Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
The requested object is INFECTED with the following viruses: Trojan-Clicker.HTML.IFrame.abn
Lyon-Debrecen meccset nézném itt, Kaspersky viszont nem akarja.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
tapasztalataim alapján az avira egyetlen olyan szoftver ami nálam olyan mint ha ott se lenne a gépen. magyarul nem lassit nem fog nem csinál hulyeséget a gépemen.
a kaspersky is jó csak nálam a boot olás lesz lassab vele foleg a 736 os verziónál.
és a sör keserû. istenem.
és a pálinka mi a fene .
jó pálinka /alma - szilva/ és jo hideg sor ennyi az öröme az embernek egy húzós hét után és ha van feleség akkor annak fincsi tartozéka.
Linux Mint 13 Cinnamon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Moderátorok majd megadják erre a választ, de szerintem a választ te is tudod.
De az lehet, hogy a VIP tagoknak vannak megkülönböztetett jogaik arra, hogy személyeskedjenek?
Írtam a Moderátoroknak elõbb és megkérdeztem ezt Tõlük. Várom, hogy mit válaszolnak.
Vipre marad néhány napig mert van hozzá 30 napos magazinos kódom így legalább kipróbálom ezt is. ESS majd megy vissza mert azt meg megvettem 1 évre.
XP mellett ha csak a saját tûzfala van akkor a Vipre mellé tegyél fel valamit de az én véleményem az az, hogy szerintem tedd vissza az ESS-t. Vipre-rõl elég vegyes benyomás alakult ki bennem, de ha gondold hagyd fent néhány napig. Legalább meglátod a különbséget a két program között. Nem az egyikben van tûzfal a másikban nincs tûzfalra értem.
Szerkesztve:
Na jól van ám! Közben látom, hogy ketten két teljesen ellenkezõt javasoltunk. Így most aztán hogy döntsön?
Kezdek megnyugodni lassan. Gondolom csak megtalálta volna valamelyik AV a scanok alatt ha lett volna mit megtalálniuk. Nem?
Szerinted hagyjam pár napig ezt a Vipre-t vagy tegyem vissza az ESS-t?
Jó lesz egy kis összehasonlításnak legalább.
És itt a log fájl:
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 16:32:42, on 2009.12.09.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\SYSTEM32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\sm56hlpr.exe
C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE
C:\Program Files\Power Manager\PM.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\a-squared Free\a2service.exe
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
C:\Program Files\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamservice.exe
C:\Program Files\Sunbelt Software\VIPRE\SBAMSvc.exe
C:\WINDOWS\system32\SearchIndexer.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\Program Files\Sunbelt Software\VIPRE\SBAMTray.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Program Files\Sunbelt Software\VIPRE\SBAMUI.exe
C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.startlap.hu/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
F2 - REG:system.ini: UserInit=C:\WINDOWS\system32\userinit.exe
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run:
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run:
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run:
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run:
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O23 - Service: a-squared Free Service (a2free) - Emsi Software GmbH - C:\Program Files\a-squared Free\a2service.exe
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc. - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
O23 - Service: MBAMService - Malwarebytes Corporation - C:\Program Files\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamservice.exe
O23 - Service: PDAgent - Raxco Software, Inc. - C:\Program Files\Raxco\PerfectDisk10\PDAgent.exe
O23 - Service: PDEngine - Raxco Software, Inc. - C:\Program Files\Raxco\PerfectDisk10\PDEngine.exe
O23 - Service: VIPRE Antivirus + Antispyware (SBAMSvc) - Sunbelt Software - C:\Program Files\Sunbelt Software\VIPRE\SBAMSvc.exe
--
End of file - 4899 bytes
Azzal biztos jelezz egy jó pár fájlra csak arra nem amire kéne <#pias>#pias>
#24757 szerintem küld fel a virustotal-ra(gyors megoldás)
Esetleg a #24751-re? Tudsz mondani valamit?
#24740: avira: kamu, fake kommentek, serial ügyben meg nem jó helyen kapizsgáltál, annyira nem, hogy már EPIC FAIL.
win tûzfal+malwarebytes elég lesz neked, ez tény, úgy is csak játszol.
#24743: használja azt a 2motorbenzinnélküliszrt senki 😊
#24745: Pénz kiadni mi se adunk ki. Mármint az itteni userek 98%-a nem fizet antivírus szoftverért.
A haverod ésszel tud nettezni, hát akkor itt az ideje, hogy megtanuld tõle amit meg kell, hogy te is úgy járj mint õ! Tanulj a mestertõl!
#24748: Apocaliptonak elég az bõven, sõt szerintem neki elég lenne a Furkó Antivírus.
Másik fórumban is kérdeztem errõde csak egy valaki válaszolt és nem tudom mit tegyek. Utána kerestem és találtam azt is, hogy trójai meg azt is, hogy a windows része. Mit csináljak? Töröljem? Ha a Lomtárba akarom enni akkor a képen látható üzenetet kapom. Ha tényleg törölhetõ és nem kiabál a Windows érte akkor ráengedem az Unlockert. Azzal talán tudom törölni.
Next PC upgrade: 2022
Ha csak nem az újat tette fel, a 4.0-át, mert az az. Ha a 3.1-et használja, akkor nem.
Amúgy jelez crackre is, ha van benne valami.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
És mivan akkor ha trójait fogsz arra se fog riasztani mert crack-ként álcázta magát? <#hehe>#hehe> <#pias>#pias>
Mondjuk én a nodal sem voltam elégedett sokszor a procit 50%-ba behúzta amikor megörült.
Meg az is számomra kudarc hogy egy teljes rendszerscan miatt kb nyaralni kell elmenni mert kivárhatatlan mire végezne!
Annyira nem veszélyesek a vírusok hogy emiatt pénzt kéne kiadnom!
Haverom kb 3 éve vagy több only tûzfal és semmi fertõzés nem tudom hogy csinálja bár lehet õ csinálja jól!
Mi a tapasztalata vele?
<#integet2>#integet2>
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.