Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
O13 - DefaultPrefix:
O13 - Home Prefix:
O13 - Mosaic Prefix:
O13 - FTP Prefix:
O13 - Gopher Prefix:
O13 - DefaultPrefix:
start-futtatás-msconfig-auto. indítás- nézd meg el akar e indulni gyanús folyamat...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
www.icewebhu
hijackthist másolok!
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.3 (BETA)
Scan saved at 0:02:20, on 2010.01.23.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Unable to get Internet Explorer version!
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\BYTEWIN\System32\smss.exe
C:\BYTEWIN\system32\winlogon.exe
C:\BYTEWIN\system32\services.exe
C:\BYTEWIN\system32\lsass.exe
C:\BYTEWIN\system32\svchost.exe
C:\BYTEWIN\System32\svchost.exe
C:\BYTEWIN\Explorer.EXE
C:\BYTEWIN\system32\spoolsv.exe
C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe
C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcLog.exe
C:\BYTEWIN\system32\nvsvc32.exe
C:\Prog's File's\Raxco\PerfectDisk10\PDAgent.exe
C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcIp.exe
C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe
C:\BYTEWIN\system32\RUNDLL32.EXE
C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Indítópult\TaskSwitch.exe
C:\Documents and Settings\Byte\Local Settings\Application Data\Google\Update\1.2.183.13\GoogleCrashHandler.exe
C:\Prog's File's\Sunbelt Software\CounterSpy\SBAMSvc.exe
C:\Prog's File's\Sunbelt Software\CounterSpy\SBAMTray.exe
C:\Prog's File's\Webroot\Spy Sweeper\WRSSSDK.exe
C:\Prog's File's\Windows Live\Messenger\usnsvc.exe
C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgwdsvc.exe
C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgam.exe
C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgnsx.exe
C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgchsvx.exe
C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgrsx.exe
C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgcsrvx.exe
C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgtray.exe
C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgui.exe
C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgscanx.exe
C:\Documents and Settings\Byte\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe
C:\Documents and Settings\Byte\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe
C:\BYTEWIN\system32\msiexec.exe
C:\Prog's File's\TrendMicro\HiJackThis\HiJackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = about:blank
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgssie.dll
O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
O2 - BHO: Windows Live bejelentkezési segítség - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Prog's File's\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce:
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce:
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\RunOnce:
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\RunOnce:
O4 - Global Startup: TaskSwitch.exe
O6 - HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel present
O13 - DefaultPrefix:
O13 - WWW Prefix:
O13 - Home Prefix:
O13 - Mosaic Prefix:
O13 - FTP Prefix:
O13 - Gopher Prefix:
O18 - Protocol: linkscanner - {F274614C-63F8-47D5-A4D1-FBDDE494F8D1} - C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgpp.dll
O20 - Winlogon Notify: avgrsstarter - avgrsstx.dll (file missing)
O22 - SharedTaskScheduler: Browseui elõbetöltõje - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\BYTEWIN\system32\browseui.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Komponenskategóriák gyorsítótárazási szolgáltatása - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\BYTEWIN\system32\browseui.dll
O23 - Service: AVG WatchDog (avg9wd) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgwdsvc.exe
O23 - Service: Logikai lemezkezelõ felügyeleti szolgáltatás (dmadmin) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\System32\dmadmin.exe
O23 - Service: Eseménynapló (Eventlog) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\services.exe
O23 - Service: Forceware Web Interface (ForcewareWebInterface) - Apache Software Foundation - C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe
O23 - Service: ForceWare IP service (nSvcIp) - NVIDIA Corporation - C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcIp.exe
O23 - Service: ForceWare user log service (nSvcLog) - NVIDIA Corporation - C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcLog.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\BYTEWIN\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: PDAgent - Raxco Software, Inc. - C:\Prog's File's\Raxco\PerfectDisk10\PDAgent.exe
O23 - Service: PDEngine - Raxco Software, Inc. - C:\Prog's File's\Raxco\PerfectDisk10\PDEngine.exe
O23 - Service: Plug and Play (PlugPlay) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\services.exe
O23 - Service: Távoli asztal súgó-munkamenetének kezelõje (RDSessMgr) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\sessmgr.exe
O23 - Service: CounterSpy Antispyware (SBAMSvc) - Sunbelt Software - C:\Prog's File's\Sunbelt Software\CounterSpy\SBAMSvc.exe
O23 - Service: Webroot Spy Sweeper Engine (svcWRSSSDK) - Webroot Software, Inc. - C:\Prog's File's\Webroot\Spy Sweeper\WRSSSDK.exe
O23 - Service: Teljesítménynaplók és riasztások (SysmonLog) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\smlogsvc.exe
O23 - Service: WMI teljesítményadapter (WmiApSrv) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\wbem\wmiapsrv.exe
--
End of file - 6979 bytes
www.icewebhu
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
kaptam egy csunya virust amit 4 napja irtok winfos ujra telepitéstöl a bios resetig és minfig megvan,gép nem lehet szar fél éve ruháztam be rá 150böl,és csak netezésre használom szinte,de még ezis szar most,mint ha egy 400mhz gagyi gépel szorakoznék és ráadásul msot xp van rajta nem win7 ami simán ment 3 honapig,ahogy irtam virus van és nem birom felfogni h tüntesem el!midet megnéztem kivéve ezta rescue cdt
de nem jo segitsetek pls!
www.icewebhu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
www.icewebhu
"Értem én, csak leszarom. 😊
😮
D:"
www.icewebhu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha ilyen lenne mondjuk G Data-nál vagy Kaspersky-nél vagy bármelyik másik gyártónál soha nem is gondoltam volna, hogy megvegyem õket vagy beküldjek nekik vírusmintákat kulcsért cserébe. Ma se gondolkodok már rajta, de azért ez durva. Lehet nyugatabbra többen hajlandók megvenni a szoftvereket, de még ha csak az Avira userek negyede is használ promo kulcsokat akkor az is jelentõs bevételkiesés, tekintve, hogy Avira talán az AVG után a legismertebb antivírus. Marketing se lehet mert nem reklámozzák a promo kulcsokat no meg akkor minek van a Free version.
Szívesen megkérném õket, hogy ellenõrizzék a MEREVlemezem. xD
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Linux Mint 13 Cinnamon
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
várjál fogsz még sírni mint egy ovis<#rinya>#rinya>
Linux Mint 13 Cinnamon
na keresek valami nagyobb licencet , hogy kiszáradj az irigységtõl degeszre idd magad<#vigyor1>#vigyor1>
Linux Mint 13 Cinnamon
Doomista te premium.sec.suite t használsz .
én csak Antivir Premium + comodo
Linux Mint 13 Cinnamon