Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
érdekes, játszottam, kiléptem.. elakartam inditani az ff-t nem ment, megprobáltam ie-t, nemment, valami ip-hez akart csatlakozni (pedig google a kezdöoldal).. msnt megnyitom,nemtud bejelntekezni,hiba.. na mondom mi a wtf van? feladatkezelöt megnyitom megnézem mik mennek, semmi különös... beakaom zárni, nemmegy... megnyitom mégegyszer, ott akarom bezárni,lefagy... lool most restartoltam, és megy, mi lehetett ez? tüzfalat is megnéztem nemvolt semmi elálitva, de érdekes hogy 6 ff is ment egyszerre, mig a feladatkezelöbe 0

http://9gag.com/gag/5135249

bmate0007
ok, megpróbálok, és köszönök szépen mindent.
WinCleaner Anti-Spyware 1 folyamatot futtat, minimális erõforrás-igényû program.
(az meg már más kérdés, h milyen hatékony 😉)

lck
Próbáld meg az AVG-t újra felrakni, aztán szépen szabályosan telepítsd le.
Hátha...
Wincleaner Antispy mennyit fogyaszt? Szerintem meg futass le egy Free Windows Registry Repairt.
Sõt a szolgáltatásokból is.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Hát nemtom, de ha eseleg a bizonsági központ zavarna akkor XP-Antispy-al le tudod tiltani 😄

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Dehogynem <#hehe>
bmate0007
dehogyis...

Ááá csak a szokásos, megõrjítetted a rendszert a sok vírusírtó meg túzfal telepítésével meg törlésével
bmate0007
ok.
CCleanerrel próbáltam, elkapott sok mindent, de azóta is fent áll a probléma. 😄
Akkor lehet, hogy visszarakom. xD

Hát érdekes, talán registry takarítás?
elõtte csiálj rendszervisszaállítási pontot és a reg-bõl törlés elõtt biztonsági mentést az reg-rõl
erre én a jv16PowerTools-t szoktam használni, de van sok egyéb is.
pl ccleaner

bmate0007
Történt egy kis hiba:

Nincsen semmilyen vírusirtó a gépre felrakva, de a Biztonsági Központ azt írja, hogy nincs bekapcsolva az AVG antivirus...Az tény és való, hogy remrég uninstalláltam a progit, de akkor is el kellett volna tûnnie nem?
Ja és még valami. Hogyha felrakom a Nodot, vagy valamilyen más antivírust, akkor pedig azt mondja, h a Windows több víruskeresõ szoftvert talált a gépén...Pedig csak egy volt felrakva.
Vannak ötletek?

bmate0007
Dani szerintem egy kicsit moderálni kellene magad.
Mindenkire rászólsz, fennhangon panaszkodsz, és nem "kell" hanem "kérnék", vagy "kérek"..

bmate0007
Illemtant nem tetszik ismerni? 😊
WinPatrol

bmate0007
Bannerképet akartok majd beszúrni? 😊
Most arról van szó? Ok, mehet szerintem. Ja és kösz Gabi.😄

Abból nagyon elegem van. Olyan csendes társ kell mint a BOClean.
zvaragabor
Spyware Terminator.

Chaos Anno Domini

És van olyan ingyenes program ami mindkettõt tudja? És nem engedi feltelepülni a kémprogramokat? Én eddig csak a Threatfirerõl (csak heurisztika) és a BOCleanrõl (csak adatbázis) hallottam. Ha van más várom a javaslatokat. Eddig senki sem jelentkezett.
zvaragabor
Idézet a tesztbõl:
"Mi a modern antivírus programok legalapvetõbb hiányossága?
A vírusadatbázisra hagyatkozás és a kiforratlan heurisztikus keresés."

Ezt úgy lehetne legjobban értelmezni, hogy a szignatúra keresés magában kevés, és a heurisztika, vagy sokkal inkább a proaktív védelem is egymagában kevés. Épp ezért kell mind a kettõ, mert így kiegészítik egymás hiányosságait.

Chaos Anno Domini

Most egy BOCleant kiváltó adatbázissal rendelkezõ program kellene.
Ha már lesz banner akkor legyen szabályzat, meg Gy.I.K.
Definíciós ADATBÁZIS.. nem értem..
Amúgy ha te azt mondod hogy a nod a szar, más szerint az avast mért nem lehetne az?!
Nagy a gépigénye. Nem az Avast! szar. Kaspersky online scanner?
És nekem szért kell adatbázisos mert én abban bízok. Mert mint a teszt megmondta a mai biztonsági programok legfõbb hátránya a gyatra heurisztikai képesség.
Nah heli ismét 😊
Szal ma ezt csináltam meg :
-Noddal átfésültem mélyen mindent, semmi
-AVGvel végigszenvedtem, talált 1et, de kb 10X kellet próbálkozni mert állandóan resetel a gép...
-AVG antyspyvel meg spybottal takarítottam, de mostmár nemtom kikapcsolni se a gépet csak ha kihuzom 220ból 😊 A gond az h Start menü és csak a kijelentkezés ikon van ott meg a felhaszn váltás... 😊 semmi más... Jah és a Feladat kezelõt se nem tom elõhozni mert kiírja h a rendszergazda zárolta 😊 Poénos 😊 Tipp? Avast meg szar... bocsi... lefagy gépem tõlle

http://neobuxhu.blogspot.com/

SHADOWEYES7
<#eljen>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

zvaragabor
Habár bmate0007 nyitotta a topikot, szerintem illene ráhagyni a döntést.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Vagy inkább írj te légyszíves. 😊

Chaos Anno Domini

SHADOWEYES7
Ok.
Nem😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

zvaragabor
Írok.
Te jelentkeznél? 😊

Chaos Anno Domini

SHADOWEYES7
Írsz, vagy irjak én ??

SHADOWEYES7
Legyen.

zvaragabor
És ha versenyt hirdetnénk a bannermûhelybe?

Chaos Anno Domini

SHADOWEYES7
Én arra gondoltam mivel jól pörög a topik tényleg jól mutatna 1 banner, és mivel itt is van jogom akkor sec-perc alatt be tudom tenni 😊

Szólok a banner mûhelybe ha gondoljátok,csak valami elképzelés kelle,vagy anyag hozzá.

zvaragabor
Ha volna kedved, nyugodtan csinálj, és megnézzük. 😉

Chaos Anno Domini

SHADOWEYES7
<#smile>

<#hehe>
slime001
nem

AVIRA - \"More than security.\"

SHADOWEYES7
Nem kell ide banner !! 😊

Yoda001
lol

Jaj, nem Yodának válaszolok <#vigyor>
Nem értelek..Milyen adatbázis? Mindegyik adatbázis alapján dolgozik
Yoda001
hjt legalább talált valamit? 😄

zvaragabor
Azóta megint visszamentem, lefuttattam HJT-t, a-Squaredet, AVG antispy-t.
HJT-vel nem fixáltam semmit, ass-quareddel karanténba vágtam, amit csak talált, avg talált 1 kémet, és néhány trackinget. Comodo antivir vacakolt, nem volt hajlandó frissíteni, így azt nem futtattam le, majd holnap megpróbálom.

Végülis az a-squared letakarította a nagyját, 1 hamis hibaüzenet még elõugor néha.

Chaos Anno Domini

bmate0007
LoL xD

Yoda001
<#banplz>

zvaragabor
Na visszajöttem, elkezdtem egy a-squared keresést, otthagytam, mert el kellett mennem, most érrtem vissza, hát a rendszer lefagyott keresés közben, így nem mentem sokra. Majd legközelebb újra próbálom.

Chaos Anno Domini

Engem nem nem érdekel annyira keresõnek ott az AVG meg az a-squared. Ellenben a BOCleant ki kellene váltani valami mással ami adatbázisra támaszkodik.
bmate0007
Spybot rezidense TeaTimer--->Általános rendszerbeállítások védelme

Nekem is pont ez volt csak nekem valami Nethief trójaival és 2-t talált.
Spybot meg szerintem nem figyel a rendszerre. Regitry módosulásokat figyel meg IE-t(?).