Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nandorb
The requested URL could not be retrieved

URL:

http://internet-guard.net/

Blocked by Web Anti-Virus

Reason: phishing attack

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Pano
Úgy, hogy ez mind heurisztikus találat.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

gergely1991
Hogyis van ez kérem szépen?😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

simon7012
D.

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

L7wy
pl <acronym> de van még ezer egy dolog ami miatt nagyon kiakadtamXD kell szemináriumi munkaként átadni egy weblapot, meg egy php project is lesz... na de a lényeg hogy ez a webböngészõsdi dologról eddig nem tudtam h ennyire rosszul van megoldva és h nincs normális rendszer sem XD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Krystalx
láttam h írtátok 1-2 av-nek mennyi a kártevõ felismerése.
most pl a Bitdefender-nek :
Virus signatures : 4854852

ez egész jó nem ? azt hittem a KIS-nek nagyobb...az most hol tart ?
3296097-ról változott ?

/Trend Micro IS-nek majd megnézem.../

A tudással nő a kételkedés is...

Doomista
Persze, én egyetértek, sajnos akik ide jönnek segítségért, annak a 60%-uk reinstall windowssal fejezi be a mondatait xD Lassan annyit kellene csak írni nekik, hogy win reinstall, format c, linux, és csõ 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Krystalx
jah engem nem érdekel annyira ,csak kicsit szar érzés ha feleslegesen próbál vki segíteni...
ezek után én is format c: -t ajánlom /az egyszerûbb,mint olvasni/ 😄

OFF:
miért nem vagy msn-en ? gyere fel 😄

L7wy
Hagyd rá XD úgyis az lesz a vége h egy ismerõse újrarak mindent 😄

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Pano
Részlet kérdése.. én ff-el botlottam olyan oldalba, ami nem ment megfelelõen, annak ellenére, hogy már majdnem szabványnak számít. Ellentétbe a Chrome-al nem, de biztos van olyan, csak én még nem botlottam bele.
Nem azt mondom, h az FF szar, mert nem az, szeretem a mai napig. De a Chrome jobban bejött, most, hogy vannak kiegészítõk és egyénre tudtam szabni.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Andr0
OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amugy a chrome valóban nem rossz, csak most azért váltottam minefield-re mert a chrome 4.0.288.1 Beta picit szaggat a forumoknál... aztán lehet marad minefield o.0 jónak néz ki 😉

ON:
ez a nano antivirus eléggé homemade egyenlõre aztán ki tudja lehet felpörög...

Armin & Ayu fan

Krystalx
szerinted én nem ugyanezt írtam neked tegnap este ??? /és gergely is/
köszönöm hogy másnak megköszönted...lol<#kuss>

L7wy
Most tanulunk Internet technológiákat, és szerintem FF a legjobb... a többi rengeteg dolgot nem vagy hibásan jelenít meg. Vagy szerinted nem?

Igen azt észrevettem,hogy a germán néha keveredik az englissel de azon kívül tökéletesen végzi dolgát.<#nyes>

Pano
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amióta a Chrome 4.0 betához lehet kiegészítõket betenni, amik ugyan azok , mint a firefoxban lévõk, azóta only csak az. Érezhetõen gyorsabb és gördülékenyebb a cucc

Narxis
WOT se nagyon szereti...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis

Records
198162

Ennek még a "bithéj" a seggén van, annyira új. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nano antivirus:Link.

RBJ
hitman pro cloud alapu gyorsan végez.

Linux Mint 13 Cinnamon

Andr0
OFF:
Felraktam a 3.7 es Minefiled-et ami igazából Firefox.. elég jónak néz ki😉 ajánlom mindenkinek
ON

Armin & Ayu fan

Pianista
tudom de nekem csak egy mezei kémprogramirtó kellene, valami könnyebb fajta

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

L7wy
Charun, Charun... miaz h nem bugos? tele van buggal, GUI bugokkal is... de dolgoznak rajta szépen.

Úgy tudom,hogy a Norton-nak és a Bitdefender-nek is van Gamer kiadása<#eljen>

Én még anno itt:regisztráltam.Kapsz hozzá kulcsot is ami májusig mûkszik.Egyébként kérdésedre válaszolva abszolut nem bugos de szerintem ugyanaz,mint a prémium legalábbis nem veszek észre különbséget a kettõ közt<#vigyor>

Pianista
valami könnyebb gémerbarát kémprogramirtót tudtok ajánlani??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

RBJ
a professional miben más mint a premium vagy a security suite?
honnan lehet leszedni és nem e bugos ?

Linux Mint 13 Cinnamon

Én is ezt a kombó-t használom csak annyi különbséggel,hogy az Avira Professional 10-es bétája megy a Comodo mellett<#eljen>

RBJ
na nem is érdekel a panda. most átnéztem a gépet gyorsan hitman pro val.
az a rejtett Temp mappában a panda maradványát pskrd.exe t rosszindulatú lekvárnak nézi.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
akkor kaki.<#vigyor1>
na most raktam fel az avira t mert meguntam a kav kulcskeresést. marad a jo avira premium + comodo tuzf.
megint prbáltam a panda t de frissités kozben elszál a net.

Linux Mint 13 Cinnamon

Az egy komplex védelmi program kiegészítve pár extrával.Olyasmi,mint a Bitdefender Total Security pl.Rendszerkarbantartó funkciók is vannak benne
ennyi röviden<#vigyor>

Köszönöm hogy válaszoltál,megcsinálom ezeket amit mondtál!
RBJ
a kaspersky PURE az mi a jó fene.
most botlottam bele de nem igazán tudom hova tenni.
Tud valaki róla valamit?

Linux Mint 13 Cinnamon

L7wy
Csinálj egy Avira rescue cd-t innen bootolj cdrõl és futtasd le avirát, ha így se javul akkor lehet h a HDD rossz(nekem annó a sata HDD-m inditgatta újra a rendszert XP-n, vistán és Win7en megjavult); mindenesetre feltételezd h a HDD jó. Futtasd le még Malwarebytest és A-squared free-t is ha az idõd megengedi 😄

Azt hiszem az lesz a vége...nem szarakodok tovább!köszi
Vicces vagy mint az alsógatyám,csak nem olyan kitartó!
qetuol
akkor ez valszeg patríciós probléma, de várj megkérdezem a barátnõmet, Partíciát, hátha van más ötlete.... %D

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

RBJ
tudod mit format c uj rendszer és hagyd a picsába az egészet ki tudja mi a jó lekvár van a géppel. vagy csinálj egy régebbi rendszervisszaállítást hátha segít.

Linux Mint 13 Cinnamon

ÜDV mindenkinek.Tegnap irtam hogy van egy kis virusgondom.De sajnos nem tudtam lefuttatnu egyetlen egy virusirtót sem mer folyton újraindúlt a gépem 10-20 percenként.aztán felraktam az Avira virusirtót és talált is 3-at félidõnél.Mint irtam korábban 3 patriciom van."C" ez kûlönálló merevlemez,ezen van a windows.A másik merevlemez "E" ill. "F" patricio.Mikor az Avira elkezdte vizsgálni az "E" patriciót azonnal újraindúlt a windows.Most megind elkezdtem futtatni az Avirát és eddig minden ok azon kivûl hogy a C-n talált 3 virust amit tegnap nem tudot törölni mert újraindult a gép vagy huszadjára igy hagytam az egészet.A Másik vinyót amin az "E" ill. "F" patrició van lekötöttem.Lehet hogy a vinyó szarakodot?Mert hozzáteszem a végén már másolni se tudtam a fájlokat mert amint megnyitottam az E vagy F patriciot újraindult a gép.

Pano
ugye ezt ti sem gondoltátok komolyan?

Doomista
Tessék, itt van a saját készitésû userbárjaim, és mind krvjók <#mf2><#mf1><#pias><#eljen>

nandorb
Ok.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista
TÉK

Doomista
Lehet tetszés szerint válogatni ;D

Doomista
Nem mi kezdtük, mi csak folytatjuk a játékot 😄

Andr0
ez most komoly?😄

Armin & Ayu fan

L7wy
Hát mi folyik itt?