Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aha...Nos ez egy trial verzió, csak akkor írja ki a kezdõképre, hogyha megveszed a programot. Így most csak addig teljesértékû ill. mûködik, ameddig írták az adott oldalon, ahonnan letöltötted.
Ennyi riasztást produkált a Nod vagy csak elhúztad a panelt?
Dobd föl a virustotalra az *.exe-t.
A hivatalos oldalról szedd le a programot, és azt nézd meg.
"NewHEUR_PE" arra utal, hogy még ismeretlen, és a heurisztika vélt benne valami rosszindulatú dolgot fölfedezni. Nem lehetetlen, hogy csak hamis riasztás.
A hivatalos oldalról szedd le a programot, és azt nézd meg.
"NewHEUR_PE" arra utal, hogy még ismeretlen, és a heurisztika vélt benne valami rosszindulatú dolgot fölfedezni. Nem lehetetlen, hogy csak hamis riasztás.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Radar logo amit Apocalipto mondott, counter meg nem szerepel kétszer, csak egy logó az egész.
Chaos Anno Domini
Az milyen program? A CS, a-squared, AVG, Wincleaner, Spyware Terminator, Spy sweeper csoportból melyik a legjobb?
Asszem a spy sweeper-é
A CS miért szerepel kétszer? És milyen programé az a radar kép?
Na hol marad a banner? 😊
Egyébként leszedtem a Nod32 3.0-át és felraktam helyette az Avirát. Érdekes megleptést hozott rögtön a restart után...--->A Guard riasztott egy uninst.exe fájlra, ami a Program Files mappában volt, hogy vírusos. 😊
Mondom oké, ennyit még a Nod is hibázhat. Lefuttatok már egy teljes keresést gondolotam.
Pörög, pörög, egyszer csak 2x egymás után 2 trójai vírus a system32 mappában. Na basszus! Ez azért már kicsit sok. 😊
Úgyhogy nekem megmarad az Avira. Jobban bejön.
Egyébként leszedtem a Nod32 3.0-át és felraktam helyette az Avirát. Érdekes megleptést hozott rögtön a restart után...--->A Guard riasztott egy uninst.exe fájlra, ami a Program Files mappában volt, hogy vírusos. 😊
Mondom oké, ennyit még a Nod is hibázhat. Lefuttatok már egy teljes keresést gondolotam.
Pörög, pörög, egyszer csak 2x egymás után 2 trójai vírus a system32 mappában. Na basszus! Ez azért már kicsit sok. 😊
Úgyhogy nekem megmarad az Avira. Jobban bejön.
Vagyis szerintem inkább legyen a 2. Abba több minden van. És tök jól mutatnak azok a vírusok ott.
Chaos Anno Domini
Köszi szépen, azóta már sikerült megoldanom. Az intézõbe dupla katt a skinre és be is töltötte 😊 Túl sok baj van a Nod32 crackelésével és amíg nem jön ki a Comodo ezt használom. Annyira nem is rossz 😊
AVIRA - \"More than security.\"
nyisd meg a programot (eredeti bõr )az alsó sorában :http://www.avast.com/ megnyitod,letöltöd és megnyílik az új bõr,alatta bezárod a régit - ennyi
Megújult a Spyware Terminator weboldala. Új a dizájn, barátságosabb is(számomra<#smile>#smile>), és egy kicsit át is rendezték a menüket, és az egyes dolgokat.
---
Nem tudom, láttátok-e már, de a virustotalnak van egy olyan szolgáltatása, hogy egy letölthetõ program beépül az XP helyi menüjébe, és így jobb klikk/küldéssel egyszerûbben föl lehet tölteni ellenõrizendõ fájlunkat.
---
Nem tudom, láttátok-e már, de a virustotalnak van egy olyan szolgáltatása, hogy egy letölthetõ program beépül az XP helyi menüjébe, és így jobb klikk/küldéssel egyszerûbben föl lehet tölteni ellenõrizendõ fájlunkat.
Chaos Anno Domini
Amikor utoljára használtam, úgy adtam hozzá, hogy amikor rákattintottam a skinre, és a Fox bedobta az akció lehetõségek ablakot, akkor arra mentem, hogy megyitottam a célprogrammal(avast valamelyik exe-je). Ekkor az avast felvette azt a skint.
Chaos Anno Domini
Avasthoz nem tudja valaki hogy lehet hozzáadni a skineket? Nekem nem sikerült 😞
AVIRA - \"More than security.\"
Bannertopikbankérdeztem, de nem válaszoltak. Megkérdezhetem mégegyszer, aztán ha senki nem hajlandó, akkor én is megpróbálhatom.
Chaos Anno Domini
Egyszer régen már linkeltem, de most megint linkelem. AOL Internet Security. A McAfee terméket licenszelték AOL-ék, és ingyen elérhetõvé tették. Letöltéshez kell egy AOL Screen Name-t készíteni, amit szintén ingyenesen megtehetünk.
Chaos Anno Domini