41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#27525 Még mondhattad volna hogy telepítsenek még 5-10 AV-t aztán nincs pánik aggodalomra:D -
#27524 Én megyek utamra, a gyerekeknek iskola bált csinálni :D Ez nekem hajnal, minden bajom van, hogy fel kellett kelnem... no de mindegy, irány fényeket meg hangfalakat kötni, ójeee -
#27523 LOOL 5 ?? alig lehetett paranoiás :)
cool még te sem alszol ?
-
#27522 neee aludj !!:) még kora van ! na joo it;s me -
#27521 Vannak ilyen perverz állatok. Engem is hívtak már olyan géphez, hogy nagyon lassú, csináljak valamit. Aztán egyszerre kb 5 antivirus monitorozott real-time. Csoda, hogy ment... -
#27520 sry ez egy válasz akart lenni Doomistának -
#27519 jéééééé én most látom h itt sg-n te hoztad létre a Bitdef. fórumot :D
és már kezdem érteni h miért használják olyan kevesen /a bugokon kívűl/
ez nagyon lol :D
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1159365326&no=15]#15[/URL]
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1159365326&no=31]#31[/URL] - egyszerre na az alig lenne durva...de az is h az emberek nagy része kvára nincs tisztában az alapokkal sem, és gépük van, neteznek össze vissza...persze mindenki így kezdi, és aki kérdez meg olvas, az ok, de többségben elvannak a semmiben.
mintha vennék egy kocsit és vezetném, az elvileg gurulna .de nem tudnám mikor melyik pedálra kell lépnem, vagy merre kell kormányozni ááááá -
#27518 de az nem tudja megnézni...írja h nem flash vagy javascript/pdf ezért nem nézi át az exe-t
Invalid Flash/vagy java/pdf/ file (did you choose the correct resource type?) -
#27517 Ok, köszi sikerült. -
#27516 De, amikor blokkolja akkor jobb klikk a tálcán az ikonjára és Hozzáadás a kivételekhez. -
#27515 Wepawet linket kérek szépen! Jöhet privátba is, ha nem akarod nagyon publikusan. -
#27514 hát de...
The submitted file is not detected. csak ez nem olyan hihető (nekem), mert olyanra is írta, amire ez nem v olt igaz :)
pl kaspy elemzése azért is tetszik jobban,mert kicsit bővebb leírást ad. úgy h az érthető egy nem profi user számára is. wepawet az néha már kicsit japán nekem...
-
#27513 Jó tárgytalan rájöttem, az ikonjára kell kattintani és ott ki lehet kapcsolni. -
#27512 Malwarebytes Anti Maleware azt csinálja nekem ,hogy elindítja ezt az IP védelem akármit és vannak oldalak amiket egyszerűen leblokkol és nem tudom őket betölteni, nem lehet valahol kivételeket hozzáadni, vagy kikapcsolni ezt a lehetőséget? -
#27511 jah én tegnap küldtem be a mintát és ma még dolgozhattak volna kicsit :)
de nem szólhatunk egy szót sem azok után h szilveszter óta hétvégén is van Update !!! :D
/ma lehet h egymást analizálják / tök megnézném az arcokat ,akik ott dolgoznak.xd -
#27510 ThreatExpertre nem töltötted fel ? -
#27509 Én leginkább a virtuális rendszeren szoktam tesztelgetni a software-ket/állományokat ill. meggyőző infókat keresek róluk. -
#27508 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak nehogy azt mondj hogy mennek bulizni?:D -
#27507 meglátjuk...szerintem nem lesz gáz azzal a progival ,de annyira nem fontos és nem akarom elindítani, amíg nem tudom 100% h ok.
kaspersky file scanner oldala sokkal jobban tetszik ,mert gyors és és..., de sajnos ott az 1Mb limit.
virtuális rendszerem és sandbox sincs most nekem fent. bitdefender-nek is lehetne már sandbox-a. legalább a böngészőt futtathatná abban...sztem ez lassan már alap kell h legyen.
-
#27506 Hétfőn analizálják :) -
#27505 na azt hiszem , már ezek sem fogják tesztelni ,a beküldött cuccomat...
analysis.avira
pendig...az úgy tudom nem jó :D ,függőben lesz sztem örökre kb :) -
#27504 Pano az előbb irtott sok sok hsz-t, kicsit bezavarodtam hogy mi van :DDD
Áhh én nem így nézek ki :( Nem vagyok fehér mint a fal :D
Ez a Paint művészete!
Kapcsolattartáshoz virtuálisan a legjobb módszer a csevegő program. Aztán az e-mail, és a fórumok. -
#27503 jogos...neten nem is szabad nagyon ismerkedni, mert gáz ha vki nem az aki /ez viszont ki lehet szűrni elég hamar. telefon, webcam, ha megoldható akkor személyes tali/
néha nem rossz dolog, ha beszélgetsz vkivel pl neten és kva messze lakik...legalább a (valós) képek alapján stb. megtudhatsz róla egy picit többet is. -
#27502 mondjuk a webcamsex et elbírtam volna viselni szigorúan lánnyal mert nem irtad kik akartak veled doomista. -
#27501 mééég, de ha igazán csajozni kezdesz ,akkor majd regelsz hidd el...mindenki kénytelen ,mert sokan kérik :D -
#27500 én se használok ilyen fasz társasági oldalakat. virtual majomjság.
akik számítanak az életben azzal személyesen tartom a kapcsolatot nem ilyen iwiv es kakán stb.
meg sok hülye majom feltesz képet címet iskolát telsz. utána meg néz , hogy mindent tudnak róla. -
#27499 hát ,amit látok belőled az nem sok :D , komoly az a kép lol 8 de azért nem hasonlít rád ügye ? -
#27498 Én egyikre se vagyok regisztrálva engem az ilyesmik nem érdekelnek.... -
#27497 én sem vagyok nagy iwiw-es és pont így gondolom a dolgot ,ahogyan te is...azaz nem veszek fel akárkit és nem jelölöm be az egész várost és környéket...ezért én a névnél nem adtam meg a teljest, és csak aki fontos az talál meg.
facebookon már nem vagyok fent...csak myspacen. -
#27496 Hehe, persze hogy nincs sehol fent a képem, meg hogy hol lakom, mi a telefonszámom...kicsit meguntam hogy sok olyan vett fel akiről halvány gőzöm sincs hogy ki, meg a sok körlevelet, klub meghívót, meg volt már olyan példa, mikor még a valós magamról készült kép volt fent, hogy webcamsexre hívtak nem is 1 alkalommal, nah mondom köszönöm szépen, itt a vége...volt egy korszakom, mikor szinte minden ilyen közösségi oldalon fent voltam, angoltól kezdve a magyar közösségi oldalakig...de ennek vége^^ itt a fébúk linkem :D Iwiweset meg szerintem felesleges lenne linkelnem, ott semmi jó nincs :D -
#27494 chuvatka=csubakka
#27493: Ha nem a logó méret a fontos akkor mi? -
#27477 anno próbálgatam azt a pctools kulcsot is szereztem hozzá.
de nagyon fogta a gépet -
kl24h #27476 Milyen kár, hogy sok memoriát eszik..., de szerintem nagy védelmet ad. -
#27475 tudja valaki hogy mi volt az a kavarás a 5.0.396 verzió körül. -
#27474 na elkovettem egy nagy bűnt.
leszedtem az avira t és most probálgatom az avast pro t. [IMG] http://kep.ivpicture.hu/291604.jpg[/IMG] -
#27473 Az csak angolba és franciába van... -
#27472 avast internet sec magyar t tartalmazó linket betehetné valaki. -
#27471 Azt majd te fogod a Nodosok előtt!!! -
#27470 olvasok olvasok de csak a pro és az internet sec. -
#27469 Kicsit visszaolvasnál...#27407