Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L7wy
VAgy simán beír egy rossz számot, és azután megjelenik a lehetõség...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

kihúzod vagy tiltod a netet, próbakulcs aktiválása, és a következõ ablakba már betudod tallózni a kulcsodat.

M@TriX
hali

A Kaspersky Internet Security 2010-be (magyar)
hogyan lehet kulcsot importálni?

köszi

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gergely1991
"hogy tapcsot dobtam!" XDD

Küldjétek a fájlt különféle vírusirtók elemzésre hátha kaptok ingyenes liszenszet <#eplus2><#idiota>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Nem mondod? Most aztán olyat mondtál, hogy tapcsot dobtam!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
Csak idõ kell ahhoz hogy a többi felismerje(Emlékezz a múltkori esetre amikor ha jól emlékszem kl24h linkelte be hogy egyre több antivírus ismerte fel akkor a kártevõt)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Mármint egy pók csípte meg, nem ?
Félrehallottad !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pano
Haveromnak NIS 2010 van, megkértem nézze meg és tényleg megcsípte neki.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Miért hazudsz ? 😄

me and a monkey
ESS nálam meg sem mukkant. A Vitustotal szerint sem ismeri még fel.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Stomu Yamastha
NOD32/ESS/NIS2010/VIPRE >> ezek mind már a letöltést blokkolták, így természetesen futtatni sem lett volna már mit. <#eljen>

Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"

Doomista
Én még sajnos nem kaptam ilyen üzenetet partnertõl,de várom tárt karokkal <#nyes><#nyes><#oooo>

slime001
Akkor jó! Annyira bátor már nem voltam, hogy azt is kipróbáljam.

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista
Csak ha letöltöd az *.exe fájl,t és futtatod, akkor szívod meg.

slime001
Na igen! Aviráék hétvégén alszanak!😊 Ha megnyitottam a linket, de nem kattintottam az exe letöltésére akkor most engem is megfertõzött?

Doomista
Szerintem csak ezzel a kettõ antivírussal fogja tudni leirtani...
Click

Narxis
<#eljen><#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

slime001
Nem tudom pontosan, hogy ez milyen fajta. Van egy olyan ami ellopja az MSN accountod, annál elég csak megváltoztatni a jelszavadat. Ha nem ilyen akkor csökkentett üzemmódban ajánlok egy irtást Avirával vagy valamelyik más vírusirtóval.

esélye sem volt

na erre kéne neke mis segítség.
nem én, hanem egyik ismerõsöm szopta be. én nem indítottam el a letöltött szart.

slime001
Úgy néz ki MSN-en egy új vírus terjed. Eddig nekünk könnyû volt kiszûrni ezeket, mert angolul vagy valami más nyelven azt magyarázta, hogy egy kép van rólunk a linken és nézzük meg. Mondjuk a sok barom még így is beszopta, pedig tök átlátszó!😄 Most már magyarul is tud a kis aranyos, de ha megnézzük a linket láthatjuk, hogy nem az eredeti facebook oldalára vezet minket.

Ha valakit érdekel a link akkor itt van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Atiss (butterflyeffect3(~)) üzenete (17:36):
*nézd meg a képet 😄 http://www.facebookbbk.com/image.php?=IMG0458322010.JPG

Doomista
Már megint mire bukkantam rá, nem igaz...
Click

Avira jelez, természetesen nem maga az oldalon van a script virus.
HTML/Infected.WebPage.Gen HTML script virus

Erre jelez.
http://scanner.novirusthanks.org/index.php?session=8256544442038564729416257545341805254524597559

(u.i.: Norton Safet felesleges linkelned gergely, mert maga a http://atat.ro oldal tiszta)

Doomista
Téged meggyõzött? -----> #24912

<#idiota><#ravasz1><#merges3><#alien>

Doomista
Mégsem...legalábbis engem meggyõzött:

És téged?

Doomista
Igen, jó pár dolog van az oldalon...Kína tud valamit, amit mi nem!

http://1.wgwggg.cn/svdv.htm
------
HTML/Silly.Gen HTML script virus
HTML/PicFrame.Gen script virus

http://scanner.novirusthanks.org/index.php?session=56082232462193091543589012761112083082988284848

Az oldal megbízható,hiszen a McAfe secure logo ott figyel.Vagy még sem?

gergely1991

Doomista
Ismét egy rogue programba ütköztem...pedig csak itt nézelõdtem...

"A 007AntiSpyware nevû kártevõ is a hamis kémprogram-keresõk közé tartozik, és a viselkedése is teljes mértékben megfelel e rosszindulatú alkalmazásokénál megszokott jellemzõknek. A Symantec szerint a 007AntiSpyware leginkább a májusban felfedezett Spyware Cease kártékony programhoz hasonlít."

Doomista

Doomista

Doomista
FF nem reagál rá, WOT igen, Avira igen.

gergely1991
És az FF hogy reagál rá, "támadó webhely"-ként"? <#fejvakaras>
Látom az IE-vel nyitottad (oda pedig nem ártana egy AV)<#eplus2>

Narxis
<#eljen><#eljen>

Doomista
<#rolleyes>

Doomista

Doomista
Másnapos vagyok 😄

gergely1991
Egyik "newspaper" mellékletére leltem rá😄
Talán inkább nem bíznék ilyenekre😞

RBJ
az a bosszantó , hogy ezek a kamu védelmi rendszerek egyre jobban néznek ki és tényleges szoftvernek hihetõ.
de ha valaki okos nem szalad bele nevesincs softverbe.

Linux Mint 13 Cinnamon

Stomu Yamastha
Itt meg is lehet tekinteni akit érdekel.

Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"

Stomu Yamastha
Egy újabb "vetélytárs" a piacon. Kép. Ez is fake de sok bosszúságot okozhat annak aki óvatlanul telepíti.

Pano
Csak hülyültem, hogy még inkább ne értsd 😄
Amúgy én sem vágtam le mi volt a lényeg benne.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

L7wy
Én se értem, pedig csak 2 üveg sör meg egy adag tequila volt...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Mivan? 😄
Most vagy én nem értem, vagy nem kellet volna ma 8 üveg sört innom...😄
Mondjuk a vipre helyett vipert olvastam...

Pano
azt, hogy nem, pedig igen 😄

Doomista
Itt mit kellene megérteni ? 😄

Pano
A 4.0-ban ezek lesznek+tûzfal.

Pano
Van. Amit narxis írt le meg még viselkedés alapú ellenõrzés is.

gergely1991

Narxis
Elvileg van, meg van ilyen is:

MX-V virtualizációs kódelemzõ technológia:
proaktív védelem az ismeretlen kártevõk ellen

Le van írva bõvebben, hogyan mûködik a honlapjukon. Ígéretes cucc.