Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

me and a monkey
Coronita, hol akadtál erre a csomagra?
Valahol a neten (ha igen tudsz linket...) vagy Te gyûjtögetted össze?

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Narxis
<#wow2><#worship>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
"Jobb félni, mint megijedni" <#ejnye1><#ejnye1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Jelenthet, de egy rendes antivírus mellett nem kell félni.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nem tudom,van-e itt köztetek,aki játszik a Modern Wardare2-vel.Annak,ugye fájlcsere alapon megy a multija.Ez jelenthet veszélyt egy gépre?Mondjuk az ingyenes Avira-val,meg a Comodo tûzfallal.

Pano
De, ha már itt tartunk...
nesztek, magazinos kódok 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pc World legális havi kódok:

Eset termékekre: H2EXWF

Regisztráció: https://www.eset.hu/pcworld
-----------
Agnitum Outpost Antivirus PRO 2009 termékre:
S8XR4 - 6WANA - SSSWC - K4893 - S28DW

Agnitum Outpost Security Suite PRO 2009 termékre:
5S9E7 - Y5L65 - 4WSWK - SKSSS - S32QC

Regisztráció: http://www.agnitum.hu/pcworld/

-----------
VIPRE anti virus+ Antispyware szurore: 3ZNUQ

Regisztráció: http://sunbelt.hu/Pcworld

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Jah, de ez nem magazinos kulcs. Hanem beta testereknek kulcs.
Csak a beta 2-höz jó

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Ezt majd a többiek úgy is megmondják, õk jobban tudják.

Nekedmegmibajod.
Doomista
Nem azért, de jól besikerült makkolnotok, hogy ehhez is jön havonta magazinos kód, mert enélkül hajaj lenne <#integet2><#pias><#ravasz1>

Pano
beta 2 ez is

Pano
VIPRE Antivirus + Antispyware:
http://go.sunbeltsoftware.com/?linkid=1240
Key: 411R7-TWJRP-VNEAM-EQMZX-U3X7H

Egy kis zárójelet nyítok itt...(Pl. egyszer Avast!-ot használtam és mikor lefutattam a gépet, mindent leellenõrzött és nem talált semmit, de mikor felnyítottam az Internet Explorer-t, rögtön detektálta. Persze van fordítva is, tehát hogy a fertõzött program fut, de nem detektálja és mikor leellenõrzöd a gépet, akkor már észreveszi.)

Nem biztos az, hogyha egy antivírus nem detektálja a megfelelõ fájlot, hogy azt engedi is futattni vagy telepíteni. Abban az esetben, ha a trójai internetre akar kapcsolódni, akkor már detektálhatja az antivírus (vagy az antivírus tûzfala).
RBJ
vipre antivirus 4 beta t hol lehet letolteni.
én a tuzfal nélkuli verziot probálnám ki.
most jut eszembe régen használtam a kerio tuzfalat az se volt rossz.

Linux Mint 13 Cinnamon

Sziasztok!Az A-Squared anti-malware pro változatáról mi a véleményetek?Érdemes használni,elég jó virusirtó?Probáltam már egy párat de ezt még sajnos nem,úgy olvastam a honlapjukon hogy Ikarus virusirtó motor van benne.

a válaszokat elõre is köszi!

Sziasztok!
Én jelenleg ESS-t használok..de mintha egy kissé instabil lenne a védelme..tegnapelõtt volt egy téves riasztása,amin jómagam is elcsodálkoztam..Gondoltam leellenõrzöm VT-n is..s mód 41-bõl csak ez az egy ,ami vírus vélt felfedezni benne..valószínûleg a vírusadatbázis miatt..
Pano
Csak az ingyenesbe nincs.
De emiatt nem kell aggódni, mert attól, hogy nincs benne webguard, feltelepülni nem engedi futtatáskor a vírust.

Még valami.Az Avira-ban nincs netfigyelõ,meg email modul.Tisztán víruskeresõ.Akár Comodo-val nem jelent ez hátrányt az ESS-val szemben?

Pano
Interjú az új VIPRE 4-rõl

http://spamblog.hu/2010/01/14/exkluziv-interju-a-vipre-4-rol/

aki ki akarja próbálni: VIPRE Premium beta 2:

http://go.sunbeltsoftware.com/?linkid=1241

Key: 405P9-DRME2-3D4AR-MABUM-RLQ29

50 kártevõ amit az eset nem detektál

Link

infected

bertino
legyen, ugyse nyugszol le 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A kérdésedre a válasz : tudatlanságból 😊

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

bertino
nálam dobott valami hibát telepítéskor, minden alkalommal és nem ment végig a telepítõ.
vagy valami hasonló.

szerinted viccbõl írtam, hogy nem megy ?

Ja már a Win 7 beta idején is ment 😊

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Ez nagy hiányosságra vall részedrõl 😊

bertino
mint goodspeed önbizalomteljesen bebizonyította, megy a comodo win7 64 bit alatt is.

bertino
já, és tényleg.
régen csekkoltam, akkor még nem volt.

bertino
ennél többre is futja belõled ?
így nekem is fut 😞

Gördülékenyen.

Az utolsót felejtsétek el.

bertino
na, ez jóhír.
és hogyan ?

A tudtodon kívül, de megy 64-biten is.

Avira oldalán van a personal verzió.Meg mellette az email,meg a net ellenõrzõ.akkor ezeket külön le kell szedni hozzá?

bertino
senki nem írta, hogy nem megy.

azt kérdezte 64 bit alatt megy-e.
nálam nem megy, ezért azt válaszoltam, hogy tudtommal nem megy.

persze ettõl még lehet, hogy megy.
a tudtomon kívül.
ugye.

A Comodo megy Win7 alatt.

bertino
utóbbi.

Már mit nem?Nem ingyenes vagy nem megy Win7-alatt?

bertino
hát a comodo tudtommal nem.

Látom,Avirában egyetértetek.De a tûzfalban már nem.Comodo vagy Outpost?Ezek amúgy ingyenesek?Megnézhetném,de ti úgy is fel tudtok homályosítani.<#worship>A másik:Win7 64bites szekéren mennek ezek gond nélkül?

Narxis
Próbáld ki ezt a kombót:

Avira Antivir + Outpost Pro Firewall

RBJ
kaspersky, avira. comodo tuzfal

Linux Mint 13 Cinnamon

Eddig Nod volt fenn a gépen.De ahogy olvaslak benneteket,lehet,van jobb is nála.Javaslatokat várok.Milyen vírusírtót és tûzfalat érdemes fõlrakni a ESS helyett?

RBJ
Mondjuk én idegen helyekre nem dugdosok így nem kapok be/el semmit .<#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

gergely1991
Én mostanság leginkább akkor kapnék vírusokat ha hozzák pendrive-on(mindig leellenõrzõm hogy mi van rajtuk mielõtt használnám, bár olykor riasztani is tud ha automatikus futtatásról lenne szó) <#eplus2> <#hehe>
Utánna miután kiirtottam rá megyek mégegyszer a rendszerre is hogy nem-e csinált a öngyilkos jelölt win-em egy másolatot belõle <#hehe>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hixer
elmondom mit kell hozzá tenni ok? mert ez a kis malõr is 100%-ig az én hibám volt. <#nevetes1><#vigyor3>

1. Kishugom gépét újra kellett formázni. Játszani akart játékokkal, mindenféle lovas marhaságokkal. Rendben, XP SP3, azon futni fognak, nincs túl erõs gépe, pont jó. Nade olyan nekem nincs itthon, még õsrégi sima XP van SP-k nélkül.

2. Franc se fogja felrakni az XP-t utána installálgatni a Service Pack-eket. Spóroljunk idõt azzal, hogy az XP SP3 integrated-et rakjuk fel. OK.

3. Találkozás a Windows.XP.32-bit.SP3.November.2009.Integrated nevû érdekes szerzeménnyel. Na hát itt má novemberig minden bennevan!

4. Installáció. Elsõ indításkor érdekes események. Nem lehet elérni a Mappa beállításai opciót. Nem tudom megjeleníteni a rejtett fájlokat. Ha megpróbálom megnyitni a Services-t, hogy kikapcsoljam pl. az Automatic Update-et az ablak magától bezáródik 5 mp-után. HMM. A Processek között 6-7 svchost fut... HMMMMM. Random Googleupdte.exe-k futnak néha. HMMMMMMMMMMMMMMMM. C:\ gyökérkönyvtárban hgskjdk.exe-kbõl van 5-6 db. AHAM.

5. Kezõdik a vizsgaidõszak, megmondom, a gépet NEM használjuk, majd leformázom az egészet megint a francba. Ideges vagyok. Természetesen nem jut idõm rá 2 hónapig. Közben a gép tanácsom ellenére használva van. Naivan úgy gondolom, áhh legfeljebb belassul stb. úgyis mindjárt leradírozom az egészet, mi a legrosszabb, ami történhet. Ártalmatlan.

6. A cucc átmászik a hálózaton másik gépre, ahol olyan tüneteket okoz, mint pl. egyetlen program se elindítható, minden azonnal bezáródik, amint rákattintasz. CPU kihasználtság 95%. A gépeket használni nem lehet. Jön a sírás nyávogás. Csinájjak valamit.

Szóval így történt. Szó ami szó én a saját gépemen már 6 éve nem használtam vírusirtót és tûzfalat. Bíztam a Firefox-ban, és a józan eszemben. Eddig nem volt probléma kártevõvel, illetve most is tudtam róla, csak hagytam sajnos. Mostmár le van irtva. És felment védelem is.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."