41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• nandorb
    kaspersky facebook
  • gergely1991
    2.Tudtommal egyszerű html,js-ekből álló fájl, nem csoda.
    3.Rendszergazdai fiókhoz legalább 60 karakternyi jelszó kell(a 123456 felejtős :D) tűzfal, talán ip cim csere is szóba jöhet szerintem....
  • Doomista
    Rajtad viszont annál jobban :)
  • nandorb
    de segiteni nemfog rajta mar:)
  • kl24h
  • Apocalipto
    "A stílus maga az ember. " :)
  • Doomista
    na-na-na
  • Narxis
    Ártani nem árt.
  • Shep
    Avast vagy NOD mellé érdemes a Malewarebyte antimaleware állandó védelmét aktiválva hagyni?
  • kl24h
    Egyáltalán nem kérdőjelezem meg a tudásod, sem bántani nem akarlak személyileg és lelkileg, csak azért írtam az előbb amit írtam, mert ha címet adsz a számok helyett, akkor úgy szemléletesebb lenne.
    Csak saját vélemény.
  • kl24h
    A ZA után szerintem jön az egész banda.
  • Doomista
    Szóval a "Szomorú híreim vannak..." nem elég felkeltő ? Megkérdőjelezed a tudásom ? Azaz bántani akarsz szellemileg és lelkileg?
  • Narxis
    Click
  • kl24h
    Én kiírtam a címét, mert akkor mások jobban felfigyelnek.
  • Doomista
  • kl24h
    Az Aurora ellen hatástalan a legtöbb védelem
  • Madmano
    Köszöntem az infót.
  • sznorbi2
    Átlagban kb. 3 frissítés szokott lenni.
    Reggeli órákban majd kora délután és este 7 óra magasságában, de ez változó mivel tegnap igen nagy frissítések voltak.
    A mai nap ahogyan látom most frissített az enyém is és csak a reggeli frissítés van 2,8 Mb ami általában egész napi méret szokott nálam lenni.
    De manapság napi 1 frissítés nyom ennyit + a maradék 2-3 frissítés aznap.
  • sznorbi2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Látom nem érted a viccet de te kóstolgathatsz engem ugye?
    Sebaj, ha kicsit pozitívan néznéd az írásokat akkor nem írnál mindig támadóan vissza minden apró viccelődésért.A múltkor is leírtam, hogy értem a viccet tehát én nem támadtalak.

Kb. 2 éven át kulcsoztam de már meguntam és emiatt resetezek manapság.
    Viszont nem fikázom csak véleményt nyilvánítok szerintem ezu különbség.
  • Madmano
    Azt hiszem,félre teccik érteni engem!!!A kérdésem lényege:a KIS-hez naponta átlagban hány frissítés jön???????????????Azért kérdem,mert nekem az az egy jött le ma.Hiába próbáltam manuálisan is frissíteni.Ennél még a Nod is többet ad ki egy nap.
  • sznorbi2
    Ez azért van így nekem mert nem olyan régen megy a gép ilyen rendszertelenül mint most viszont amikor még beállítottam a frissítést talán akkor még a KIS2009 volt a gépen és nem töröltem ki a beállításokat és örökölte a KIS2010.
    Abban az időben inkább csak 19 óra után ment és emiatt állítottam be esti frissítéssel.
    Viszont ha valamilyen fontos frissítés elérhető akkor mostanság a frissítője önállósítja magát és máskor is mozog az update-je.
  • RBJ
    nem hiném hogy megittunk volna valamit, hogy nekem itt mutogatsz.
    Nem értelek itt fikázod a kulcsozást és mégis kis t használsz.
    Problémás vagy bogaram.
  • sznorbi2
    Bocsi RBJ, de nem kell villogni vele mert egyre jobban figyelik a kulcsokat és a nem regisztrált de használt kulcsokat igen hamar tiltják manapság.
    Régebben voltak akár 500 napos kulcsok is és még akkor elrobogtak legalább 1,5-2 hónapig is blacklist nélkül de manapság alig bír ki 1 hetet a legtöbb kulcs.
    Egyébként nem 5 perc csak 2 perc az egész kulcsos megoldás de már abban benne van az esti strandolás is.
    Ugye nem sértek meg senkit ha maradok a KIS-nél!
  • Coronita21
    Nekem úgyvan beállitva, hogy minden óraegészkor frissitsen, és mindig tölt le frissitést. Szerintem a napi 1 frisités kevés, állitsd át legalább 3 óránkéntira.
  • RBJ
    ime a bizonyiték bocsi
  • sznorbi2
    Mire gondolsz Cori?
    Remélem nem sértődsz meg amiért ilyen szépen becéztelek.

• RBJ
    ime a bizonyiték

• Madmano
    Hát,nem tudom.Nekem ma össz-vissz egyszer frissített.
  • RBJ
    Érdekes , hogy nekem soha nem okozott gondot a kulcskeresése. mindig elmegyen 2- 3 hetet. volt olyan nem is egyszer , hogy hónapokig ment.
    ha letiltják akkor mi van . semmi .keresek és találok.
    nem sajnálok rá 5 percet 2-3 hetente.
    ha meg ingyenes lekvár kell használjatok avira pr. sec.suite.
    de bátran ajánlhatom szeritnem a CIS t is .
  • Coronita21
    Az nem kevés ?
  • Madmano
    Ez naponta hányszor frissít?Nem a progi.A Kaspersky.
  • sznorbi2
    Nekem mindennap este 8-ra van állítva a frissítés és emiatt még 03.01 dátum és 18:56-kor kiadott frissítés
  • Coronita21
    03.02./6:53:00
  • Madmano
    Még valami.Nektek mikori az utolsó adatbázis?
  • Madmano
    Azt hittem,az egy éves kódhoz másik verziós KIS kell.
  • sznorbi2
    Ebben az a rossz, hogy most legalább 100-an jelentkeznek az egy szem kulcsodra.
  • Coronita21
    Nekem van még 1 kulcsom arról a partiról, nem igérem, hogy müködik de szivesen odaadom valakinek hogyha kell.
  • sznorbi2
    Elméletileg csak amit már leírtam 1X annyi szerepe van a riasztásnak.
    Ja tette a program a dolgát amit Eugene-ék belőttek neki.
    Volt a Win7 bevezetésekor egy promo és talán az első volt a Kaspersky penicillinje amit támogatott a Win7 és ezért osztogattak licencet aki w7-et vett.
    Ha nem így van javíts ki Coronita21.
    Menj vissza az időben és te is esélyes vagy az 1 éves licencre.
  • sznorbi2
    qtorrent?
    bocsika de az milyen torrent kliens?
    Gondolom az utorrent-re gondoltál csak érdekes leírni.
    Nem nagyon lassú a le vagy a feltöltés a torrentedben?
    Ugyanis ha nem ér el egy bizonyos szintet a porton keresztüli adatkommunikáció akkor csak sárgán jelez, hogy nem kokas valami a tűzfalnál.
    Megoldás lehet még az is, hogy az Avast tűzfalnál nyitsz egy portot a kliensnek, viszont érdemes átállítani a kliens portját állandóra mert alapon minden egyes indításnál más porton mászik ki a gépen.
    Tehát megadsz egy állandó portot a kliensben és utána pedig megnyitod neki a tűzfalon.
  • Doomista
    Szomorú híreim vannak...
    1.
    2.
    3.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért ez durva, hogy első helyen van a kibertámadások, és nem is 1-2%-kal...