41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• RBJ
    én meg hitman pro t ajánlom az is rengeteg dolgot fog meg és 4 motorral dolgozik.
  • lck
    =vírusmintát ismer fel=
  • RBJ
    na ugy látom nem a kulcsot tiltották le hanem a gazdája felupdatelt internet secre. bassza meg.
  • lck
    Várható volt. Nem is raktam pro-t, nekem Seven alá tökéletesen elég a free.

+ Újra megemlítem hátha régebben valaki nem olvasta :

Immunet Protect - nagyon jó kis Cloud alapú ingyenes védelem - telepíthető a fő vírusirtó mellé. Nálam fogott már meg olyan vírust amire a fő vírusirtó nem jelzett. Jelenleg 60 ezren használják és 6 850 000 vírus mintát fel.
    Aki free-t akar, annak ajánlom.
  • nandorb
    aaa,azutan jott a problema hogy nyomtam a registry cleanap utan restartot.
  • Narxis
    Inkább te töröltél olyat, ellenőrizheted, hogy mit akar törölni. Nándifan.
  • Narxis
    A rohadékok.
  • RBJ
    na most lőtték ki az avast kulcsokat
  • RBJ
    a norton utilities nek nem pc tools motorja van?
    csak azért kérdezem mert még kinézetre is hasonló
  • nandorb
    nem,nem lelassul mindig a szisztem es gondoltam hatha segit ha mar annyira dicseri hogy gyorsitja,erre puff elbasza a tisztitasnal olyat torol amit nem kene
  • Narxis
    Inkább vírusok miatt rakhattad újra!
  • nandorb
    nem ez igaz,win7-etest raktam ujra miatta tobbszor is a registry cleaner miatt
  • Apocalipto
    Hülyeséget beszélsz. Mit ittál?
  • Doomista
    Elvileg nem az...annó elöször az volt, hogy az avira sem találta veszélyesnek, most úgy látom detektálja xD Fura :-o Nyilván azért, mert végülis az adataidat lementi a program, ha beirod a felh. nevet meg a jelszót, és ez sok antivirusnak nem nagyon tetszett...vagy lehet reklám oldalra vezet, spam oldalra, elég mélyen bele lehet ebbe merülni.
  • Narxis
    Jah, fél éve beküldtem BitDefendernek és Avastnak is, úgy látszik nem tekintették veszélyesnek. :D
  • Doomista
    Fórum :D
  • Narxis
    Nem az!!!!
  • Doomista
    Épp dolgozom...és nahát...ezt is megéltem...a virusbuster jelez virusra! Még sosem láttam virusbustert virusra jelezni :DD
    Kép
    A póker játék honlapja.
    setup fájl VT

Számomra nagyon is ismerős ez az oldal a setup fájljával együtt, már egyszer kiveséztük ezt az egészet, úgy hogy mást nem is mondok.
  • nandorb
    tune up ot felejtsd el FOS...
  • Doomista
    http://biztonsagportal.hu/jutalom-jar-a-google-chrome-hibaiert.html

http://biztonsagportal.hu/facebook-hamis-riasztasok-valodi-veszelyek.html
  • Orionk
    Egyébként, aztán sikerült letelepítenem a nod-ot.
    Ugy csináltam, hogy az a 1,5 perc alatt, ameddig ujra nem boot-olt, addig a nod saját uninstall ját el tudtam inditani, és letelepítettem, és azóta nem indulgat ujra.
    Ugyhogy a nod-al volt valami.

Esetleg lehet, hogy ütközött a pc tools-al, vagy más programmal?
  • Orionk
    dehát akkor telepítettem újra a gépet, és első dolgom volt feltenni a nod ot, és már rögtön vírust kapott.

Egyébként, aztán sikerült letelepítenem a nod-ot.
    Ugy csináltam, hogy az a 1,5 perc alatt, ameddig ujra nem boot-olt, addig a nod saját uninstall ját el tudtam inditani, és letelepítettem, és azóta nem indulgat ujra.
    Ugyhogy a nod-al volt valami.

• Narxis
    Ha tweak, takarító programok kellenek akkor ezeket ajánlom:

-TuneUp Utilities 2010
    -Advanced SystemCare 3
    -Yamicsoft
    -Glary Utilities
    -Raxco PerfectSpeed Pc Optimizer
    -Ashampoo WinOptimizer 6.5

Ezeket teszteltem, nem csináltak kárt a rendszerben, nem is lett Nasa számítógépem, de amire kell arra tökéletesek.
  • nandorb
    nekem,ilyet csinana bammeg basznam az anyukat,keresztbe,az online armor-t akartam 1x meg a 2009-es evben felrakni 64bitre hogy menyen erre bum nem lehet akkor irok nekik hogy lesz-e mert nekem van kulcsom de nemtok mit csinalni vele akkor irtak aszem hogy lesz vmi. keszul...
    kul. vki. irta hogy a kaspersky nemfog valaszolni mail-re es megis valaszoltak.
  • balcsi70
    Na ja. Csak gondoltam kipróbálom mert agyon dicsérte valaki a progit.Na és tessék láss csodát. (a csoda megtörtént ) és a progiba az induló folyamatoknál nem bírtam vissza rakni nem volt lehetőség. Na mindegy megoldottam és ennek meg adtam a szájára
  • Narxis
    Mi a tököm ez a WinDoki? Kiszedi a vírusirtót autostart-ból, törölném le azonnal és küldenék egy e-mailt a fejlesztőknek, hogy mégis mit képzelnek? Ilyet durvább vírusok és spyware-ek csinálnak.
  • Pianista
    és ezt is lehet rendesen frissíteni??
  • gergely1991
    tegyél akkor(valamilyen kis erőforrást igénylő változatot)
  • Pianista
    sikerült megoldani:)
  • Pianista
    akkor kell?? am lenne még1 kérdésem: ha berakom a CD/DVD-t akkor a pistán látja és meg is lehet nyitni de virtuálison nem... ezt lehet valahogy orvosolni??
  • Doomista
    aham
  • gergely1991
    Ahogyan gondolod(bár én úgy használom tesztelés meg egyebek)
  • balcsi70
    Igen köszöntem,csak az volt a kérdés(vagyis rosszul raktam fel a kérdést) hogy csak ez a két exe kell a ESS-ihoz?
  • Pianista
    kellene egy kis tapasztalat: feltettem virtuálisan az XP-t és az lenne a kérdésem hogy kell külön bele védelem vagy nem??
  • Doomista
    igen, mind a 2 *.exe fájl a nod-hoz tartozik.
  • balcsi70
    Na sikerült megoldani úgy hogy WinDokit ki- aztán a TuneUp Utilities-ben az automatikusan induló folyamatokhoz beraktam a ESS-t.Annyit nézzetek már meg nekem légyszi aki ESS-it használ hogy a msconfig Automatikus indításnál ekrn.exe meg a egui.exe nek kell lenni csak az Eset-töl? Köszi a segítségeket.
  • Doomista
    nem
  • gergely1991
    Ha sürgős dolgod lenne akkor neked csak az lesz a lényeg hogy gyorsan tudjon frissülni nem?:D
  • Doomista
    Akkor most neked miért olyan fontos, hogy hamarabb lejöjjön az update? Talán vírusod van? Szrtm bőven jó az automatikus, nem hajt a tatár senkit :)
  • gergely1991
    Huuhaa most veszem észre hogy a manuális(ha minden igaz) hamarabb kerül ki mind a automatikus,a Doom kolega által helyezett url cím és a letöltött fájl közötti különbséget vizsgálva.Amúgy meg így gyorsabban lejön(freeben) mintha a automatikusan frissítene..(bár nem tudom mennyit változott azóta) Jelenlegi frissült fájlok: antivir3.vdf,avrep.dll