41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#29185 Egyébként az Outpost tűzfala az egyik legjobb.
Ha valami gondod van a KIS-el vagy valami nem úgy megy rajta, ahogyan szeretnéd akkor a Kaspersky Internet Security topikba(mivel van külön topikja, de ezt ti is tudjátok) írj vagy inkább egy picit olvass vissza benne olyan 3 oldalnyit max. és elég jól át van nyálazva a KIS2010.
Ha a géped picit gyengébb a mai kornak megfelelőtől akkor alapjáraton eléggé lassítja a gépedet de a másik fórumban megtalálod rá a megoldásokat.
Erősen ajánlom, hogy cseréld le a NOD32-t mindegy, hogy milyen IS-re(Avira, Norton, Kaspersky, Panda stb.) Azt hiszem itt az állandó fórumozók közül nem igazán használják az ESET termékeit. Meg ne sértődjön aki mégis használja mert nem sértegetésként írtam.
A ESS-nek amúgy is gyenge a tűzfala a többi IS-hez képest. -
#29184 Nekem egy pdf.pdf fájlt is le akart tölteni, bevágta karanténba és a photo.exe-t is. Az oldalt pedig gyanúsnak írja Zone Alarm.
3 kategóriába sorolja az oldalakat.
Piros-blokkolja
Sárga-ráenged de megjelenik egy villogó figyelmeztető sáv, hogy ne írjunk be személyes adatot, ne töltsünk le semmit róla és győződjünk meg az oldal eredetéről.
Zöld-biztonságos
Site status-ra kattintva amúgy meg lehet nézni mikor regisztrálták az oldalt és melyik országba való. -
Madmano #29183 Esetleg valami véleményt a #29180-ra? -
#29182 Ahogyan rákattintottam a Fake Facebook oldalra azonnal visitott a KIS, hogy trójai lovacskás az oldal.
Tehát azonnal már a rákattintás után visít és nem kell jobbra-balra kattintani még rajta.
A lényeg, hogy racsitson a védelem a gépen, ugye?
A jó kis antivirusokat és IS-eket igen nehéz átb@szni.
-
#29181 Fake facebook belépő weboldal
Érdekesség...ha bal oldalt felül a facebook szóra kattintunk, az által átirányít az eredeti oldalra...na de a facebook okos, és észreveszi az előző oldalt...azaz ez jön be először a beléptető home oldala helyett. +1 a facebooknak.
Na meg fincsi HTML/Infected.WebPage.Gen script vírusra is bejelez nálam az Avira...+ ha a "Entrar" gombra kattintasz, vagy simán entert nyomsz, átirányít egy letöltő oldalra, ahonnan a photo.exe fájlt letöltheted, mondanom sem kell, hogy vírus. Avira mindent fog, e 2 oldalt alapból blokkolja.
Szóval nem csak adathalász tevékenységet folytat, hanem még egy vírust is megpróbál rád sózni. -
Madmano #29180 Hát,szóval erősen gondolkodom,kidobom az Outpost tűzfalat+a Nod-ot.És helyettük főldobom a KIS-t.Gondolom,jobban járnék,nem? -
#29179 Doom:Ez nem az internetről ha nem egyik lemezről de még az ókorból.
Sznorbi:Igen de még beta volt akkoriban...(gondolom legalul nyomozhattad ki:D) -
#29178 Aham látom már a Flashgetet azonosítják reklámprogramként.
Jó gyors volt a felfogásom! -
#29177 Gondoltam valami programban volt benne vagy csak úgy találta.
Van amelyik antivirus nem foglalkozik vele még ha azonosítja is. -
#29176 Sejtettem, hogy nem a sarki közértből. -
#29175 Internetről -
#29174 Ez egy szép kis reklám cuccos!
Honnan van? -
#29173 link -
#29172 Akkor viszont felesleges a KIS-t feldobni mert akkor ott van a KAV ami ugye tűzfal mentes. -
#29171 Nem azt írtam, hogy még sokáig kell idegesítened, hanem általánosságban írtam, de akkor leírom, hogy egyáltalán nem adtál okot rá csak Doomista hőbörgött egy kicsit és én erre válaszoltam és általánosságban írtam.
Ezek szerint mindenki értette amit írtam, csak te értetted félre, mivel egyáltalán nem voltál semmilyen formában sem a történetben csak amit már leírtam 2X ezért én is úgy voltam vele, hogy nem értem mire és miért pont én!
De inkább lépjünk már túl ezen az értelmezési problémán és inkább a hozzászólásokra koncentráljunk, okés?
-
Arkon #29170 Mondjuk ez így megoldható. Egyébként most gondolkoztam kicsit a KIS-t is fel lehet tenni az Outpost tűzfal mellé csak a KIS telepítésekor, mindjárt az elején ki kell választani, hogy a tűzfala ne települjön és már mehet is.
#29168 RBJ
Ezeket nem lehetne spoilerben inkább? -
#29169 Tényleg nézd meg a matousec tesztet és utána dönts. Bocsi Arkon az ismétlésért.
Én próbáltam a KAV2010+Outpost párost is és remekül meg voltak egymás mellett.
Csak előbb a KAV-ot kell feltenni és utána az Outpostot mert így érzékeli az Outpost, hogy már van a gépen Antivirus program és emiatt a valós idejű kémprogram védelmet automatikusan kikapcsolja.
-
#29168 doomista irta neked hogy vágjál pofán és te erre irtad, hogy sok kell neked ahhoz , hogy valaki felhúzzon. és ezt nem értettem , hogy mivel adtam én neked okot arra is , hogy akármivel is felhuztalak volna.
nem igazán volt személyeskedés kettőnk között ha jól értem.
igaz későn jöttem haza de akkor se értette , hogy miért pont mire és miért én.
doomistának eltudom nézni biztos ivott. -
Arkon #29167 Döntsd el Te magad. Itt a matousec tesztje. Kicsit görgess lejjebb az oldalon és látni fogod.
Tanács. Ha fel akarnád telepíteni a KIS-t akkor előtte távolítsd el az Outpost tűzfalat mert totál biztos, hogy rendszer lefagyás lesz a vége. De elképzelhető, hogy a KIS nem is fog addig települni amíg fent van az Outpost. Ez a valószínűbb verzson. -
Madmano #29166 És a tűzfala van olyan jó,mint az Outpost? -
#29165 Nekem a KIS2010 sasol és egy kis beállítás után nem olyan veszélyes a lassítása és nekem 1Gb Ram van a gépben.
Ha jót akarsz akkor szedd le az Outpostot mert a KIS-el hihetetlenül össze tud akadni( totál belassul a gép vagy inkább állandóan lefagy).
Mivel a KIS-ben benne van minden ami kell, tűzfal, rootkit kergető, antivirus, e-mail figyelő stb stb... -
Madmano #29164 A másik kérdésem.Ha valaki a Kaspersky Internet Security-t használja.abban benne van a tűzfal is,igaz?Ha már fenn van mondjuk az Outpost Tűzfal,akkor letiltja magát valamelyik,igaz? -
#29163 Elégé,ez az egyetlen hátránya:( -
#29162 geptol,fugg nekem nem lehet eszre venni de pl. 3GB DDR2-nel nem is kene... -
#29161 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elindultál a fény felé már csak az kérdés hogy miért hallasz dudálást:D -
Madmano #29160 Kaspersky mennyire fogja a gépet?Mondjuk egy Nod-hoz vagy Avira-hoz képest. -
Arkon #29159 Csak az a kérdés most már, hogy melyik végén? -
#29158 és el is indultam a fény felé. -
BIZ0906 #29157 AVG 9.0 is bejelez :)
Routerembe én sem tudom, hogy van e ilyen védelem (D-Link DIR-300). Neked mi a típusa 'Polonic'? -
#29156 Végre Narx is megtalálja a fényt az alagút végén. -
#29155 Nem, egész jól teljesített, 30 adathalász oldalból 27-et blokkolt.
-
#29154 A többi meglátogatott adathalász oldalra pedig felengedett de, csak erre az 1-re riasztott a ZA -
#29153 Innen szedegettem: http://www.phishtank.com/index.php
Olyan mint a malwaredomainlist csak adathalász oldalakkal. Lehet tesztelgetni a víruskergetők anti-phishing hatékonyságát. :) -
#29152 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet hogy oda illene egy 2. elakadásjelző is?XD -
#29151 Alapból elnézem csak gondoltam ici-picit felvilágosítom a tényekről. -
#29150 Nála nézd el, sokat iszik :D -
#29149 Hihetetlen mentalitásod van RBJ!
Eszem ágába nem jutott volna olyan, hogy bárkit is pofán vágjak.
Tisztelt RBJ idézem "Én már tegnap mondtam, hogy a Comodo-nak igen jól megy a felismerés.
Viszont már a mai frissítéssel több antivirus is még ismert fel a csomagból fenyegetéseket." engem ezért szidtál!
Köszi szépen. De semmi gond majd rájössz, hogy egyáltalán nem volt okod azt mondani nekem, hogy kapjam be.
-
#29148 Trend Micro Internet Security 1year lincense -
#29147 Tehát azt akartam írni, hogy máskor amikor ilyen oldalakat néztem ez soha nem jelzett. -
#29146 Tényleg az is lehet.
Egyébként én még soha nem láttam ezt a figyelmeztetést. Úgyhogy a hatékonysága megkérdőjelezhető szerintem.