Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
Avira <#eljen>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

bertino
gyógyszer- és kaspersky fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Narxis
Avast a te barátod.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

grebber
Na most lett elegem ebbõl a hígfos kasperszky szarból.

Apja faszát törölgesse a játékok exéjét.Minden szarra vírust jelez eredeti játékoktól kezdve minden játékra szinte azt törli exeket.

Megy vissza a nod igaz az soha nem jelez semmit meg nem lehet miatta multizni de multi alatt max kikapcsolom azt le van a gond

Next PC upgrade: 2022

RBJ
tökéletes <#vigyor2>
akármit próbálgatok mindig az avira nal vagy a kaspersky nél kötök ki.

Linux Mint 13 Cinnamon

Nem nagyon szoktam figyelgetni eeket a szoftvereket, felrakom, aztán cserélek valami másra...most egy ideig jó lesz ez 😊
Doomista
😄

#24725 <--------- Na, elégedett vagy a válaszával ? Mondtam, hogy írni fog valamit.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hát olyan...jó xD
Doomista
Apocalipto, majd ír valamit 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

RBJ
vipre t bevállalta már valaki? tapasztalatok?

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Tudod, tel van, karacsony kozeleg, es ezen van hoeses 😄D

PC WORLD 2009 Decemberi kódok:

Agnitum Outpost Antivirus Pro 2009

3Y4CA-D89AW-4CS84-GGSSE-DHC4C

Agnitum Outpost Security Suite Pro 2009

5ED5J-3PXZ2-G4CK4-WCSWG-C8AGA

NOD32 Antivírus System 2.7 ; 3.0 és 4.0 / ESET Smart Security 3.0 ; 4.0

T444EM

VIPRE Antivirus + Antispyware

6RKYT

RBJ
most nézem doomista az avatarod. mi a kaka. nekem tetszett az avira s.
inkább legyen avira s vagy valami jo fajta sor

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
nono<#ravasz1>

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
mondjuk elég furi nekem , hogy a rossebbe tudja olyan gyorsan átnézni elemezni az állományokat függetlenül a cloud lekvártól.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Ez tok olyan volt, mint az Aviraban, hogy ha nem pipalod be az Expert mode-t, akkor nem mutatja az osszes beallitast, es emlexem mikor azzal jottek az userek ram, hogy szar ez a program, mert alig lehet benne valamit beallitani 😄D

Narxis
<#zavart2><#vigyor>

RBJ
meg van a beállításokban nem volt pipa oda téve hogy szerepeljen a menube a scan hitman opció <#circling>

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
így is próbáltam azért kérdeztem mert nekem a feljövõ menük között nem szerepel hitman .

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis
Nyitsz egy Sajátgépet, jobb klikk külsõ meghajtóra, Scan with Hitman.

RBJ
nálam nem talált semmit . Így a kaspersky megvan dicsérve.
egy észrevételem lenne ,hogy nem tudom a hitman al a külsõ meghajtómat leellenõrizni csak a c: nézi át. tipp?

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Mi a...? És még így se ért el 100%os tesztet ? 😄DDDddd
Szerintem már tök mind1 lenne, hogy 7 vagy 41 motor van benne, by virustotal.

L7wy
Ebben valójában 7 motor van 😄 Avast, Bitdefender, Avira, NOD32, A-squared, Ikarus, Prevx...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Akkor meg nem értem minek rakták bele az Avirát is külön a tesztbe, mikor a Hitman Pro is tartalmazza 😄

Doomista
Csak tippeltem, oké? Épp lottó szelvényeket töltök ki.

L7wy
Nem 5 motor?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Mert nincs.

RBJ
nem gerjedek csak kiprobáltam
64 bites hez nem találok patch et.

Linux Mint 13 Cinnamon

Pano
VIPRE anti virus+ Antispyware szurore: YWBFX

Regisztráció: http://sunbelt.hu/Pcworld

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Nesze, látom ám hogy erre gerjedsz.

#24702: Mármint úgy érted, hogy crack (azaz patch) van, csak nem megy.

Pano
Crack nincs, magazinos kód van.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
3 motorral és gyors scannal nem gagyi az biztos.

RBJ
Hitman pro rol nem is hallottam még.
elsõre nem tûnik gagyinak.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Alapból nem tetszik nekem a teszt azért, mert egy olyan szoftvert raktak be, ami 3 antivírust is alkalmaz, így végzett az elsõ helyen. Így már nem is ér... Ha ezt kiraknák, és inkább azt a 3 db antivírust még külön beiktatták volna a tesztbe, akkor elfogadható lenne számomra.
<#rinya><#rinya>

Narxis
Új MRG teszt: Link

Doomista
Aaaa rapidshares 😞 Az már lejárt oldal sajna, kb most se tudom letölteni ezt a .rar csomagot, úgy hogy akkor már linkelek egy hotfileset.
Click

Doomista
Vannak, de nem annyi, mint a NOD-nál, hogy havonta.

Ha jól tudom ehhez is vannak magazinos kódok,mint NOD-hoz<#hamm>

Thx, majd visszanézem 60 nap múlva. Most felraktam a 4-es bétát belõle. <#zavart1>
Doomista
Ja értem, akkor totál félrenéztem, sorry and welcome. <#pias><#integet2>

Doomista
#24690...

Hogy ne nagyon offoljunk és azért választ is adjak Neked mert így illendõ.
Nagyon régi fórumozó vagyok vagy inkább voltam, de jó régen nem írtam már. Sem ide sem máshova. Mással voltam elfoglalva.
Régen Õstagként valóban más nickkem volt és egyike voltam a ..., de ezt inkább már hagyjuk. Rég volt, szép volt, viharos volt de elmúlt. Azóta ahol dolgoztam, egy rossz mentési baleset után (de a balesetes életben maradt) sokáig, hónapokig kórházi kezelések nálam stb. Ez már nem ide tartozik. Most újra szabadon de nem 100%-osan egészségesen a civil életben.<#vigyor0>

Narxis
Click

Nem ellenõrizem, de elvileg mûködik.

Kár hogy a Vipréhez nincsen semmi crack. Vagy mégis..? Doom..?
Doomista
Nem tudom ki vagy, de olyan ismerõsnek érezlek...mint valami régi vagy új topik lakó, csak éppen más nickkel 😄

Igazából úgy lett volna szimbolikus az a mondatod, ha így írtad volna:
Érdekes ESET volt ez is...<#eplus2><#hehe>
Használj helyette egy alternatív szót.

Doomista
lol, máskor nem fogom használni az eset szót 😄

gergely1991
nofene <#nevetes1><#nevetes2><#hehe>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Jó cikk. Szépen és szépeket írnak benne. Csak valahogy olyan de olyan deja vu érzés fogott el rögtön, amikor olvastam. Valahonnan és évek óta nagyon-nagyon ismerõsen csengenek ezek a mondatok. (Talán a NOD32 kapcsán?) ÿ<#eplus2>

Doomista
Nálam is minden rendben volt egész nap. Érdekes eset volt ez is 😄

http://biztonsagportal.hu/elsore-vette-az-akadalyokat-a-vipre.html