Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"antivirusok honlapjai nem behozhatóak"
Ellenõrizd a hosts fájlt vagy nézd meg regisztrációs adatbázist😊
Ha meg van ennek a telepítõ lemeze tedd be majd futtatásba beírod: sfc/scannow
vagy ezt próbáld
Esetleg törölj a D:\system volume information mappából
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Hozzám vágtak egy laptopot, hogy írtak róla vírust, de nem formázhatok mert az adatok kellenek.
Virut vírussal fertõzött a rendszer (meg még pár rogue antivirus), szó szerint használhatatlan, simán bejelentkezni is kész hegymászás.
A helyzet a szokásos: az antivirusok honlapjai nem behozhatóak, a meglévõk adatbázisa nem frissíthetõ, sõt még feltelepíteni se lehet õket(se nod32, se kaspersky, se avira, se gdata, se avg, se avast, se a-squared semmi).
Lehúztam az Avira rescue CD-t, kiírtam.
Lefuttattam boot után, talált 2372 fertõzött fájlt (szinte minden exe fájlt megfertõzött a dög). Csak itt jön a bibi: alap esetben az avira resc. cd alap esetben csak keres, a beállításokba be kell állítani, hogy a talált vírusokat törölje. Viszont ha elkattintok a "scanner" fül alól az egész program kifagy és se elõre se hátra. Szóval két lehetõségem van: 1.- nem fagy ki, de akkor viszont leírtani nem tudom mert nem törli, szóval nincs értelme 2.- Ha módosítom a beállításokat a resc center megfagy.
Nem mintha marhára menthetõ lehetne ilyen mértékû beágyazódás után a rendszer, de "azért próbálkozz!" utasítást kaptam. Ötletek?
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
kaspersky 2010 szerint vírusos
http://mylazysundays.com/
vírusos, vagy csak túlreagált a kaspersky?
Met: Elõször mikor megnyitod nyomsz egy installt, utána már automatikus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
<#pias>#pias>Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
http://bulvarvilag.hu/hopp/?id=55059
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gmail is bekaphatja, rakat tárhelyet adnak, de csak 25 mb lehet a csatolt állomány, omg ! Cseszék meg akkor <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun>
We could not check what you have written in your mail because you haven't
sent us the suspicious file.
Please send this file as a zip-file with password back to this call.
We will test it in our virus lab to give you a quick reply
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
akit érdekelne esetleg😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Serial: 0AB1-12DE-1CA9-A3D2
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Amiket ez a ket prgram nem tiszitt le a tobbit manualisan a Regedit-el torlom.
Benezek a Control Panel...Administrative Tools.. az Event Viewer es itt lehet latni az egyes rendszer hibakat.
Ez a csomag is a Spyware Doctor-t tartalmazza csak egy kicsit kiegeszitve virusvedelemmel es tuzfallal.
A problema az, hogy egy kicsit sokat "zabal" (kb.250MB RAM-bol)
Majd mikor a Spybot Search & Destroy-t is lefuttatod es a Spyware Doctor-t, akkor lehet, hogy mas lesz a helyzet.