41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    Látom, hogy a nagy része lakatlan vagy fejletlen település, Kanadara ugyanez igaz, bár ők nem annyira "fejletlenek". :)
  • gergely1991
    Látom sokan bedőlnek egyes hülyeségeknek,bár lehet köztük olyan ami nem olyan egyszerűen de mégis összejött:S
  • Doomista
    De akkor russia-val mi a helyzet? Ott is rengetegen használnak PC-t, még is láthatod amit látnod kell.
  • Doomista

• gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ŐŐ nem nem mondanám hogy sebeshetőség lenne inkább azt mondhatnám hogy egy érdekességet(elírtam sry:( )
  • Narxis
    Szerintem ez inkább a népsűrűséget tükrözi, illetve azt, hogy hol használnak leginkább PC-t, mert Afrika sűrűn lakott, főleg a Szaharától délre, viszont szegények mint a templom egere.
  • Doomista
    Atya úr isten! Hát még is eljő a világvége ??!!
  • gergely1991
    Azt hiszem van egy durva sebezhetőség a vipre betáján:O
  • Krystalx
    Waledac-fertőzöttség a tavalyi év végén :) az orosz , kínai részek, mennyivel tisztábbak nahát nahát...

/Waledac botnet, olyan zombigépek hálózata, melynek tagjait felhasználóik tudta és akarata nélkül használják fel illegális online tevékenységek végzésére./
  • Doomista
    Csak hogy pár gyerek el ne szálljon az antivírusától
  • bertino
    legfőképp.
  • Doomista
    ennyi
  • Doomista
    metallica-san metál?
  • bertino
    nagyon metál
  • Arkon
    Azért van különbség ehhez képest.
  • kl24h
    Azért van külömbség ehhez képest.
  • Narxis
    Ez király!
  • kl24h
    Szuper!!! Jó nagy lista.
    Látszik, hogy dolgoznak Avira-ék.
  • Doomista
    Avirától megkaptuk a mai frissítést! Mit szóltok hozzá?
  • kl24h
  • Doomista
  • kl24h
    Nincs mit mondjak Avira-ról, mert azok az emberek már kb. 5 hónapja használják az internetet Avira jelenlétében, csak a tegnap szóltak a "lenti" próblémával kapcsolatosan.
    Mielőtt újratelepítettem volna az Avira-t, lefutattam a Spybot Search & Destroy-t, Malwarebyte's Antimalware-t és a Spyware Doctor-t (ezek elözőleg voltak telepítve, fel tudtam frisíteni, mert az Avira tűzfalát kikapcsoltam) és nem találtak semmi különöst.
    Gratulálok Avira-éknak

Megjegyzem, hogy a Spyware Doctor ki volt kapcsolva, csak ma kapcsoltam be scannelésre. A Spybot Search & Destroy és a Malwarebyte's Antimalware is csak scannelésre vannak feltelepítve, de egyik sem van úgy feltéve, hogy aktív védelme lenne, mert mindenki tudja, hogy egy gépen csak egy antivírus kell működjön.
  • gergely1991
    De most komolyan:DDD
    Én csak a pingelés miatt ajánlottam hátha az ott nem volt engedélyezve, mert ha tiltva van a pingelési lehetőség akkor a net se fog működni. Ennek kiküszöbölődésére is lehet alkalmazni ugyanazt ami még anno írtam itt
  • Doomista
    Mi lenne nélküled azzal a gyerekkel. Te vagy a jobb keze.
  • Doomista
    Ja persze, meg én is akartam írni, csak valamiért nálam is kimaradt
  • kl24h
    Az Avira újratelepítésével már ment az internet (most az Avira tűzfalával együtt) és azután pedig beállítottam a megfelelő beállításokra.
  • gergely1991
    "Ha kikapcsoltam az Avira tűzfalát, akkor ment az internet."
    ÁÁÁÁ ezt én is akartam írni csak valamiért kimaradt
  • Doomista
  • kl24h
    Végre megoldodott a helyzet, tehát az Avira Premium Security Suite-t ujra kellett tegyem és ekkor már ment az internet.

Az történt, hogy egy olyan vírusos oldalt nyítottak fel, hogy az Avira a vírust automatikusan karanténba helyezte, mihelyt az internetezést is leblokkolta. Nemcsak az Internet Explorer, hanem más program sem tudott az internetre kapcsolódni, csak egyedül az Avira.
    Erdekes modon az Avira-nál a Block All Trafic nem volt bejelőlve és mégsem ment az internet. Felnyitottam a Configure AntiVir-t de ott sehol nem láttam, hogy blokkolt volna minden programot ami az internetre akart volna kapcsolódni. Ha kikapcsoltam az Avira tűzfalát, akkor ment az internet.
  • dsg
    Siman lejott az AVG, csak kozben villogott az Avast (elavult adatbazis...stb.)
    Aztan magatol kikapcsolt a gep es eleg nehezen indult ujra, de most szuper.
    Kosz a segitseget.
  • Arkon
    Lehet, hogy kell még ez is mert nem fog olyan egyszerűen uninstallálódni az AVG. Ez egy rossz szokása neki. AVG termékek eltávolítója:
    32 bit és 64 bit

Ja és igen a WIN 7 tűzfalát kapcsold ki ha az avast internet security-t használod. Mivel az tartalmaz tűzfalat is.
  • Doomista
    Na, látom a figyelmed nem lankad :)
  • Narxis
    Nem kárörvendtem, csak vicces volt. Zone Alarm=Kaspersky, minek rakjam be 2-szer? Coronita már megtette.
  • dsg
    Koszi!
  • Arkon
    Szedd le az AVG- azonnal! ha jót akarsz magadnak és nem akarsz egy redndszer összeomlást.
    Két AV nem lehet telepítve egy azon gépre egy időben. Ez aranyszabály!

Gyorsan lefuttattam mégegyszer és most nekem is ez az eredmény jött ki.
    114 találattal és egy sem maradt! Előbb akkor miért nem ez volt vajon? Nah mindegy. Lényeg, hogy mindet elkapta.
  • Coronita21
    adatbazis
    eredmeny
    egy fajl sem maradt meg
  • dsg
    Sziasztok!
    Frissen telepitett Avast Internet Security-m feleslegesse teszi az ingyenes AVG Anti-Virus-t? Vagy futhatnak parhuzamosan?
    A 7 tuzfalat kikapcsoljam?

Koszi
  • Möbiusz

Kasperskyék az utóbbi időben (a napi szokásos 8-10 frissítésen beleül) 3-4 frissítést ekkora, többnyire 1.2MB és 3 MB közötti terjedelemben adnak ki. A többi az "csak a szokásos" 3-500 KB-os frissítés.
  • Arkon
    KIS eredménye.
    Adatbázis a legfrissebb, fél órával ezelőtti: Kép
    Találat: 101 és maradt három amit karanténba tett és onnan, parancsomra törölte.

Akkor Kasperskyék egyfajta frissítési mazohisták?
  • gergely1991
    De azért át kell nézni tűzfal részét mert mégis csak előfordulhat hogy el lett(mondjuk véletlenül vagy vírus által) állítva.
    A vírusgyanú esetén nézze meg hogy a feladatkezelő folyamatok fülnél nincs-e rejtett alkalmazás.Esetleg próbálja más vírusirtóval átnézni a gépét.