Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom kinek a nagy találmánya, hogy a reg.-et követõ elsõ 30 napig nem lehet linket betenni. Mitõl félnek/féltek vajon akik ezt kitalálták?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Opera + KIS >> http://images.netbag.hu/20091211/17261450641.jpg
Google Chrome + KIS >> http://images.netbag.hu/20091211/17280992504.jpg
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nekem ezt az oldalt, elõbb próbáltam éppen a NIS simán engedi megnyitni. VIPRE is engedi barátom gépén és az ESS is. Most akkor ez tényleg valami komoly, vagy kamu az egész és csak a KIS falsol rá?
Vagy a másik lehetõség, hogy a Kaspersky ennyivel jobb.
2012. December 22. Ezen a (nulladik)napon, a Föld utolsó háborúját nem az emberek kezdték. Idézet: ...\'Galactica Enciklopedia\' 2427év, II.-ik évfolyam XVI/225...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"
http://images.netbag.hu/20091211/11470455861.jpg
Kaspersky hozta a megszokott formáját most is, mint eddig mindig. <#vigyor0>#vigyor0>
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
picsába....véletlen kitöröltem...
de-de-dee te nagy Avira fan voltál? mi történt???
(csak viccelek, tudom, hogy te is humorkodsz 😛)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
<#pias>#pias><#pias>#pias>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szükségem lenne a szakértõ véleményetekre/tanácsotokra!
Ma délután, amikor bekapcsoltam a gépet, kb. 2 perccel az asztal megjelenése után a Comodo Firewall 5 percenként dob egy üzenetet, hogy a C:/Windows/Temp mappában talált egy svchost.exe nevû malware/trójai vagy akármit. Az a helyzet, hogy 5 percenként egy új mappa "keletkezik" abban a bizonyos Temp mappában, teljesen véletlenszerû néven, kb. így: ***.tmp, és azon belül még a svchost.exe, és ezt észleli a Comodo, már vagy 4 órája. Ha nem töröltetem ki vele, akkor 1 órán belül akár több száz ilyen svchost.exe-t tartalmazó ***.tmp mappa keletkezik a Temp mappán belül.
Malwarebytes-al leteszteltem a gépet, talált valami adware a registry-k közt, de hiába teszem rá, hogy törölje vagy akár mi, a program lefagy. Comodo-val még nem teszteltem le, de attól tartok kénytelen leszek.
Tegnap még abszolút hibátlanul ment a gép...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Itt is említették....
http://biztonsagportal.hu/a-legveszelyesebb-domainek-toplistaja.html
A honlapon nem találtam semmilyen gyanús kódot.
Se azokban az oldalakban, amiket hirdet.
A finjan online malware scannerje szerint:
Malicious Behavior Detected! The page or file you requested contains malicious code.
De õ is tévedett.