Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eset SyRescue:Link.

gergely1991
mármint ha OS-nak meg van a telepítõ lemeze akkor tedd be

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Ötleteim:
"antivirusok honlapjai nem behozhatóak"
Ellenõrizd a hosts fájlt vagy nézd meg regisztrációs adatbázist😊
Ha meg van ennek a telepítõ lemeze tedd be majd futtatásba beírod: sfc/scannow
vagy ezt próbáld
Esetleg törölj a D:\system volume information mappából

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Pano
írtak = írtsak

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Nos, megakadtam.
Hozzám vágtak egy laptopot, hogy írtak róla vírust, de nem formázhatok mert az adatok kellenek.
Virut vírussal fertõzött a rendszer (meg még pár rogue antivirus), szó szerint használhatatlan, simán bejelentkezni is kész hegymászás.
A helyzet a szokásos: az antivirusok honlapjai nem behozhatóak, a meglévõk adatbázisa nem frissíthetõ, sõt még feltelepíteni se lehet õket(se nod32, se kaspersky, se avira, se gdata, se avg, se avast, se a-squared semmi).
Lehúztam az Avira rescue CD-t, kiírtam.
Lefuttattam boot után, talált 2372 fertõzött fájlt (szinte minden exe fájlt megfertõzött a dög). Csak itt jön a bibi: alap esetben az avira resc. cd alap esetben csak keres, a beállításokba be kell állítani, hogy a talált vírusokat törölje. Viszont ha elkattintok a "scanner" fül alól az egész program kifagy és se elõre se hátra. Szóval két lehetõségem van: 1.- nem fagy ki, de akkor viszont leírtani nem tudom mert nem törli, szóval nincs értelme 2.- Ha módosítom a beállításokat a resc center megfagy.
Nem mintha marhára menthetõ lehetne ilyen mértékû beágyazódás után a rendszer, de "azért próbálkozz!" utasítást kaptam. Ötletek?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

<#integet2><#wave><#lookaround>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Ezért Rageben a multiplayerben teamkillezni foglak ha meglátlak a csapatban !!!!!!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
LOOOOOOL

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Rage47
omg. bocs😄 nem mondta el mi van rajta...
L7wy
Ez mekkora egy asshole oldal XD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

nagyon<#boxer><#violent>

Yoda001
jót szórakoztál?<#eplus2>

http://9gag.com/gag/5135249

baszki :S nem tudtam bezárni csak feladatkezelõbõl xD elöször ugrált a böngészõ jobbra balra és után klikkelgetni kellet a kisablakokat és azt kellett néznem ahogy 3 öreg seggbekúrja egymást<#rinya>

Rage47
hi, most kaptam haveromtól ezt a linket
kaspersky 2010 szerint vírusos
http://mylazysundays.com/
vírusos, vagy csak túlreagált a kaspersky?
Már jelentve van moditopikba, hagyd rá <#wink>

Met: Elõször mikor megnyitod nyomsz egy installt, utána már automatikus
gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azonos url más hírrel?
<#felkialtas><#levele><#ejnye1>

<#nemtudom>

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Met
azzal az msn scriptel kell valamit csinálni, hogy fusson vagy automatikus?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

dragon11
Igen, rájöttem. Biztonságos.😊 full safe😄

Grat, jelentve vagy a modinak reklámozásért <#wink><#wave>
Doomista
<#pias>

A NOD32 kiadott egy ingyenes teljes verziót..állítólag
http://bulvarvilag.hu/hopp/?id=55059
Doomista
Biztonságosabb nem is lehetne!

Doomista
Az.

dragon11
412en használják.. mindenki azt mondja biztonságos!

ez csak az autoIT script miatt van?

Doomista

Doomista
Majd kompatibilis lesz Win7tel is, de most én is felrakom, és átfuttatom a gépemen.

Spyware doctort sajnos nem tudom teljesen lefuttatni, mert egyes (mindig más) fájlok átvizsgálásánál kifagy. De a telepítés elején volt is egy felhívás hogy nem ajánllják Win7re.
Doomista

Met
milyen zene szól itt?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Narxis
Lehet tényleg robotok, azért tudnak egy nap annyi szignatúrát belerakni az Avira-ba. xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Amúgy ha a fájl nincs csatolva, bármi is legyen a szöveg, mindig pontosan ugyan ezeket a mondatokat irják ! Mint ha robotnak küldeném be 😄

Narxis
De nézd meg Avira-val mennyit detektál belõle, lehet belefér 25megába ami marad.

Narxis
LOL

Doomista
Befogok kattanni az Avirásoktól már ! Direkt leirtam nekik, hogy a gmaillal nem tudtam csatolni azt a 50 megás zip fájlt, amit tegnap narxis berakott, hogy töltsék le innét, erre mit kapok válaszul?
Gmail is bekaphatja, rakat tárhelyet adnak, de csak 25 mb lehet a csatolt állomány, omg ! Cseszék meg akkor <#boxer><#violent><#gun>

We could not check what you have written in your mail because you haven't
sent us the suspicious file.
Please send this file as a zip-file with password back to this call.

We will test it in our virus lab to give you a quick reply

Pianista
<#nevetes1>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pano
ja, már leesett

Pano
ASC? Az mi a tök?

Pianista
ASC:
akit érdekelne esetleg😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
netet tiltsd le mielõtt beírod, a nagy sárga "Frissítés"-nél a kód megadásra menj: Name: [email protected]
Serial: 0AB1-12DE-1CA9-A3D2

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

En most az Advanced System Care3 hasznalom az ingyenes verziot, de ahogy lattam a teljes verzio meg sok hibat kijavitana. Mivel az ingyenes verzio van fenn mellette meg a CCleaner-t hasznalom, hogy letisztitja a tobbi maradvanyokat.
Amiket ez a ket prgram nem tiszitt le a tobbit manualisan a Regedit-el torlom.
Benezek a Control Panel...Administrative Tools.. az Event Viewer es itt lehet latni az egyes rendszer hibakat.
Doomista
Egyszóval hibásabb lett a rendszerem "tisztitás" után mint elõtt <#hehe><#nevetes1>

Doomista
De...1 óráig birtam vele. Mit szólsz ehhez ? Meg az összes terméküket kipróbáltam már réges rég, pl registry mechanic, ami réges régen a kedvenc registry tisztitóm volt, de már nem megy EU alatt vagy mi, aztán file recover,privacy guardian is volt a gépemen, de miután lefuttatam és javitotta a "hibákat" kicsit elkúrta a rendszeremet.

Nem probalod ki a PCTools Internet Security-t?
Ez a csomag is a Spyware Doctor-t tartalmazza csak egy kicsit kiegeszitve virusvedelemmel es tuzfallal.
A problema az, hogy egy kicsit sokat "zabal" (kb.250MB RAM-bol)
Nekem volt lehetosegem a Spybot-ot lefuttatni a Malwarebyte's utan es en csodalkoztam, hogy kapott eleg kemeny dolgokat.
Doomista
Spyware Doctor viszont...számomra a legmegbizhatóbb spyware irtó, ennyi, köszöntem.

Doomista
Egészségedre iszom te intelligens ember <#pias><#pias>

Spybot már rég nem ér semmit..
Nem a tied, hanem a szamitogepede.
Ettol a vizsgalattol meg lehet kartevo a gepen.
Majd mikor a Spybot Search & Destroy-t is lefuttatod es a Spyware Doctor-t, akkor lehet, hogy mas lesz a helyzet.