41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#27645 én meg hitman pro t ajánlom az is rengeteg dolgot fog meg és 4 motorral dolgozik. -
#27644 =vírusmintát ismer fel= -
#27643 na ugy látom nem a kulcsot tiltották le hanem a gazdája felupdatelt internet secre. bassza meg. -
#27642 Várható volt. Nem is raktam pro-t, nekem Seven alá tökéletesen elég a free.
+ Újra megemlítem hátha régebben valaki nem olvasta :
Immunet Protect - nagyon jó kis Cloud alapú ingyenes védelem - telepíthető a fő vírusirtó mellé. Nálam fogott már meg olyan vírust amire a fő vírusirtó nem jelzett. Jelenleg 60 ezren használják és 6 850 000 vírus mintát fel.
Aki free-t akar, annak ajánlom. -
#27641 aaa,azutan jott a problema hogy nyomtam a registry cleanap utan restartot. -
#27640 Inkább te töröltél olyat, ellenőrizheted, hogy mit akar törölni. Nándifan. -
#27639 A rohadékok. -
#27638 na most lőtték ki az avast kulcsokat -
#27637 a norton utilities nek nem pc tools motorja van?
csak azért kérdezem mert még kinézetre is hasonló -
#27636 nem,nem lelassul mindig a szisztem es gondoltam hatha segit ha mar annyira dicseri hogy gyorsitja,erre puff elbasza a tisztitasnal olyat torol amit nem kene -
#27635 Inkább vírusok miatt rakhattad újra! -
#27634 nem ez igaz,win7-etest raktam ujra miatta tobbszor is a registry cleaner miatt -
Apocalipto #27633 Hülyeséget beszélsz. Mit ittál? -
#27632 Elvileg nem az...annó elöször az volt, hogy az avira sem találta veszélyesnek, most úgy látom detektálja xD Fura :-o Nyilván azért, mert végülis az adataidat lementi a program, ha beirod a felh. nevet meg a jelszót, és ez sok antivirusnak nem nagyon tetszett...vagy lehet reklám oldalra vezet, spam oldalra, elég mélyen bele lehet ebbe merülni. -
#27631 Jah, fél éve beküldtem BitDefendernek és Avastnak is, úgy látszik nem tekintették veszélyesnek. :D -
#27630 Fórum :D -
#27629 Nem az!!!! -
#27628 Épp dolgozom...és nahát...ezt is megéltem...a virusbuster jelez virusra! Még sosem láttam virusbustert virusra jelezni :DD
Kép
A póker játék honlapja.
setup fájl VT
Számomra nagyon is ismerős ez az oldal a setup fájljával együtt, már egyszer kiveséztük ezt az egészet, úgy hogy mást nem is mondok. -
#27627 tune up ot felejtsd el FOS... -
#27626 http://biztonsagportal.hu/jutalom-jar-a-google-chrome-hibaiert.html
http://biztonsagportal.hu/facebook-hamis-riasztasok-valodi-veszelyek.html -
Orionk #27625 Egyébként, aztán sikerült letelepítenem a nod-ot.
Ugy csináltam, hogy az a 1,5 perc alatt, ameddig ujra nem boot-olt, addig a nod saját uninstall ját el tudtam inditani, és letelepítettem, és azóta nem indulgat ujra.
Ugyhogy a nod-al volt valami.
Esetleg lehet, hogy ütközött a pc tools-al, vagy más programmal? -
Orionk #27624 dehát akkor telepítettem újra a gépet, és első dolgom volt feltenni a nod ot, és már rögtön vírust kapott.
Egyébként, aztán sikerült letelepítenem a nod-ot.
Ugy csináltam, hogy az a 1,5 perc alatt, ameddig ujra nem boot-olt, addig a nod saját uninstall ját el tudtam inditani, és letelepítettem, és azóta nem indulgat ujra.
Ugyhogy a nod-al volt valami.
-
#27623 Ha tweak, takarító programok kellenek akkor ezeket ajánlom:
-TuneUp Utilities 2010
-Advanced SystemCare 3
-Yamicsoft
-Glary Utilities
-Raxco PerfectSpeed Pc Optimizer
-Ashampoo WinOptimizer 6.5
Ezeket teszteltem, nem csináltak kárt a rendszerben, nem is lett Nasa számítógépem, de amire kell arra tökéletesek. -
#27622 nekem,ilyet csinana bammeg basznam az anyukat,keresztbe,az online armor-t akartam 1x meg a 2009-es evben felrakni 64bitre hogy menyen erre bum nem lehet akkor irok nekik hogy lesz-e mert nekem van kulcsom de nemtok mit csinalni vele akkor irtak aszem hogy lesz vmi. keszul...
kul. vki. irta hogy a kaspersky nemfog valaszolni mail-re es megis valaszoltak. -
balcsi70 #27621 Na ja. Csak gondoltam kipróbálom mert agyon dicsérte valaki a progit.Na és tessék láss csodát. (a csoda megtörtént ) és a progiba az induló folyamatoknál nem bírtam vissza rakni nem volt lehetőség. Na mindegy megoldottam és ennek meg adtam a szájára -
#27620 Mi a tököm ez a WinDoki? Kiszedi a vírusirtót autostart-ból, törölném le azonnal és küldenék egy e-mailt a fejlesztőknek, hogy mégis mit képzelnek? Ilyet durvább vírusok és spyware-ek csinálnak. -
#27619 és ezt is lehet rendesen frissíteni?? -
#27618 tegyél akkor(valamilyen kis erőforrást igénylő változatot) -
#27617 sikerült megoldani:) -
#27616 akkor kell?? am lenne még1 kérdésem: ha berakom a CD/DVD-t akkor a pistán látja és meg is lehet nyitni de virtuálison nem... ezt lehet valahogy orvosolni?? -
#27615 aham -
#27614 Ahogyan gondolod(bár én úgy használom tesztelés meg egyebek) -
balcsi70 #27613 Igen köszöntem,csak az volt a kérdés(vagyis rosszul raktam fel a kérdést) hogy csak ez a két exe kell a ESS-ihoz? -
#27612 kellene egy kis tapasztalat: feltettem virtuálisan az XP-t és az lenne a kérdésem hogy kell külön bele védelem vagy nem?? -
#27611 igen, mind a 2 *.exe fájl a nod-hoz tartozik.
-
balcsi70 #27610 Na sikerült megoldani úgy hogy WinDokit ki- aztán a TuneUp Utilities-ben az automatikusan induló folyamatokhoz beraktam a ESS-t.Annyit nézzetek már meg nekem légyszi aki ESS-it használ hogy a msconfig Automatikus indításnál ekrn.exe meg a egui.exe nek kell lenni csak az Eset-töl? Köszi a segítségeket. -
#27609 nem -
#27608 Ha sürgős dolgod lenne akkor neked csak az lesz a lényeg hogy gyorsan tudjon frissülni nem?:D -
#27607 Akkor most neked miért olyan fontos, hogy hamarabb lejöjjön az update? Talán vírusod van? Szrtm bőven jó az automatikus, nem hajt a tatár senkit :) -
#27606 Huuhaa most veszem észre hogy a manuális(ha minden igaz) hamarabb kerül ki mind a automatikus,a Doom kolega által helyezett url cím és a letöltött fájl közötti különbséget vizsgálva.Amúgy meg így gyorsabban lejön(freeben) mintha a automatikusan frissítene..(bár nem tudom mennyit változott azóta) Jelenlegi frissült fájlok: antivir3.vdf,avrep.dll