Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Az ATW gyorsan reagált az üzenetemre.

http://users.atw.hu/msnlogin8/?atw_rnd=1431880082

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Bárminek mondanám, de védelmi eszköznek nem.
XP persze hogy megvédett a vírusoktól...hogyan? Segítettem neki. Nélkülem nem tudott volna megvédeni.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Megjegyezném hogy a windows defender egy kezdetleges védelmi eszköz, de magába semmit sem ér. Mert az xp téged megvédett a vírusoktól ugye?
Doomista
Úristen! A Win7 ilyet is tud ? Ezt még szoknom kell! Ez nem XP!
Atya úr isten ! Vagy 20 kártevõt letöltöttem, és csak ezt az egyet ismerte fel ! Ezért kár volt figyelmeztetni!

Doomista
ATW-nek jelentettem az oldalt...

gergely1991
A linkbõl ki is derül hogy honnan...<#hehe><#pias>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
WOT:

Phishing or other scams

MSN jelszó megadására buzdító hazug tartalom.

LOL, és a facebook kezdõoldalára irányít az oldal 😄

Pano
msn accot lopó oldal

Egyik chaten linkelték xD

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Miért mert te meg magadat reklámozod (lásd a logód), ez önimádatra és önbuzulásra utal

<#duma><#violent><#ticking>

gergely1991
Miért mert te mit reklámozol ha nem a nodot?(lásd a logód)
<#eplus2><#violent><#ticking>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

RBJ
Erre csak annyit tudok mondani még ,hogy jó bornak /szoftvernek/ nem kell a cégér.

Linux Mint 13 Cinnamon

L7wy
A logód is egy pillanatra mintha ESET zöldes színére váltana 😛

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Látod ? Még itt is reklámozzák ezerrel. Már ez a topik sem kivétel.

RBJ
jé nem is tudtam hogy a nod gondolkodik <#beka2>
istenem tiszta dizajnreklám. már csak így kell el

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Csak szólok, hogy van AdblockPlus-om, így tiltja a flasht...<#pias><#integet2>
De fene beléd is most már...mindenki zaklat a NOD-dal 😞( Nem bírom én már ezt, zámbó dzsimi módra bum a fejbe.

L7wy

Jó lesz ez neked Doomista 😛

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista

Narxis
<#nyes>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
FFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUU ágrárgárgágrárgárgágárgá <#violent><#violent><#gun>

gergely1991
link <#eplus2>

Doomista
Igen?? Ennyire biztos vagy benne ??????

Narxis
Pedig használni fogod!!!!4

Doomista
Értem én! Azt szeretnéd, hogy használjam a NOD antivírus szoftvert! Kizárt dolog !

De még nem elégszer. Ismétlés a tudás ...<#nyes>

Doomista
De hát ezt már vagy 100x láttam !

Doomista
Viccelsz, itt az egyetemen meg ezerszámra volt kirakva NOD poszter! (azaz reklám papír) Mire elgyalogoltam az egyik tanteremtõl a büféig, ami 10-20 méter volt, azalatt 3x sasoltam ilyen posztert, lassan már hipnózisként hatott rám. AaaAaaaa NOD maga is egy vírus ! Mindenhova beférkõzik !

Narxis
Nálunk gimiben még Nod volt.<#hawaii>

Doomista
Ezért is ilyen gyér a kinézet, meg azért is, mert ezt inkább oktatást szolgáló rendszerekre rakják fel, ahova nem kell fû dejó program kinézet, avagy vállalkozó rendszerekre, szintén ez a helyzet, csak azért én védelemnek nem raknám fel ezt a programot egyik vállalkozó rendszerére se...de ahol jártam iskolákba, ott mindenhol virusbuster volt feltéve. Sõt érdekes módon megkérdeztem a rendszergazdákat, és majdnem mind1iknek otthoni felhasználásra is virusbuster van felrakva. Persze hiába mondja az ember, hogy tud ajánlani egy jobb minõségû kategóriájú szoftvert, õ hisz a tudásába, és magára vall.

Narxis
Nincs rá pénz. Több pénz jön be nekik ha a motorjukat liszenszelik mint ahányan magát a VB-t veszik.

De tényleg el kéne kezdeni mindent 21. századira hozni benne mert így örökké ezen a szinten maradnak...

Pano
ja.. és visszafog mint 100 ló 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Már több mint 4 éve ugyan az a felhasználófelület. S szerintem nem is fog változni, de szerintem is szar. Egy az, hogy bonyolult meg minden el van dugva, állandóan rá kell kattintgatni a bõvített nézetre stb stb. Arról nem is beszélve, hogy a beállítási lehetõségek elég gyérek.
Mindig a motort fejlesztették az elmúlt évek alatt, s ez szerintem így is marad. Az új Internet Sec csomagjuknak más a kinézete, de totál spártai. Ahhoz hasonló, mint amilyen régen volt 😊 Csupa Windows megjelenítési szabvány, ablak keret, gombok stb.

Új skint nem akarnak ráhúzni esetleg? Mer elég undorító a mostani :/
Narxis
😄

Doomista
Nah csak megkapták a támogatást.

Narxis

Narxis
Ilyen nincs egy cégnél sem, akkor max hétfõn nézik meg és akkor válaszolnak.

Doomista
Jaja, hétvége van...kijár nekik is a pihenés 😄D

gergely1991
Szerintem a "weekend" miatt most nm igazán törõdnek ezzel...

Narxis
Megjött a válaszuk:

Hello,

No malicious software was found in the attached file.

Akko kipróbálom, de Application Control-ban High Restricted csoportba rakom a patch-et.

qetuol
én a thecloak-ot meg anonymouse-t szoktam online használni

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Narxis
Elküldtem Kaspersky-nek, addig nem kísértem a sorsot. De nekem is gyanús mert olyan személy töltötte fel aki újonc az adott fórumon és szintén egy újonc köszönte meg neki eddig. Így szokták csinálni, hogy a gyanútlanok egybõl szétfertõzzék a gépüket.

Nem tudtok valami jó ip elrejtõ szoftvert ami esetleg nem csak böngészõben mûködik hanem más netes cuccokkal is?

Most ezt nézegetem, van ingyenes verzió: Link

Szerinte medium risk.Nekem sem tetszik az a patch.Elemzés:Link.

Narxis
Tesztelhetitek is. 😄

Benne lévõ patch kártevõ-e? Letöltés

VT

Doomista
Tyûû, ez remek program, most már én is használom. <#pias>

Sajnálatos.A házigazda törölheti nyugodtan.Csak a mûködését szerettem volna érzékeltetni.A futtatott fájlokat azonnal elemzi.Zseniális program.Link.

Doomista
Azért a topikot ne kúrd szét 😄D

me and a monkey
Spec általában Acronis-szal újrateszi a rendszerét egy-egy próba elõtt.
Így közel sem biztos, hogy a Nod-dal átnézette.
Persze majd Õ megmondja, én sem tudhatom.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

gergely1991
Ebbõl mekkora feljelentés lesz...(szerzõi sértés miatt)😄

Doomista
Hiába nevetünk ezen...látod milyen hatásos...mennyi mindent talált, amit a nod elõtte nem 😄DD