Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
Comodo szerintem mindent visz. NetLimitert nem viszi, mert hát nem egy kategória, így nem is lehet vele összehasonlítani. 😊
Chaos Anno Domini
tyty még1x <#eljen>#eljen> 😊
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
azért nem is szorgalmaztam a váltást, mert én is ugy voltam vele, hogy eddig elég jol elmuzsikáltak a gépemen, de hátha csak nem tudtam a lakoimrol 😊 bár azért a jelenlétük szemet szurt volna a nemvárt lassulások, váratlan események kapcsán vszinüleg.
ööö .... tüzfalak közül nekem a Netlimitert nagyon ajánlgatják..... erröl esetleg van vmi gyakorlati tapasztalatok?
vagy Comodo "mindent visz" !? 😊
tyty még11 (Y)
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
trial link
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
http://9gag.com/gag/5135249
Comodo tûzfal + NOD32 3.0 + Spyware Terminator. ;-)
#1948: Nem tiltja, csak rosszul van bekonfigurálva. Telepítésnél Basic Firewall és minden király ;-)
-Comodo Firewall Pro 3 - Gyakorlatilag a legjobb tûzfal a piacon, és korlátlan ideig teljesen ingyenes otthonra is, cégeknek is. A hármas verzió magyarul még nem tud. A 2.4-es verzónak van magyar verziója, ha fontos a magyar nyelv. A 2.4 is top tûzfalak közé tartozik még.
-Outpost Firewall Pro 2008 - Fizetõs verzió, magyarul azt hiszem még nem tud.
-Jetico Personal Firewall 2.0 - Fizetõs, van hozzá magyarítás, ha netán kell, akkor megkeresem. Az 1-es verzió ingyenes, szintén van hozzá magyarítás, azt is megkereshetem. Egy picit nagyobb hozzáértés kell a használatához, de ha nem akarsz atombunkert, akkor alapon is ott van a élben.
-Zone Alarm Pro 7.0 - Fizetõs, ha jól tudom, nincs belõle magyar verzió. Az ingyenes változatát felejtsd el.
Antivírus:
-ESET NOD32 Antivirus 3.0 - Fizetõs, magyar verzió valamikor decemberben várható.
-Kaspersky Anti-Virus 7.0 - Fizetõs, magyar verzió mint ha lenne belõle.
-Avira Antivir - Fizetõs, magyarul nem tud. Az ingyenes verzió butított, lassabbak az update szerverek, nincs e-mail szûrés, és egy méretes reklámablakot dob föl frissítésnél.
-BitDefender Antivirus 2008 - Fizetõs, nem tudom, hogy van-e magyar verzió.
-avast! 4 Professional Edition - Fizetõs, de van belõle -ingyenes verzió ami népszerûbb, mert csak olyan funkciókat vettek ki belõle, amik a hatékonyságát nem butították. Úgyhogy az ingyenes is bõven elég.
Kémprogramirtó:
-Spyware Terminator - Ingyenes, magyar, valós idejû védelemmel rendelkezõ antispy.
-SpyBot S&D - Dettó.
-a-squared Anti Malware - Fizetõs, magyar, valós idejû védelem. Az -ingyenes csak kézi keresésre szolgál, nincs valós idejû védelme, manuálisan tud csak frissíteni. Vizsont nagyon jó.
-Ad-Aware 2007 PRO vagy PLUS - Fizetõs, magyarul nem tud. Népszerû az ingyenes verziója, aminek nincs valós idejû védelme, és manuálisan frissít csak.
-AVG Anti-Spyware - Fizetõs, magyarul nem tud. Viszont az ingyenes verzó 30 napig teljes értékû, majd a próbaidõ lejárta után leáll a valós idejû védelem, és az automatikus frissítés.
Counterspy - Fizetõs, magyarul mintha nem tudna.
-Spyware Doctor - Fizetõs, magyar verzról nem tudok per pill.
SpySweeper - Fizetõs, magyarról nem tudok.
Ha engem kérdezel, én a Comodo Firewall Pro (esetleg Outpost 2008), NOD32/Kaspersky(vagy ha ingyenes kell, akor Avast), valamint ingyenes antispyból Terminator, fizetõsbõl Counterspy összeállítást választanám. De antispyból mehet több is a gépre keresésre, csak a többinek ne legyen valós idejû védelme, erre az AVG Antispy, vagy az a-squared antispy tökéletes.
Chaos Anno Domini
Szerintem ez bõven elég neked aki nem jár olyan oldalakon.
AVIRA - \"More than security.\"
Ha neked jól bevált dolgok ezek, és nincsenek gondjaid vele, akkor miért változtatnád meg õket? (jójó, néha kell megújulás)
Szerintem nod32 nyugodtan maradhat, esetleg A-squared?
Nem járok rizikos oldalakra álltalában, keveset torrentezek, sokat játszom multiban.
eddig nem panaszkodok, elkerültek a bajok. NOD32-spyBot, ad-aware combo van jo ideje a gépemen, de innen onnan néha lehurrognak, hogy nem az igazi.Jah, és tüzfal a sygate van most.
Ha hatékonyabb, egymást szeretö progit (kat) ajánlanátok, asszem frisiteném a gépem védelmi rendszerét 😄
köszönöm szépen
#1937:Jajajaja...Mondjuk a Comodo tûzfal 3-as verziójának is van. 😄 Így nem tudom mi lesz.
Chaos Anno Domini
Csak mondom, hogy az Avast!, a Spyware Terminator és az A-squared aktív védelemmel vígan elvannak.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
valahol láttam képet arról, amint a rossz indulató szoftverek eltávolítására szolgáló eszköz jelzett, hogy hoppá gáz van asszem spyware-t (ez már nem tiszta), de a defender full scanje a tiszta rendszer álapotát tükrözte 😄
Most valami olyat ovlastam az SG-n hogy az M$ A One Care 2-es verziójára nagyon ráfekszik mások szerint is nagy odaadással. Remélem nem írtam el semmit pl verziót. AMúgy ismeri valaki sose használtam a One care-t.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.