Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WIN7 alatt nektek a GUI ezen része lassan és akadozva jelenik meg ?

Doomista
http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1565

#25036: Majd az Avirád megmondja 😄d

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Köszi.
Vírusmentes?<#eplus2>

simon7012
Csak úgy.....
Félre a poént<#nevetes1>nem tudsz valami megoldást,hogy mitöl lehet ez?
<#rolleyes>

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Doomista
Avira beállítások
Most csináltam, friss mint az esti vacsora.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hali!

Télleg ám. Össze hozhatnál a rengeteg szabad idõdben <#nyes> néhány sör között egy mindenre kiterjedõ beállítás segédletet Avira-ból a (fõképp)leendõ avirásoknak lenne ez nagy segítség gondolom és valahová fel kellene tölteni. Vagy talán Panonak van más ötlete erre ha egyáltlán megoldható.

#25028 Ezt most mire?

Köszönöm rendes vagy ezt használom 3 napja alapbeállításokkal de így se rossz a védelme.Ha a saját bevált beállításod elküldöd azt viszont megköszönöm.<#worship>

Ha ennyien mondjátok hogy jó akkor a másik gépemen mindenképp ki fogom probálni...aztán ha bevállik maradni fog,és átállok a ZA IS-rõl.Köszi a hozzásolásokat!
Pano
Nagyon jó - kételkedj.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Letöltés
Key letöltése
Fake adatokat adj meg, majd 2x kell egy gombra kattintani, aztán egy kis táblázat jön elõ, ott a sárga kulcs ikonnal letöltheted a keyt, amit hozzáadsz a programhoz...90 napig használhatod gond nélkül...beállitást meg majd csinálok hozzá, hogy rendesen védjen...

simon7012
Szia, nekem is csinálja egy-két víruskergetö,hogy megkergeti a procit csak úgy magától, de nekem nem csak rövid idõre hanem míg ki nem kapcsolom.az -az érdekes,hogy nem rögtön hanem egy idõ után csinálja ezt!
svchost.exe nekem is dolgozik ezerrel ilyenkor.Ez egyébként mi?
És miért csinálják a vírnyák kergetök?

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Na akkor ezennel beléptem én is az Avirások táborá-ba.Pár dolog zavart elõtte,amiért nem használtam de ezeket már kiküszöbölték és a malwaredomain.com-on is bizonyította tudását,ami meggyõzött.<#vigyor>

Ne kételkedj - nagyon jó.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista

lck
Kaspersky-t probáltam már többször is de nekem elsõ telepitéseknél egyfolytába keresett valamit a háttérben és sehogy se tudtam leállitani.Ez zavart.Avirát meg nem igen ismerem,nem tudom eldönteni hogy elég jó progi e?Valamiért kételkedek benne,De ez csak az én véleményem.

Azért köszi hogy hozzászoltál!
gergely1991
Ha erõs gépet használsz akkor a Kasperskyt(sokan azt mondják milyen jó)Az avira nem igényel erõs gépet így azt is használhatod.De ezt inkább te döntsd el....😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Üdv mindenkinek!A minap beszedtem egy P2P-Worm.Win32.Palevo.lmo.nevezetû férget.Mint irtam a ZA IS megfogta és karanténba helyezte de nekem továbbra is az volt az érzésem hogy valamik nincs rendben.Tanácsot kértem tõletek.Elkezdtem futtatni egy spyware doctort majd leállitottam.Aztán jött egy Malwarebytes-Anti Malware,Vipre,A-Squared,Dr.Web.A Dr.Web volt utoljára nem talált semmit.A többi talált egy pár dolgot,közepesen veszélyeseket.Végûl a Dr.web után csak lefutattam még a spyware doctor legújabb verzioját,talált 19 fertõzést ebbõl talán 2-3 volt cokie,a többi mind magas fertõzés volt.

Maradt fent a gépemen.Ugy tünik most minden rendben.De lenne egy kérdésem.

Az alábbiak közzûl ti mit ajánlanátok?

-Vipre antispyware+antivirus
-Webroot spysweeper
-Malwarebytes-anti malware (valós idõben)
-Spyware doctor 7-es verzió
-A-Squared (valahogy szerzek egy kodot)

Mint irtam a spyware doctor van fent csak szerintem egy kicsit sok memoryt használ és mintha a netet is fogná egy kicsit.

Válaszokat elõre is köszönöm!Üdv!

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Képt!

gergely1991
webguard>exception majd ott hozzá adod :pl.:www.weboldal.com majd a "add" majd apply vagy "ok"
Jelenleg free használok de a premium változat beállítás párbeszedablakát install nélkül is sikerül behoznom😊

Doomista
Ez az oldal is megjárta...
http://www.puncs.eu/
3/41 (7.32%) Trojan-Downloader.JS.Shadraem.a
Wepawet
WOT
Finjan Link Scanner is Trojan-Downloader.JS.Shadraem.a-nak detektálja...

Doomista
Szerintem érted 😄

gergely1991
Persze hogy nem baj, nem is úgy gondoltam😄
Amúgy meg képet akar a nagy avira szakértõ ezt nem értem?😄D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy meg a téket az off miatt spoilereztem le😛

Doomista
Azért remélem nem baj, ha jóval részletesebben támogattam a népet információval.
<#confused>

gergely1991
na erre egyszer már hivatkoztam (lásd a #24997 hszt)

Doomista
Úgy látom egy nõ az oldal szerkesztõje ^^
Csak nem tetszik ez a dolog nekem hogy külön e-mailben kérjem ki a passot :\

Doomista
<#eljen>

Narxis
Parasztvakítás...a videon Windows XP-n és antivirus nélkül mutatja be ezt az egészet.

Windows 7-en bekapcsolt tûzfal mellett, UAC legérzékenyebbre állítva G Data Internet Security 2010 vagy Avira vagy Kaspersky vagy Nod32 mellett ez így nem mûködne. Ha ez még párosul egy kis józan paraszti ésszel és nagy fokú óvatossággal akkor meg is van a komplett biztonság.

Nagyon nyomják, hogy válts Foxitra, arra váltana mindenki akkor most a videon a Foxit sebezhetõségét mutatnák be.Én megmondom elõre, hogy találni fognak jövõre is minden programban sebezhetõséget, tökéletes program nincs és nem is lesz. Itt amire én kíváncsi vagyok, hogy milyen gyorsan érkezik a javítás az Adobe részérõl.

Böngészõk közül a Firefox-ban találták a legtöbb biztonsági rést, mégis az egyik legbiztonságosabb böngészõ. Miért? Mert a Firefox fejlesztõ javítják a leggyorsabban a biztonsági hibákat.

Adobe-ék mér nem tudnak egy normális szaftvert csinálni..?
Doomista
http://biztonsagportal.hu/minden-napra-egy-hamis-viruskereso.html

A Sunbelt szerint 2009 novemberében az alábbi kártevõk okozták a legtöbb fertõzést:

1. Trojan.Win32.Generic!BT
2. Trojan-Spy.Win32.Zbot.gen
3. Exploit.PDF-JS.Gen
4. Fast Browser Search
5. Trojan.Win32.AutoIt
6. Packed.Win32.Tdss
7. MyWebSearch.Toolbar
8. Antivirus XP
9. FakeAV.BLV
10. Trojan.Win32.FakeXPA

Doomista

Doomista
Régi.

"Biztonsági" szoftverek tárháza. Lehet válogatni.
http://www.flickr.com/photos/69395148@N00/sets/72157622751176501/

Doomista
Csak a ték miatt írta,de a képt nem kaptam meg 😞

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
Igen, hirtelen megÖrültem -.- ennek a jó hírnek.

Miért írsz spoilerbe? Téked volt te anyaszomorító.

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jeeeee látom sikerült megõrülnöd jeeee

Narxis
ááááááááááááááááááááá

magyar G Data-val mûködnek a Steames multis játékaim, jeeeeeeeeeeeeeee

magyar verzió: 20.2.0.22, angolból ennél korábbi verzióval szenvedtem szóval biztos javították. Lényeg, hogy mûködik, vééééééééégre. Kaspersky kiidegelt, hogy nem tudtam filmet írni mert elbaszta a DVD-ket ha nem kapcsoltam ki és mindig megakasztotta a youtube-os videokat és nincs szükségem HIPS-re mert tudom mit csinálok és akkor se kapok vírust ha itt kopogok az ajtón. Csak az idegeimre ment ez a sok szintû védelem. De attól függetlenül tényleg nagyon jó a Kaspersky csak ne lenne ilyen bugos.

Doomista
Képt!

gergely1991
Adobe biztonsági rést kihasználó e-mailben terjedõ vírus terjedt el.A virust HTML / Malicious.PDF.Gen.néven keresztelte el a AV link

Doom:azthiszem a guard>exception menünél adhatod hozzá

gergely1991
Szép kis autorun variáns😄
Ilyenkor nem ártana megnézni a gyökérkönyvtárba lévõ autorun.inf állományt(mely ott kideríthetõ hogy honnan indítja el a vírust a rendszerindulásakor vagy a pl.:pendrive csatlakoztatásakor )

Doomista
Nem értek az Avirához, tessék részletesebben elmagyarázni.

gergely1991
Tedd akkor a kivételek közé illetve/vagy szed le egy letöltõ progi segítségével(fdm)...

Lenyügözõ.

Doomista
Sajnos már letölteni sem bírom, remélem ezért nem pikkelsz rám!
Kép

Én bootszektor fertõzõ trójan alább nem adom:Kép.

Doomista

Kár, hogy nem tudtad meg milyen képet kaptál. Hüle ESS keresztbe tett Neked.<#eplus2><#vigyor><#bee1>