41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Arkon
    Éppen most téma.
    Tedd fel avast mellé MSE-t.
  • Narxis
    Kérdezd meg budspencer-t. :D

Viccet félretéve, próbáld ki az Avirat.
  • terencehIII
    hello
    tudnátok ajánlani valami vírus írtót ami mellett valami egyéb(trójai behatoló elleni védelem)is működik .
    Eddig avast ot használtam de nem igazán nyerte el a tetszésemet
  • Arkon
    Hmmm ... érdekes. Én azt hittem, hogy az MSE keményen AV és nem sok köze van a Win.Defenderhez.
    Akkor ezek szerint (legalább próba képpen) feltehetem a KIS mellé?
  • Pano
    Hát, lehetséges. Pl Vista, Win7 alatt, ha külön a feltelepítendő avir nem kapcsolja ki a windows defendert, akkor háttérben aktív marad. S elég sok nem kapcsolja ki automatikusan. A MSE és a Windows DEfender hasonló alapokon nyugszik
  • Arkon
    Másik fórumon olvasom, hogy többen is használják PÁRHUZAMOSAN másik AV (NIS/KIS ...) mellett az MSE-t és probléma nélkül.
    Lehetséges ez? Két AV, mindkettő működő állandó védelemml egy gépen?
    Vagy már csak én maradtam le az idővel és ez már nem gond mostanság?
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megint a pendrive-.- ...Majd szólok ha lesz valami(mert nincs nálam).Illetve van pár ötletem ezzel kapcsolatban....
  • Krystalx
    igen, itt a fórumban a -Hasznos oldalak- között is megtalálható az aktuális cím, ahol újabb 3 hónapot lehet regelni...
    link 1
    link 2
    a lényeg h ne azt az emailt add meg,amit már korábban.../az sem baj ha nem valós cím.../
  • Krystalx
    igen kb 3-4 perc...:) /egy régebbi p3-mas noti,tehát alapból is lassú/
    elmentem megnézni...
    Servicesben az Avira Guard és Scheduler is Automatikus.
    Nem szokott leállni !csak indításnál szerintem lassabban indul el és csak akkor írja a win eseménynapló.
    Config>General>Security>Prod.Protection-nál mind2 be van pipálva.

/az is lehet h azóta írja ezt a hibát ,mióta gyorsabb netet kértünk.../ igazából a lényeg h működik, csak nem szeretem ha vmi hiba található az eseménynaplóban. és gondoltam rákérdezek ,hátha tudtok vmit...

ui : pendrive-od ok lett ? :)

• Cat 02 #28685
    Régebben regisztráltam még egy ilyen 3 hónapos Avira cuccot. Viszont holnap lejár, ezt meg lehet hosszabbítani ?
  • gergely1991
    3-4 perc?Nálam kevesebb:D
    Hát nem tudom:futatás>services.msc Avira antivir Guard megkeresése indítás
    Vagy avira reinstall.
    Szokatlanul azért nem kellene csakúgy leállnia.
    A Beállításoknál(Configuration) General>security-nél A Product Protektion-nél mindkettő pipálva van?
  • Krystalx
    üdvi, Avira felhasználók segítségét szeretném kérni...:)
    pár hete apu gépén az eseménynaplóban ezt a hibát látom.

minden gép indításkor írja be a bejegyzést. kártevő nincs, minden működik és ha megnézem az Avira-t (free),akkor látom h az AntiVir guard is aktív.
    Ami furcsa még, Avira telepítés óta /lassan egy éve/ h a rendszer gyorsan betöltődik, de kb 3-4 percet kell várni mire használni lehet, mert olyan lassan nyílik ki az esernyő és addig net sincs.
  • Apocalipto
    Köszi!
  • gergely1991
    Ez hasonlít a #28674 hszedre :D
  • RBJ
    majd holnap.
  • Doomista
    Ha nem érted, akkor épp ez az, hogy te vagy ittas :D
  • RBJ
    cikk.
  • RBJ
    nem értelek. ? ittas vagy ?
    én arról nem tudtam hogy a comodo nak van böngésző fejlesztése.
    comodo fogalom nem ismeretlen nálam mivel a tűzfalát használom évek óta
  • Doomista
    Az név ötlete egy állatfajból jött...de nem is kell nekem bebizonyítanom, google is megteszi helyettem. click'má
  • RBJ
    comodo dragon web browser

jé erről most hallok először. nosza meglessük.
  • Doomista
    lol, aztán majd a 90%-os arányt lerontod 1%-ra

Jó, úgy is profi vagyok msn e-mail cím kitalálásban...elvégre hekker vagyok, vagy krekker, vagy kript kiddáj....
  • Andr0
    vegyél fel msnre hogy javítsd a %od:D
  • Doomista
    :) De tényleg viccen kívül, az msn partnereim 90%-a, rokonaim közül mindenki Avirát használ védelemre...és sehol semmi panasz,gond még nem adódott...vagyis 1x, mikor boot vírust kapott be az egyik, de az is a tulaj hibájából...
  • Narxis
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, ne térítsd át!!!!444
  • RBJ
    na holnap megint innom kell úgy látszik
    de tegnap se volt kutya lecsuszott 6 sör és pár feles.
    kicsit éreztem reggel . sőt még berregtettem a bicskám.
  • Doomista
    E pillanattól kezdve már nem nodot használ. Ő is át tért az Avirára. Köszöntsük fel! :D
  • Doomista
    Muszáj....nodot használ.
  • Narxis
    Szegééééény, ne bántsd ennyire. :D
  • Doomista
    Nem a haverom, hanem az egyik rokonom...ezért jól rendesen le is b*sztm a fejét, már sírt...lehet durva voltam kicsit :( De hát ha vírusról van szó, nincs kegyelem, a vírusok nem kegyelmeznek !! Ez nem mese! Ez a való világ!
  • Narxis
    Remélem Dani haverodnak szóltál, hogy nem szép dolog ilyet csinálni.. ;D

• Doomista
    ThreatExpert haverunk néma ez ügyben, de Anubis barátunk megmondja a tutit. Anubis
  • Doomista
    WLM:

Természetesen megnézem!
    Le is töltöttem...miért ne ?
    Szeretem a könnyű adományt :-)

VT

• gergely1991
    :DD
  • gergely1991
    :D
  • Doomista
    Jaja, csak egy példa oldal lapot mutattam, ezen kívül van vagy 5x ennyi rajta :D
  • gergely1991
    Ahogyan a gördítősávot látom úgy lehet akár 25000 db fájl is akár:D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem akarod elemzésre küldeni őket?:D

• Doomista
    Ez az oldal egy valóságos aranybánya ;D
  • Coronita21
    nem a YuoTube-ról beszéltek ?
  • gergely1991
    De lehet olyan is szerintem mintha beágyazott videó lenne de csak egy kép linkel ellátva.Vagy esetleg olyan ami a hivatkozás címe vagy szövege hasonlítana egy youtubos linkhez de a hozzáadott url cím más.
  • Krystalx
    Már technikai támogatás is jár a kamu vírusirtókhoz
    "„Teszteléseink során arra jutottunk, hogy az online segítség nem egy automata program, hanem valójában egy élő személy van a vonal túlsó oldalán. A támogatás elsődleges célja, hogy meggyőzze a kétkedő áldozatokat arról, hogy vegye meg a Live PC Care valamely teljes értékű verzióját.”"
    jó kis proxy mögött lehet egy ilyen "segítő" személy, ha nem tudják lenyomozni...
    de ez is egy "kedvesség" lehet:
    "A legfigyelemreméltóbb bűnözői innováció: Koobface. Ez a féreg először 2008-ban jelent meg a Facebookon, majd 2009-ben újjászületve pusztított a Twitteren. A Koobface arra veszi rá a felhasználókat, hogy egy látszólagos YouTube videóra mutató hivatkozásra kattintva elindítsák a féregprogramot. Ennek a rosszindulatú programnak a különböző változataival több mint 3 millió számítógép fertőződött már meg."
    Ti már láttatok ilyen kamu youtube videót? ez nem az, amikor rá klikk nem akarja lejátszani,hanem kiírja h szükség van egy codec-re?
    vagy ez csak egy link és azt írja h ott megnézhető a videó?