Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én. Mert én már korábban rá jöttem, hogy az Avast! a mi mesterünk.
Doomista
Hát de én nagyobb fan vagyok mint te ! hát nem ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Látjátok! Nem csak én vagyok itt egyedül fan.
Doomista
Én kaptam errort,és magammal huztam a rendszert is

u.i.: a kaspersky szép...a kaspersky jó...a kaspersky remek...a kaspersky CSODÁLATOS !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Yoda001
.

http://9gag.com/gag/5135249

zvaragabor
Te kaptál errort, vagy a rendszer? Különben most én sem értelek, mi a különleges abban, hogy szerintem is jó program a Kaspersky? 😊

Chaos Anno Domini

<#hehe><#hehe><#hehe>Így viszonozta irántad a szeretetét <#vigyor>
aszizoli
Ha durva fagyást is észlelsz magadon, akkor javaslok egy resetet.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Doomista
Nah erre a válaszféleségre nem készültem fel,fatal errort kaptam most 😞

zvaragabor
Jól tetted, nagyon jó program.

Chaos Anno Domini

Doomista
Beleszerettem a kasperskybe, most mit tegyek, menjek sziologushoz ?!

zvaragabor
szerény véleményem szerint

Chaos Anno Domini

Szerény véleményem szerint.
Ha akarom akkor legyen jó a védelmem. Spyware Terminator csak nem akad össze az a-squareddel. Meg a Windows Defender se. Remélem. Tapasztalat?
bmate0007
Kicsi OFF:
Mi azaz "Szvsz"?
Köszi.
ON:

bmate0007
#1901: Minek ennyi kombináció?<#falbav>Úgy fognak ütközni a progik, hogy az ablakon fogod kivágni a gépedet...Mi csak a jót akarjuk. Tüntesd már el azt a sok sz*rt a géprõl, már nem azért. 😄

#1902: Inkább csak a sima tûzfal. Annyi megannyi jó dolog van még az Outpost integrált cuccai mellett, hogy akkor már inkább csak a smia tûzfalat rakd fel.

zvaragabor
A security suite-ban ugyan az a tûzfal van, mint az outpost firewallban. A security suite egy antivírus modullal több csak. Szvsz azt használod, amelyiket akarod. 😊 Ha a sima firewallot választod, akkor tegyél föl mellé valamilyen antivírust.

Chaos Anno Domini

spidey91
hali az outpost security suite a jobb vagy az outpos t firewall?
a security suite-ba van minen a másik csak tüzfal
melikte érdemes felrakni?

Gépem ati X1900 4200

Mekkora ték.
Amúgy meg a spycar tesztek alatt az Avast! vinnyogott mindenre. Ebbõl is látszik, hogy az ingyenes verzió is tud valamit.
A-squaredet most fenn tartom semmi kedvem leszedni. Fenn van, véd és jó. Mellé leszedtem az Wincleanert most folyamatosan vinnyog valami miatt. Spyware Terminator/Windows Defendert szeretném majd a Wincleaner helyére. Terminator mellett szól a kémprogram+ClamAV védelem amivrel remekül kilehet egészíteni az Avast!+A-squared kombinációmat. Valakinek van valami más javaslata?
bmate0007
Akkor már inkább Spyware Terminator, de szerintem a Defender sem rossz annyira. 😊
Lehet végülis, a mai világban már bármi megtörténhet. xD
De a program feladata nem a vírusvédelem.

grebber
A windows defender mennyire hatékony?

Az lehet valamiféle virus hogy pl a használtauto.hu-ra ha felmegyek elkezdenek megnyilni ugyanugy a használtauto.hu ablakok de vagy sokszáz darab ?

Next PC upgrade: 2022

Végül a winem megalt vagyis haldokló szegény, Nem vacakolok vele, holnap még megdobom pár rizikós mûvelettel, hátha helyre zökken, de úgy is reinstall lesz. Szóval kb a hét második felében megcsinálom én is ezt a tesztet, aztán majd újságolom milyen lett 😊

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

bmate0007
Aha. Az antivírusa 85%-os, a kémprogi-védelme 100%-os...😄😄😄

zvaragabor
Különben az antivírus résznél 30%-os lettem. 😊

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Csak az antivírus teszt rész?

Chaos Anno Domini

bmate0007
Tök jó a Spyware Terminator antivírus védelme. Az EICAR tesztfájlokat és más dolgokat is blokkolt. Például leteszteltem a PC Security Test 2007-tel, és 85%-os (!) lett. (A NOD32 3.0 75% ;-))
Azért ez nem semmi. Csak az a baj, hogy rookitek ellen nem véd. 😞

zvaragabor
Na jó, az átvitt értelmet én úgy értettem, hogy nem a fájlokat futtatod le, ezzel etsztelve a ST realtime védelmét, hanem a ST-vel ellenõrzöd a fájlokat. Persze programozói szemmel ez valóban hibás. Idén kezdtem el programozást tanulni, és bizony találkoztam már olyan állítással az életben, ami "szintaktikailag" helytelen.

Chaos Anno Domini

Dj Faustus
Az eredeti kérés (pontosabban így ez egy kijelentés) így hangzott:
"Spyware Terminatorral tesztelje már valaki a spycar fájlokat."
Azaz a spycar állományokat tesztelni a Spyware Terminatorral - ezt tartalmazza az #1878-as hozzászólás.

Ha arra kíváncsi, hogy a valós idejû kémprogramvédelme milyen akkor a kérdésnek így kellett volna elhangzania:
"A Spyware Terminator állandó/valós idejû/folyamatos védelmét tesztelje már le valaki a spycar tesztjével!"

A programozásban is a szintaxhibás utasítás hibás mûködést eredményez.

zvaragabor
Nézd meg jobban. Nem mind "blocked"

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Nem vagyok lazy, nem én kérdeztem a dolgot. 😛
Nállam most nincs is feltelepítve.

Chaos Anno Domini

Mindent blokkolt? Érdekes. Mentem váltani.
Dj Faustus
Here is, lazy kids:
HKCU_Run : Spycar change blocked
HKCU_RunOnce : Spycar change blocked
HKCU_RunOnceEx : Spycar change blocked
HKLM_Run : Spycar change blocked
HKLM_RunOnce : Spycar change blocked
HKLM_RunOnceEx : Spycar change blocked
IE-HomePageLock : Spycar change allowed
IE-KillAdvancedTab : Spycar change allowed
IE-KillConnectionsTab : Spycar change allowed
IE-KillContentTab : Spycar change allowed
IE-KillGeneralTab : Spycar change allowed
IE-KillPrivacyTab : Spycar change allowed
IE-KillProgramsTab : Spycar change allowed
IE-KillSecurityTab : Spycar change allowed
IE-SetHomePage : Spycar change blocked
IE-SetSearchPage : Spycar change blocked
AlterHostsFile : Spycar change blocked

zvaragabor
Akkor viszont nem a megfelelõ módon végezted el a tesztet. Egyenként kell elindítani a tesztfájlokat, az elsõnél létrehozol egy profilt, majd ha mindent megcsináltad, akkor a legutolsóval (TowTruck) megnézed az eredményeket, hogy miket fogott meg az antispy, és a végén helyreállítja a tesztfájlok által végzett módisításokat(már amelyiket az antispy nem blokkolt).

Chaos Anno Domini

Én a a spycar tesztet akartam volna lefuttatni a Spyware Terminatoros védelemmel, hogy lássam mi a Spyware Terminator hibája.
Dj Faustus
"Ezt nem értem, de mindegy le futtatom magam."
Ez a Spyware Terminator eredményeket közlõ naplója, ami mindent elmond a keresés eredményérõl.
A spycar oldalán levõ futtatható tesztállományokra végeztem el a tesztet.

"Gyanítom Faustus átvitt értelemben tesztelte a spycar fájlokat."
Nem. Tessék megnézni az említett weboldalt - ott vannak a Spycar tesztállományai.

"Faustus csökkentett módban futtatta le a keresést, és a parancssorból másolta be az eredményeket."
1. A Windows csökkentett módja nem parancssoros feltétlenül.
2. A Spyware terminator meg nem parancssoros alkalmazás.

Aha.
bmate0007
Lehetséges.

zvaragabor
Gyanítom Faustus átvitt értelemben tesztelte a spycar fájlokat.

Chaos Anno Domini

bmate0007
Egyébként pedig sztem a Spyware Terminator egyik legjobb progi az ingyenesek közül. 😊

bmate0007
Faustus csökkentett módban futtatta le a keresést, és a parancssorból másolta be az eredményeket.

Ezt nem értem, de mindegy le futtatom magam.
Dj Faustus
Tessék, hogy lásd, hogy kivel van dolgod:
Logfile of Spyware Terminator v2.0.0.193 (db:1.0.023.786)
Scan Time: 2007.11.18. 16:22:29 length: 1 s
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WINNT 5.1.2600)
User: Limited
Boot Mode: Normal
Scan type: %Custom_Scan%
Scanned Objects: 19 (Critical:0)
Filter: No System items, No Safe items, No Invalid items

Ezen az oldalon levõ állományok felhasználásával.

Virustotal jelentés

slime001
Miért? Te nem tudod?

AVIRA - \"More than security.\"

Spyware Terminatorral tesztelje már valaki a spycar fájlokat. Elõre is köszönöm.
Valakinek ötlete a tûzfal-router-blokkolásos kérdésemhez? (lásd korábban)
A Wincleaner már 2-re ugrott.
Így van 😊)

zvaragabor
😊)
Ingyenes antispy realtime védelemmel csak a terminátor, és a spybot van, ami használható. Ezeknél jobb, vagy hasonló szintû ingyeneset nem nagyon találsz.

Chaos Anno Domini

Én a spyware terminátort használom benne vannak azok a védelmek amik neked kellenek, és jól is végzi a dolgát, legalább is nálam jó.

Nekem ZoneAlarmmal rossz emlékeim vannak. Meg a Spyware Terminatorral is.
Nem kell köszönöm. Inkább légyszíves olyat keress nekem ami az #1867-ban foglaltakat teljesíti.