41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#29276 Látom, hogy a nagy része lakatlan vagy fejletlen település, Kanadara ugyanez igaz, bár ők nem annyira "fejletlenek". :) -
#29275 Látom sokan bedőlnek egyes hülyeségeknek,bár lehet köztük olyan ami nem olyan egyszerűen de mégis összejött:S -
#29274 De akkor russia-val mi a helyzet? Ott is rengetegen használnak PC-t, még is láthatod amit látnod kell. -
-
#29272 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ŐŐ nem nem mondanám hogy sebeshetőség lenne inkább azt mondhatnám hogy egy érdekességet(elírtam sry:( ) -
#29271 Szerintem ez inkább a népsűrűséget tükrözi, illetve azt, hogy hol használnak leginkább PC-t, mert Afrika sűrűn lakott, főleg a Szaharától délre, viszont szegények mint a templom egere. -
#29270 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Atya úr isten! Hát még is eljő a világvége ??!! -
#29269 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt hiszem van egy durva sebezhetőség a vipre betáján:O -
#29268 Waledac-fertőzöttség a tavalyi év végén :) az orosz , kínai részek, mennyivel tisztábbak nahát nahát...
/Waledac botnet, olyan zombigépek hálózata, melynek tagjait felhasználóik tudta és akarata nélkül használják fel illegális online tevékenységek végzésére./ -
#29267 Csak hogy pár gyerek el ne szálljon az antivírusától -
#29266 legfőképp. -
#29265 ennyi -
#29264 metallica-san metál? -
#29263 nagyon metál -
Arkon #29262 Azért van különbség ehhez képest. -
kl24h #29261 Azért van külömbség ehhez képest. -
#29260 Ez király! -
kl24h #29259 Szuper!!! Jó nagy lista.
Látszik, hogy dolgoznak Avira-ék. -
#29258 Avirától megkaptuk a mai frissítést! Mit szóltok hozzá? -
kl24h #29257 -
#29256 -
kl24h #29255 Nincs mit mondjak Avira-ról, mert azok az emberek már kb. 5 hónapja használják az internetet Avira jelenlétében, csak a tegnap szóltak a "lenti" próblémával kapcsolatosan.
Mielőtt újratelepítettem volna az Avira-t, lefutattam a Spybot Search & Destroy-t, Malwarebyte's Antimalware-t és a Spyware Doctor-t (ezek elözőleg voltak telepítve, fel tudtam frisíteni, mert az Avira tűzfalát kikapcsoltam) és nem találtak semmi különöst.
Gratulálok Avira-éknak
Megjegyzem, hogy a Spyware Doctor ki volt kapcsolva, csak ma kapcsoltam be scannelésre. A Spybot Search & Destroy és a Malwarebyte's Antimalware is csak scannelésre vannak feltelepítve, de egyik sem van úgy feltéve, hogy aktív védelme lenne, mert mindenki tudja, hogy egy gépen csak egy antivírus kell működjön. -
#29254 De most komolyan:DDD
Én csak a pingelés miatt ajánlottam hátha az ott nem volt engedélyezve, mert ha tiltva van a pingelési lehetőség akkor a net se fog működni. Ennek kiküszöbölődésére is lehet alkalmazni ugyanazt ami még anno írtam itt -
#29253 Mi lenne nélküled azzal a gyerekkel. Te vagy a jobb keze. -
#29252 Ja persze, meg én is akartam írni, csak valamiért nálam is kimaradt -
kl24h #29251 Az Avira újratelepítésével már ment az internet (most az Avira tűzfalával együtt) és azután pedig beállítottam a megfelelő beállításokra. -
#29250 "Ha kikapcsoltam az Avira tűzfalát, akkor ment az internet."
ÁÁÁÁ ezt én is akartam írni csak valamiért kimaradt -
#29249 -
kl24h #29248 Végre megoldodott a helyzet, tehát az Avira Premium Security Suite-t ujra kellett tegyem és ekkor már ment az internet.
Az történt, hogy egy olyan vírusos oldalt nyítottak fel, hogy az Avira a vírust automatikusan karanténba helyezte, mihelyt az internetezést is leblokkolta. Nemcsak az Internet Explorer, hanem más program sem tudott az internetre kapcsolódni, csak egyedül az Avira.
Erdekes modon az Avira-nál a Block All Trafic nem volt bejelőlve és mégsem ment az internet. Felnyitottam a Configure AntiVir-t de ott sehol nem láttam, hogy blokkolt volna minden programot ami az internetre akart volna kapcsolódni. Ha kikapcsoltam az Avira tűzfalát, akkor ment az internet.
-
dsg #29247 Siman lejott az AVG, csak kozben villogott az Avast (elavult adatbazis...stb.)
Aztan magatol kikapcsolt a gep es eleg nehezen indult ujra, de most szuper.
Kosz a segitseget. -
Arkon #29246 Lehet, hogy kell még ez is mert nem fog olyan egyszerűen uninstallálódni az AVG. Ez egy rossz szokása neki. AVG termékek eltávolítója:
32 bit és 64 bit
Ja és igen a WIN 7 tűzfalát kapcsold ki ha az avast internet security-t használod. Mivel az tartalmaz tűzfalat is. -
#29245 Na, látom a figyelmed nem lankad :) -
#29244 Nem kárörvendtem, csak vicces volt. Zone Alarm=Kaspersky, minek rakjam be 2-szer? Coronita már megtette. -
dsg #29243 Koszi! -
Arkon #29242 Szedd le az AVG- azonnal! ha jót akarsz magadnak és nem akarsz egy redndszer összeomlást.
Két AV nem lehet telepítve egy azon gépre egy időben. Ez aranyszabály!
Gyorsan lefuttattam mégegyszer és most nekem is ez az eredmény jött ki.
114 találattal és egy sem maradt! Előbb akkor miért nem ez volt vajon? Nah mindegy. Lényeg, hogy mindet elkapta. -
Coronita21 #29241 adatbazis
eredmeny
egy fajl sem maradt meg -
dsg #29240 Sziasztok!
Frissen telepitett Avast Internet Security-m feleslegesse teszi az ingyenes AVG Anti-Virus-t? Vagy futhatnak parhuzamosan?
A 7 tuzfalat kikapcsoljam?
Koszi -
Möbiusz #29239
Kasperskyék az utóbbi időben (a napi szokásos 8-10 frissítésen beleül) 3-4 frissítést ekkora, többnyire 1.2MB és 3 MB közötti terjedelemben adnak ki. A többi az "csak a szokásos" 3-500 KB-os frissítés. -
Arkon #29238 KIS eredménye.
Adatbázis a legfrissebb, fél órával ezelőtti: Kép
Találat: 101 és maradt három amit karanténba tett és onnan, parancsomra törölte.
Akkor Kasperskyék egyfajta frissítési mazohisták? -
#29237 De azért át kell nézni tűzfal részét mert mégis csak előfordulhat hogy el lett(mondjuk véletlenül vagy vírus által) állítva.
A vírusgyanú esetén nézze meg hogy a feladatkezelő folyamatok fülnél nincs-e rejtett alkalmazás.Esetleg próbálja más vírusirtóval átnézni a gépét.