Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krystalx
lehet h már elvonási tünetei vannak...szóval ha visszatér nagyon megértõnek kell lennünk vele !<#puszis>

A tudással nő a kételkedés is...

Andr0
biztos rágózik 😄 nálam be szokott válni😄 amugy én sem értem hogy lehet mondjuk 1-2 hétig net nélkül élni kajak meghalnék információ hiányban 😄

Armin & Ayu fan

Narxis
Jaja, én is. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Azért nem semmi, hogy bírja internet nélkül, nem ?😄
Ennyi ideig én nem bírnám, már rég netcaféban ülnék, és onnan postolnám ide a hozzászólásaimat 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Hidd el, mi is várjuk már, hogy visszatérjen az ÚR, a kiválasztott!
Pano Utolsó látogatás idõpontja: 2009. 12. 31. 21:13
Huh 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Nincs Pano, azt írta nincs internete egy darabig. 😄

Krystalx
Pano kérlek segíts ! 😊 véletlenül kiemelt lett az egész mondat és nem tudom javítani...így meg félreérthetõ ,aki nem olvasta az elõzményt...mert itt pont ok minden és egy másik fórumra írtam azt !
égés égés

Krystalx
húúha ezt kicsit elhibáztam.../b-t elírtam 😊 bocsi
na de hogy lett az egész kiemelt ??😊<#ijedt>

Krystalx
akkor hasonló "hiba" lehet...remélem javítják.
sajna mindig ezt mondják,írják mindenre, és azt veszem észre h javítanak valamit és ismét megjelenik egy újabb bug. 😞

Doomista: az jó lenne szerintem is. a többség és a modi közösen eldöntik h mi az, ami nagyon OFF,durva vagy sértõ. és nem úgy h egy vki ,szól a modinak ,mert õ ismeri és akkor a saját kis elvei szerint töröltet össze vissza akár 10-20hsz-t?

Narxis
Épp most néztem meg a Különvélemény c. filmet. 😄

Narxis
Hát pl. ha nézem a tv-tuneren a TV-t vagy nézek filmet vagy netezek csak simán és flashes oldalt nézek akkor akadozik az egész, de csak pár pillanat, asszem nekem is maxon pörgeti a procit.

Doomista
Szerintem prohardver-en is azt a moderátor féle "takarítási eljárást" kellene bevezetni, mint itt sg-n.

Krystalx
*vsserv.exe

Krystalx
Narxis : említetted h nálad a G-data frissítésnél lassítja a gépet. ez pontosan miben nyilvánul meg ? nálam a BD kb 3 hete kezdte azt ,hogy minden frissítésnél (pár 100kbye)írja h letöltötte-telepítette...azaz olyan mintha végzett volna. ki is írja h : sikeres volt a frissítés ,de akkor látom h a vvserv.exe ismét 100%-ra ugrik és kb 1 percig dolgozik vmit (folyamatosan világít a vinyó)és közben nem lehet semmit csinálni a gépen annyira lefogja. mintha egy gyors ellenõrzést csinálna pl. ,de ilyen opcióról nem tudok és régebben azt sem vettem észre h mikor frissít ,mert egyáltalán nem terhelte le a rendszert. a support oldalon olvastam h sokan panaszkodtak erre, és nov. végén csináltak is vmi javítást...én viszont azt vettem észre h nálam pont azóta csinálja 😊

Apocalipto : hát én utálom,ha valakinek nem lehet saját véleménye. az akkor nem fórum, hanem egy cenzúrázott szar. a seggnyalók írhatnak bármit...pedig õk is tévedhetnek és szintén fanatikusak, csak nem veszik észre.
lehet h olyan hsz-t töröltek ,ami nekem vagy másnak érdekes lett volna. mert egy negatív dolog is lehet néha hasznos, vagy tanulságos.
Szerintem! és kivételek mindig vannak ! 😊

Ott nem lehet mindekinek különvéleménye, egybõl törlik másét <#zavart1>
Krystalx
jajjj micsoda álszent az a másik fórum...minek kell ott mindent törölni(moderálni), aki kicsit tovább alszik ,az már nem is láthat semmit<#miaz>. este felnézel és azt látod ott mindenki "szereti" egymást hehe...

Lol, hát lefuttattam ezt a hitman pro-t....jobb eredményt vártam tõle, 9 ártalmatlan fájlt jelölt meg...dreamscene fájl, sony sound forge, modert warfare 2 multi exéje...
Adjatok neki pár vírust amit a norton nem detektál és majd ellesz magának <#zavart1>
Narxis
jaja XD

akkor kezdjük:

te ******* te ***** és ***** ja *****

gergely1991
Akkor a mûsor itt is kezdõdik?XD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Az király lenne. 😄

simon7012
Látom itt is mindjárt felélénkül a totyik......<#nyes>

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Látom itt is elõadtad magadat 😄

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Doomista
Igen.

Nem tudják, de én megsúgom, hogy nem nagyon 😊

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Ezeket a kártevõket TE detektáltad?

Látom a VT analizisen egyik sem jelez semmit. Profi voltál/vagy/lettél.
Nem ismerem a Safeweb-et.
gergely1991
Hú ide nem szoktam látogatni de:A vita nem old meg semmit (lásd az etele hszétXD)
Narxis:Hsz-edtel csak egyet tudok érteni <#eljen> <#eplus2>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Próba szerencse.

Tõccsé fel valamelyik torrent oldalra egy kisebb hordó ütõsebb töménytet, aztán majd meglássuk. <#nyes><#pias>

Persze csak akkor, ha nem sajnálod Tõle a piát. <#eplus2>

Doomista
Érdekelne, hogy ezt a GS srácot lelehet könnyen itatni? Nem tudjátok? <#help><#help><#fejvakaras><#kuss><#pias>

Sziasztok!

Én is átlátogattam most elolvasni az ottani hsz.-eket. Inkább nocomment.
És még itt Etele barátunkat neveztük fanatikus és elvakult Kaspersky hívõnek. Ahhoz képest Õ csak egy szelíd "bolond". <#vigyor0>

Bocs Etele és ne haragudj a jelzõért, de a jó értelemben értettem.<#integet2><#vigyor0>

L7wy
XDXDXDXD LOOOOL<#hehe><#nyes><#nevetes2><#taps><#taps>

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Indítsunk el itt is ilyen veszekedést és off háborút, aztán mikor Pano visszatér elkiáltjuk magunkat, hogy MEGLEPETÉS!!!

XD

Szívesen. <#eljen>

Doomista
Kösz a fórum linkjét, feldobtad a napom, de azért párszor rácsaptam a homlokomra <#idiota><#nevetes1><#nevetes2><#eplus2><#oooo>

MBAM - ot nagyon lehúzta, közben NIS dicséret olvasható ki a sorok közül. Csak elfelejti, hogy az egyik csak 1 kiegészítõ védelem. De én le is zárom a témát, Plagnak adok igazat, ahogy már írtam is. A másikról ezek után már nem is érdemes beszélni, nem gondoltam volna, hogy eddig lehet süllyedni egy szaros program imádat miatt. <#levele>

Doomista
Ez most komoly?

Malwarebytes tesztét olvasom, és elvileg a Malwarebytesrõl kellene szólnia a tesztnek, erre jól látom, hogy a-squared és a Norton is befigyel képekben, szinte már jobban mint a malwarebytes?

L7wy
Akkor oks 😄

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Plaggal semmi, én is GS-rõl beszéltem. <#kacsint>

- 2 példa logoutról: MBAM és Online Armor lett lehúzva, tudjuk ki által. Persze használta mindkettõt fél napig kb., vicces. Szerintem mndkettõ az egyik legjobb a maga kategóriájában, és ezt nem én találtam ki, rengetek külföldi oldal és fórum is ezt írja.

L7wy
Szerintem ez a Goodspeed bekattant... a másik az hogy iszonyatosan gyerekes és pofátlan... nézzétek csak milyeneket írt nekem. Plag-nak és nekem is már nagyon elegem van belõle... a másik az hogy valós tudás nélkül, netrõl összevagdalva írja a cikkeit logouton, ami engem személy szerint irritál eléggé, hogy hülyíti a kevésbé hozzáértõket a Symantec meg egyéb mániáival. Szerintem Plag tök korrekt, mi bajod van vele Würth?

Én is szoktam hülye lenni, de amit lemûvelt ott valaki, hát az döbbenet. Rosszabb, mint egy rigolyás csaj, az tuti. És õ jön a végzettségével...

Ez az én véleményem. <#levele>

Tessék, gyorsan olvass, míg nem törlik: LINK

Doomista
TÉK!

Linket Narx,L7, olvasni szeretném.

Narxis
Kösz, hogy szóltál. Nem is néztem még fel oda ma. Durva!<#vigyor>

L7wy
Na látod Narxis mi megy amott? És akkor ne mondjam azt h hova süllyedtek a fórumok?

Szervusztok Doomista, Narxis! (#25888-#25896)
Sokat segítettetek. Köszönöm!

Üdvözlettel: gy?jt?

Doomista
<#levele><#wow3>
VTVT2VT3

Doomista
<#worship><#eljen>

Narxis
Már jóideje, eleve azért raktam fel Kaspersky-t mert G Data bugos volt Win 7-en, de mire kijött a magyar nyelvû, addigra javították!<#hawaii>

Doomista
Szóval visszaraktad a G-datát.