Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Épp most töröltem, mielõtt benéztem topikba. 😞

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Jó dolog, csak mûködne már 64biten. Addig nekem fabatkát sem ér.

Doomista
Akkor nemtom.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ariane
Még egyszer a kép mert nem lett jó.
KÉP.

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

Ariane
Nem törölték mert utána megnéztem a KIS SandBox nélkül de így sem tudtam megnyitni.
Kép.
Okos ez a Kaspersky ahogy látom. Jó dolog ez a SandBox mert eleve nem engedi a hozzáférést a gyanús vagy veszélyes oldalakhoz. Kép.

Doomista
Mivel törölték. Gyorsnak kell lenni, de nyilván Narxis barátunk lementette.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ariane
Nekem a KIS2010 SandBox alatt már sem nyílik. KÉP.

Doomista
Avira nem ismeri MÉG fel, de nem is kell, mert malware miatt blokkolja az oldalt:

Warning
In order not to compromise your security, this page will not be accessed.

The requested URL has been identified as a potentially dangerous website.

In order not to compromise your security, the access to this page has been blocked.

For more information why this page has been blocked, please click here.

You can find a description how to bypass the blocking for this page here.
(only in German and English).
Requested URL: http://blogkz.cn/dhmy.pdf
Category/categories:
Malware

Narxis

RBJ
malwarebytes antimalware nektek nem verekszik ossze a kaspersky vel.
azt irja legális szoftver melyen bûnözõk károsithatják a gépemet stb stb.

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis

Doomista

Narxis

Olvasd el, így tûnik mesének.

RBJ
hogy nagyon hivatalos legyeg most meg is mértem a videon 35-36 másodperc a felállási ido én most mértem meg ugy hogy se letakaritva se defragolva nincs most a gép 40 másodperc.
ja és nem tudjuk ,hogy a videon szereplo op rendszeren szûz még vagy tele van már progival. ez se mindegy ugyhogy mese habbal a video

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
ez mókusság . én win 7 használok notin és tapasztalom hogy mennyi idõ alatt boot ol be. a bal oldali gép egy normál boot olási idonek felel meg.
a jobb oldali valami kaka van direkt, hogy a baloldali ugy tunjon hogy hu de joo gyors.

Linux Mint 13 Cinnamon

gergely1991
Én ugyan úgy vagyok a tûzfalnál mint a vírusirtónál (ha tetszik használja)jelenleg a SPF-t használok(ez is tartalmaz behatolás megelõzõ HIPS funkciót)Illetve riaszt akkor is ha valamely fájl módosul vagy az egyik futtatni akarja a másikat illetve a bejövõ ip-ket is ugyebár.Mondhatjuk erre hogy egy kicsi vírusvédelmet is tartalmaz bár... külön vírusirtót is használjunk védelmünkhöz...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

akyyy
Rokonnál olyat láttam, hogy elinditottuk a gépet, akár normál, akár csökkentet módba, és csak egy fekete háttér jött be, egérrel, semmi más. onnan tovább nem ment, billentyûzetre nem reagált. csökkentet módba ugyanez, csak fent plusz lent kiírta, hogy csökkentett mód. biztos valami vírus okozta, de van erre valami megoldás?
bár ujratettük a gépét most igy gyorsba, de nem formázással, mert elég sok cucca odaveszett volna, igy legalább lehet menteni a menthetõt, majd lehet felmegy rá egy win7 hétvégén, csak érdekelne, hátha valaki ismeri ezt😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

"Diskeeper says its HyperBoot app can cut the start-up time on Windows by more than half, licensed to Taiwanese PC maker Asustek Inc. A HyperBoot-enabled PC’ll average 100% CPU utilization during Windows loading process, said Ed Beckman. HyperBoot also physically remaps how Windows boot data’s stored to bring it closer together, so as to minimize access delays caused by hard drive spindle having to move from one part of the disk to another, Beckman said. And unlike some other boot-tweaking technologies, HyperBoot doesn’t just optimize PC once – it’ll continue to re-optimize PC as more apps’re installed, preventing typical slowdowns that occur with age. Current version works with XP, Windows 7 and solid-date drives (SSDs), too."
Narxis
Nem sok infot találtam. Ez külön program lesz Asus gépekre vagy beépítik a defrag szoftverükbe?

Amikor indul a videó,oda van írva hogy diskeeper.Ezután már csak a diskeeper hyperboot szavakra kell rákeresni a guglival.

Narxis
Szerintem semmi csak a gyorsabb gépben SSD van. De nem biztos.

RBJ
a lassab géppel valami szarság van .
nem létezik hogy a win 7 több mint egy perc alatt boot ol be.

Linux Mint 13 Cinnamon

Az FF alapból blokkolta az összeset a vírusirtót megelõzve.Hiába egy jó böngészõ sokat jelent!

Ez a Matousec teszt is már divatja múlt.Régen el bohóckodtunk vele,amikor Windows XP,külön vírusírtó,tûzfal meg kémprogramirtó volt a divat.
Nekem is meg nyúlt az arcom,amikor a Panda Internet Security 2005 mellet futtattam a tesztfájlokat.És majdnem mindegyik átment a tûzfalon.De abban az idõben még nem volt elterjedt a HIPS meg egyebek.
Elég szomorú,hogy sok felhasználó ezen tesztek alapján minõsít egy tûzfalat.Holott a tûzfalnak a hálózati forgalom szûrése a feladata.Ezen kívül tartalmaznak különféle behatolás és támadás észlelõ modulokat is.
Ezt még lehet fokozni különféle pro aktív megoldásokkal,mint pl.a HIPS rendszer beépítése a termékbe.Ha egy termék rosszul teljesít ezen teszteken,az nem azt jelenti hogy a tûzfala gyenge és ezért kerülendõ.Azt jelenti,hogy a termék nem tartalmaz olyan védelmi megoldásokat,amelyekkel felszerelkezve ezeket a szintetikus teszteket maximálisan teljesíthetné.
Ha valaki mégis kényszert érez erre,a maximális biztonság elérése érdekében válasszon olyan terméket,amelyek fel vannak készítve a tesztekben szimulált támadási formák kivédésére.És majd ha rá lehel a monitorra már akkor be jelez neki a rendszer.

dragon11
Jól van, köszi.

Akkor futtatom.:-D

Doomista
PDF
VT
Wepawet
NVT
Innen vagy innen leakar tölteni egy trójai programot. TR/Crypt.ZPACK.Gen Trojan

Narxis
Aztakurva:

http://www.youtube.com/watch?v=3Ft8dbyMVWw

Narxis
Ja, aztán azt szokták ajánlani, hogy Nod32 + Comodo tûzfala. Ez a teszt teljesen tûzfaltesztként csapódik le az emberekben.

Amúgy meg nehezen játszható ki a proaktív védelme, szvsz. :p

L7wy
ESET-re válaszolva meg azért rossz, mert kijátszható, nem a tûzfala, hanem a proaktív védelme.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
"semmi hips se viselkedéselemzõ se", aztán már csak hips-et írtam igaz, de most javítom, |mindenféle proaktív védelem mínusz tûzfal|-ra.
ha jól tudom azok a programok amikkel matousekék tesztelnek, azok eleve arra lettek megírva hogy kijátsszák a klasszikus technológiákat...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>

Pano
semmi

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
Hát de a hozzászólásodból azt szûrtem le, hogy proaktív=hips... :p

"inkább úgy fogalmaznék h nem sokat ér..."

Igen, ezt hajtogattam már ph-n is. 1.0 user meglátja ezt a tesztet, letölti a Comodot, mert miért ne, még ingyenes is és aztán sírva fogja uninstallálni.

Power userek meg ezt a tesztet linkelgetik amikor rákérdezek, hogy pl. miért szar ESET tûzfala...

dragon11
Értem. Ha futtatom a játékot, lehet valami bajom..? tesz valami kárt..? ha igen, miben?

ty..

L7wy
Amúgy szerintem ott a baj hogyha tûzfalakról kérdeznek, akkor matousecot linkelik, és aztán ebbõl van a vita... Nem szeretnék veszekedni, csupán azt mondom hogy nem szar ez a teszt, inkább úgy fogalmaznék h nem sokat ér...

L7wy
Egyik sem... proaktív teszt...

Pano
nem vírusos, csak "kéretlen program"

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
Pontosan.

Narxis
Olvasgasd a cégek válaszait a tesztre, EMSI-ék ugyanezen a véleményen vannak. Amiben nincs HIPS az ne teszteljen HIPS-et, ha pedig tûzfal teszt akkor ne azzal magyarázzuk, hogy az HIPS.

dragon11
Ez eleve ilyen "képernyõ játék"..

akkor vírusos v. nem ?

Pano
Az ilyen Mariska néninek halvány lövése sincs arról, hogy antivirust kell használni és ha lefagy a gép elviszi a szerelõhöz.

L7wy
Nanemár😛 Tegyük fel h Mariska néni még a Magyar NODot sem tudja használni, ezért csakis Malwarebytes stílusú (PUSH THE BUTTON) szabad tesztelni, a többit felesleges, mert túl bonyolult...

Narxis
Igen tudom, beleolvastam a részletes leírásokba is, amik ott vannak pdf-ben.

"Az meg nem matousecék baja h nem mindenki tesz hipset az ISbe..."

De akkor ne teszteljék, némelyik gyártó szándékosan nem tesz HIPS-et a termékébe, mert túl bonyolult a többségnek. Nézd meg milyen balhé megy másik fórumon CIS topikban és teljesen jogosan. De nem csak ott említik meg, hogy a HIPS miatt nem tudják kezelni a terméket hanem külföldi fórumokon is. A Comodo megteheti, hogy nem hallgat a kevésbé járatos felhasználókra, de egy olyan cég ami a fizetõs termékébõl él, muszáj, hogy figyeljen erre.

Doomista
Outpost Firewall Free 2009 6.5.2724.381.0687.328 FREE jobb eredményt ért el, mint a Outpost Security Suite Pro 2009 6.5.4.2525.381.0687 FIZETÕS.

D😄😄DASSDA:S😄SADD😄:ADASSDA😄SA😄S dd
Akkor minek megvenni 😄😄ADS😄AS😄S😄AS😄😄😄DD😄A😄d.ddddddddddddddd jááááj ikszdé én ezt nem bírom tovább

Doomista
Jaaa, te vagy az egyik mato szakember, aki benne volt a teszt készítésében ! Lebuktál!

L7wy
Szerintem sokan nem fogják fel illetve nem akarják felfogni h mit is tesztel a matousec...nem direkt tûzfalat...régen a proaktív védelmet a tûzfal adta kb, mivel nem volt semmi hips se viselkedéselemzõ se. Az idõ múlt, aztán bejöttek a proaktív védelmek, és hát ez lett ami...Az meg nem matousecék baja h nem mindenki tesz hipset az ISbe...

Narxis
LOL, pazarlod az idejüket. 😄

Doomista
Lol, Avira new record...16:32-kor véletlen sikerült elküldenem nekik egy üres e-mailt...aztán már 16:33-kor jött is a válasz levél...😄

Narxis
😄