Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Hozd.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Muszáj minden egyes hsz-dbe beszúrni ezt a kis userbarféleséget ? 😄
Én tõlem játszhatunk, benne vagyok a játékba, és szeretek játszani, hozom az avirás userbaromat minjárt.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

<#nyes><#hehe>
<#taps>

Doomista
Vagy a másik módszer, hogy letölti a virustotal uploader 2.0-t, az a program arra is képes, hogy a futó folyamatokat feltöltsük, majd leellenõrizze 41 antivírussal.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista

Narxis
<#hehe><#nyes>

Stomu Yamastha
<#levele><#boxer><#ejnye1>

Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

gergely1991
Lásd ezt kiegészítõ információnak😉

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Krystalx
okok csak nem volt egyértelmû nekem a hsze-ed az "amúgy" miatt ,h az enyémre válaszolva írtad h process nézés után töröljön vagy ,h nem tartottad értelmét ,amit írtam... 😄
csók

A tudással nő a kételkedés is...

gergely1991
"hogyan keressen rá addig ,amíg nem tudja h mire is kell ? elõtte akkor meg kell találni a kártevõt ( ha van )."
A folyamatok között ki lehetne szûrni(minden futó ablakot bezárni majd azonosítani minden futásban lévõ exe-t.De ezt kényelmesen a AV elvégzi helyettünk (ha felismeri a kártevõt).Tudom mire gondolsz csak a saját véleményemet írtam le ezzel kapcsolatban, amúgy nem rossz a döntésed😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Krystalx
ha úgy értetted a rákeresést a fájlra , miután talált vmit a processek között, akkor ok.

Krystalx
hogyan keressen rá addig ,amíg nem tudja h mire is kell ? elõtte akkor meg kell találni a kártevõt ( ha van ).

még nem biztos a hardveres hiba, azért ajánlottam a win rendszeren kívüli keresést ! ha nem tudja lefuttatni rendszeren kívül sem (azon a gépen) akkor azzal meg is van a válasz h hardveres hiba és nem vírus.

gergely1991
#26278 : Amúgy meg elég rákeresni a fájlra és letörölni majd, a regisztráció adatbázisban pedig a bejegyzését kell törölni (hogy ne maradjon nyoma neki)...
#26279 : Na az érdekes dolog lesz a win kívüli ellenõrzés alatt rebootol a gép, mert abban az esetben hardveres gond lesz fõleg ha a memtest-nél is megcsinálja a rebootot rendesen(most fáradt vagyok😞 )

Krystalx
ha nem tudod egyik vírusirtóval sem átnézetni a gépet windows alatt ,akkor egy boot cd-s av-t kéne lefuttatnod.
pl: KAV rescue cd, G-data rescue cd, Bitdefender Rescue cd stb.
ha azok nem találnak semmit ,akkor pedig Memtest.

Krystalx
futó alkalmazásoknál nem fut semmi gyanús file ? mert ha kártevõ indítja újra a gépet ,akkor annak elvileg futnia kell...

Na a counterspy talált eggyenlõre 1 ilyet 2 helyen "Inside website logger".Meg egy ilyet is"P2P Program".De mindkettõ közepes fenyegetetség.Tudom counterspy nem antivirus,de csak talált valamit.
Sajnos semmilyen üzenet nincs,egyszer csak újraindúl.
gergely1991
Amúgy nálad nem jelenik meg egy olyan üzenet amely arról tájékoztat hogy újraindulni készül? akkor a #26272 hsz-en lévõ parancs segíthet(cmd-n keresztül)

Kb 2 hónapos a tápegység,persze ettõl lehet még az is...pasz,megnézem majd a csökkentett modot is de csak holnap,most megprobálok beszerezni egy jobb virusirtót....
gergely1991
ha a shutdown-a ra gondolsz akkor nem hinném hogy az jó lenne(attól függ)XDD

nandorb
nem,van ra megoldas hogy kikapcsolja az ujrainditast amit a virus okoz XP-re ha megkeressem megadom...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

gergely1991
csökkentett módban próbáltad?hátha össze jön(bootolásnál nyomod folyamatosan az F8 majd kiválasztod a csökkentett módot)
Bár az is lehet hogy hardverprobléma mondjuk pl.:a tápegységgel

Ja fõlleg hogy nem nagyon bir el vele egy virusirtó.Ha felteszem a ZA helyett mondjuk az Avirát,jobban járok?
gergely1991
De attól függetlenül a vírusok csak okosak ha a ártatlan user figyelmetlenségét kihasználják...😄DD

Köszi a gyors válast!megprobálom,közben megint újraindúlt a gép.Húhh ez most kifog rajtam.
gergely1991
Ha megvannak-e még az állományok akkor töltsd fel a virustotalra és azt telepítsd fel amelyik detektálja...

gergely1991
"Mondjuk hétvégén volt egy pár veszélyes letõltésem de a ZA Ill. PREWX nem jelzett."

Akkor csak vírus lehet😄D

Üdv mindenkinek!Egy kis segitséget kérnék tõletek.Ma délután mikor bekapcsoltam a gépet 5óra körûl azóta kb 10-20 percenként újraindúl.Van úgy hogy egymás után rögtön 2x is.Probálom lefuttatni a spyware doctort antivirussal de nem birom végig mert eggyet gondol a gép és újraindul.Ill 3 patricióm van.C ezen van a windows. E ill F. namost az F 2x eltünt,újrainditás után viszont meglett.Az lenne a kérdésem hogy virus tud ilyen dolgot okozni,higy eltünik a patrició ill. folyton újraindúl a gép?Ha igen tudtok olyan virusirtót ami ezt helyrehozná?Mondjuk hétvégén volt egy pár veszélyes letõltésem de a ZA Ill. PREWX nem jelzett.

Elõre is köszönöm!
Narxis
lol

nandorb
benak a fejlesztoi kurwa szar programjukbol milliokat keresnek nap mint nap mi?

Doomista
Antivirusokban lennenek benne !!!

lck
Akik bekapják, úgysem olvassák.
Narxis
Jah. 😄

Doomista
Ezért kellene tutorial a legveszélyesebb vírusokról 😄

Narxis
Végre kimondták, hogy nem a Nod a rossz hanem a felhasználók bénák. 😄

Doomista
Ez csak neked új dolog 😉

Én Avirával használom a Comodo-t és tökéletes párost alkotnak<#vigyor>

Narxis

Narxis
Nem.

RBJ
Panda megfér comodo mellett?. csak azért kérdezem mert nem akarom használni a panda tuzfalát az alapverziban is benne van. panda t meg comodo tuzfalat akarok vagy probálgatnám.
de a multhéten mikor telepítettem olyat csinált , hogy nem volt netem panda + comodo párositással csak ha újrainditottam a gépet.
Tipp ? maradjak a kav vagy avira nal ?<#idiota>
csak azért izgat a téma mert anno a panda volt az elsõ antivirus softverem és lehet hajt a nosztalgia <#guluszem1>

Linux Mint 13 Cinnamon

nandorb
ja... akkor is nem fogyaszt kicsit sokkat?

Narxis
Nod Virtual XP-n van.

nandorb
bammeg 2raksz fel? nekem a kaspersky helyetesiti mind2-tot...

Narxis
Ejnye!

<#eljen><#eljen><#eljen>

<#eljen><#eljen>

És a Nod32 beenged olyant, amit a többi nem, hogy a végén új operációs rendszert kell tenni, a nagy vírusfertõzés miatt.