Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Avira persze ismét 10% piros mezõ, mint ahogy az elõzõ 2 tesztben is. Vicces 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Nem kamu, csak hülyeség,baromság,értelemszint 0, értelmetlenség az egész,nem tény adó, nem helyzet adó. De ami a legfontosabb...nem normális tûzfal teszt, de még csak normális teszt se.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Megszavaztatjuk itt, hogy kamu-e.

Aki szerint kamu az írja, hogy igen, aki szerint nem az írja, hogy nem kamu. :p

(Am. szerintem sem kamu csak hülyeség. 😄)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Matuszek nem kamu.
Pano
ezt a tesztet felejtsd el, kamu

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

RBJ
Tûzfal teszt

na ezt se gondoltam volna , hogy a pc tool s a harmadik helyre bevágja magát.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista

Narxis
http://www.kaspersky.com/viruswatch3

Jobb felsõ sarokban az Analyst status a vírusanalizálók nevei? 😄 Nagyon komoly.

Igen ismerõs<#vigyor><#vigyor>

Az a stresszoldó potenciálisan veszélyes alkalmazás:Kép.

Doomista
Egyik sem szar 😄

Mire gondolsz avast a szar vagy a tûzfal részleg?<#nyes>

Doomista
Nem bízol bennem ?

dragon11
Többiek?😄

Doomista
Gratulálok! Ön lecserélte a jót a szarra ! Kiváló ízlése van önnek, uram!

Most tesztelem a Zonealarm pro 2010-et és elég jó. Megfogta az oldalt az avast-tal egyetemben.<#nyes>

Narxis
Hát ööö semmi-semmi. 😊

ha verzik kenegessem?
szal, tanacs?
igen, miért?😊

Doomista
PDF
http://soft-bumbum.biz/cat/gnpsz.pdf
(A kettõ exploit ugyan az, csak más néven)
VT
Wepawet
NVT

Az avast!-nál nekem azt tetszik, hogy ha talál egy vírust, kémprogramot és kiírtja, akkor ugy írtja ki, hogy a bejegyzését is tõrli, ezért ha utána leellenõrzöd a Spybot Search & Destroy-al vagy a Malwarebyte's Antimalware-val, akkor nem talal semmit (csak úgy talál, ha még valamit nem talált/ismert fel), tehát nemcsak a fájlot tõrli, hanem a bejegyzését (nyomát) is. A lenti képben látható, hogy ott van az "újlenyomat" (bejegyzés) is.

Most nem tudom, hogy melyik antivirusnak van ilyen tulajdonsága.
Narxis
IE-t használsz?😮

Doomista
TE
Szerintem tiszta...

bocs, hogy hulyeket kerdezek, de: akkor ezt a trojait mar benyeltem vagy csak figyelmeztet ra, hogy "hello, ezt eszrevettem es nem nyelted be" ? 😊
dragon11
thor_stresszoldo.. virustotal elemzés

szerintetek vírusos? Kaspersky és Avira szerint nem..

jó játék elvileg, meg innen van és 24 300ember töltötte le elvileg..

help.😄

Doomista
Tudom, picit késõ ez már, de ma sokáig sztrájkoltam ^.^

PDF
VT
Wepawet
NVT
--------------
SWF
VT
NVT
Wepawet

Doomista
Low.

VirusTotal:Linl.Wepawet elemzés:Link.

Sziasztok!

Ilyet dob az AVG:
Multiple threat detection:
www.xenon.cjb.hu/s.html Expoit Javascript Obfuscation

Probaltam rakeresni, de nem talaltam semmit, ellenben kva idegesito... :/ Valaki tudna tanacsot adni?

Koszi!
RBJ
szerintem beszoptad ez hasonlo ahhoz mikor jelezz valami foss hogy fertozott vagy és vedd meg a szoftvert ami leszedi.
malwarebyte ot probáld meg . az leszedi az ilyen csufságot.vagy nézd meg a nevét és nézz utánna a neten mivel lehet lekaparni.

Linux Mint 13 Cinnamon

Tényleg mert sárga.

Pano
Az a windows update

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ráadásul a biztonsági központnak is ott a figyelmeztetése.Vajon miért.

Narxis
Nyertél.<#smile>

Kasperskyje van.

Narxis
Link

20millió forintos kérdés. Milyen vírusirtója van? 😄

Doomista
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És a sok sört

<#eplus2><#gonosz1><#nevetes1>

Narxis
<#gonosz1>

Doomista
Meló van <#gonosz1>
Keményen dolgozom, hogy tudjam fizetni az adót <#gonosz1>

L7wy
Aktakutyafáját, már megint alusztok, egy mukk se éjfél után, kivéve Doomista barátom tartja a gátot...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista

RBJ
én érdekes az anti malware lekvárral soha nem találok semmit.

Linux Mint 13 Cinnamon

Igen jó a srác és naponta frissít mint a jó vírusirtó<#nyes>

Doomista
Így igaz. Én majd egyszer tervezem, hogy egy rendes windows xp rendszer gépet, azaz a sajátomat, , addig tömöm virusokkal, malwarekkel, míg fel nem adja...és akkor megnézem, hogy meddig bírta...lescannolom az avirával, malwarebytessel, hogy mennyi minden települt a rendszerre...1000 db találat akarok a malwarebytestõl, vagy Avirától...egy csomó .exe fájlt futtatok, ami kártékony, exploittól a rogue szoftverekig...csak ha unatkozom...😄 Jó móka lesz 😄

Narxis
Nincs mit. 😄 Ezek a tesztek jobban tetszenek mrizosénál és frissebb is.

Narxis
Ja, így vagyunk ezzel itt mindannyian. Ezek a videok annyiból érdekesek, hogy meg lehet nézni a többi antivirust, hogy néz ki, mennyit blokkol anélkül, hogy bármit csinálnál illetve megnézhetjük mi történik ha bejut a kártevõ.