Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A másik dolog, hogy a neve "Antivirus"-al kezdõdik, akár az Antivirus XP 2009, stb, trójai antivirusok.
Emlékszem, hogy a végén az Antivirus XP 2009 úgy átírták, hogy a letöltött telepítõ programot kiváncsiságból felküldtem a Virustotal.com oldalra elemzésre és érdekes modon egyáltalán nem volt fertõzött. Egy antivirus sem észlelt semmit. Nehogy véletlenül ez is ilyen legyen.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Most indítottam a full scant éppen és kíváncsi vagyok, hogy NOD32 után talál-e majd valamit.
Ekkor kaptam az "ajándékot". (ajándékot?)
Dátum: 2009. november 22., vasárnap, 08:03:50
Feladó: Avira Kundenkonto <[email protected]>
Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"
Ha nem kell akkor én átvenném azt az 1 éves kulcsot. Küldtem Privátot is.
Egy antivirus ami csak arra, jó, hogy fent legyen a gépeden, tudjátok... mikor betegeknek kamu gyógyszert adnak ami ártalmatlan, de õk azt hiszik mégis segít rajtuk. 😄
Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"
néztem a honlapjukon nem találtam ezt a cloud alapu valamit.
Linux Mint 13 Cinnamon
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
Igaz volt olyan is akinek nem....
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Azt is jó beállitani, hogy a Clam AV antivirus adatbázisát használja a ST.
Hogyha a Spyware Terminatorba integrálom a Clam Antivirust, akkor azt a biztonsági központ észleli? Mármint a vírusvédelemhez ki lesz írva h Clam AV, vagy valami?😄
Kicsivel jobb erõs gépigényhez Kis vagy kav(kaspersky)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
milyen progikat használjak ?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
A Spyware Terminator weboldalon, ha mindent felteszel (Web Security Guard, System Protect, Clam AV Antivirus), akkor tökéletes a védelem.
A System Protect-et ki lehet próbálni.
Az Avira, Kaspersky úgyis az elsõk közt lesz.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Am. ha ráklikkeltek az AV nevére utána a review-ra akkor megjelenik a részletes teszt.
7. Avira AntiVir Premium
Ez egy vicc ?