Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Kibõvített support angolul tudóknak G Data-nál:

1.Chat: leggyorsabb módja a probléma megoldásának, www.UISUSA.com oldalon kell bejelentkezni és munkaidõben segítenek a G Data problémák megoldásában. Távoli asztali kapcsolat létesítése is kérhetõ(rákapcsolódnak a gépedre).
2. E-mail: supportultimateinternetsecurity.com még aznap válaszolnak!
3. Fórum: http://forum.ultimateinternetsecurity.com itt 24-48 óra alatt válaszolnak.

Tetszik, nagyon tetszik. De kellett is, siralmas volt a support.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ha nem vesznek össze szerintem nagyon jó megoldásnak tartom,mert amit nem detektál az egyik fogja a másik.De olyan is volt,hogy a Tûzróka felismerte a víruskergetõ pedig nem.<#nyes>

Pano
Hát, én elvbõl nem szeretem az ilyen biztonsági csomagokat, amibe minden szir-szart belegyömöszölnek. De hát kinek a pap ugye...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Én a Zone Alarm pro 2010-es verzsönjével használom és így kiegészíti a béta hiányosságait.Ebben is van sandboxie mielõtt letöltesz valamit mindig átvizsgálja.Tegnapelõtt lehetett hozzá szerezni 1 éves 3 gépes licenszet.Comodo után nagyon tetszik.<#nyes>

Pano
hát, én próbáltam, de kb élt 20 percet a gépemen. Amint feltettem úgy fagytam mint a picsa ,pedig lefuttattam ezt a megbízható fájlok összegyûjtése funkciót. Szóval, nálam addig volt fenn (Win 7, 64 bit)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Rage47
tényleg olyan jó lett az új AVG, hogy leköröz mindent? haverom mondta. bár gondolom kicsit elfogult😄
bojti
Jó az új Avast , tényleg gyors , még annyira se fogja a netet mint a Nod . De ez a kis teszt megijesztett . Kicsit még dolgozzanak rajta 😊)
Visszatettem Avirát 😊)))

Doomista
Épp ideje volt ^^ DOS-ra is kellene^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kicsit.Kaspersky antivírus Mac OS-e:Link.

Doomista
Malwarebytes Antimalware: 75 db találat...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

A hírneves CounterSpy 43 találat:Kép.

Polonic
A linkrõl nem lehet letölteni.
Linkeld már be normálisan kérlek, ne legyen ott a linkben az sg.hu.
Az elõzõnél is így csináltad.

xdddd

Am Avast! v. AVG. AntiVir? (Én avast párti vagyok)

| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |

bojti
Avast 4.8

137 találat

L7wy
?=,

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
FELHÍVOM A FIGYELMET H AVAST A FERTÕZÖTT FÁJLOKAT NÉZI? NEM A FERTÕZÉSEKET.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
Avira

167 fájl maradt meg vizsgálat után.

Ne felejtsd el,hogy ez még csak béta.Én is ezt használom már 2 hete és folyamatosan javítják.Szerintem nem lesz rossz a végleges.<#nyes>

Narxis
Zone Alarm ES 2010

203 fájlt hagyott meg a 333-ból. Kaspersky engine. ^^

bojti
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

bojti
Avast 5 :

Asquared Free :

Most cseréltem le Avirámat az új Avastra .. Lehet rosszul tettem ? :<#wow3><#vigyor3>

Ez meg Nod nem detektálja kollekció.Jelszó infected:Link.

Narxis

Könyvtáros
Lehet, hogy én nem értem? Hogyisvanez?
Fent van a Kaspersky, aktív is és így akartad telepíteni az avastot? Vagy én nem értettem?<#fejvakaras>

2012. December 22. Ezen a (nulladik)napon, a Föld utolsó háborúját nem az emberek kezdték. Idézet: ...\'Galactica Enciklopedia\' 2427év, II.-ik évfolyam XVI/225...

Pano
konkurens harcok... ez kb olyan mint amikor Sólyom Lészlót kitiltották Szlovákiából.

Narxis
LOL

RBJ
azért nem semmi hogy a kaspersky simán bevágja karanténba az avast telepítot.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
innen is onnan is. én foleg kinai oldalakon szoktam kulcsokra vadászni igy irom a keresobe kav kis key cn . de ha megunom akkor felrakom az avira t.

Linux Mint 13 Cinnamon

Pano
Új avast 5 beta <5.0.167>, klikk

honnan szoktál kulcsot szerezni ?

Már tényleg nincs. 😞
Ezt gyorsan lelõtték, pedig csak ma reggel került fel a Raymond blog-ra.

Narxis
Már nincs, nekem még sikerült szerezni.

Myrddraal
Úgy tûnik már nincs kód 😞 Legalábbis nekem ezt írja ki.

Doomista

L7wy
Felteszed KIS-t mint KAV... 😄

RBJ
kav hoz nem tud valaki hasonlót
?

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis
<#eljen><#eljen><#worship>

Narxis
<#eljen>

AVG 9.0 Build 686a1719 Free Letöltés

Hátha valakit érdelek vagy érint a dolog . 😊

Könyvtáros
Tudom, hogy létezik ilyen már egy jó ideje de így, hogy most benne van egy komplett védelmi csomagban is még könnyebb vele dolgozni. Három kattintás, ebbõl a harmadik dupla klikk és máris a Saját védelmi zónán belül az Alkalmazások biztonságos futtatása ablakban kijelölhetem (ide kell a dupla klikk), hogy mit akarok megnyitni. Ide bármilyen alkalmazást hozzáadhatok vagy éppen törölhetek a listámról. Szóval nagyon megkönnyítették és biztonságossá is tették a (KIS)felhasználók dolgát.

2012. December 22. Ezen a (nulladik)napon, a Föld utolsó háborúját nem az emberek kezdték. Idézet: ...\'Galactica Enciklopedia\' 2427év, II.-ik évfolyam XVI/225...

RBJ
én is azt mondom jöjjön aminek jönnie kell. ha harc hát legyen harc<#eplus2><#zavart1>

mit nekem sandbox

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Áhh...én szeretem a kihívást, az izgalmat...nem kell nekem sandboxie. Nem kell nekem Kaspersky.

Örülök.Igaz hogy már régota léteik ilyen:Link.

Könyvtáros
Ez a sandbox egy átkozottul jó dolog. Nyugogtan letölthetek bármit mert egy külön mappába töltõdik amit én hozok létre a sandboxon belül. Amint kilépek a böngészõbõl azzal kattintással törlõdik is minden mintha nem is létezett volna (valójában tényleg csak látszólagosan létezik), max annyi történik, ha kilépek a böngészõbõl - mint már volt is ilyen -, hogy a KIS ablaka ami felül zöld színû néhány pillanatra bepirosodik és jelzi, hogy fertõzést detektált majd törölte is a homokozóval együtt. <#vigyor0> Utána szépen vissza zöldül. Ha meg mégsem veszi/venné észre, hogy valami károkozó próbálkozott akkor sem történhet káros dolog mert amint kilépek a virtuális homokozóból minden törlõdik még nyoma sem marad. Nekem semmit sem kell tennem többet. Ez már túl kényelmes is és már ahhoz hasonló vagy olyasmi mint az automata váltó az autókban. Csak nyomni kell a gázpedált és más semmi.

Doomista
Bizony el.

Ariane
Bocsi. Felismeri. Elnéztem.

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

Ariane
A VirusTotal nem mindig pontos és nem lehet rá teljességgel hagyatkozni.
KIS a Virtuális homokozóban azonnal fogta.
VirusTotal szerint meg fel sem ismeri.

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

Doomista
PDF
VT
NVT
Wepawet
WOT, FF jelez rá.

Narxis
Rogue

VT

Kaspersky most adhatta hozzá adatbázishoz, mert most frissített, elõtte nem detektálta, frissítés után viszont egybõl karanténba vágta. :p Amúgy nem Kaspersky-t használom hanem Zone Alarm Extreme Security 2010-et, annak legalább mûködik a sandboxa. Annyi videotesztet láttam már amin a szignatúrára alapuló vírusirtók fail-ek lettek, hogy inkább ennél maradtam. Nem zabálja a gépet, nem kell kulcsokat cserélni és HIPS is van.