Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Vírusmentes?<#eplus2>#eplus2>
Félre a poént<#nevetes1>#nevetes1>nem tudsz valami megoldást,hogy mitöl lehet ez?
<#rolleyes>#rolleyes>
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Télleg ám. Össze hozhatnál a rengeteg szabad idõdben <#nyes>#nyes> néhány sör között egy mindenre kiterjedõ beállítás segédletet Avira-ból a (fõképp)leendõ avirásoknak lenne ez nagy segítség gondolom és valahová fel kellene tölteni. Vagy talán Panonak van más ötlete erre ha egyáltlán megoldható.
#25028 Ezt most mire?
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Key letöltése
Fake adatokat adj meg, majd 2x kell egy gombra kattintani, aztán egy kis táblázat jön elõ, ott a sárga kulcs ikonnal letöltheted a keyt, amit hozzáadsz a programhoz...90 napig használhatod gond nélkül...beállitást meg majd csinálok hozzá, hogy rendesen védjen...
svchost.exe nekem is dolgozik ezerrel ilyenkor.Ez egyébként mi?
És miért csinálják a vírnyák kergetök?
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Azért köszi hogy hozzászoltál!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Maradt fent a gépemen.Ugy tünik most minden rendben.De lenne egy kérdésem.
Az alábbiak közzûl ti mit ajánlanátok?
-Vipre antispyware+antivirus
-Webroot spysweeper
-Malwarebytes-anti malware (valós idõben)
-Spyware doctor 7-es verzió
-A-Squared (valahogy szerzek egy kodot)
Mint irtam a spyware doctor van fent csak szerintem egy kicsit sok memoryt használ és mintha a netet is fogná egy kicsit.
Válaszokat elõre is köszönöm!Üdv!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Jelenleg free használok de a premium változat beállítás párbeszedablakát install nélkül is sikerül behoznom😊
http://www.puncs.eu/
3/41 (7.32%) Trojan-Downloader.JS.Shadraem.a
Wepawet
WOT
Finjan Link Scanner is Trojan-Downloader.JS.Shadraem.a-nak detektálja...
Amúgy meg képet akar a nagy avira szakértõ ezt nem értem?😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#confused>#confused>
Csak nem tetszik ez a dolog nekem hogy külön e-mailben kérjem ki a passot :\
Windows 7-en bekapcsolt tûzfal mellett, UAC legérzékenyebbre állítva G Data Internet Security 2010 vagy Avira vagy Kaspersky vagy Nod32 mellett ez így nem mûködne. Ha ez még párosul egy kis józan paraszti ésszel és nagy fokú óvatossággal akkor meg is van a komplett biztonság.
Nagyon nyomják, hogy válts Foxitra, arra váltana mindenki akkor most a videon a Foxit sebezhetõségét mutatnák be.Én megmondom elõre, hogy találni fognak jövõre is minden programban sebezhetõséget, tökéletes program nincs és nem is lesz. Itt amire én kíváncsi vagyok, hogy milyen gyorsan érkezik a javítás az Adobe részérõl.
Böngészõk közül a Firefox-ban találták a legtöbb biztonsági rést, mégis az egyik legbiztonságosabb böngészõ. Miért? Mert a Firefox fejlesztõ javítják a leggyorsabban a biztonsági hibákat.
A Sunbelt szerint 2009 novemberében az alábbi kártevõk okozták a legtöbb fertõzést:
1. Trojan.Win32.Generic!BT
2. Trojan-Spy.Win32.Zbot.gen
3. Exploit.PDF-JS.Gen
4. Fast Browser Search
5. Trojan.Win32.AutoIt
6. Packed.Win32.Tdss
7. MyWebSearch.Toolbar
8. Antivirus XP
9. FakeAV.BLV
10. Trojan.Win32.FakeXPA
http://biztonsagportal.hu/kritikus-hiba-vedtelen-az-adobe-acrobat-es-a-reader.html
Videót sasolni, és okosodni.
http://www.flickr.com/photos/69395148@N00/sets/72157622751176501/
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Miért írsz spoilerbe? Téked volt te anyaszomorító.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
magyar G Data-val mûködnek a Steames multis játékaim, jeeeeeeeeeeeeeee
magyar verzió: 20.2.0.22, angolból ennél korábbi verzióval szenvedtem szóval biztos javították. Lényeg, hogy mûködik, vééééééééégre. Kaspersky kiidegelt, hogy nem tudtam filmet írni mert elbaszta a DVD-ket ha nem kapcsoltam ki és mindig megakasztotta a youtube-os videokat és nincs szükségem HIPS-re mert tudom mit csinálok és akkor se kapok vírust ha itt kopogok az ajtón. Csak az idegeimre ment ez a sok szintû védelem. De attól függetlenül tényleg nagyon jó a Kaspersky csak ne lenne ilyen bugos.
Doom:azthiszem a guard>exception menünél adhatod hozzá
Ilyenkor nem ártana megnézni a gyökérkönyvtárba lévõ autorun.inf állományt(mely ott kideríthetõ hogy honnan indítja el a vírust a rendszerindulásakor vagy a pl.:pendrive csatlakoztatásakor )
Kép