Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy!

Letöltöttem a Tune up utilities-t, de eddig a programokhoz mindig olyan crack-et, serialt találtam, hogy a telepítés után az exe fájlt cserélni kellett, vagy serialt, egyéb kódot kellett beírni és teljes lett az aktuális program.

Viszont most ennek a tune up utilities-nek olyan crack-elése van, hogy egy fájlt el kell indítani, és beirja magát a registry be, hogy teljes a program.
Mi a véleményetek az ilyen registry-be való másolásos crack-elésnek? Fel se telepítsem a programot? Keressek másmilyen crack-et?

köszi szépen

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Hagyom a WOT-ot.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

FZoleee
nekem meg fenn van a linkscanner, és tökéletesen mûködik, igaz a WOT nincs fenn
Itt az igazság. Mert ugye az csak egy van. <#eplus2><#nyes><#vigyor>
Minden többi más csak reklám és porhintés.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Egyelõre nem kell félned, ... de azért kezdj felkészülni rá, mert hátha mégis csak ... <#eplus2><#hehe><#vigyor>
Én már megtettem az elsõ léoéseket, biztos ami biztos alapon. Abból sosem lehet baj. (be sem dugom a net kábel dugóját mostantól <#hehe><#hehe><#hehe>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
Nekem meg egyik sincs felrakva, féljek? 😞

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Na felraktam a WOT mellé az AVG Linkscanner-t. Amikor elindítottam a böngészõt nem jött be semmi, abszolút leblokkolta az összes oldalt. Így le kellett hogy töröljem a géprõl.

Ui.: a gépemen nincs trójai és vírus sem, mivel az AVG Linkscanner elõtt tökéletesen mûködött.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Köszönöm mindenkinek az eddigi hozzászólását. Lehet, hogy felrakom a WOT mellé, és majd meglátom hogy dolgozik.

Köszönöm!

Doomista
Még anno olvastam, hogy a legjobbak pont ezek a kiterjesztések, amik a felhasználókra vannak épülve, mivel hallod nem 100 ember van a világon, és nem 200 ember használja a WOT-ot. Panda is a felhasználókra gyúr. Ennyi.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Csildren széfti bele egy nagy hülyeség. Az miatt lesznek szarok az odlalak értékelései.

Ne kötözköggyé mer széjjel szedlek. Hát nézdmá, teszi a nagyot mer õ má alkesz.

<#hehe>
Doomista
Én is felraktam, tetszik a program, csak hát hehe, ezt külön letölteni, felrakni, updatelni, fut a tálcán, toolbar, mindene van ennek 😄 Toolbart nem használom, kihagyom, tálcán fut, él az FF-ben és csók. Persze, hogy tudom hogy a toolbar nem kell, nem azért irtam.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

aztáûn=aztán

<#wave> Szia!
Egyetértek Veled. Én is használom már jó ideje a WOT-ot de eddig még mindig jelzett, ha kellett!
Meg kérne várni, hátha van már itt valaki aki használja ezt az AVG izét már tavasz óta és több infója van róla. Annyira rossz nem lehet persze. Lehet, hogy felrakom a WOT mellé aztáûn maglássuk mit ténykedik. <#hehe>

Doomista
Érdekes, hogy eddig minden oldalra faszán jelzett, egy sem volt még kivétel, amit a WOT nem ismert, és károsnak mutatta ha tényleg káros...1 éve használom kb, és még nem volt belõle gondom, akkor szar ? Nem, csak NEKED.

A WOT szar. Userek visszajelzései alapján értékeli a weboldalt, nem aszerint hogy káros e vagy nem
Doomista
Sztem WOT.

Sztem AVG link scanner
Csá!

Kérdésem lenne, hogy a WOT vagy az AVG Linkscanner a jobb? Már ha lehet ilyet kérdezni!

Ilyen a nem evés vagy a nem ivás. Ezek halálos 'elfelejtések' (is)lehetnek. <#eplus2>

L7wy
Basszus, a mai világban már az ember még aludni is elfelejt... Csak biztonyos dolgokat nem szeretnék elfelejteni, mert annak tragikus következményei lehetnek XDXD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
Ja igen, ma nem aludtam XD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
OFF
Magdi néni is jobban szereti a vodkát mint a sört, szegénynek ez lett a veszte 😄 látod Doom, tanulj a Magdi hibájából

L7wy
Alapból tartalmaz egy sandboxie alkalmazást, így megfelel. 😄

Doomista
Hálám jeléül kapsz sört <#pias><#pias>

Alapból tartalmazza a sandboxie alkalmazást így megfelel?<#wink>

Doomista
Ezt kérjük magyar mondatban is.

KIS 2010 gyárilag beleépítve a sandboxie<#nevetes1>

Doomista

Doomista

Narxis
Returnil.<#eplus2>

Doomista
És ha nem létezne a sandboxie ?

Sandboxie.

Doomista
És szerinted az Avira, G-data mellé mi kell ?
<Én tudom a választ az Avirára>

Csak egy sandboxie kell mellé.Semmi más.

Doomista
Szerintem Nod mellé kellene még a ClamAV <#eplus2><#eplus2><#ravasz1>

Az Avira melle szerintem felesleges a ClamAV, mert az Avira felismeri mindazokat a kartevoket, amiket a ClamAV.
Pianista
attól függ hogy mennyire kompatibilis, lásd "ThreatFire"

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

gergely1991
A két vírusírtó?
Hááát... két vírusírtó nem lehet egy gépen mert vírusosnak tekinthetik egymást...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Pianista
avira és clamav mennyire komálja egymást??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Nincs bóót a közelbe? <#eplus2><#integet2>

Narxis
<#pias> tessék

Doomista
Elfogyott a söröm, az a baj <#wow2><#duma><#szomoru1>

L7wy
MI a bajod, tényleg Avira írta...

Doomista
<#duma>

Narxis
Avirasok

Rage47
ezt kik írták?
Próbáld meg letölteni Pendrive-ra a ComboFix nevû programot majd futtasd onnan. Idõnként úgy néz ki a vizsgál nála mintha dosos képernyõd lenne de ez nem hiba. Rendszergazdai jogokkal lép be majd a windowsba és úgy dolgozik. Többet én sem tudok róla mondani mert nem használtam de már több ismerõs gépét hozta vissza a sírból és mentette meg egy újra telepítéstõl.
Sok szerencsét.

L7wy
"Dear Sir or Madam,

Thank you for your recent inquiry.

We found a new joke in the URL you have sent us.
The pattern recognition will be integrated in one of our next updates.
The pattern recognition of the joke will be detected as Joke/Rexes.

We thank you for your assistance.

Attachment(s) you sent:

http://mylazysundays.com/"

Tehát nem vírusos, szerencsére 😛 😛

Sziasztok!

Készítettem egy új linkgyûjteményt a vírusírtókkal kapcsolatban. Örülnék ha megnéznétek, ha van olyan link ami jó lenne ha benne lenne akkor azt küldjétek be és belerakom.

http//:virusirto.linkdoboz.hu

Köszi!