Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Avira promo kulcs erre a névre lett regisztrálva: Dear Mr. Gtotálfasza Narxis

😄D

Meg tudom úgyis, hogy ki volt és visszakapja.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Oké melyik agyhalott szórakozott az e-mail címemmel éjszaka? 😄 Kaptam vagy 15 ThreatExpert elemzést, Avira, ESET promo kulcsokat, hírlevelekre akart feliratni stb. 😄 Doom te voltál te alkesz?😄

az. kár, hogy a kaspersky észresem veszi.

bertino
hibátlan.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

öregharcsa
<#vigyor1>

no para..csak érdeklõdtem...5-10 percen belül bármi gáz van újra van rakva a teljes rendszer...felkészültem <#vigyor>

http://pspfilez.extra.hu/

Andr0
so 'Face the Fear' elven netezz😄

Armin & Ayu fan

öregharcsa
aham..kösz a választ...

Figyelgetem az általatok belinkelt kártékony weboldalakat és utna a VT eredményeket és szembe tûnt,hogy a PC TOOLS-nak egyre jobb a találati aránya használja vagy használta valaki mostanság?

gergely1991
"szóval..hogyan tudom megkülönböztetni a tényleges vírusokat az ilyen "vakriasztásoktól" ??"
Ez nem könnyû meghatározni mert ismerni kell a programozási nyelvet(azon belül a tartalmát) és ki kell elemezni hogy, mit csinál,rosszindulatú parancsokat tartalmaz-e,Ez elégé bonyolult eljárás.....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

öregharcsa
hello!

nézegettem én is egy két dolgot, de mennyire lehet hinni abban hogy ezek tényleg vírusok??..mondok egy példát mire gondolok...

sokan használnak manapság portable programokat..ezek olyan technologiákkal vannak létrehozva hogy akarva - akaratlanul is vírusnak nézik a különbözõ programok...pedig legális helyrõl legális programmal lett létrehozva mégis bejeleznek a vírusírtók..sõt a vírus total oldalra feltöltve igen sok program bejelez rá...

szóval..hogyan tudom megkülönböztetni a tényleges vírusokat az ilyen "vakriasztásoktól" ??

bertino
<#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Doomista
Szerintem is az Avira a te embered.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Andr0
mostanság átnéztem pár tesztet + folyamatosan néztem az itt belink VT-ket so arra jutottam hogy AVIRA az én emberem😄 persze premium security suit😄

szerk.: csak ez a buzi esernyõs tray ikonja idegesít nincs vkinek vmi szebb ikonkészlete hozzá?😄

Armin & Ayu fan

Doomista
Jaja nálam is riaszt az Avira SS 😄 Ebbõl látszik, hogy a webvédelme elsõfokú 😊) Avira the best.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
Hehe nálam még a Free is beriasztott...(még akkor is amikor ide csöppentem) <#nevetes1> (mivel a FF betölti a cache memóriába és a guard már riaszt is heur/html.malware) <#nevetes2>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Az Avira elég igéretes és tûzfalat is tartalmaz., 3 hónapos kulcsot itt tudsz kérni.

Sziasztok, tudnátok segíteni abban hogy melyik a legjobb védelem manapság? És milyen firewall-t ajánlotok?
Antivirus PC 2009

win7 és vista kompatibilis ! <#hehe>

Doomista

gergely1991
Tartalmaz még meglepit is Link

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kak-Najti-Formulu = Hogyan találjuk meg a képletet????

Doomista
Amúgy nálam nem volt semmi, csak letöltötte az Kak-Najti-Formulu.exe fájlt.
VT

Narxis
lol

Doomista

The requested URL has been identified as a potentially dangerous website.

In order not to compromise your security, the access to this page has been blocked.

For more information why this page has been blocked, please click here.

You can find a description how to bypass the blocking for this page here.
(only in German and English).
Requested URL: http://excelsecrets.ru/downloads/Kak-Najti-Formulu.exe
Category/categories:
Malware
Generated by AntiVir WebGuard 9.0.5.0

ffxi
Az igen! Egybõl renxer összeomlás volt nálam 😞 Win-Reinstall :@

Fákjúal!

Doomista
<#eplus2><#gonosz1>

Narxis
<#gonosz1><#eplus2>

Doomista
De az Avira nem a NoScript része.<#eplus2>

Narxis
De a NoScript nem az Avira része.<#eplus2>

Doomista
Ami lemaradt: VT
Avira nem blokkolja, erre van a NoScript, az blokkolta, és meg van oldva kérem szépen.

http://atifer.ru/6s/viewtopic.php//viewtopic

Trojan-Downloader.JS.Agent.evq

Megtörténhet az is!
gergely1991
Ehhez már csak annyit hogy:Na most már nyugodtan büszkélhetnek arra hogy ubira is van már kártevõ.Sokan aztmondták akkoriban nincs hozzá kártevõ hogy milyen biztonságos (így bátran katintotak töltögettek ezidáig),bár én elleneztem azzal a mondatal hogy "majd lesz" Lám bejött a joslat....
Még jó hogy nem egy 2000.12. hónapit linkelsz

Andr0
meglepõ hogy a tesztre Avast free-t választottak és 5ös verziót😮 ja és persze a tesztek default settings-sel mentek so ezekbõl az is lejön hogy mennyire jók a gyári beállítások😉

Armin & Ayu fan

gergely1991
Na a teszt szerint tényleg jól szerepelt az avira.A MS-ról annyit hogy office,FF lassan töltenek be illetve a adatmásolása is lassú mellette(az avira épphogy leelõzte),Az avira mellett csak a ms encoder lassul be....

Doomista
Persze hogy nem, macot se 😊

Köszönöm szépen, hogy gondolsz rám!!! Jól vagyok, megvagyok!
Hát igen...a cikk dec. 10 volt feltéve, csak én most tekintettem be az oldalra, mert eddig nem volt úgy különösképpen idõm. Gondoltam kiírom, hogyha esetleg valaki még nem olvasta vagy elfelejtette, akkor frissítsem fel az információkat.

Ezek alapján nem biztonságos antivírus nélkül hagyni a Linux-ot.
Bele kéne olvasni a cikkbe... 😊

"...mivel a fejlesztés során az ingyenességet, a könnyû kezelhetõséget és a gyorsaságot nevezték meg sarokpontokként. Ennek megfelelõen a szoftver nem kíván komplett védelmet nyújtani, mivel csak kis területre összpontosít: a vírusoknak, a kémprogramoknak és a rootkiteknek igyekszik útját állni..."
Minek csinált az ms virusírtót? úgysem tudja tartani a lépést, pár év múlva egy szinten lesz az ad-aware programmal ami a sütiken kivûl nem detektál semmit.

Doomista
(2009. december 10.)

Ismét szeretnék személyesen gratulálni <#taps><#taps>
(kl24h mi van veled? Mi történt veled? Jól vagy ? Megvagy? Kezdek aggódni érted:s )

Na így már igen, ezt már szeretem. Végre!!!<#taps>
Szokatlan Linux kártevõt találtak
Doomista
Nem hiszem el! Jól látom? Jól látom, hogy az Avira 3 csillagot kapott ? Ezt is megéltem volna ? Pedig már annyira reménytelennek tûnt ennyi év után, hogy a 2 csillagnál nem kap jobbat. <#nevetes1><#nevetes2><#wow2><#wow2>

Doomista
Akkor sem értelek 😄

NIS észrevette a gyanus dolgokat.

Doomista: azért nézem ezeket, mert ezeknek van a legkevesebb false riasztásuk, DE még mindig az elsõ helyen tartom az APSS (többszõr riaszt, de legalább biztonságban van a gép)
jaj várj összekevertem, avira, bd, sem reagál rá.