Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Nekem meg ez: Link

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Hm érdekes...nekem meg ez a kezdõlapom: Link.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Az új kezdõlapom: Link.

Pano
😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Nekem az a furcsa, hogy ez az Antivirus Doctor teljesen ingyenes.
A másik dolog, hogy a neve "Antivirus"-al kezdõdik, akár az Antivirus XP 2009, stb, trójai antivirusok.
Emlékszem, hogy a végén az Antivirus XP 2009 úgy átírták, hogy a letöltött telepítõ programot kiváncsiságból felküldtem a Virustotal.com oldalra elemzésre és érdekes modon egyáltalán nem volt fertõzött. Egy antivirus sem észlelt semmit. Nehogy véletlenül ez is ilyen legyen.
gergely1991
A win7 elsõ biztonsági hibája : link

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

http://logout.hu/cikk/malwarebytes/eloszo.html

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Trend micro security a neve. Ne keresd a honlapjukon az égegyadta világon semmi nincs fennt róla....nem tudom miért..
Mûxik a dolog. Egy évet adott így egyelõre nincs most már ilyenre gondom. Lejárat : 2010.11.23. <#eljen>
Most indítottam a full scant éppen és kíváncsi vagyok, hogy NOD32 után talál-e majd valamit.
Stomu Yamastha
Hali!
Ekkor kaptam az "ajándékot". (ajándékot?)
Dátum: 2009. november 22., vasárnap, 08:03:50
Feladó: Avira Kundenkonto <[email protected]>

Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"

Ha jól látom, azt már nem is tudnád használni, mert november 23.-án lejárt. <#kacsint>

Szia Stomu!
Ha nem kell akkor én átvenném azt az 1 éves kulcsot. Küldtem Privátot is.
Narxis
LOLLER

Egy antivirus ami csak arra, jó, hogy fent legyen a gépeden, tudjátok... mikor betegeknek kamu gyógyszert adnak ami ártalmatlan, de õk azt hiszik mégis segít rajtuk. 😄

lck
Na, most reggel egybõl aktiválta.
Stomu Yamastha
Ezt küldték avirától a minap. Csak sajna én nem használok avira terméket. <#wow3><#vigyor>

Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"

RBJ
és pontosan mi a neve Trend micro .....?
néztem a honlapjukon nem találtam ezt a cloud alapu valamit.

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis
Úgy kell felrakni a warez verziót, nem tudja érvényesíteni, de pár hét múlva így visszavált free-re. Szerintem csak várni kell, túlterheltek a szervereik.

simon7012
"Nekem úgy fogadta el a Care a regisztrációt, ha kiléptem az Internerõl, míg volt kapcsolat, nem fogadta el."

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

simon7012
Én még nem aktiváltam,de egy másik fórumon már sikerült egy pár embernek.
Igaz volt olyan is akinek nem....

Jah, nekem is azért van fennt még.. xD
Doomista
Jah...

Hát egész klassz kinézete van ennek a Trend Micronak, így elsõre 😊

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

lck
Licensz online érvényesítés mûködik valakinél ?
Azt hiába küldöd.Futtatáskor kezdi el letölteni magát a 24 megás telepítõt.

Doomista

ték<#zavart1>

k thx, majd megnézem<#worship>

Igen, mert egy idõtõl errefele atírták a Spyware Terminator-t, hogy a biztonsági központ észlelje.
Azt is jó beállitani, hogy a Clam AV antivirus adatbázisát használja a ST.
Sziasztok!

Hogyha a Spyware Terminatorba integrálom a Clam Antivirust, akkor azt a biztonsági központ észleli? Mármint a vírusvédelemhez ki lesz írva h Clam AV, vagy valami?😄

Én nem vagyok megelégedve a Spyware Terminator-ral, mert vannak már 1 éves trojaiak, amelyeket még most sem ismeri fel fertõzöttnek.
Csak felraktam kíváncsiságból, de mivel rezidense nem megy 64 biten, ezért majd alkalomadtán lefuttatom....trend micro security természetesen fenntmaradt:

És akkor most áttértél a Spyware Terminator-ra?
simon7012
Free 1 year Advanced SystemCare Pro LicenseAdvance SystemCare

Egyébként spyware terminatorék bevezették a peer to peer (programban client to client néven van) úton terjedõ frissítési módszert. Egész jó húzás részükrõl 😊

Doomista
Én is az Avirát tudom ajánlani...ezzel természetesen semmi újat nem mondok.

gergely1991
Lassú gépigényhez:Avira
Kicsivel jobb erõs gépigényhez Kis vagy kav(kaspersky)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

RBJ
avira kaspersky

Linux Mint 13 Cinnamon

geri777
Milyen védelmet használjak a számítógépemhez hogy biztonságos legyen?

milyen progikat használjak ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Spyware terminatornak valós idejûje nem megy 64 biten...csalódtam bennük.
Doomista
Érdekes teszt. Ismét semmit mondó.

Valamikor letöltöttem én is a Spyware Terminator-hoz. Elég jónak tûnik.
A Spyware Terminator weboldalon, ha mindent felteszel (Web Security Guard, System Protect, Clam AV Antivirus), akkor tökéletes a védelem.
A System Protect-et ki lehet próbálni.
Hát ezt a valóságot én nem hiszem!
Az Avira, Kaspersky úgyis az elsõk közt lesz.
Ilyet középiskolában csinálnak, mindenrõl 1 kép, 15-20 mondat fogalmazás és 2-2 pro/kontra. Ez nem teszt, ha igen, akkor ideje lecserélnem az Avirát, mert még a mackó is jobb. <#hehe>

L7wy
XDXD Jó vicc

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Ez a valóság. 😄

Am. ha ráklikkeltek az AV nevére utána a review-ra akkor megjelenik a részletes teszt.

5. Panda Antivirus Pro 2010
7. Avira AntiVir Premium

Ez egy vicc ?