Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tudással nő a kételkedés is...
Armin & Ayu fan
Ennyi ideig én nem bírnám, már rég netcaféban ülnék, és onnan postolnám ide a hozzászólásaimat 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Pano Utolsó látogatás idõpontja: 2009. 12. 31. 21:13
Huh 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
égés égés
na de hogy lett az egész kiemelt ??😊<#ijedt>#ijedt>
sajna mindig ezt mondják,írják mindenre, és azt veszem észre h javítanak valamit és ismét megjelenik egy újabb bug. 😞
Doomista: az jó lenne szerintem is. a többség és a modi közösen eldöntik h mi az, ami nagyon OFF,durva vagy sértõ. és nem úgy h egy vki ,szól a modinak ,mert õ ismeri és akkor a saját kis elvei szerint töröltet össze vissza akár 10-20hsz-t?
Apocalipto : hát én utálom,ha valakinek nem lehet saját véleménye. az akkor nem fórum, hanem egy cenzúrázott szar. a seggnyalók írhatnak bármit...pedig õk is tévedhetnek és szintén fanatikusak, csak nem veszik észre.
lehet h olyan hsz-t töröltek ,ami nekem vagy másnak érdekes lett volna. mert egy negatív dolog is lehet néha hasznos, vagy tanulságos.
Szerintem! és kivételek mindig vannak ! 😊
akkor kezdjük:
te ******* te ***** és ***** ja *****
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Látom a VT analizisen egyik sem jelez semmit. Profi voltál/vagy/lettél.
Narxis:Hsz-edtel csak egyet tudok érteni <#eljen>#eljen> <#eplus2>#eplus2>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Tõccsé fel valamelyik torrent oldalra egy kisebb hordó ütõsebb töménytet, aztán majd meglássuk. <#nyes>#nyes><#pias>#pias>
Persze csak akkor, ha nem sajnálod Tõle a piát. <#eplus2>#eplus2>
Én is átlátogattam most elolvasni az ottani hsz.-eket. Inkább nocomment.
És még itt Etele barátunkat neveztük fanatikus és elvakult Kaspersky hívõnek. Ahhoz képest Õ csak egy szelíd "bolond". <#vigyor0>#vigyor0>
Bocs Etele és ne haragudj a jelzõért, de a jó értelemben értettem.<#integet2>#integet2><#vigyor0>#vigyor0>
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
XD
Malwarebytes tesztét olvasom, és elvileg a Malwarebytesrõl kellene szólnia a tesztnek, erre jól látom, hogy a-squared és a Norton is befigyel képekben, szinte már jobban mint a malwarebytes?
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
- 2 példa logoutról: MBAM és Online Armor lett lehúzva, tudjuk ki által. Persze használta mindkettõt fél napig kb., vicces. Szerintem mndkettõ az egyik legjobb a maga kategóriájában, és ezt nem én találtam ki, rengetek külföldi oldal és fórum is ezt írja.
Ez az én véleményem. <#levele>#levele>
Linket Narx,L7, olvasni szeretném.
Sokat segítettetek. Köszönöm!
Üdvözlettel: gy?jt?