41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    Vírusos volt a patch.
  • nandorb
    a norton az nagyon fujtsa a jatekokat,es mivel gamelek nem igen tetszik...
  • RBJ
    az örömbe némi üröm is vegyül. ha be van patcholva ami 2080 ig jo akkor indításkor valami illesztőprogit akar letölteni és a kav vísit.
    na most mi van.
  • RBJ
    örömmel jelentem , hogy a hitman pro 64 bit esre találtam patch ot.
  • RBJ
    pano nem fog írni avast os cikket ?
    alig várom.
  • sznorbi2
    Ha már itt járunk, hogy melyik a tutkó virusvédelmi cucc akkor elmondom, hogy kb.2-3 héten át amikor tehettem ezek után böngészgettem és rengeteg helyen a NIS aztán a KIS majd a PIS következett.
    Egyébként az Avira is igazán jól teszi a dolgát mivel ha jól emlékszem az Avira is benne van az első 6-ben(ezek azok amik megfelelő biztonságot nyújtanak)a legalább 35 különböző gyártó közül.
    Valójában minegyikben van valamivel jobb funkció mint a másikban.
    Pl: a NIS gyorsabb és kevesebb memo-t eszik mint a KIS.
    Viszont a KIS-nek jobb Heurisztikus keresője.
    Az pedig, hogy ingyenes inkább a teljes körű funkcióban jelentkezik és nem a hatékonyságban.
    Mivel a Free antivirusban nem valószínű, hogy bármikor is lesz egy jó tűzfala mint pl. a fizetős IS-eknek.
  • nandorb
    hehe:) emelj panaszt Pheel-re... tul szigoru a szabajzat lett a rengeteg verpistike(sok nod-os felhasznalo) miatt.
  • Legend Killer
    naja. ők meg megússzák.
  • Legend Killer
    já, alles gut.

:D.
  • RBJ
    jé itt ilyen is van. nem is tudtam , hogy van büntizés.
    de legalább az is kapna aki minket lebutázott.
  • Doomista
    Hát csak gondoltam, hogy egy scanra lehet le kellene töltened, hát ha meglepődnék, hogy talál valamit, de ezt majd te eldöntöd, én adtam linket, letöltöd, frissíted, magyar a program, te érteni magyart.
  • Legend Killer
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

de akkor miért ajánlottad még? :D amúgy ok :D.
  • Narxis
  • Doomista
    Miről beszélsz? Másnaposság?
  • nandorb
    Ingyen antivirusok mind szarak ugyan mar Avira meg NOD32 mind 2tonek a fejlesztoi ingyen dolgoznak? miert mert szar... a kasperskyt megkell fizzetni mert tud vedeni...
  • Doomista
    Úgy legyen, hogy az Avira elég neked, és kész :D
  • Legend Killer
    ezt pl akkor nem vettem észre, de lehet megtörtént.
  • gergely1991
    "azt mondják sok vírus írtó üti egymást és nem jó nekik, ha többféle van. bezavarnak, meg ilyenek. "
    Meg úgy lelassítja a rendszered hogy csak na:D
  • Legend Killer
    mittomén :D. nem értem, h érted :D.

" de Avira mellé nem érdemes használni szerintem."

akko, h legyen? :D
  • Doomista
    Mit akarsz csinálni ? :D
  • Legend Killer
    akkor hogyan kell? zárjam be addig avirát? :S én ehhez totál nem értek.
  • Doomista
    Jah, van hozzá serial, csak bemásolod és van egy full programod. Könnyű aktiválni.
    Malwarebytes nem ütközik más antivírussal, nem hiába írtam, hogy kiegészítő védelem, nem helyettesit egy antivírust.
  • Doomista
    Nem szívja a rendszert, de Avira mellé nem érdemes használni szerintem.
  • Legend Killer
    mit értesz rendszer szívás alatt? :D
  • Legend Killer
    és fizetőset, hogy kell? annak is van egyszerű trükkje, mint aviránál, hogy hamis adatok és pacsi?

egyébként meg egyszer faterom feltett nekem egyszer három-négy különböző vírus írtót és be is halt a gépem.
    azt mondják sok vírus írtó üti egymást és nem jó nekik, ha többféle van. bezavarnak, meg ilyenek. ha ez a malwarebytes felkerül, még nem jelent akadályt és szintén nem piszmog a rendszer fájlokban és töröl ki minden szart?

amióta az avast elbaszta a picsába a gépem a kurva rendszer fájl törléssel, azóta allergiás vok erre és nagyon aggódok ezen a téren.

és kösz a linket.
  • Andr0
    Ennek az aktív védelmét érdemes bekapcsolni Avira mellé? vagy csak szívja a rendszert?
  • Doomista
    Malwarebytes antimalware
    Ez egy jó kiegészítő védelem antivírusok mellé, szintén malwarek irtására használatos, az ingyenest scannolásra jó használni, a fizetősnek viszont van aktív védelem is.
  • Legend Killer
    2? azt hittem1gyel megelégszel :D.

jó, majd berajzolok kettő üveg sört :D.

havonta1szer... hm... oké. malware izé az mi? nekem csak avira van.
  • Doomista
    hónaponta 1x futtatom le az avirát + malwarebytest, de sosem találtak nálam semmit ezer éve,és nem azért, mert ez a védelmem, hanem azért, mert tudok ésszel internetezni ;D

persze, bármikor fordulhatsz segítségért ide, de most már minden egyes segítségért fizetned kell nekem 2 üveg sört.
  • Legend Killer
    amúgy Doomista, te nagy avira fan, meséljé nekem, h milyen gyakran szoktad keresni a vírusokat a gépeken? mer én ugye tegnap néztem, aztán ok. ma még nem.

meg beállítottam a dolgokat azzal a beállítás rarral. nagyjából úgy volt minden, csak egy-két dolgot kellett módosítani.

emellett mi lesz, ha megint rendszer fájlt hoz elő majd vírus irtásnál? akkor is fordulhatok hozzád, hozzátok segítségért? :D
  • Legend Killer
    muhaha :D: majd arcodba tapos :D. csak viccelek :D.

#28055: :DDDDDDDDDDDDDD.
  • Andr0
    a kinder maxi nálam kimaradt :D
  • Doomista
    Elolvastam az user hsz-át, 2 percig lekáromkodtam, aztán elmentem hoztam egy kinder maxi kinget a hűtőből, közben elgondolkodtam, hogy szóljak e hozzá valamit ehhez, de végül a nem szólok hozzá dolognál maradtam, megtették amúgy is mások helyettem ^^
  • Narxis
    Nem lényeges, csak Doomista ingerküszöbét próbáltam növelni!
  • gergely1991
    Bár nálam is gyanús ez egész arról nem beszélve mert hogy 1 fertőzött fájl tulajdonságait "se" engedi meg tekinteni mert beriaszt rá.:S
  • Andr0
    Azért én nem venném megalapozott véleménynek ezt. Kicsit sok ez, hogy a barátnőm apjának a gépe... biztos van vmi bibi a storyban
  • Doomista
    grat a büntiponthoz te jószág :D
  • Legend Killer
    bővebben :D: vagy olvassam el? :D
  • RBJ
    arkon bácsi tudsz valami jó kav os háttérképet ?
  • Arkon
    ajajajj :(