Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmate0007
Itt valaki használja huzamosabb idõ óta a Spyware Terminatort?
Ha igen, mi róla a véleménye?

zvaragabor
Comodonak? Hogy be vannak kapcsolva a modulok.

Chaos Anno Domini

Mit kellene mutatnia?
zvaragabor
Windows biztonsági központ buta, nem kell rá hallgatni. Az a fontos, amit maga a comodo mutat. Ha megy, akkor ne foglalkozz a jelentésekkel. Kapcsold ki, hogy jelentsen.

Chaos Anno Domini

Gond van. Apám valamit csinált a géppel és a Windows biztonsági központ jelenti, hogy ki van kapcsolva a Comodo. SOS!
zvaragabor
Már mint ez a NetLimiter? Mert ez nem tûzfal, hanem csak egy forgalom szabályozó. Hálózatot használó alkalmazásokra lebontva tudod szabályozni a fel/letöltés mértékét.

Comodo szerintem mindent visz. NetLimitert nem viszi, mert hát nem egy kategória, így nem is lehet vele összehasonlítani. 😊

Chaos Anno Domini

RIZLA
tyty még11 (Y)*

tyty még1x <#eljen> 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
ahhhh....köszönöm Nektek ezt a rengeteg infot!
azért nem is szorgalmaztam a váltást, mert én is ugy voltam vele, hogy eddig elég jol elmuzsikáltak a gépemen, de hátha csak nem tudtam a lakoimrol 😊 bár azért a jelenlétük szemet szurt volna a nemvárt lassulások, váratlan események kapcsán vszinüleg.
ööö .... tüzfalak közül nekem a Netlimitert nagyon ajánlgatják..... erröl esetleg van vmi gyakorlati tapasztalatok?
vagy Comodo "mindent visz" !? 😊

tyty még11 (Y)

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Van magyar verzió a Kaspersky antivírus 7-es verziójából igen jól rémlett:
trial link

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Yoda001
nem az a baj, amikor csinálja az EICAR tesztet, h amikor kattintanák cs-ben a blockra/karanétnra bezárja ezt a tesztelõs ablakot, szal így muszáj vagyok beengedni 😄ASDSAD

http://9gag.com/gag/5135249

bmate0007

Jeje. XD

bmate0007
xD Aham. 😄

Ctrl + Alt + Delete ;-)<#hehe>

Yoda001
😮 f@sza

bmate0007
Csak nem biztos, hogy az összeset mutatja. 😄

bmate0007
Dede. Van. Firewall->View Active Connections.

Yoda001
avast és cs van melette... remélem ellesznek egymással,ebben nincs olyan h listázza a futo folyamatokat?

bmate0007
Mondjuk ahogy magamat ismerem nem biztos, hogy túl sokáig fog tartani. 😊

bmate0007
Dehogy baj. xD Az a jó. Mondjuk mi itt, hogy zsír progi. xD És tök király védelmeket lehet belõle kihozni. Pölö:

Comodo tûzfal + NOD32 3.0 + Spyware Terminator. ;-)

Yoda001
hm, végülis most el is olvastam hogy miket választok 😄 ahogy látom eléggé uj dizájna lett, és folyamatosan a progikra irja hogy defense+ is learning, ez baj? most tanul?egyenlöre tetszik xD

bmate0007
#1947: Nyugi,nyugi,nyugi. 😊 Év végére biztos lesz magyarosítás.

#1948: Nem tiltja, csak rosszul van bekonfigurálva. Telepítésnél Basic Firewall és minden király ;-)

Yoda001
leszedem már ezt a comodo-t, hátha nem lesz olyan mint a 2,4, h alapbol titja a netet :l

A comodo 3.0 mért csak angol nyelven elérhetõ?!?!?!?!?!<#duma><#duma><#duma><#duma>
Yoda001
lol

zvaragabor
Na szép, el*úrtam a makrókat, szépen aláhúztam az egészet. :\
Bocsi.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Tûzfal:

-Comodo Firewall Pro 3 - Gyakorlatilag a legjobb tûzfal a piacon, és korlátlan ideig teljesen ingyenes otthonra is, cégeknek is. A hármas verzió magyarul még nem tud. A 2.4-es verzónak van magyar verziója, ha fontos a magyar nyelv. A 2.4 is top tûzfalak közé tartozik még.

-Outpost Firewall Pro 2008 - Fizetõs verzió, magyarul azt hiszem még nem tud.

-Jetico Personal Firewall 2.0 - Fizetõs, van hozzá magyarítás, ha netán kell, akkor megkeresem. Az 1-es verzió ingyenes, szintén van hozzá magyarítás, azt is megkereshetem. Egy picit nagyobb hozzáértés kell a használatához, de ha nem akarsz atombunkert, akkor alapon is ott van a élben.

-Zone Alarm Pro 7.0 - Fizetõs, ha jól tudom, nincs belõle magyar verzió. Az ingyenes változatát felejtsd el.

Antivírus:

-ESET NOD32 Antivirus 3.0 - Fizetõs, magyar verzió valamikor decemberben várható.

-Kaspersky Anti-Virus 7.0 - Fizetõs, magyar verzió mint ha lenne belõle.

-Avira Antivir - Fizetõs, magyarul nem tud. Az ingyenes verzió butított, lassabbak az update szerverek, nincs e-mail szûrés, és egy méretes reklámablakot dob föl frissítésnél.

-BitDefender Antivirus 2008 - Fizetõs, nem tudom, hogy van-e magyar verzió.

-avast! 4 Professional Edition - Fizetõs, de van belõle -ingyenes verzió ami népszerûbb, mert csak olyan funkciókat vettek ki belõle, amik a hatékonyságát nem butították. Úgyhogy az ingyenes is bõven elég.

Kémprogramirtó:

-Spyware Terminator - Ingyenes, magyar, valós idejû védelemmel rendelkezõ antispy.
-SpyBot S&D - Dettó.
-a-squared Anti Malware - Fizetõs, magyar, valós idejû védelem. Az -ingyenes csak kézi keresésre szolgál, nincs valós idejû védelme, manuálisan tud csak frissíteni. Vizsont nagyon jó.
-Ad-Aware 2007 PRO vagy PLUS - Fizetõs, magyarul nem tud. Népszerû az ingyenes verziója, aminek nincs valós idejû védelme, és manuálisan frissít csak.
-AVG Anti-Spyware - Fizetõs, magyarul nem tud. Viszont az ingyenes verzó 30 napig teljes értékû, majd a próbaidõ lejárta után leáll a valós idejû védelem, és az automatikus frissítés.
Counterspy - Fizetõs, magyarul mintha nem tudna.
-Spyware Doctor - Fizetõs, magyar verzról nem tudok per pill.
SpySweeper - Fizetõs, magyarról nem tudok.

Ha engem kérdezel, én a Comodo Firewall Pro (esetleg Outpost 2008), NOD32/Kaspersky(vagy ha ingyenes kell, akor Avast), valamint ingyenes antispyból Terminator, fizetõsbõl Counterspy összeállítást választanám. De antispyból mehet több is a gépre keresésre, csak a többinek ne legyen valós idejû védelme, erre az AVG Antispy, vagy az a-squared antispy tökéletes.

Chaos Anno Domini

Yoda001
avast,cs mellé egy tûzfalat pls, én outpostra raktam a voksom, szerintem az lesz, eddig bevált 😄

slime001
Énis csak ugyanazt tudom mondani mint Apocalipto. Tûzfalnak Comodo Firewall Pro 3.0 és antispyware-nek pedig A-sqaured
Szerintem ez bõven elég neked aki nem jár olyan oldalakon.

AVIRA - \"More than security.\"

Jah tûzfal meg Comodo?
"de innen onnan néha lehurrognak, hogy nem az igazi."
Ha neked jól bevált dolgok ezek, és nincsenek gondjaid vele, akkor miért változtatnád meg õket? (jójó, néha kell megújulás)
Szerintem nod32 nyugodtan maradhat, esetleg A-squared?
RIZLA
a bannerért cserében kérnék szépen vmi olyan listát, amiben van antivirus, tüzfal, és kémprogik-trojaik ellen is progik.
Nem járok rizikos oldalakra álltalában, keveset torrentezek, sokat játszom multiban.
eddig nem panaszkodok, elkerültek a bajok. NOD32-spyBot, ad-aware combo van jo ideje a gépemen, de innen onnan néha lehurrognak, hogy nem az igazi.Jah, és tüzfal a sygate van most.
Ha hatékonyabb, egymást szeretö progit (kat) ajánlanátok, asszem frisiteném a gépem védelmi rendszerét 😄

köszönöm szépen

bmate0007
#1936:Nem baj az, tanísd meg. Úgy mint a tûzfalat.

#1937:Jajajaja...Mondjuk a Comodo tûzfal 3-as verziójának is van. 😄 Így nem tudom mi lesz.

Nekem is. De ingyenes és van host meg IE védelme.
Yoda001
csak az a baj h minden egyes megmozdulásomat megkérdezi ...

bmate0007
Tökjó progi. 😊

Yoda001
spyware termi? pfejj

zvaragabor
Én sem használom, csak mondom berakom, hátha valakinek fölkelti az érdeklõdését, és még ingyen is van.

Chaos Anno Domini

Mondjuk nem érint.
Csak mondom, hogy az Avast!, a Spyware Terminator és az A-squared aktív védelemmel vígan elvannak.
zvaragabor
Ezen kívül ITT is írtam már a #648-as hsz-emben. Pont te kérdezted.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
A választ az Angnitum "Mágusvizsga a biztonságról" címú tesztjének 13. kérdésénél megtalálod.

Chaos Anno Domini

Mire jó ez?
zvaragabor
Nem tûzfal. Sima HIPS.

Chaos Anno Domini

Yoda001
tüzfal?

zvaragabor
Már mint holnap reggelig ingyenesen letölthetõ.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
DefenseWall HIPS - holnap reggelig ingyenesen használható HIPS.

Chaos Anno Domini

Doomista
a szakadékba ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

A nyuszika ugrált az erdõ szélén és leesett. <#nyes>

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Anno használtam a Defendert még éta állapotban és a végleges verziót kis ideig miután kijött. Mondjuk nem votl sok minden amit találhatott volna, de azokat se lelte meg. Csúcs volt még béta verzióan frissíteni assze ma súgó menüpont és még 1 valami alá rejtették 😄.
valahol láttam képet arról, amint a rossz indulató szoftverek eltávolítására szolgáló eszköz jelzett, hogy hoppá gáz van asszem spyware-t (ez már nem tiszta), de a defender full scanje a tiszta rendszer álapotát tükrözte 😄

Most valami olyat ovlastam az SG-n hogy az M$ A One Care 2-es verziójára nagyon ráfekszik mások szerint is nagy odaadással. Remélem nem írtam el semmit pl verziót. AMúgy ismeri valaki sose használtam a One care-t.

Doomista
Most esett le a nyakkendõm.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nem esett le miért vagyok egoista.
Doomista
AZ Avast! csak a te mestered,az enyém nem.
TE meg egoista vagy,és ez a lényeg.