Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ott a WOT fogta, de Firefoxot nem igen használom azt asszony pajtás nyüstöli. Én nagy zene (Opera) barát vagyok és ezért leginkább ezt használom, de azt is szigorúan a KIS Biztonságos futtatás zónában.
Nem tudom kinek a nagy találmánya, hogy a reg.-et követõ elsõ 30 napig nem lehet linket betenni. Mitõl félnek/féltek vajon akik ezt kitalálták?

Doomista
FF merre bujkál ? 😄D

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Látom unatkozol.
Opera + KIS >> http://images.netbag.hu/20091211/17261450641.jpg
Google Chrome + KIS >> http://images.netbag.hu/20091211/17280992504.jpg

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Maga az oldal nem fertõzõ, azaz nincs benne káros kódsor. Vagyis, ha egy antivirus nem jelez, az nem azt jelenti, hogy nem ismeri. Amit a scan után felkínál letöltésre, hogy futtasd le az a vírus! Ha arra se jelez, akkor van a gáz 😊 Amíg nem töltöd le és futtatod nincs gáz.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Semmit, köszi 😊

Könyvtáros
Szia Arkon!
Nekem ezt az oldalt, elõbb próbáltam éppen a NIS simán engedi megnyitni. VIPRE is engedi barátom gépén és az ESS is. Most akkor ez tényleg valami komoly, vagy kamu az egész és csak a KIS falsol rá?
Vagy a másik lehetõség, hogy a Kaspersky ennyivel jobb.

2012. December 22. Ezen a (nulladik)napon, a Föld utolsó háborúját nem az emberek kezdték. Idézet: ...\'Galactica Enciklopedia\' 2427év, II.-ik évfolyam XVI/225...

KAV reggel még nem tiltotta, mostmár nem engedi megnyitni. Nézegettem a tpb torrentjeit aztán egyszercsak elõugrott a semmibõl az oldal.

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Stomu Yamastha
Gratula. <#eljen>

#24822 KIS falsolt(?) megint. <#eplus2>

Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"

Nyolc perccel utánad néztem meg. (akkor léptem be a fórumba) Linket még nem tudok beszúrni a 30 napos idõkorlát miatt ezért így teszem csak be:
http://images.netbag.hu/20091211/11470455861.jpg
Kaspersky hozta a megszokott formáját most is, mint eddig mindig. <#vigyor0>

simon7012
Én most G-DATA-át használok, mit szeretnél tudni?

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Doomista
Hurrá.

De igen most már magyarul is elérhetõ a 2010-es és blokkolta az oldalt JS.NX(Engine A) Trojan Downloader<#nyes>

Doomista
Eltûnt a hsz-m...
picsába....véletlen kitöröltem...

Narxis
<#wow2>

de-de-dee te nagy Avira fan voltál? mi történt???

(csak viccelek, tudom, hogy te is humorkodsz 😛)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Aviraval mi lesz?<#wow1>

Doomista
Azt már én is.

Doomista
Apocalipto ismeri mint a tenyerét, és használja, bár neki a Furkó Antivírus elég lenne, mint ahogy neked is, de ti tudjátok.

Narxis
Majd januárban a 2011 betat képviselem.

Pianista
jájj úgy értem KI ismeri...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista
Mi ismeri? Robot (ESET NOD robotja).

Pianista
mi ismeri(vagy használja) a VIPRE antivirnyát?? én most próbálgatom és egész jó😊 már a telepítés után újraindításnál semmi belassulás(pedig pista aminél ez rendszeres ha valami új van rajta)

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista
Arra nincs, de sörre van, és szerintem ez a lényeg.
<#pias><#pias>

gergely1991
Na mi történt Doom nincs pénzed domain regisztrációra? <#email> <#pias>

nortonka
guglika

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Mi lett a G-datával ? Nincs ki, aki képviselni e csodás és nemes híres topigban. <#rinya><#sir><#shakehead><#vomit>

Narxis
The requested object is INFECTED with the following viruses: Trojan-Downloader.HTML.FraudLoad.b

Doomista

Doom, hát nézd már mit találtam neked! 😊)))

Jah, és ez mit jelent: Heur.Packed.Unknown. Mert az összesre ezt írja ki...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Letöltöttem ezt a Kaspersky víruseltávolítót. Most teszteli. Közben persze a Comodo jelezgeti az 5 percenként keletkezõ ***.tmp mappákat, bennük azzal a svchost.exe-vel...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igen segít,de nem minden esetben.

Vírus esetén segít a rendszervisszaállítás?

Lehetõségek.Rendszervisszaállítás tegnapra.Ellenõrzés Kasperskyel:Link.

Sziasztok!

Szükségem lenne a szakértõ véleményetekre/tanácsotokra!

Ma délután, amikor bekapcsoltam a gépet, kb. 2 perccel az asztal megjelenése után a Comodo Firewall 5 percenként dob egy üzenetet, hogy a C:/Windows/Temp mappában talált egy svchost.exe nevû malware/trójai vagy akármit. Az a helyzet, hogy 5 percenként egy új mappa "keletkezik" abban a bizonyos Temp mappában, teljesen véletlenszerû néven, kb. így: ***.tmp, és azon belül még a svchost.exe, és ezt észleli a Comodo, már vagy 4 órája. Ha nem töröltetem ki vele, akkor 1 órán belül akár több száz ilyen svchost.exe-t tartalmazó ***.tmp mappa keletkezik a Temp mappán belül.

Malwarebytes-al leteszteltem a gépet, talált valami adware a registry-k közt, de hiába teszem rá, hogy törölje vagy akár mi, a program lefagy. Comodo-val még nem teszteltem le, de attól tartok kénytelen leszek.

Tegnap még abszolút hibátlanul ment a gép...

Doomista
Folytatom, ha nem bánod: "Úgy berúgtak e nagy jövetelen, hogy másnap már az egész kalandból semmire sem emlékeztek."

gergely1991
A 100 millió felhasználó jól haladnak....<#nyes>

gergely1991
És még erre azt mondják hogy nincs rajta vírus... szégyen
Itt is említették....

Doomista
Kis Sunbelt makk.
Ouch.

Doomista

Narxis
hahaha

Doomista

Doomista
Egy kis emberi ész és csókolom a malware-eket.<#hawaii>

Narxis
NoScript és csókolom a malware-eket.<#hawaii>

Narxis
ratyi

Doomista
Aluggyál.

gergely1991
Na lassan oda jutunk hogy:Eszközök>beállítások..>Tartalom fül javascript futtatásának engedélyezése(pipa ki)<#shakehead><#violent>

Doomista
Ez biztos hogy false.
A honlapon nem találtam semmilyen gyanús kódot.
Se azokban az oldalakban, amiket hirdet.
A finjan online malware scannerje szerint:
Malicious Behavior Detected! The page or file you requested contains malicious code.

De õ is tévedett.