Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Probáld meg az IZArc-vel.
Doomista
3.90-es winRAR van, nem nyitja meg, ki sem tömöríti, hibával.
Letöltöm újra este...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

L7wy
hát gondolom mert linuxosoknak is elérhetõvé akarták tenni

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

gergely1991
De jó egyeseknek <#idiota><#idiota>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Na akkor grat a feltöltõnek(FAIL)😄D,Csak azt nem értem miért nem tudja egy egyszerû tömörítéssel(pl.:zip,rar,) feltölteni a állomány(oka)t akkor nem kénne ilyen sokat szenvedned 😄DDD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

3.90-es WinRar alapból tudja a kiterjesztést, és ki is tudja csomagolni. Szerintem megsérült letöltés közben a fájl, vagy valami hasonló.

Doomista
Jaj mar gergely, szerinted erre a megoldásra én nem jöttem rá ? Nem megy úgy se...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
Lehet hogy hülyeségnek hangzik de:nevezd át zipre (rarba,zipbe vagy egyéb kiterjesztésre)és úgy nyisd meg...

L7wy
Hát lehet... de most nincs meg az okom rá? 😛

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Bele se tudok nézni a tömörített állományba 😄D total commanderrel ha megnyitom, befagy a program 😄

gergely1991
Ahogy látom bz2 tömörítéssel van ellátva.Bár tar tömörítést támogatná, de a bz2-t nem, na ez szívás <#hehe>

gergely1991
És a totalcmd?

Narxis
L7wy te mostanság nagyon zabos vagy. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

L7wy
Meg würth is leírta h pucolt... de hogy miért.. meg hogy miért volt nehéz, mikor revoval is lehet törölni, meg ccleanernek is van Avirára szóló része...

L7wy
Dehogynem, sõt a 2010es még jobb lesz... én az egész társalgást amúgy nem értem, nem linkeltek semmit de megvitatjátok h ez felismerte ez nem?

Máté94
Akkor az Avira már nem is olyan jó?😄
Doomista
Úgy, hogy fapados.

Andr0
ezt hogy érted hogy Fapados?

Armin & Ayu fan

Hát le, így jártam. Avirát kipucoltam 15 perc alatt, nehéz menet volt. <#circling>

Doomista
Most lebuktál.

Most próbálom kipucolni a karantént, meg a log fájlokat. :-)

Doomista
Ezt én nem értem...Winzip,WinRAR-m van, de nem tudom kitömöríteni :\

MrAviraMan
Hát sajnos nekem reggelre ha lejön 130kbit/sec no ,de hát megvan az elsõ eredmény...

HZoli87 Eredménye: (AVIRA)

http://prohardver.hu/tema/melyik_a_legjobb_virusirto_progi/hsz_22961-22961.html

Alap://////Avira_9/PcToolsFirewall_6/ASquared_4.5////// Ezen_Felül:NIS/KIS/_A-Z

Doomista
Ne várj sokat 😞
Azért az jó, hogy nem teljesen fapados lesz, hanem már csak félig lesz fapados.

Doomista
Csak én nem tudom kitömöríteni sehogyan sem ?

Andr0
már elõre félek a 10es verziótól😄

Armin & Ayu fan

Doomista
Avira. Ott a pont 😄DDdd

Andr0
na kíváncsisáf képpen énis lefutattam pár online scan-t. Bitdefender-rel Comodo-val NOD-dal a-squared-del és persze hitman pro-val. egyik sem talált semmit... Avira...

Armin & Ayu fan

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Hitman pro nálam leáll hibával...pedig 64 biteset töltöttem le 😞 Kíváncsi lennék talál e valamit.
Doomista
Van benne valami...de szerintem ebben kizárnám azt a lehetõséget, hogy az összes false lenne...mikor online scannert használtam, akkor az összes fajtát lefuttattam, és emlékszem, hogy a kaspersky találta a legtöbbet, ha jól fog a fejem akkor vagy 10 db-t, míg a többiek hozzá képest mint ha alig találtak volna valami vírust, azaz 1-2 db-t , természetesen amit detektáltak azokat töröltem, szóval végül is nem derült ki hogy false volt e vagy nem, de törlés után már nem talált egyik sem semmit, és nem észleltem hibákat a törlés után. Ez persze jó rég volt, pár éve, de hát az ember nem felejt el mindent a múltból...De már nem vagyok nagyon rég az online scannerek híve...egy jó antivírus+google+virutotal+threatexpert+hijackthis és meg van oldva a probléma.

Lehet, hogy a #25777 hozzászolásban az egész csak false.
Még olyanra is lehet gondolni, hogy ezek az online scanner-ek, csak azért hogy az illetõ cég reklámozza az antivírus termékét, akkor a végén ilyen érdekes fertõzéseket ír ki, amik lényegében nem is léteznek.

Én pl. megnéztem volna, hogy az online scanner által kijelzett fertõzések tényleg léteznek vagy csak reklám az egész.
Egyszer futtattam le online scannert (BitDefender Online Scanner) persze semmit sem jelzett, pedig avast! terméket használtam sok ideig.
Doomista
Teljesen felesleges.
Mivel nem küldi ki e-mail cimre a key letöltõ oldal linkjét, elég ha minden adat fake, beleértve az e-mail cimet is, és tovább kell csak kattintani 😄D

Máté94
Köszönöm!Próbálom is!<#worship>
slime001
www.10minutemail.com
Erre a címre kéred ki a kulcsot és akkor nem kell új postafiókot létrehozni.

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista
kl24h most már tényleg kezdek aggódni érted 😄

Ezek nem veszélyesek. Gondoltam valami kemény trójait detektált a Nod Online Scanner.

PDF/Exploit.Pidief.OUT
Win32/Adware.GeneralAV
Win32/Adware.PrivacyCenter.AB
Win32/AutoRun.FakeAlert.AF
Win32/Kryptik.BPD
Win32/Kryptik.BPE
Win32/Kryptik.BPF
Doomista
Óh, e-mailom jött😄

Többen jelezték, hogy nem tudnak belépni az oldalra, mert vírust jelez nekik
a vírus hibát sikeresen elhárítottuk! Így biztonságban tudtok torrentezni!
Link a MusicX-hoz: http://bitmusic.eu

Máté94
Igen-igen idáig szerencsésen eljutottam.Elõször vagyis a mostani igazi adatokból áll és most,hogy kellene megoldani?Csinálni egy mail fiókot és minden legyen hamis?
Doomista

Máté94
Sziasztok!

Holnap fog lejárni az Avira Antivir Premium Security Suite és az lenne a kérdésem,hogy most hogyan lehetne megint meghosszabbítani?
Köszönöm!BUÉK!
Doomista
Hát elég magasnak kellene lenni a felismerési aránynak, de majd kiderül😄D

MrAviraMan
Igen ahhhhhhhhh a kapkodás , az én voltam <#falbav> aki elírta!!
Fire/SOUL/CD õ adta a linket írta is most ,hogy régebbi kártevõkrõl van szó vagyis magasabb felismerési arány várható..

Doomista
Azért kár, hogy 2 éves már az a collection:\
Fórumon gyerek meg durván elírta, mert nem 4,7 GB, hanem;
Méret: 4.07 GiB (4371374779 Bytes)

Doomista

MrAviraMan
Thyûûûûûûûûû elnézést..

http://prohardver.hu/tema/melyik_a_legjobb_virusirto_progi/hsz_22943-22943.html

ezzel a 4 szoftverrel én kipróbálom []

Ha valaki már tesztelte valamilyen softwarrel akkor az Információt várnám....

Doomista
? Sehol nem jelenik meg semmi féle letöltési lehetõség.

MrAviraMan
Aki szeretne tesztelgetni vele Fanatikus Elvetemülésbõl (hobbiból s mert érdekli) 😊)

66711_virus*pack__4,7GB
http://prohardver.hu/tema/melyik_a_legjobb_virusirto_progi/hsz_22941-22941.html

sajna még linkelni nem enged <#kocsog>

"""nem tudom milyen régiiiiiiiiiiiiiiiiiii a csomag"

Narxis
Hitman Pro-val csinálj egy scan-t, gyors és egy rakás engine-t használ.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
lol neeee ezzzz jáááááááááájj 😄SAD😄Dasdsdasad <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2><#idiota><#idiota>