Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄D
Meg tudom úgyis, hogy ki volt és visszakapja.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
no para..csak érdeklõdtem...5-10 percen belül bármi gáz van újra van rakva a teljes rendszer...felkészültem <#vigyor>#vigyor>
http://pspfilez.extra.hu/
Ez nem könnyû meghatározni mert ismerni kell a programozási nyelvet(azon belül a tartalmát) és ki kell elemezni hogy, mit csinál,rosszindulatú parancsokat tartalmaz-e,Ez elégé bonyolult eljárás.....
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
nézegettem én is egy két dolgot, de mennyire lehet hinni abban hogy ezek tényleg vírusok??..mondok egy példát mire gondolok...
sokan használnak manapság portable programokat..ezek olyan technologiákkal vannak létrehozva hogy akarva - akaratlanul is vírusnak nézik a különbözõ programok...pedig legális helyrõl legális programmal lett létrehozva mégis bejeleznek a vírusírtók..sõt a vírus total oldalra feltöltve igen sok program bejelez rá...
szóval..hogyan tudom megkülönböztetni a tényleges vírusokat az ilyen "vakriasztásoktól" ??
http://pspfilez.extra.hu/
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
szerk.: csak ez a buzi esernyõs tray ikonja idegesít nincs vkinek vmi szebb ikonkészlete hozzá?😄
Armin & Ayu fan
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
VT
The requested URL has been identified as a potentially dangerous website.
In order not to compromise your security, the access to this page has been blocked.
For more information why this page has been blocked, please click here.
You can find a description how to bypass the blocking for this page here.
(only in German and English).
Requested URL: http://excelsecrets.ru/downloads/Kak-Najti-Formulu.exe
Category/categories:
Malware
Generated by AntiVir WebGuard 9.0.5.0
Avira nem blokkolja, erre van a NoScript, az blokkolta, és meg van oldva kérem szépen.
Armin & Ayu fan
Hát igen...a cikk dec. 10 volt feltéve, csak én most tekintettem be az oldalra, mert eddig nem volt úgy különösképpen idõm. Gondoltam kiírom, hogyha esetleg valaki még nem olvasta vagy elfelejtette, akkor frissítsem fel az információkat.
Ezek alapján nem biztonságos antivírus nélkül hagyni a Linux-ot.
"...mivel a fejlesztés során az ingyenességet, a könnyû kezelhetõséget és a gyorsaságot nevezték meg sarokpontokként. Ennek megfelelõen a szoftver nem kíván komplett védelmet nyújtani, mivel csak kis területre összpontosít: a vírusoknak, a kémprogramoknak és a rootkiteknek igyekszik útját állni..."
Ismét szeretnék személyesen gratulálni <#taps>#taps><#taps>#taps>
(kl24h mi van veled? Mi történt veled? Jól vagy ? Megvagy? Kezdek aggódni érted:s )
Szokatlan Linux kártevõt találtak
Doomista: azért nézem ezeket, mert ezeknek van a legkevesebb false riasztásuk, DE még mindig az elsõ helyen tartom az APSS (többszõr riaszt, de legalább biztonságban van a gép)