Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

L7wy
Miért ilyen primitív minden fórum?????? Ó Istenem mikor baszol már beléjük egy kis észt...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Andr0
hmm micsoda belharcok folytak itt😄 csak keményen😄😄

Armin & Ayu fan

Helyes.

<#zavart1><#eplus2>
Doomista
<#pias><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Elûzted a topikból.<#sir>

Doomista
Gergely itt vagy még te windows7 tipró ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Hagy kívánjak ezekkel jó reggeltet!

VT
VT2
VT3

gergely1991
Az Ünnepekre is hack-eltek link

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Doom:"Takaroggy!"?? Helyesírás elégtelen leülhetsz.. Ideje lenne leszoknod a piáról mielõtt elveszítenéd a megmaradt agysejtjeidet is 😛.... Szegény Panonak meg üzenem hogy van itt egy kis dolga😄DDD....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

L7wy

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
viccelõdik csak 😛 legalábbis ismereteim szerint

Narxis
Gondolom csak hülyéskedik. 😄

Doomista
Takaroggy!

gergely1991
Doomnak mi baja van? Legalább elmagyarázná mit ronthattam el ne valami hülyeségekkel idegesítsen már...(lehet hogy énis -fav-olok)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Panonak nincs nete, széttúrhatjuk a topikot, jeeeeeeeeeeee

Narxis
lol

Doomista
Miért vagy ennyire értetlen ? Miért?

Itt én be is fejeztem. -fav topik.

gergely1991
Mit miért?Nem lehet saját véleményem se? Amúgy meg a #25666 hsz elején az általad említett(#25663) hsz-re hivatkoztam.Én se kockáztatnék annyira inkább kerülõvel jutnék hozzá fájl(ok)hoz.

Coronita21:Látom szeretsz hivatkozásokat beszúrni de az egyikre állandóan megjelenik a "idegesítõ" riasztási párbeszédablak így a guardnál kivételhez kellett tennem a FF cache könyvtárát(hála a link mániádnak)..<#mf1>

Doomista
Nekem már csak egy kérdésem van hozzád:

miért? Miért? MIÉRT?

gergely1991
<#ticking><#ticking>

Doomista
Ott, hogy megszülettél...<#szomoru1><#szomoru1>

gergely1991
Na de hol is Doom kollegina? <#hehe><#hehe>

Narxis
<#hehe>

Doomista
Pedig olyan szépen haladtál a fejlõdéseddel, de most megint elrontottad <#buck><#szomoru1><#szomoru1>

gergely1991
Akkor azokat leelemzed (pl.:safeweb,gugli,stb.) majd valami letöltövel le-, majd ha úgy akarod feltöltöd mondjuk VT-re vagy valamelyik AV-nek elemzésre, vagy nem tudom hogy a virtuális rendszerek mennyire megbízhatóak bár megbízhatónak tûnik de én kicsit kételkedek, ill. ahhoz meg kell 1 OS telepítés mely kb.:1.5 Gigát foglal....

L7wy
Én is erre gondoltam, de hallottam olyat h lyukas 😛 bár lehet hogy csak hülyeség volt...

Doomista
Szerintem ehhez külön program nem kell, csak emberi ész-figyelem.

Polonic
L7wy
Nem tudtok valami olyan kis progit amivel biztonságos zónába nyomhatnám a böngészõt? Van ugye sok sok vírusos linkem, és le szeretném tölteni is õket, de úgy h a böngészõbõl semmi ne szabadulhasson a gépemre. Láttam videókat bufferzoneról, tetszik is, csak nem megy win7en. Szóval valami ahhoz hasonlót tudtok?

O_o

A VT analízis szerint 10/41 fertõzöttséget mutat, ami lehet false vagy normális. Én csak arra gyanúskodom, hogy nehogy olyan legyen, mint ezelõtt egy éve az Antivirus XP 2009, hogy mikor leellenõriztem a setup.exe-jét, semmit nem mutatott a VT (0/40), mert megváltoztatták a setup.exe-jét egy idõ útán, eleinte fertõzött volt.
Ezek most újabban jelentek meg, ezért lehetnek állantivírusok.
gergely1991
A KIS a címsor mellett megjelenõ ikon fájlra riasztott amikor a gugli chrome-al megnézted a linket, jól mondom? <#eplus2>

Doomista
Én alapból nem értem, min vitáztok 😊

Narxis
Nincs, de magyarázd már el, hogy mit kellene magyaráznia. 😄

mostmár..

Szerinted nincs mit magyarázni?
én sem értem, hogy mit kéne rajta magyaráznom 😊

Stomu Yamastha

Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"

Narxis
Minek kellene magyarázni?

És ezt hogy magyarázod?
Analizis eredmény: antiviruspc2009.zip/setup.exe
setuh
a napokba bejott egy trojai a masik gepre ami 100%-on futatta a procit,a taskmanagerbe az svchost ment 100%-on es ha leallitottam akkor pedig ujraindult a gep.azon ujra lett teve a win de most ezen a gepen is neha felmegy 50%-ra a proci az svchostol es a torjan remover is talal egy torjait de nem tudja leszedni sehogy se.win7-em van mit ajanlanatok ami segitene es amugy is mit kene hasznaljak h megvedjen maskor az ienektol?jelenleg a microsoft essentials securityt hasznalom de masik gepen nod32 volt es az se segitett...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

gergely1991
"Dear Mr. Gtotálfasza Narxis"
XDDDD
Na Próbakép feltelepítheted az avira-t ha már kaptál kulcsot...
Enyémet nem tudja senki <#hehe>

Andr0
lol basszus elfelejtettem kivenni onnan ×Ð na mér mind1😄😄😄

Armin & Ayu fan

Doomista
wexylum 'at' gmail 'dot' com

Andr0
LOL örülj neki van pár promo kulcsod😄😄 dejó hogy az én e-mail címemet nem tudja itt senki^^

Armin & Ayu fan

Doomista
😄DDAS:ASDDSA😄S😄C😄DCD😄DDDDDD:ASDA:ASD:ASD:

ffxi
Ezt talált a NOD 32

metamofózis.scr
solarwinds.scr

Kb. két hete találta õket, de én nem nézek olyan gyakran a karanténba 😊

Fákjúal!