Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AVIRA - \"More than security.\"
http://forums.microsoft.com/Technet-HU/ShowPost.aspx?PostID=2304928&SiteID=52
ez az
Chaos Anno Domini
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Na akkor lehet, hogy megvan a megoldás az AVG végleges leszedésére, persze ez csak tipp de nálam bejött és ezért javaslom Neked is. Sajnos ezek az AVG programok valamiért igen nehezen törölhetõek. Mást is megszívatott már amikor el akarta távolítani. Én a Comodoval jártam így, hogy nem tudtam leszedni de a Revo megoldotta. A Biztonsági Központ állandóan azt jelezte, hogy van még egy tûzfal a gépemen, még akkor is amikor csak a Windows saját tûzfala volt már csak egyedül. Nekem például a Panda AV+FW nem is akart ez miatt feltelepülni. Itt van egy nagyon jó uninstall progi, tud magyarul is és még van egy csomó nagyon hasznos szolgáltatása, de majd meglátod. Én például ezzel engedélyezem az automatikusan induló programokat is vagy ezzel törlöm a böngészés elõzményeket. Egyszerûbb kezelni mint a windowsban tenném.Revo Uninstaller
Javaslatom a következõ. Telepítsd ezt a segédprogramot elõször is. Ezek után csak ezzel távolíts el mindent. Utána tedd vissza az AVG-t. Kezd el az AVG eltávolítását a Revoval. A négy lehetõség közül legalsót válaszd. Szépen követhetõ pontról pontra az eltávolítási folyamat. Amikor az eltávolítási folyamat vége felé esetleg bejön egy ablak, amiben a számítógép 'Újra indítását' kéri akkor a 'NEM' gombra kattints. Ez nagyon fontos ilyenkor. Ha a NEM gombra kattintasz akkor folytatódik az eltávolítási folyamat a Revoval és a végén lesz majd egy lista ahol a félkövérrel megjelölteket bepipálhatod. A plusz jellel jelölteket meg megnyitod addig amíg nem lesznek félkövérrel jelöltek. Csak azokat pipáld. De ezt a program jelzi is. Törlöd a bejelölteket mindig a 'Törlés' fülre kattintva. A végén a 'Befejezés' fül lesz már csak. Befejezed. No és most jön az amiért azt mondtam, hogy ne indítsd újra a gépet amikor felajánlja a program. Az újra indításkor a leállás és az újra indulás között alig telik el egy-két másodperc. Ez kevés idõ ahhoz, hogy fizikailag is törlõdjenek a memóriából az adatok. Legalább 20 másodpercnek kell eltelnie ahhoz, hogy ez valósan is megtörténjen. Amikor már befejezted a Revoval az adott program eltávolítását, akkor lépj ki mindenbõl és kapcsold ki a gépet, majd várj egy percet és csak ekkor kapcsold vissza. Én mindig így teszek ha valamit el kell távolítani és Újra indítást kér. A Comodo-t is csak így sikerült leszednem.
Remélem sikerülni fog az AVG eltávolítás ezzel a módszerrel.
Jó sokat írtam, de remélem nem hiába.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
A Comodo-ba a defense+-t nyugodtan kikapcsolhatod! Amúgy én CCleaner meg O&o-t használok!
TuneUp Utilities 2008
RegistryBooster 2
SpeedUpMyPC 3
O&O Defrag
Mivel szedted le az AVG-t ? Saját uninstalljával vagy külön progival?
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
emléxem még régebben hogy egykét dolgot kell a comodoban állitani,hát kérem szépen hallgatom a comodosokat,hogy mit kéne még állitanom,legalább meguszok + idöt igy hogy én jöjjek rá😊
kül meg még a panda is pro (#4435) csak hozzátenném 😊
azt akarom kérdezni hogy a CA antivirus/antispyware mennyire hatékony, érdemes e használni stb.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Felraktam ezt a Spyware Doctor freet. Lenne egy kérdésem.
Lehet, hogy a kevés angol tudásom az amiért nem értem de légyszi segíts nekem.
Van egy olyan a Status fülre kattintás után, hogy : OnGuard Protection is Limited. Ha rákattintntok a Limited-re utána jön egy másik ablak amiben ott a 'Turn on OnDuard for 5-10-15...egészen 60 percig. Mi ez pontosan? Melyiket kell beállítanom? Ahogy nézem szerintem az én kevéske angol (számítógépes) tudásom is elég lesz a doki kezeléséhez majd.
Köszi a választ elõre is.
Felrakom (30 napos próbaidõs) és meglátom mennyivel jobb esetleg mint a W. Defender.
http://9gag.com/gag/5135249