Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És akkor úgy látszik elkezdõdött. A fenébe is ezzel az ESS-el, hogy ilyen jó! Még esélyem sem volt, hogy megnyissam a csatolmányt és letakarítsam a Windows. Lecsúsztam errõl a szép karácsonyi ajándékról<#nyes>.

Sziasztok.Ezt a vírust szedtem össze msn-en:http://cassiusadams.com/img117.imageshack.us.php?image=IMG0200902460754.JPG.Valaki tudja hogy hogyan tudnám kiírtani?
Exploit hegyek:Link.

Kár, hogy nincs még belõle Internet Security változat csak sima AV. Talán hamarosan lesz. <#hehe>
Fogadnék rá, hogy irtó sokan le is töltenék. <#eplus2><#nyes>

gergely1991
Gondolom õ a Furkót ajánlja.... <#pias>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
http://biztonsagportal.hu/ujonc-banda-ostromolja-a-weboldalakat.html

Ha esetleg valaki nem tudja, mi a SQL injekció, itt olvasgasson...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Szegény gyerek, igy karácsonyra megsajnáltam.<#pias><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
"Avira egy kaki szoftver"

Nem én állítom hanem a blogjában a csávó.<#vigyor5>

Azt írja MSE jobb.

Doomista

Vagy nem errõl van szó?

gergely1991
Tippek:jelszó változtatás,más védelmi programokkal való átvizsgálás vagy egy erre szakosodott(speciális)eltávolító használata(ha van)...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

JoeFromHun
Van nálam itt egy noti amin beszopták ... Le tudom valamivel szedni róla?
Valakinek van ötlete?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

gergely1991
Általában telepítési/eltávolítási hibák fontos összetevõk hiányossága stb....

Pano
Nem valószínû.. inkább csak enyhén odavan a windows

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ja, és még egy érdekesség.Tegnap este visszaraktam az Advanced system care rendszertisztitó-óptimalizáló progit.le is futott a registryben talált hatszáz valahány fájlt.eddig ok.ma délután mikor bekapcsoltam a gépet kb másfél óra után kicsit lelassult...valamiért lefuttattam mégegyszer a tisztitó progi..kicsit megdöbbentem mert talált !!Négyezer hibát a registryben....lehet ezt is a virus okozta?!nem tudom
Azthiszem spyware doctort le is állitom...
ÓÓ most olvasok lejjeb..bocsánat!Köszönöm nektek a gyors válaszokat..mindenkinek!!!!Probálkozok!Majd irok mi a helyzet!
Köszi megnézem mit tudnak tenni!köszönöm!
A zone alarm megfogta de folyton visszamászik vagyis lehet hogy sokszorositotta magát.Ill. az utorrent folyton akad ill hol maximumon megy a letõltés hol meg 1kb/sec.valoszinû utorrent-tel jött be,pedig most magyar oldalról tõltök.Az internetkapcsolatom egyébként jó.A zone alarm karanténjába már benne van de valami nem stimmel.Most töröltem a karanténból és épp a spyware doctort futtatom...eddig semmi,pedig tudom hogy ott van a gépemen!!!
gergely1991
Hogyan jöttél rá? jelenleg mit használsz?
Állítólag a CounterSpy leszedi...

A hat közül valamelyik:Link.

Doomista
Szerintem egy malwarebytes antimalwaret és egy a-squared anti malwaret dobj rá, malwarebytest free verziósan töltsd le, a-squaredet meg 30 naposan, egy pöpp regisztráció kell csak hogy 30 napos menjen.
malwarebytes download
asquared download

HI! Tudnátok segiteni?

P2P-Worm.Win32.Palevo.lmo. egy ilyen kis vackot szedtem össze!
Mivel tudom ezt biztosan kiirtani?Elõre is köszönöm!
<#hawaii>

gergely1991
Hogyan kezeljük a jelszavunkat...(angol): link

Majd továbbküldöm valamelyik partneremnek hátha több sikerrel jár mint én.

Stomu Yamastha
A fenébe is. Én meg rákattintottam.<#eplus2>

Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"

Doomista
Te sem érted mi 😞

Ez meg scr kiterjesztésû,úgy hogy kattoktathatok én rajta.

Doomista
Végre!! Én is kaptam msn vírus üzenetet !!! Annyira vártam ezt a pillanatot 😊
http://awilmer.net/img/img117.imageshack.us.php?image=IMG0200902460754.JPG

Wepawet:Link.Az oldal:VirusTotal.Pdf exploit:VirusTotal.

Doomista
http://biztonsagportal.hu/trojaiak-uraljak-a-fertozott-magyar-pc-ket.html

1. Trojan.Sasfis.AZT (52.72%)
2. Trojan.Buzus.AOLH (10.29%)
3. Backdoor.IRCBot.AAWX (4.78%)
4. Trojan.Sasfis.AGZ (4.74%)
5. Backdoor.Bandok.GT (3.24%)
6. Worm.SdBot.GAP (2.58%)
7. Trojan.Sasfis.AIA (2.12%)
8. Backdoor.IRCbot.AECD (1.81%)
9. Backdoor.IRCBot.AAXD (1.58%)
10. JS.Mimail.C (1.16%)

Doomista
Én sem haragszom rád, mert az A-squared Anti-Malwwaret kihagytad az elõbbi hsz soraiból. Még nem. 😄dd

Stomu Yamastha
A-squared Anti Malware is azonnal fogja/blokkolja. Ez még elõbb kimaradt a sorból.

Egyébként nem haragszom rád. Még nem.(amiért hazugnak neveztél)
Boldogok az alkoholos befolyásoltság alatti egyének, mert nem tudják mit cselekszenek.

Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"

slime001
Rájöttem már miért nyomtam annó -fav-ot

AVIRA - \"More than security.\"

gergely1991
#24942 #24943 hszt olvasd el és (talán) rájössz hogy ezzel mire is gondolok...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy meg részegen gép elõtt ülni nem szabad mert hülyeséget csinálnál bár, a hsz-ed alapján látszik mintha már tényleg ittál volna...

Doomista
Mi van? Bevallom msot is sokat itatm de azért annyit nekm hogy értsem.a.

gergely1991
2.Exe illetve com fájlként is terjedt(het)...
😄DD

Narxis
😄DDDDDDDDDDD

Doomista
Jó jó, szóval vázoljuk fel mit tudunk eddig.:

1. Kártékony kódból áll, de nem csinál semmit.

Ennyit tudunk, és kész.

Doomista
De hát nálam .exe-t mutatott -.- Fuck yeah.
De te akkor ezt most érted ? Valamennyire? Kicsit? Értelme van egyáltalán?

Com kiterjeszése van,nem exe.

Doomista
Ja néztem TE-n,de meglepõdtem az eredményen...lehet hogy késõbb fog, majd aktiválja a készítõ.

Az msn wormot futtattam,de nem csinál semmit a fájl.A threatexpert jelentés szerint meg pláne nem:Report.

Doomista
fail

ebben a pillanatban a 2. embertõl kaptam meg
húú bocs látom hogy vótmá