41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#9472 Malwarebytes' furcsán hamar végigment az összes meghajtón, szerintem ez sem látja teljesen a particiot -
#9471 semmi furcsát nem találtam benne -
#9470 spyware doctor nem is látja az említett partíciót
meg kéne próbálni egy Get data back-et, vagy partition table doctort :S
valami tanács? -
#9469 Ezt is nézzétek már át plz...
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 3:32:36 PM, on 12/3/2008
Platform: Windows Vista SP1 (WinNT 6.00.1905)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6001.18000)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\daemon.exe
C:\Program Files (x86)\RocketDock\RocketDock.exe
C:\Program Files (x86)\a-squared Anti-Malware\a2guard.exe
C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/vistadefault.aspx?ln=hu
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
F2 - REG:system.ini: UserInit=userinit.exe
O1 - Hosts: ::1 localhost
O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - {72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E} - C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12\GrooveShellExtensions.dll
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
O2 - BHO: Windows Live bejelentkezési segítség - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O3 - Toolbar: DAEMON Tools Toolbar - {32099AAC-C132-4136-9E9A-4E364A424E17} - C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Toolbar\DTToolbar.dll
O4 - HKLM\..\Run: [avgnt] "C:\Program Files (x86)\Avira\Avira Premium Security Suite\avgnt.exe" /min
O4 - HKLM\..\Run: [StartCCC] "C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLIStart.exe" MSRun
O4 - HKLM\..\Run: [a-squared] "C:\PROGRAM FILES (X86)\A-SQUARED ANTI-MALWARE\a2guard.exe" /d=60
O4 - HKLM\..\Run: [GrooveMonitor] "C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12\GrooveMonitor.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [AdobeCS4ServiceManager] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\CS4ServiceManager\CS4ServiceManager.exe" -launchedbylogin
O4 - HKCU\..\Run: [Sidebar] C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe /autoRun
O4 - HKCU\..\Run: [DAEMON Tools Lite] "C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\daemon.exe" -autorun
O4 - HKCU\..\Run: [RocketDock] "C:\Program Files (x86)\RocketDock\RocketDock.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [WMPNSCFG] C:\Program Files (x86)\Windows Media Player\WMPNSCFG.exe
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [WindowsWelcomeCenter] rundll32.exe oobefldr.dll,ShowWelcomeCenter (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - Global Startup: Hamachi.lnk = C:\Program Files (x86)\Hamachi\hamachi.exe
O8 - Extra context menu item: E&xportálás a Microsoft Excel programba - res://C:\PROGRA~2\MICROS~1\Office12\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Küldés a OneNote programba - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~2\MICROS~1\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Kül&dés a OneNote programba - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~2\MICROS~1\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~2\MICROS~1\Office12\REFIEBAR.DLL
O13 - Gopher Prefix:
O18 - Protocol: grooveLocalGWS - {88FED34C-F0CA-4636-A375-3CB6248B04CD} - C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12\GrooveSystemServices.dll
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~2\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O23 - Service: a-squared Anti-Malware Service (a2AntiMalware) - Emsi Software GmbH - C:\Program Files (x86)\a-squared Anti-Malware\a2service.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Alg.exe,-112 (ALG) - Unknown owner - C:\Windows\System32\alg.exe (file missing)
O23 - Service: Avira Premium Security Suite Firewall (AntiVirFirewallService) - Avira GmbH - C:\Program Files (x86)\Avira\Avira Premium Security Suite\avfwsvc.exe
O23 - Service: Avira Premium Security Suite MailGuard (AntiVirMailService) - Avira GmbH - C:\Program Files (x86)\Avira\Avira Premium Security Suite\avmailc.exe
O23 - Service: Avira Premium Security Suite Scheduler (AntiVirScheduler) - Avira GmbH - C:\Program Files (x86)\Avira\Avira Premium Security Suite\sched.exe
O23 - Service: Avira Premium Security Suite Guard (AntiVirService) - Avira GmbH - C:\Program Files (x86)\Avira\Avira Premium Security Suite\avguard.exe
O23 - Service: Avira Premium Security Suite WebGuard (antivirwebservice) - Avira GmbH - C:\Program Files (x86)\Avira\Avira Premium Security Suite\AVWEBGRD.EXE
O23 - Service: Ati External Event Utility - Unknown owner - C:\Windows\system32\Ati2evxx.exe (file missing)
O23 - Service: Avira Premium Security Suite MailGuard helper service (AVEService) - Avira GmbH - C:\Program Files (x86)\Avira\Avira Premium Security Suite\avesvc.exe
O23 - Service: @dfsrres.dll,-101 (DFSR) - Unknown owner - C:\Windows\system32\DFSR.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\fxsresm.dll,-118 (Fax) - Unknown owner - C:\Windows\system32\fxssvc.exe (file missing)
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Acresso Software Inc. - C:\Program Files (x86)\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service 64 - Acresso Software Inc. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService64.exe
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files (x86)\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files (x86)\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: @keyiso.dll,-100 (KeyIso) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @comres.dll,-2797 (MSDTC) - Unknown owner - C:\Windows\System32\msdtc.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\System32\netlogon.dll,-102 (Netlogon) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: O&O Defrag - Unknown owner - C:\Windows\system32\oodag.exe (file missing)
O23 - Service: PunkBuster (PnkBstrA) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\EA Games\Need for Speed Undercover\PB\PnkBstrA.exe
O23 - Service: @%systemroot%\system32\psbase.dll,-300 (ProtectedStorage) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\Locator.exe,-2 (RpcLocator) - Unknown owner - C:\Windows\system32\locator.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\samsrv.dll,-1 (SamSs) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\SLsvc.exe,-101 (slsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\SLsvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\snmptrap.exe,-3 (SNMPTRAP) - Unknown owner - C:\Windows\System32\snmptrap.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\spoolsv.exe,-1 (Spooler) - Unknown owner - C:\Windows\System32\spoolsv.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\ui0detect.exe,-101 (UI0Detect) - Unknown owner - C:\Windows\system32\UI0Detect.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vds.exe,-100 (vds) - Unknown owner - C:\Windows\System32\vds.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\vssvc.exe,-102 (VSS) - Unknown owner - C:\Windows\system32\vssvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\wbengine.exe,-104 (wbengine) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbengine.exe (file missing)
O23 - Service: @%Systemroot%\system32\wbem\wmiapsrv.exe,-110 (wmiApSrv) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbem\WmiApSrv.exe (file missing)
O23 - Service: @%ProgramFiles%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe,-101 (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Windows Media Player\wmpnetwk.exe (file missing)
--
End of file - 8583 bytes
-
#9468 az elsődleges feladatom márcsak az adatok megmentése, főként nem executable állományok átmentése (legtöbbjük képfájl, valamint video), aztán jöhet a végső 600gigás format :S
a szivem fájdul bele abba is hogy pusztán leirom :D -
#9467 most csináld azt amit leirtam,képeket ha akarsz csinálhatsz,mert kiváncsi vagyok hogy milyen virusok leptek el ! hajrá ! aztán ha végeztél azzal a 3 programmal,irjad mi a változás ! -
#9466 akkor már csak a particiot kell helyreállítani
meg ha jol emlékszem volt valami "recycled"-hez hasonlo nevü rejtett mappa is minden particion, amibe valami boot fileok voltam ha jol emlékszem :S -
#9465 ebben semmi gond nincs !
-
#9464 Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 15:16:14, on 2008.12.03.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal
Running processes:
D:\WINDOWS\System32\smss.exe
D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
D:\WINDOWS\system32\services.exe
D:\WINDOWS\system32\lsass.exe
D:\WINDOWS\System32\svchost.exe
D:\WINDOWS\system32\svchost.exe
D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
D:\WINDOWS\Explorer.EXE
D:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE
D:\Program Files\Opera\opera.exe
D:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware\aawservice.exe
C:\totalcmd\TOTALCMD.EXE
D:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
D:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O4 - HKLM\..\Run: [UpdateUSB] D:\WINDOWS\inf\UpdateUSB.exe
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] D:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] D:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] D:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] D:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - D:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - D:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O23 - Service: Lavasoft Ad-Aware Service (aawservice) - Lavasoft - D:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware\aawservice.exe
--
End of file - 1718 bytes
ebben semmi különöset nem találtam.. valoszinü csak a másik particiot cseszte szét -
#9463 nemtom letölteni ezt az izét...
mindig átirányit valami oldalra -
#9462 adatokat hülyeség lementeni,mert a végén az fog kijönni hogy virusosan mentetted le,szoval kikell pucolni 99%ig azt a particiot !
kérünk egy hijackthis logot.innen letöltheted
log filet amit ad a program kimásolod ide és ami nem oda valo törlöd,de ide is másold be a logot nekünk !
aztán csökkentett módba nyomod a winedet,és letöltöd ezt a programot,lefuttatod full scanban,kitörlöd amit kell.aztán leszeded ezt a programot,és lefuttatod,törlöd ami nem a spanod :D
még utoljára ezt a programot is leszeded,és lefuttatod.
ennyi ! -
#9461 hi all.
elég nagy problémám van.. bekaptam valami spyware-t ami hazavágta az összes particiómat.. egy részét (rendszer és egyéb felesleges particiot) már formáztam, de van egy 600giga, tele fontos cuccal, amit nem szeretnék formázni..
tehát a jelenség a következö:
- nem enged be a adott particiora (mintha tönkrevágta volna a fájlrendszer egy részét), azt irja hogy nem win32 meghajto vagy valami ilyesmit.. most nem tudom megnézni, hogy pontosan mit ir ki
ha jol emlékszem a fájl ami az egészet okozta, és a rohadék akármit csináltam futott a háttérbe: rs32net.exe
hogy lehet törölni a megmaradt particiorol ezt a szemetet, valamint az adatokat megmenteni -
#9460 ez nem helyesírási hiba.. ez rövidítés..^^ -
#9459 Telepítéskor amikor kéri a license-t akkor kell betallózni ezt a HBEDV fájlt. Ne szégyelld, ezért van a fórum. -
#9458 Na letöltöttem és kértem kulcsot vagy mit. Ilyen ablakot kaptam. Természetesen a név fiktív de letöltöttem a HBEDV valamit is. Ezt kell betenni/bemásolni az avirába?
Húh de kezdők a kérdéseim. Már kezdem szégyelleni magam. -
etele34 #9457 Elnézést kívánok, ezt meg én nem tudtam. -
#9456 Egy picit régebb óta használok Avirát, mint Doomista!
Ezt töltsd le! -
etele34 #9455 Szia!
Merthogy én sem ismerem ezt a programot és látom, hogy bizonytalan vagy így javasolom, hogy várj a telepítésével estig.
@Doomista barátunk nagy avirás (este felé biztosan erre látogat már) és biztosan tud is segíteni vagy adni ötletet, hogy esetleg mire kell figyelni a telepítéskor hátha valami elkerüli a figyelmedet. Csak tanács de szerintem várd meg Őt. -
#9454 Melyiket kell letöltenem a 90 napos kulcshoz? Bocsi a láma kérdésért. XP-m van 32 bites
Katt. -
#9453 Köszönöm. -
#9452 Szerintem nem kell hozzá nagy angoltudás (sose tanultam angolul, de mégis elboldogulok vele) Ha valamit mégse értesz kérdezd meg a fórumon. A-squared mellet elfut, bár nem lesz rá szükséged! -
#9451 Sziasztok!
Gondolkozom az ESS lecserélésén Avira Premium Secutity Suite-ra. Főleg, hogy 90 naponként adnak hozzá újabb kulcsot így egyfajta képpen ez is ingyenes.
Az lenne a kérdésem - főleg avirásokhoz -, hogy igen csekély angol tudásommal tudom-e használni majd ezt a programot? Eddig azért nem használtam és nem is használok angol nyelvű programokat, mert nem tudom beállítani angol tudásom nélkül. Főleg a tűzfal beállításoknál lennék szerintem elakadva.
Másik kérdésem, hogy fent van a gépemen az a-squared anti-malware is ( egy éves licenszel) és ettől nem szeretnék megválni ha lehetne. Kérdésem, hogy mehet-e az avira mellett, mert ebbe az a-squaredbe is van antivírus motor már és van valós védelme is(ikarus).
Köszönöm a válaszokat előre is. -
#9450 Avira Premium Security Suite és kész. -
Vardar #9449 Nekem el haverkodik:D Haloval is megbarátkozott, CS-vel is. Én jó modorra tanítottam a Comodomat:D
Használsz mellette valami más programot? Ad-aware,CS,AVG antispy, bármi más? -
#9448 A matousec tűzfaltesztje nem mindenre kiterjedő. Otthonra bőven elég egy ilyen. Játékokkal és torrentezéssel pedig együttműködik, pont ezért szeretem. Comodo-val nem lehetett rendesen torrentezni mert hiába konfigoltam mindig passzívba voltam. És párszor kinyírta az MMO-mat ami nekem bőven elég, hogy soha többé ne tegyem vissza!:) -
Vardar #9447 A szarul az szarul:D De ha szerinted jó akkor miért bukott el a teszten? Játékokhoz milyen a viszonya? -
#9446 Avira Premium - ez a sima antivírus. Comodoval kompatibilis. Kulcsot tudsz igényelni a Security Suite-hez ami a Premiummal is működik. Ezek 92 naposak, de akár mindennap újat igényelhetsz belőlük. Avira Security Suite - ez az Internet Security. A matousec oldalán tényleg "szarul" szerepel, de a legjobban kezelhető tűzfal amit eddig láttam és semmi pénzért nem cserélném le Comodora vagy bármi másra. Itt tudsz kulcsot kérni -
Vardar #9445 Nah slime. Milyen Avira verziók vannak? Melyikekhez van 90 napos kulcs? Ezeket a világvégéig lehet újraigényelni? Látom a tűzfala elég szar, Comodoval elvan? -
#9444 Köszönöm!:) -
#9443 smile
slime* -
#9442 "Nem tom, én Kis 2009el megvagyok elégedve elég szépen..sztem ha jó gépetek van tegyétek fel.. (szülői felügyelet kapcsold ki, nem enged gamelni neten^^)"
Nem tudom*, 2009-el*, meg vagyok elégedve*, szerintem* -
#9441 muszálly -
#9440 Muszáj -
#9439 lol és az IS része....a pro része meg joval alatta van :D érdekes teszt ! -
etele34 #9438 Igaz, hogy ez tűzfalteszt és a matousec által elvégezve, de a Comodo IS igen előkelő helyen végzett.
A TESZT 2008.12.01.-én készült, így szinte napra kész. -
#9437 Bocsi csak most vettem észre, hogy ezt linkelted. -
#9436 DropMyRights... -
#9435 Próbáltam már. -
kl24h #9434 Valaki probalta azt, hogy korlatolt felhasznaloi joggal rendelkezo felhasznalo (user) alatt internetezzen?
Tehat pl. az Administrator-nak ugyanis full kontrolja van a gepen, de internetezesre letrehozni egy limitalt felhasznalot, mert egyreszt a PC fertozeset korlatozza, mivel a felhasznalo (user) limitalt jogokkal rendelkezik es igy a virusok, spyware-knek sem nincs joguk mindenhova betelepedni vagy modositasokat vegezni.
De persze vannak olyanok is, amelyek ezekkel a jogokkal is kitrukkolnek. -
#9433 F-secure nem egy jó av...Bitdefender meg nem égett le, 51 % a falsekat meg én egyáltalán nem is szoktam nézni...