41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• me and a monkey
    Az ESS nagyon is jó alkalmazás - csakúgy mint az Avira ! - csak trendi dolog fikázni.
    Én minden káros oldalra rákattintok amit belinkeltek, minden vírusmintát letöltök, nem sűrűn (de ésszel) "crack-et is használok és még sosem sikerült vírust kapnom.
    Tudom erre jöhetnek majd ilyen válaszok, hogy:
    a, a haverom kapott rengeteg vírust pedig ő nem is tölt le semmit...
    b Kaspersky talált 62 vírust Nod után...
    3, Nod egy rakás sz@r csak a marketing, bezzeg...
    Ezekkel nem tudok mit kezdeni mert ha én ilyet még nem láttam, pedig a család és a barátok gépére mindig ezt telepítem (magazinos kóddal)
    Egyébként tisztán látszik, hogy sokan csak szimpla divathullámnak hódolnak, emlékezz csak milyen elragadtatás volt itt az új Avast megjelenésekor és mennyire kedvelik más fórumokon pl. a MS vírusírtó alkalmazását.
    Hát a teszteken csúnyán elhasaltak és akkor még enyhén fogalmaztam.
    Szóval mindenki azt használ amit akar de én inkább a saját tapasztalatomnak hiszek.
  • Doomista
    Kárörvendő vagy:D Zone alarm eredményt meg be sem mered rakni, annyira szar lehetet :D
  • Narxis
  • Doomista
    Nem, hanem hétfő este :s
  • Coronita21
    jahhogyjah.. akkor holnap kellett volna ide berakni a csomagot
  • Würth
    Hétvége van, pihennek.
  • Doomista
    Tudod, hétvége van. Avira szombaton inaktív, vasárnap egy pöttynyi adatbázis frissítést ad ki.
  • Coronita21
    Egyel többet hagyott meg az avira mint az eset
  • Doomista
    Az "ipscan" programot lehet is törölni, mert az egy port scanner program, pár vírusirtó detektálja épp ezért, de nem kártékony.
  • Würth
    Avira eredménye: Kép
  • me and a monkey
    ESS eredmények:

Karanténba tette kicsomagolás közben:
    79 db

Kicsomagolás után törölt még: 6 db

Maradt: 22 db
  • Coronita21
    Letöltés

Kaspersky:

Adatbázis

Vizsgálat

Megmaradt
  • Arkon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Érdekesen számozódnak itt a hsz.-ek mostanában...

Vagy csak Panonak adtatok néhányan megint plusz munkát?
  • Narxis
  • Narxis
    Nem töltődik be de WOT piros és ZA-nak gyanús.
  • Narxis
    Jaja. :D
  • kl24h
    Csak az Avira tűzfala van bekapcsolva és annál nem járt senki, esetleg csak egy speci vírus.
  • gergely1991
    Vagy a vírus leterheli a hálózatot vagy ahogy mondod hogy lezárja az internetet.De lehet az is hogy a tűzfal úgy van beállítva hogy ne engedélyezze a pingelést.
  • sznorbi2
    Köszi az infot de ez még eddig nem jutott eszembe de ezek után biztosan belepillantok az SVI mappába.
    Ne add már ilyen könnyen a dolgokat, ilyen könnyű megvesztegetni?
  • kl24h
    Egyik ismerősömnek a mai naptól kezdve nem megy az internetje. Az internetet ugyanattól a szolgáltatotól kapja (csak vagy 50 m választ el tőle), mind én. Automatikus IP cim és DHCP szerver. Nálam megy az internet.

Neki is fel van téve már egy pár honapja az Avira Premium Security Suite a megfelelő beálításokkal.

Lehetséges lenne, hogy olyan vírus/trójai került a gépébe, amely lezárta volna az internetet?

Frissítettem az Avira-t manuálisan (memory stick-ről), lefutattam a gépet és semmi.
  • gergely1991
    #29197: Belassul? pl.:D:\System volume information mappába beletudsz nézni?
    #29198: Akkor készíheted nekem a 100-ast mert csak egy dupla katintásba kerül
  • sznorbi2
    Ahogyan figyelem már iszogattok itt egy kicsikét, mert van aki félrenyom van aki utálja és azért pusztítja.
    Csak ne vigyétek túlzásba mert még várnánk tőletek egy néhány jó hozzászólást.
  • RBJ
    Én is , azért pusztítom.
  • Doomista
    Bakker, rosszra nyomtam...
  • sznorbi2
    Igyál légyszíves az én egészségemre is mert én utálom az alkoholt!
  • sznorbi2
    Saját magadnak címezted?
  • RBJ
    doomista igyak sort vagy ne igyak ?
  • Doomista
    Kapsz 100 forintot, ha szétbaszod a windowsod...[most nandorb beszéddel jártam el].
  • sznorbi2
    Látod én a saját baromságom miatt telepítem néha újra a win-t mert elég sok programot kipróbáltam eddig és emiatt egy idő után belassult a gép látványosan és format c: lett a vége, mert ugye ez az egyszerűbb megoldás.
    Ha nekem valami nagyon bejön akkor azt hosszú évekig használom pl: még mindig a Win Commandert használom ami 5-ös széria ami már legalább 6-7 éves. Vannak benne biztonsági rések de mire való a fejlett mai kornak megfelelő biztonsági védelmi program?
  • Doomista
    Új adathalász oldal a főbb csevegőprogramokra,click.
  • nandorb
    Nalam ugy tortent mindig a valtas hogy szet baszta a windows-t a virus es jott a csere...
  • sznorbi2
    Ez azért nem olyan harmatos gép!
    Tehát dönts belátásod szerint de azért egy kb. 3 gigán menő prockót és 4 G ramcit nem hiszem ,hogy odaverne olyan IS ami még erősebben hajtja a gépeket mint a nagy átlag biztonsági cuccok.
    A ZAEX és a CIS sem egy utolsó biztonsági csomag,SŐT!
    De ezt inkább ne ragozzuk tovább.
    Teljesen objektív az írásod Narxis, próbálja ki és ha nem jön be akkor kérdez és ha továbbra sem tetszik akkor váltol és ennyi.
  • Madmano
    6000+-os AMD ,4giga RAM,8800GT VGA.
  • Narxis
    Hát az attól függ, lehet ő a Nod-al is biztonságban ha óvatosan netezik, meg aztán nem tudom milyen gépe van, se Kaspersky-t, se ZAEX-et nem javasolnék egy celeronos 512MB RAM-al ellátott régi gépre.

Egyébként az is megérne egy misét, hogy melyik antivírus cég meri bevallani a normális hardverkövetelményeket a termékéhez.

Itt a ZAEX-é, nincs odaírva, hogy minium, tehát ez inkább AJÁNLOTT követelmény:

Microsoft® Windows® 7:

# 32-bit / 64-bit , 2 GB RAM
    # 2 GHz or faster processor
    # 250MB of available hard-disk space

Microsoft Windows Vista SP1 or SP2 Business / Home Premium / Ultimate:

# 32-bit / 64-bit, 2 GB RAM
    # 2 GHz or faster processor

Microsoft Windows, XP SP2 or SP3 Home / Professional:

# 32-bit, 1GB RAM
    # 1 GHz or faster processor

Lehet hűledezni, de visszafizetik a pénzed ha neked tényleg nem jó.

Ellenben pl. Avast vagy G Data 512MB RAM-ot ír minimumnak, na most kipróbáltam mindkettőt 512MB RAM-al és elég komoly lassulást vettem észre sajnos. De Aviranak vagy Nod-nak tényleg nem jelent gondot a gyengébb gép sem. Én mondhatom, hogy xy termék jó vagy rossz, de úgyis az a legjobb ha kipróbálja a saját rendszerén, saját gépén saját szokásai mellett.
  • sznorbi2
    a Nod-nál biztosan jobban járna a Kaspersky-vel vagy bármi mással mint pl: ZAEX-el ugye kedves Narxis.
  • Doomista
    A dizájn olyan mint az eredeti oldalé...itt már megbocsájtanám annak, aki bedől ennek...
  • Narxis
    Na erre már viszont csak a Firefox riaszt:

http://steamcommunitynvidiafreegift.tk

Steam adathalász oldal!
  • Doomista
    Ugye milyen jó kis több ágra táruló oldal ? :D Nekem különösen tetszett :D
  • Narxis
    Próbáld ki, én azt mondanám, hogy nem biztos, hogy jobban járnál vele.
  • gergely1991
    link