41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• slime001
    Köszönöm szépen. Valóban lehet antivírus nélkül telepíteni. Csak nem kellet csalódnom a Comodo-ba.
  • Doomista
    zsir ez fontos válasz volt,akkor a gyereknek meglehet a tűzfal simán :]
  • etele34
    Én nem használom a Comodot, de egy másik fórumon ezt olvastam nem is oly régen, hogy így is lehet telepíteni. Remélem nem vezetlek félre? Majd írd ide ha sikerült feltolnod a gépre.
  • slime001
    Tényleg? Erre már én is gondoltam, de lusta voltam feltenni. Na akkor e' öröm e' bódottá':) Teszem is fel!
  • etele34
    Nyugodtan töltsd csak le mert a telepítéskor úgy is rákérdez majd, hogy melyik részét akarod telepíteni. Nem telepíted az antivírus részt, csak a tűzfalat. Ennyi.
  • Doomista
    nem adnak ki ujabb verziot rá,ami bugokat frissitéseket tartalmazna...ezt értettem frissitésnek.
    direkt csinálod vagy kecibuta vagy ?:D
  • Vardar
    Most dobta ki nekem azt, hogy update-elni akar. Akkor most akarja felpakolni az AV-t?
  • slime001
    Magukkal szúrnak ki!
  • Doomista
    de nem érted...nem lesz már CSAK firewall verzio...szal nem frissitik,stb,hiába szeded le most a downloadrol,igy meg nemjo :\
  • Vardar
    download.com?
  • Doomista
    me too.
  • slime001
    Marad az Avira tűzfala. Pc Tools-os nekem nem jön be.
  • Doomista
    baszki ! azért ezt nem vártam a comodotol...krvára nem...ez nagy csalodás volt...ilyet tenni... :|
  • slime001
    Én is azt hittem, hogy hülye vagyok. Tölteném le, végre lejön és akkor látom, hogy ez az IS. Felmegyek megint letöltöm és megint az IS. Nekem csak a tűzfala kéne, a buta vírusirtójukra nincs szükségem!:)
  • Doomista
    nah pazmeg,akkor nem láttam énsem rosszul...
  • slime001
    Sima Comodo-t nem lehet letölteni csak az IS-t. Micsoda gerilla marketing...
  • Doomista
    szerintem van szükség tűzfalra router mellé is !
    comodot ajánlom.link
  • hillaes
    Router mögül netezek szerintetek van szükség tűzfalra, ha kell akkor melyiket érdemes feltenni?
  • isss
    ..AnVir Task Manager 5.4 [b]ma ingyen[/b
  • etele34
    Még eszembe jutott valami így munkába készülődve. Meg kellene majd nézned, hogy ha csökkentett módban indítod el a Windows-t akkor is ott látod a Feladatkezelőben, hogy fut ez az iexplore.exe? Mert ha igen akkor (szerintem) tuti, hogy valami kártékony alkalmazás futtatja.
  • Doomista
    hát ennyi scannolos tisztitás átfésülés után ha semmi virusra utalo jelet nem találtunk,akkor csak nem az...elvégre télleg a net gyors,gép nem lassu,semmi baja a gépnek...persze ok,lehet hogy nagyon csendben fut valami...de ennek kicsi az esélye. szóval végülis nyugodt vagyok,de akkor is passive egy helyzet ez...
  • kl24h
    Lehet, hogy valamilyen programot telepitettel ujabban es az hasznalja, mast nem tudok mondani. En kulonosen nem ismerem az SP3 frissitest, ezert nem tudok hozzaszolni, mert lehet, hogy a system-ben valami hasznalja mar kezdettol fogva.
  • Doomista
    nálam is annyi ! csak frissitettem a windowsot sp3ra !
    nah mind1 hagyjuk,ez nem megy,majd még probálgatom amit tudok

aki segitet annak 1000x thx !!!! :]
  • kl24h
    91KB nalad is a merete?
    Latom nalad ez az iexplore.exe 2008.04.14 volt modositva, tettel uj windowsot? Vagy valamilyen frissitest vegeztel?
  • Doomista
    fele megvan ami nálad is,azokat nem kelle törölni,ami a software mappában,az olyanokh,hogy belépek pl a SPXXX mappába,és elöjön az egész ie,onnét is eltudom inditani az iet !
    dll fájlok csomo stb.

• kl24h
    Normalisan igy kell kinezzen az "iexplore" kereses eredmenye:

Egyetlenegy fajlod az IEXPLORE.EXE-27122324.pf ami normalis.
  • Doomista
  • Doomista
    csak tracking cookieket talált:DD
  • Doomista
    asquared fut...majd jelentkezem...
  • slime001
    mé' hazucc'?
  • etele34
    Nem hisszük.
  • Doomista
    egy képet feldobok,csakhogy ne ha azt higgyétek,hogy szopatlak titeket,valaki szerint -.-
  • etele34
    És az A-Squared Anti-Malware? Ha ez sem, akkor részemről feladtam a küzdelmet.
  • Doomista
    googlen megtaláltam igen,ezt az avirának felkéne ismernie akkor ! ebböl akor az jön ki hogy nem ez az lehet :s
  • Doomista
    prevx csi nem talált semmit ^^
    shift + delete megoldás ugyan azt eredményezte mint a sima delete :[
  • etele34
    Még találtam valamit hátha segít. Katt ide.
  • etele34
    Én biztos, hogy nem indítom el ....
    Hanem valami eszembe jutott, mert olvastam ilyen jellegű problémát már régebben de nem emlékszem már pontosan.
    Amire még gondolok, hogy esetleg bekapcsoltad az asztal weblaptámogatását?
    Más. Megpróbálhatnád még ezt is. PrevX CSI
  • kl24h
    Jo megoldas: Shift + Detete vagy biztonsagbol csak Delete. Szerintem tudod torolni is ezt a fajlot.
  • Doomista
    jah biztos te inditod el...:P:D

én feladtam ! annyit csinálok hogy ha win benyom - akkor leállitom és kész...avirát meg ujrarakom,mert fagyasztja a gépemet a tűzfaal néha...majd meglátjuk milesz.
  • Doomista
    amugy mi esett le ?