Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Mármint processzorom.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Nincs professzorom.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ezt nektek:

Malwarebytes' Anti-Malware 1.40
Adatbázis verzió: 2613
Windows 6.1.7600

2009.08.12. 22:53:39
mbam-log-2009-08-12 (22-53-39).txt

Vizsgálat típusa: Teljes vizsgálat (C:\|D:\|E:\|F:\|)
Átvizsgált objektumok: 188518
Eltelt idõ: 28 minute(s), 55 second(s)

Fertõzött memóriafolyamatok: 0
Fertõzött memória modulok: 0
Fertõzött rendszerleíró kulcsok: 0
Fertõzött rendszerleíró értékek: 0
Fertõzött rednszerleíró elemek: 0
Fertõzött mappák: 0
Fertõzött fájlok: 0

Fertõzött memóriafolyamatok:
(Nem észleltem rosszindulatú elemeket)

Fertõzött memória modulok:

Fertõzött rendszerleíró kulcsok:

Fertõzött rendszerleíró értékek:

Fertõzött rednszerleíró elemek:

Fertõzött mappák:

Fertõzött fájlok:
Akkor neked kuldok a gepedre egy olyan virust, amelyik leegeti a proceszorodat<#nevetes1>!
Doomista
Hát nem szégyenled magad, hm ? Akkorát ütök a gépházadra, hogy az alaplap kettétörik !!!

Elnezest kerek, de a zene a #17533 valaszombol jon, mert akkor beszurtam az onecare.swf fajlot.
Akkor nem hallottam, mert a hangszoro le volt huzva majdnem egeszen.
Pianista
<#nevetes1>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
történt velem még egy érdekes eset: ugye van egy filmem letöltve(Tenacious-D) és raktam bele feliratot... és itt jön a lényeg: felirat elõtt: 696MB utánna: 66.3GB<#ijedt><#ijedt><#nevetes1><#nezze><#guluszem1><#csodalk><#confused><#hehe>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista
Jó volt látni,mikor megnyitottam az egyik kedvenc együttesem mappáját, és a szokásos 20 mp3 fájl helyett olyan 20000 volt benne...

Doomista
Jaj emléxem, mikor még DC++ról töltöttem le a zenéket, és csak norton 2001 volt rajta, bekaptam egy olyan mp3 virust, hogy minden mappába bemásolta magát addig mig be nem telt a winyóm XDXD

Pianista
norton dobálta fel az ablakokat hogy kapás... talán 6-7 db volt rajta... végülis egy formázás segített a helyproblémán😊

Pianista
ilyet már láttam csak az mp3-an volt, kemény 80 mega adat volt rajta de azért felzabált 1800 megátXDD

Doomista
Megint jó lenne a házigazda...

Pianista
téll. valamilyen muzsikát nem lehet betenni a topicba??😊 aki erre jár az mindig hallja😄

L7wy

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Ahanyszor adok Refresh-et a zene ujraindul.
Pianista
avira free észlelte😊 pedig nincs venne a "Web védelem" hanem csak a sima "Guard"...

A Windows live one care zenél amit beraktál -.-
Narxis
Semmilyen zene nem megy szvsz. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Tetszik a topik rádió ? Benyomom a kaspersky antivirus hangját mikor riaszt egy behatoló kártevõre. Pill.

Miota megy a zene ebben a topikban? Olyan jo nyugtato zene.
Doomista
Avira!!! <#taps><#taps>

Doomista
Faszom tudja, csak reflexbõl irtam valamit, mert valszeg nem ittam sokat ma.

C:\Windows\calc.exe , analizis eredmeny (calc.zip: calc.exe)
C:\Windows\system32\sdra64.exe , analizis eredmeny (sdra64.zip: sdra64.exe)

Ez a ket program azt csinalja, hogy a Windows Security Center ikonja nem jelenik meg az ora mellett. Ha pl. nincs antivirus telepitve vagy ki van kapcsolva a tuzfal, nem jelez semmit, mert ez a ket kartevo nem engedi. A Control Panel-bol fel lehet nyitni a Windows Security Center-t es mar jelzi az esetleges problemakat. Ez a problema azert jelent meg nalam, mert egy kis ideig mast antivirust teszteltem es akkor jott be. Mikor visszatettem az Avira-t, akkor minden helyrejott.
A kovetkezo oldallal jott be: www.fastcurier.ro ezzel az oldallal szoktam tesztelni mas antivirusokat.
Megjegyzem, hogy ezek nem falcs riasztasok.
<#taps> Avira!!!
Narxis
Mi a kurva anyámért buktam le? 😄

Narxis
De ez nem teljes értékû virtuális gép, amúgy meg baromira zavar mert ESET-et akarom tesztelgetni és eddig elég jó eredményeket ad, 20 malicious url-bõl 18-at blokkolt ahogy mrizos mondaná.

Doomista
Látszik hogy ritkán használsz virtuális gépet...

Mi meg valszeg normál géprõl futtatunk minden szart amit ide beraknak...narxis lebuktál...

Látszik hogy ritkán használsz virtuális gépet...
Narxis
LOL, G DATA mellett nem is kell külön vírusirtó a virtuális XP-re.. :p

gergely1991
Vagy a géped mondta fel ideiglenesen(vagy örökre) a szolgálatot?????<#nemtudom>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
És eljött az a idõ amikor a vírusirtó elárul téged😞( <#rinya><#rinya><#szomoru1>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Bezzeg az én MSE-m kõkemény védelmet ad

<#hehe>
Doomista
Valami virust sikerült bekapnod a kasperskyvel 😞(

Nálam nem ír ilyen folyamatot a WLMSafe. (Win7)
Narxis
Valami kártevõ csusszant be.

Ennek már vége, helyette jön majd a Microsoft Security Essentials, ami már béta állapotban van és letölthetõ:

Pano
<#duma>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

C:\ particiónak 80 GB van adva. A maradék nyolcvan az E:\
Ez összesen 160 GB és ennyi a laptopom HDD kapacitása.
C:\ -t használom csak és azon van a Kaspersky(is) valóban. Valami krvára nem okés most, mert én azaz az aut. töredezettségmentesítés naponta megtörténik, O&O végzi. Ez nem lehet a baj oka. Most a szomszédnál vagyok és onnan írok, de egyelõre lövésünk sincs, hogy mi lett hirtelen a hiba. Szinte mint egy lassított ilm felvétel a gép mûködése. Az nem lehet, hogy nincs töredettség mentesítve! Az elõbb akartam futtatni az O&O-t de sehogy nem akar elindulni. PerfeckDisk sem akar elindulni. Valami nagy gáz lett, de nem tudom mi. Csak bekapcsoltam a gépemet hazajövet délután és ennyi. És még ráadásnak, hogy teljes legyen a káosz az óra mellett az értesítési területen egyfolytában villog a kis ikon, hogy 'Hálózati cím lekérése'.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Akkor viszont én kérek elnézést 😊

Pano
Nem, majd az fogja felszabadítani a területet, hisz tudod...<#mf1>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
<#hehe><#worship><#vigyor><#taps>

Mivan? Beszart a kasperskyd? A rigó életbe. <#eplus2><#nyes><#zavart1><#taps>

Ja és már egy ideje ezt is látom.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Most ugrok neki, hogy valamit kihozzak ebbõl a káoszból.

Met
tényleg, bocs, emlékezetbõl írtam 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

pirossal jelöli, nem? nálam piros a wininit.exe és narancs a services.exe...

Gigabyte GA-G31M-ES2L | Intel Core2 Duo E7300 | Kingmax 2048Mb DDR2 800Mhz | WD 640GB SATA2/32MB Caviar Black | Samsung SyncMaster 940NW | Windows 7 Ultimate 7600.16385 x86 HU

Narxis
Nem küldtem be. 😊