Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"
http://biztonsagportal.hu/a-rejtelyes-fekete-halal.html
http://biztonsagportal.hu/ketiranyu-webbiztonsag.html
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nincs véletlenül bekapcsolva az xp tûzfal is ? lehet h bekavar a kerio-nak.
A tudással nő a kételkedés is...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
NARXIS
most akkor az én téves vagy nem téves riasztásomon "vitáztok", mármint hogy az-e vagy sem?
Elsõ körben ezzel próbálkoznék: Link
http://www.virustotal.com/hu/
mi az a false positive? éves riasztás? tehát semmi esetre se töröljem, mivel ez egy nem fertõzött fájl, csak "gyanú" a programnak?
Van nekem egy nagy problémám. Valami rámászott a gépemre, állandóan ezt írja ki: c:\windows\system32\alb.exe
A kerio personal tûzfalam állandóan érzékeli:
És az avastom is, amivel állandóan letörlöm, de kb 5 másodperc múlva beriaszt megint. Ezt az üzenetet is nagy nehezen tudtam leírni, mert szinte képtelenség mást csinálni ez miatt.
Valaki tudna esetleg segíteni, hogy mivel tudnám eltávolítani?<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
De k*rvajó géped van istenem....
eszerint cseszhetem az egészet, vírust kaptam vhogy, fertõzött volt vmim, és csinálhatom elõrõl az egészet, vagy téves? találkozott már vki ezzel?
A Win7-em 64bites Ultimate, "nem eredeti"...persze joggal lehet írni, hogy na ott a baj, hogy fertõzött volt a fájlt, de megvizsgáltam mielõtt feltelepítettem volna, nem talált semmit....
Elõbb fogod matematikailag levezetni a bizonyítást az univerzumban fellelhetõ vízkészlet gyakoriságáról, mint ebben teljes állást foglalni.
Nagyban függ a netezési szokásaidtól, hogy melyik termék adja a számodra megfelelõvédelmet.
Lehet, hogy olyanok a szokásaid a net használatba, hogy amiket általában beszívnak az emberek, vagy összetalálkoznak velük, azokkal te soha nem fogsz.
Szóval a kulcsszó az empirikus tapasztalat alapján döntés.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
De a 2010-es sem foglalja annyira a gépet. Ugyan olyan jónak tûnik mint a 2007...A 2008tól rossz volt, de ez jó(2010).
Sweet old times..

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ja és nem csak neked szólt a #24424. Várjunk csak apocalipto úgy tudom hogy te nem is avirát használsz.....
avira premium über alles!

Akkor szerintem tegyél fel egy olyant, amit még senki sem használ itt (sajnos csak angolul van) és akkor nincs mit szidjanak.
avira premium über alles!
Miért szidjákennyire a Nortont?