Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Malwarebytes' Anti-Malware 1.40
Adatbázis verzió: 2613
Windows 6.1.7600
2009.08.12. 22:53:39
mbam-log-2009-08-12 (22-53-39).txt
Vizsgálat típusa: Teljes vizsgálat (C:\|D:\|E:\|F:\|)
Átvizsgált objektumok: 188518
Eltelt idõ: 28 minute(s), 55 second(s)
Fertõzött memóriafolyamatok: 0
Fertõzött memória modulok: 0
Fertõzött rendszerleíró kulcsok: 0
Fertõzött rendszerleíró értékek: 0
Fertõzött rednszerleíró elemek: 0
Fertõzött mappák: 0
Fertõzött fájlok: 0
Fertõzött memóriafolyamatok:
(Nem észleltem rosszindulatú elemeket)
Fertõzött memória modulok:
Fertõzött rendszerleíró kulcsok:
Fertõzött rendszerleíró értékek:
Fertõzött rednszerleíró elemek:
Fertõzött mappák:
Fertõzött fájlok:
Akkor nem hallottam, mert a hangszoro le volt huzva majdnem egeszen.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
C:\Windows\system32\sdra64.exe , analizis eredmeny (sdra64.zip: sdra64.exe)
Ez a ket program azt csinalja, hogy a Windows Security Center ikonja nem jelenik meg az ora mellett. Ha pl. nincs antivirus telepitve vagy ki van kapcsolva a tuzfal, nem jelez semmit, mert ez a ket kartevo nem engedi. A Control Panel-bol fel lehet nyitni a Windows Security Center-t es mar jelzi az esetleges problemakat. Ez a problema azert jelent meg nalam, mert egy kis ideig mast antivirust teszteltem es akkor jott be. Mikor visszatettem az Avira-t, akkor minden helyrejott.
A kovetkezo oldallal jott be: www.fastcurier.ro ezzel az oldallal szoktam tesztelni mas antivirusokat.
Megjegyzem, hogy ezek nem falcs riasztasok.
<#taps>#taps> Avira!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mi meg valszeg normál géprõl futtatunk minden szart amit ide beraknak...narxis lebuktál...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
<#hehe>#hehe>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ez összesen 160 GB és ennyi a laptopom HDD kapacitása.
C:\ -t használom csak és azon van a Kaspersky(is) valóban. Valami krvára nem okés most, mert én azaz az aut. töredezettségmentesítés naponta megtörténik, O&O végzi. Ez nem lehet a baj oka. Most a szomszédnál vagyok és onnan írok, de egyelõre lövésünk sincs, hogy mi lett hirtelen a hiba. Szinte mint egy lassított ilm felvétel a gép mûködése. Az nem lehet, hogy nincs töredettség mentesítve! Az elõbb akartam futtatni az O&O-t de sehogy nem akar elindulni. PerfeckDisk sem akar elindulni. Valami nagy gáz lett, de nem tudom mi. Csak bekapcsoltam a gépemet hazajövet délután és ennyi. És még ráadásnak, hogy teljes legyen a káosz az óra mellett az értesítési területen egyfolytában villog a kis ikon, hogy 'Hálózati cím lekérése'.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Gigabyte GA-G31M-ES2L | Intel Core2 Duo E7300 | Kingmax 2048Mb DDR2 800Mhz | WD 640GB SATA2/32MB Caviar Black | Samsung SyncMaster 940NW | Windows 7 Ultimate 7600.16385 x86 HU