Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001
Nyugodtan felrakhatod!

AVIRA - \"More than security.\"

Ismeri valaki az A-Squared Anti-Malwaret? Ennek van valós idejû védelme is, de nem tudom, hogy felrakhatom-e az AVAST mellé?

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Valaki tud adni linket spyware doctorhoz, amihez nem kell fizetni?(freeware)
Yoda001
azért mert ha eddig ez a frissítés volt a legnagyobb probléma, nem látom értelmét 😄

http://9gag.com/gag/5135249

Kontrakcio
1x spyware doctor és counter spy-t lefuttatod majd törlöd amit talált, 2x-a meg rendszervisszaállitást kikapcs és csökkentett módban lefuttatod a virusirtódat aztán ha kész normál modban egy aktiv csant lefuttatsz mondjuk a panda aktiv scant, a linket nem tom de vki itt csak megadja =)

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Doomista
ok,de nem értem miért kellet törölni...felrakod-törlöd,ez nem logikus 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Yoda001
k, telepítõjét leszedtem megint, aztán most már onnan ment a törlés.. a probléma amit meg talált az csak a windows frissítés volt, hogy nem ment, szóval nem fogok belehalni..

Sziasztok!
Bekaptam egy zsaroló vírust a napokban, ami azt akarja, hogy pénzért feltegyek egy vírusírtót. A nod32 frissítéssekkel sem találta meg eddig, csak egy-két fájlt. Mit tudok ez ellen csinálni? Folyamatosan hoz be oldalakat, és az órához kiírta hogy Virus alert stb...
Doomista
lol én simán uninstalálom,de mondok egy nagyon egyszerü dolog...ne töröld le baszki,minden héten lekell futtatnod hogy továbbra sem legyenek gondok...

Yoda001
leszedtem ezt a tuneup utilitiest énis, végülis javított a rendszeren, viszont amikor leakarom törölni akkor ez a dll (SDShelEx-win32.dll) valahogy megmarad, azt mondja szüntessem meg az írásvédettséget.. probáltam restartot nyomni, aztán törölni, hátha windows bug, de semmi... nincs rá valami program?<#kuss>

Bocs de már nincs meg.Majd legközelebb.Viszont elszomorito,hogy milyen szórodásokat mutat a beijing.exe-be csomagolt különféle Storm variánsok felismerési rátája a Virus és kémprogramírtóknál.
VirScan.org:Link.Enyém VirusTotal:Link.Mások által feltöltött:Link1.Link2.

Oh man. Csak 1 millió halott? Ki veszi ezt be?XD
Doomista
én voltam xD

slime001
Tarkón lövés aki ilyet csinál!

Doomista
ez kell nekem.

Olympics Storm virus.Vírushiradó:Link.VirusTotal:Link.

Met
amiatt van
talán a banner ad blocker miatt

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Doomista
akkor valamit nem jol csináltál,mert nálam az miatt volt ugyan az a gond 😊 lehet nem is a kaspersky müve.

Met
az ki van lõve, szóval nem amiatt van

Lacee86
Hi! Azt szeretném kérdezni, h egy vírus úgy általában át tud terjedni más partícióra ill. winchesterre (pl ha 2 van a gépemben)? Elõre is köszi

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Doomista
töltsd le a tuneup utilities programot,futtasd le,hátha a gépedben van a hiba...kijavitja kitisztitja a géped,hátha jo lesz...

Kontrakcio
nekem eddig nem lassította, csak ugy kb 5 napja egy update-nél... eddig hagytam futni a háttérben, de mig nem találok rá megoldást csak akkor futtatom ha scannelni akarok

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Doomista
nyomd ki a parental controlt...vagy állitsd be hogy mit ne blokkoljon...az az egy bajom van a kasperskynel,hogy a parental control tul biztonsagos...de belehet állitani akkor no problem,én már nem emléxem erre XD

Doomista
nem 😊 de te a spyware doctort ott hagyod a tálcán futtni,ha nem scannolod veled a gépedet,vagy csak akkor veszed elö ha scannolod ?
nekem sehogysem lassitja...

Kontrakcio
szevasztok! spyware doctor utolsó pár update-nél nem vettetek észre böngészõ lassulást?

Met
mondjál újdonságot
viszont most megint elõjött egy hiba ha a feliratok.hu-n rákattintok az egyik hírre akkor ez jön be
a 7-es KIS-ben valamit kikapcsoltam csak már nem emlékszek, hogy mit 😞

Doomista
halott vagy.

Met
egész jól megyeget
na most jobb?<#idiota><#zavart1>

Doomista
köszi a sok rengeteg,mondatokban teli gazdag hozzászoládoat,és az informáciodat,amit megoszottál velem ! <#wow3><#levele><#gun><#idiota>

Met
megyeget

Doomista
van mit kedves barátom 😊

Doomista
és milyen 2009 ? fullon megy ?😄

Yoda001
nagyon szépen köszönöm<#idiota>

Met
Nem volt szürke, de már felraktam a 2009-est

Doomista

Yoda001
rapid helyett valami másra nemlehet feltenni pls? 😞

Doomista
ez a topik már régen az=(
de a biztonságért mindent!

slime001
Jólvan megyk modikohz, mit warezósz?😄

Doomista
kcst elkrtam a spoilert,ez van xD

Doomista

Doomista
hahhahahhhaah ez jó 😄

lac coo
Hello !

Nem tudjátok miért nem tud a Panda nálam kapcsolódni a frissítõ szerverhez ? 12029 -es hibakód...

THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

zvaragabor
Jóisten miket ki nem találnak már. Akkor már Vírus Város, Féreg Falva, Polimorf Polisz, Kémprogram Község... 😄

Chaos Anno Domini

Kártevõváros:Link.

Doomista
ha azt irja pirosan,hogy blacklisten van,es a tálcán lévö kaspersky ikon szürke,akkor nem frissit,és nem nyujt védelmet,ha blacklisten van,es nem szkr az ikon,attol még védelmet nyujt,ha azt irja,hogy lejár 6 nap mulva akkor 6 napig még használhatod,de már cserélheted le uj keyre is 😄

Met
ettõl függetlenül, hogy feketelistás lett, véd tovább csak nem frissít és dobálja fel az figyelmeztetést?

Doomista
áucs roflamo,ezt elnéztem :s

kasperskynel nekem irja hogy 5 nap és lejár a key,kereshetek ujat,hameg máér nem sikerül fullá tennem,jöhet 2009 verzio😊)

Met
na, feketelistára tették a key-t