Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AVIRA - \"More than security.\"
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Ez a progi egy nagyon jó és hatékony eltávolító (uninstall) program. Az, hogy beletettek még jó néhány plusz szolgáltatást is az a tervezõket dícséri és nekünk, felhasználóknak elõnyös hasznos. Telepítsd fel és ezzel távolíts el ezentúl mindent. Meglátod, hogy mennyivel jobb. A többit meg majd kitapasztalod. Én naponta használom belõle a Böngészõ takarítót. Nem kell a Windowsban kattintgatni a Vezérlõpultba meg... de hadd ne soroljam. Tedd fel és majd meglátod. Nah de abba is hagyom mert nem ide vágó ez a téma.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Chaos Anno Domini
A Terminator sokszor annyit kérdezett, hogy már uncsi volt. És többnyire teljesen feleslegesen és feleslegesre kérdezgetett rá. Szerintem.
De ezt a kérdezést a változásokra most ellátja a tûzfalam, csak most a lényeges és tényleg csak a fontosakra kérdez. Ez is PC Tools akár a Spyware Doctor.
Ötleted nincs arra (már elõbb is kérdeztem), hogy hogyan tudnám leellenõrizni, hogy tényleg az OnGuard Protection valós védelemként mûködik-e? Vagy a free (Starter) változatban nem mûködik csak a fizetõsben? Érdekelne a dolog.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Kérdeznék én is. Aki ismeri jobban a Spyware Doctor Startert mondja meg nekem, hogy hogyan tudnám leellenõrizni azt, hogy az 'OnGuard Protection ' az valóban a valós védelem-e ennél az ingyenes programnál? Azért kérdezem, mert - amíg használtam - a Terminator fõleg, de a Windows Defender is elég sokat rákérdezett dolgokra. A Spyware Doctor ebben a két napban pedig eddig nagyon hallgatag és semmit sem kérdez. Csak idõnként feldob egy figyelmeztetõ ablakot, ha van frissítés. (így állítottam be ) Két napja próbálgatom és eddig tetszik. Van hozzá magyarítás is így könnyebben tudom használni.
Köszi a válaszokat.
A#4417-ben betettem néhány Online Scannert is. Próbáld meg, hátha megtalálják. Itt van még kieegészítésnem hozzájuk az ESET Online Scanner
De az A-Squared Free vagy a Trojan Hunter
De lehet, hogy ha feltennéd az AVAST!-tot akkor az a Boot-idejû kereséssel le is szedné. Elképzelhetõ.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ha rákkattintok, hogy "Yes", akkor meg egy fájlt akar letölteni...
Ezt írja ki:
Ezt már említettem a Vista topic-ban, onnan küldtek ide...
Vírusírtóm: Nod32 2.70.42
anti-spyware: Counter Spy 2
Ami a legrosszabb, hogy egyik program sem találja meg a vírust...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Köszönöm, hogy válaszoltál,abba is hagyom itt az offot.
Bízom benne, valaki tud segíteni...
Pár napja megtetszett a TuneUp Utilities progi és letöltöttem. Aztán úgy döntöttem leveszem. A Revo-t használom én is. Odáig eljutottam, hogy a 600valahány megtaláltat törölnöm kellett volna. Ezt már nem tettem meg, kiléptem a progiból.Mindez a D- történt, mert kicsi gépem van és a C már kezdett betelni, így néhány dolgot a D-re kezdtem pakolni. Másnap szükségem volt a D-rõl valamire és az nem volt.. eltünt. Megnéztem eseménynaplót,ott kb abban az idõpontban, mikor töröltem a progit, onnantól jöttek a hiba jelentések a disc-rõl.
A sz.gépet nagyon kevés ismerettel használom. Csak a jelenség egyforma idejébõl gondolom, hogy a D eltûnése kapcsolódik a törléshez. Ha kell, be tudom tenni a hibák meghatározását.
Szerintetek lehet-e az általam ítak az ok, és van-e valami varázslat a D-m visszaszerzésére?
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
azt akarom kéredezni hogy a 8 as AVG -nek ez az avgrsx.exe milyen modulja mert sokszor 100 on tekeri a gépet