domini

Akkor a VÍRUS!ba kellene Gy.I.K. Itt meg lehetne egy lista a lejobb ingyenes programokról, tesztekkel alátámasztva vagy valami. Vagy a vírusírtó problémákhoz megoldások.(pl.: Most Máté AVG eltávolítási problémája.)
És akkor mi legyen a banner? Mindenki meg mondja mi az ötlete és abból csinálunk? Máté eldönti? Bannermûhelybe rendelünk vagy verseny? Akkor a versenyt ki döntené el? Moderátorok?
Szerintem mindenki írja le a véleményét aki úgy érzi, hogy a topik közösségébe tartozik arról, hogy hogy kellene megcsinálni. Úgy sincs fennt mindenki egyszerre az oldalon.
Én arra szavazok, hogy együtt(!) beszéljük meg mi legyen benne. Aztán feltennénk (MI!) ötleteket és azt mi(!) osztályoznánk.
zvaragabor
Banner ügyben intézkedhetek, ha gondoljátok.
F.A.Q./GY.I.K. tartalma mindössze annyi lehetnek, hogy: "Google a barátod!" Az ingyenes antispy és antivir nagyon tág fogalom, értelmetlen lenne neki FAQ-ot csinálni, mert tényleg annyi minden ehetne benne, hogy nem lehetne összehozni.

Chaos Anno Domini

Akkor majd lesz banner? Mi lesz benne? Ki csinálja? Lesz Gy.I.K?
Nem érdekel annyira, fenn van a CS.
lck
Mert egyel több pipát raktál. 😊
Nem lehet vele átvizsgálni semmit, mert csak arra való, hogy figyelje és megsemmisítse az aktivizálódó, letöltõdõ kémprogramokat a gépeden. Az adatbázisa kicsi 41000 valamennyi. Nekem rossz tapasztalatom van vele. Miután átállítottam a frissítés gyakoriságát, nem engedte újra megnyitni a beállítások menüt arra hivatkozva, hogy nem vagyok rendszergazda.
Sziasztok!Van valakinek tapasztalata a Comodo BOCleanról? Esetleg tudja valaki, hogy lehet vele mappát,vagy fájlt vizsgálni? Elõre is köszönöm.

bmate0007
Õ nagyon otthon van az ilyenekben. Biztos segít.

bmate0007
Ezt priviben--->Doomistától.

Counter Spy-t hogy kell crackelni?
bmate0007
Nem találkoztam még valós riasztással. ;-)