Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://9gag.com/gag/5135249
WinCleaner Anti-Spyware 1 folyamatot futtat, minimális erõforrás-igényû program.
(az meg már más kérdés, h milyen hatékony 😉)
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
CCleanerrel próbáltam, elkapott sok mindent, de azóta is fent áll a probléma. 😄
Akkor lehet, hogy visszarakom. xD
elõtte csiálj rendszervisszaállítási pontot és a reg-bõl törlés elõtt biztonsági mentést az reg-rõl
erre én a jv16PowerTools-t szoktam használni, de van sok egyéb is.
pl ccleaner
Nincsen semmilyen vírusirtó a gépre felrakva, de a Biztonsági Központ azt írja, hogy nincs bekapcsolva az AVG antivirus...Az tény és való, hogy remrég uninstalláltam a progit, de akkor is el kellett volna tûnnie nem?
Ja és még valami. Hogyha felrakom a Nodot, vagy valamilyen más antivírust, akkor pedig azt mondja, h a Windows több víruskeresõ szoftvert talált a gépén...Pedig csak egy volt felrakva.
Vannak ötletek?
Mindenkire rászólsz, fennhangon panaszkodsz, és nem "kell" hanem "kérnék", vagy "kérek"..
Most arról van szó? Ok, mehet szerintem. Ja és kösz Gabi.😄
"Mi a modern antivírus programok legalapvetõbb hiányossága?
A vírusadatbázisra hagyatkozás és a kiforratlan heurisztikus keresés."
Ezt úgy lehetne legjobban értelmezni, hogy a szignatúra keresés magában kevés, és a heurisztika, vagy sokkal inkább a proaktív védelem is egymagában kevés. Épp ezért kell mind a kettõ, mert így kiegészítik egymás hiányosságait.
Chaos Anno Domini
Amúgy ha te azt mondod hogy a nod a szar, más szerint az avast mért nem lehetne az?!
És nekem szért kell adatbázisos mert én abban bízok. Mert mint a teszt megmondta a mai biztonsági programok legfõbb hátránya a gyatra heurisztikai képesség.
Szal ma ezt csináltam meg :
-Noddal átfésültem mélyen mindent, semmi
-AVGvel végigszenvedtem, talált 1et, de kb 10X kellet próbálkozni mert állandóan resetel a gép...
-AVG antyspyvel meg spybottal takarítottam, de mostmár nemtom kikapcsolni se a gépet csak ha kihuzom 220ból 😊 A gond az h Start menü és csak a kijelentkezés ikon van ott meg a felhaszn váltás... 😊 semmi más... Jah és a Feladat kezelõt se nem tom elõhozni mert kiírja h a rendszergazda zárolta 😊 Poénos 😊 Tipp? Avast meg szar... bocsi... lefagy gépem tõlle
http://neobuxhu.blogspot.com/
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Szólok a banner mûhelybe ha gondoljátok,csak valami elképzelés kelle,vagy anyag hozzá.
HJT-vel nem fixáltam semmit, ass-quareddel karanténba vágtam, amit csak talált, avg talált 1 kémet, és néhány trackinget. Comodo antivir vacakolt, nem volt hajlandó frissíteni, így azt nem futtattam le, majd holnap megpróbálom.
Végülis az a-squared letakarította a nagyját, 1 hamis hibaüzenet még elõugor néha.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini