Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
AVG és MSE egybegyúrva. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Immár én is Win7rõl....természetesen Avirával. FUCK YEAH!
Klik.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Kézzel 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

És ilyen esetben a fertõzött rendszerbõl hogyan fogja nyom nélkül eltávolítani,ha a nem kártékony összetevõket figyelmen kívül hagyja?

Doomista
Maga a fájl nem csinál semmit, ezért nem minõsítik kártékonynak.

A fájl nov.28.-án 11 óra 50 perckor jött létre a system 32,drivers mappában.Az a-squred találta.Hogy hogy és mivel került oda azt nem tudom.A ThreatExpert is baglénak jelöli a fájlt:ThreatExpert.

Pano
Jah, hozzátenném: Letöltött egy játékot, feltelepítette, megcrackelte, elkezdett vele játszani, játszott 1-2 órát majd kikapcsolta a gépet. Utánna kezdõdtek a gondok. Vagyis a crack volt a ludas. De frankó, hogy a crackbe úgy van beágyazva a vírus, hogy még a játékot is elindítja probléma nélkül.
Azzal vesz rá, hogy lefuttasd.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Tegnap volt egy remek köröm. Sógorom gépe egyszer csak fogta magát és nem indult el.
Átmentem és a Windows már indításnál kék halált dobott. Nem tudtam se csökkentett módban, sehogy sem elindítani.
Csináltam egy Windows repairt, ekkor bebootolt rendesen és mûködött. Az Avirát tettem fel neki régen, megnéztem és friss volt az adatbázis. Lefuttattam egy ellenõrzést, nem talált semmit. Ekkor végigfuttattam a kaspersky-t, majd nod32, a-squared, Malwarebytes.. a találat semmi.

Aztán hirtelen elkezdett fagyni a Windows, nyitottam egy feladatkezelõt és szemtanúja lehettem, ahogy hirtelen több száz folyamat elindul a háttérben és kilistázódik a feladatkezelõben. Volt ott temérdek svchost, random elnevezésû exe fájlok stb stb, de mindegyik azonos méretû. Addig nyomatta, amíg a memória és a gyorsítótár teljesen meg nem telt és a proci leterheltsége 100%-na nem nõtt(Core 2 Quad)..
Amikor ez megtörtént (nem volt több 15-20 másodpercnél) a gép újraindult és a Windows újra nem állt fel, hanem már bootoláskor kék halálozott.
Szal, totális újratelepítést kellett csinálnom, nem tudtam semmit tenni. Csak azt bánom a legjobban, hogy mintát nem tudtam kiszedni.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

L7wy
Sõt 99% h vakriasztás, de akkor ez durva 😛

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Nem kártevõ, lehet vakriasztás.

Polonic
Nortonék is azt mondják tiszta. WTF??? <#confused>

L7wy
Nos nem kommentálni való?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
"Hello,

utmzntyw.sys

No malicious code was found in this file.

> > pass: virus
> >
--------------------
Regards, Vitaly Yakutenko
Virus analyst, Kaspersky Lab."

L7wy
Ezmiez most ?

Jaja. Bár jobban örülnék neki ha a fiúk el tudnának oda jutni hogy 90% felett legyen az eredmény 😊
L7wy
Akkor is Avira a legjobb false ide vagy oda 😛

Narxis
Majdnem mindenki Advanced+t kapott 😄

Csak az sys fájl van meg:Link.Ez meg novemberi AV Comparatives Retrospective/Proactive Test:Link.

Doomista
Avirának már elküldtem.

L7wy
Linkelnéd a víruskát, elküldeném Kaspinak meg Avirának.

gergely1991
Nyugi ha win7 és annyira elterjedt lesz mint az xp akkor a szerzõ(-k) írnak egy win7 kompatibilis változatot is....<#eplus2><#hehe>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Jaaa, az zsír. Akkor te is váltottál, legutóbb még XP-t láttam mikor képet tettél fel. :p

Windows 7 32 bit.

Narxis
Te most milyen Windowst használsz? XP?

De az volt.Régebbi windowson most éppen baglét irtanék.

Narxis
Akkor nem is volt veszélyes?<#fejvakaras>

Még szerencse,hogy windows héten nem futott le a kód.Be villant egy parancssori ablak,aztán ki írta hogy nem win 32 alkalmazás.

Narxis
Ez durva, se Nod se Kaspersky nem detektálta. 😞

bertino
uh, ez fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A vendégemet most tessékeltem ki a system 32,drivers mappából:VirusTotal.

Narxis

Narxis
Nem állítólag!!!!!!<#duhos2><#pias>

Doomista

gergely1991
"különbözõ detektálási technológiákat építenek bele ami alapján az egyik legjobb antivirus lesz!"
Állítólag....<#hehe><#nevetes2><#pias>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Rengeteg mindennel, lesz benne sandbox, viselkedés és heurisztikus blokkoló-elemzõ, lesz tûzfalas változat és különbözõ detektálási technológiákat építenek bele ami alapján az egyik legjobb antivirus lesz!

JoeFromHun
Sziasztok!

Van valakinek infója,hogy mivel lesz másabb vagy mivel tud majd többet az 5-ös Avast?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

RBJ
teljesen ugyanannak látom mint a 9 st csak a kinézete lett szebb.

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis
😄DD

Pano
külsõre maradt csont ugyan az, csak szebb ikonokkal meg egy új háttérrel.

Pano
szép tini hangja van xD

Egy kis szösszenet Avira fanoknak:http://www.youtube.com/user/Cudgelwap1#p/a/u/0/t1jEt4x1vKc nem is rossz<#nyes>

Doomista

Megbízható?Ajánlod?

Doomista

Doomista
Szép. Hétvége van, nincs meló, és unatkozál. Ahogy én is. Igaz, nem fertõztem ezzel szarrá a gépem, de azért egy scant megért.

Narxis
LOL, szépen szétfertõzted a géped. 😄 Nagyon jó vagy. xD

Jó vagyok?Kép.

Doomista
Fail 😄D