Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Igen, én így használom, Malwarebytes 1.43 PRO és SuperAntiSpyware Pro + G Data Internet Security 2010

Eredetileg csak tesztelési célból tettem fel õket, de mivel semmi baj nincs velük így fent hagytam. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Amúgy meg nem azt akarom mondani, hogy az Ad-adware egy rossz program...nem rossz...nem rossz...csak hát...nem is jó.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Vagy malwarebytes antimalware aktív védelemmel.
Mondjuk még ez a 2 program együtt is jól megy, legalábbis rendszer lassulás nem érezhetõ, és megférnek egymás mellett 😄 Legalábbis valaki ezt a kombót használja 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Szia gyûjtõ!

Ahogy "tanult" kollégám mondta, szabadulj meg attól a programtól, használd inkább a SUPERAntiSpyware-t, ami szintén ingyenes és magyar nyelvû.

Innen töltheted le: Link

Doomista
Semmilyen veszélyt nem tartogatnak ezek a cookiek. Te meg hová jutottál, hogy az Ad-adwaret használod? Törlöd le de gyorsan!

Szervusztok!
Az Ad-Aware Free programom futtatás után rendszeresen kijelzi káros elemként az "adserv cookie-t. Hiába távolítom el ("Removed items:
Description: *adserv* Family Name: Cookies Engine: 1 Clean status: Success Item ID: 408921 Family ID: 0"), az újabb ellenõrzés ismét jelzi.
Milyen veszélyt jelent a fenti cookie és hogyan lehet tõle megszabadulni?

Üdvözlettel: gy?jt?

Doomista
<#help>

Nem ellenõrizte, csak a mappát. <#help>

Doomista
Minden program tartalmaz legalább : egy változót,egy elágazást,egy ciklust,és egy hibát.

gergely1991
Nem úgy😄 Azokat is ellenõrizte ami most futtatsz..(böngészõ,intézõ,egyéb progik)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Áhh, azt elfelejtettem, pótolom majd, de gondolom milyen érdekes lehet. <#vigyor>

Doomista
Azért a pdf fájlt leolvastad, nem ?
Csak mert érdekes információt oszt meg veled ;D

Nincs semmilyen folyamatban lévõ, egyszerüen 4 db fájlt (42-bõl) még ki is tudott csomagolni az Avira. Ennyi az egész.

gergely1991
Hehe csak hülyéskedek látom a folyamatban lévõket is leellenõrizte <#idiota>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Igen, még mindig csak 42. <#kacsint>

Doomista
Még mindig nem érted...😄

gergely1991
42? Nem inkább 138?😄

0 találatnál azért ez is jobb. <#eljen>

Doomista
<#levele><#wow3><#zavart2>

Avira Antivir Premium

- Eredmény 42 / 20

42 kártevõ amit nem detektál a kaspersky.
Link

gergely1991
Én már csak támogatni tudom <#hawaii> (Nálam freeben,a Guard high heuristic módban is jelez erre arra)

gergely1991
Nálad "pontosan" ugyanúgy jelez a norton webvédelme mint a safeweb?

Hát igen... kicsomagoláskor úgyis észreveszi.
Narxis
Küldhetsz, majd jelzi ha kicsomagolom.

Egyetértek!<#pias>
2MB túl kevés, én pl. tudnék neked küldeni 5 MB-nál nagyobb csomagot, amiben csak trójaiak vannak, semmi tiszta fájl.
Doomista
Szerintem a legjobb megoldás az Aviráé, mivel így a legbiztonságosabb. Ha gáz van, hogy blokkolja, csak beadod neki az url-t a beállításokba a webguardnál, és már nem fogja blokkolni az adott oldalt. Vagy szimplán addig kilõjük a tálcán csak a webguard részét, ez még egyszerûbb.

A #25853 hozzászolásomban ha jól megnézzük a Norton elég ügyesen viselkedik, mert jelzi, hogy nem biztonságos az oldal, de az oldal betöltödésekor ha nem észlel semmit, akkor megengedi az oldal teljes betöltödését.
Ellenben ilyen esetben pl. az AVG csak úgy tölti be az oldalt, ha jóváhagyjuk.
Az Avira pl. ha gyanús valami számára, akkor startból blokkolja az oldalt, hogy elkerülje a tobábbi komplikációját, pedig lehet, hogy az oldal nem veszélyes. Igaz, hogy Avira-ék minden kicsi apróságra odafigyelnek és beteszik a frissítési adatbázisba. Ezért is a legjóbb szintet érte/éri el.
Doomista
Én képpel válaszoltam a kérdésre, te szöveggel.
Ha ezek után sem érti meg/nem fogja fel, akkor kattant.

<#idiota><#idiota><#gonosz2><#vigyor3>

1000 KB a standard, max. 9999 KB. Ahogy a képeken is látni.

Doomista

Narxis
Az mindegy, hogy mibe teszi fel, kivéve ha jelszavas rar/zip. A rendes antivirusok mindent ellenõriznek, többnyire méretkorlát alapján. Nálam 2MB alattiakat ellenõrzi G Tata, ez a default és jó is így. Avira-nál mennyi vagy hogy van ott kedves Doomista úr?😄

Doomista
Rosszul vetted észre.

Biztos észrevették.
Én ahányszór töltöttem (ti jóbban ismeritek ezeket a fájlmegosztó oldalakat, ezért lehet hogy nincs igazam) le a rapidshare-ról mindig csomagformátumú fájlokat lehet letölteni. Vajon nem ezért van, hogy nem jelez semmit (tehát hogy nincsenek direkt *.exe fájlok letöltési lehetõsége)?
Doomista
Hát ez van, nem tudunk mit tenni 😄

Narxis
Akkor mehet a rapidshare, hotfile, megaupload, 4shared és a többi is. Nortonék már megint hülyék voltak és nem vették észre, hogy fájlmegosztó oldal.

Lényegében nem blokkolja az oldalt, mindent letölthetek, csak jelenti, hogy nem biztonságos.
Doomista
Azért, mert a Norton emberi mikor ellenõrizték a weboldalt, egy vírusos fájlra bukkantak, ami letölthetõ volt.

Ez a Symantec biztos nem az a Symantec. <#eplus2><#nyes><#vigyor>

Sajnos nekik az nem pénz. <#levele>

Doomista
Ügye vagy Narxis, látod? Tudsz te, ha akarsz! <#idiota><#nevetes1><#nevetes2><#eljen>

Narxis
Nagyobb bírság kellett volna, mocskos cég mindkettõ.

Könyvtáros
Klikk.<#eplus2><#vigyor>

2012. December 22. Ezen a (nulladik)napon, a Föld utolsó háborúját nem az emberek kezdték. Idézet: ...\'Galactica Enciklopedia\' 2427év, II.-ik évfolyam XVI/225...

Narxis
IE8-ba automatikusan integrálódik, de asszem még Operat is támogatja.

ÜDV

Én 2 napja használok Kaspersky IS 2010et és naon meg vagyok elégedve

Szten szuper nm fogja a gépet és kussol is

Azt nm tudom hogy Firefoxon kivül más böngészõbe integrálódik e?

Pl IE8-ban sem találom sehol

gergely1991
Általánosban linuxon csináltunk egy kis ezt-azt😛

Doomista
Köszönöm nektek, hálás vagyok, sörrel hálálom.

<#pias><#pias><#pias><#pias>

L7wy
Itt ni látom nem sokan tanultok linuxot 😛

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.