Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Meg töltsd le ezt, frissítsd az adatbázisát és dobj egy scant, hát ha talál valamit...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Amit törölj a programmal, aztán restart:
O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
O13 - DefaultPrefix:
O13 - Home Prefix:
O13 - Mosaic Prefix:
O13 - FTP Prefix:
O13 - Gopher Prefix:
O13 - DefaultPrefix:

start-futtatás-msconfig-auto. indítás- nézd meg el akar e indulni gyanús folyamat...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

fergusonpapa
elfelejtetem mondani h jelenleg AVG futattok,valmivel csak találok valamit alapon..kiváncsi vagyok mit mondtok,jo kihivás lesz az biztos😄

www.icewebhu

fergusonpapa
csükentet modban joa gép,érdekes, és a kaspersky se talál semmit pedig frisitettem is!1xerüen idegesit,egyiknaprol másikra nem lehet ilyen!

hijackthist másolok!

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.3 (BETA)
Scan saved at 0:02:20, on 2010.01.23.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Unable to get Internet Explorer version!
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\BYTEWIN\System32\smss.exe
C:\BYTEWIN\system32\winlogon.exe
C:\BYTEWIN\system32\services.exe
C:\BYTEWIN\system32\lsass.exe
C:\BYTEWIN\system32\svchost.exe
C:\BYTEWIN\System32\svchost.exe
C:\BYTEWIN\Explorer.EXE
C:\BYTEWIN\system32\spoolsv.exe
C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe
C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcLog.exe
C:\BYTEWIN\system32\nvsvc32.exe
C:\Prog's File's\Raxco\PerfectDisk10\PDAgent.exe
C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcIp.exe
C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe
C:\BYTEWIN\system32\RUNDLL32.EXE
C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Indítópult\TaskSwitch.exe
C:\Documents and Settings\Byte\Local Settings\Application Data\Google\Update\1.2.183.13\GoogleCrashHandler.exe
C:\Prog's File's\Sunbelt Software\CounterSpy\SBAMSvc.exe
C:\Prog's File's\Sunbelt Software\CounterSpy\SBAMTray.exe
C:\Prog's File's\Webroot\Spy Sweeper\WRSSSDK.exe
C:\Prog's File's\Windows Live\Messenger\usnsvc.exe
C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgwdsvc.exe
C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgam.exe
C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgnsx.exe
C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgchsvx.exe
C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgrsx.exe
C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgcsrvx.exe
C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgtray.exe
C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgui.exe
C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgscanx.exe
C:\Documents and Settings\Byte\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe
C:\Documents and Settings\Byte\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe
C:\BYTEWIN\system32\msiexec.exe
C:\Prog's File's\TrendMicro\HiJackThis\HiJackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = about:blank
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgssie.dll
O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
O2 - BHO: Windows Live bejelentkezési segítség - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Prog's File's\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O4 - HKLM\..\Run: RUNDLL32.EXE C:\BYTEWIN\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: RUNDLL32.EXE C:\BYTEWIN\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: C:\BYTEWIN\system32\msconfig.exe /auto
O4 - HKLM\..\Run: C:\Prog's File's\Sunbelt Software\CounterSpy\SBAMTray.exe
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Prog's File's\Webroot\Spy Sweeper\SpySweeper.exe" /startintray
O4 - HKLM\..\Run: C:\PROG'S~1\AVG\AVG9\avgtray.exe
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Documents and Settings\Byte\Local Settings\Application Data\Google\Update\GoogleUpdate.exe" /c
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Prog's File's\uTorrent\uTorrent.exe"
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Prog's File's\ParetoLogic\Anti-Spyware\Pareto_AS.exe" -NM -hidesplash
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: rundll32 advpack.dll,LaunchINFSectionEx nLite.inf,C,,4,N (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: cmd.exe /C "cscript %systemroot%\Installer\TSClientMsiTrans\tscuinst.vbs" (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\RunOnce: regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\RunOnce: regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'Default user')
O4 - Global Startup: TaskSwitch.exe
O6 - HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel present
O13 - DefaultPrefix:
O13 - WWW Prefix:
O13 - Home Prefix:
O13 - Mosaic Prefix:
O13 - FTP Prefix:
O13 - Gopher Prefix:
O18 - Protocol: linkscanner - {F274614C-63F8-47D5-A4D1-FBDDE494F8D1} - C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgpp.dll
O20 - Winlogon Notify: avgrsstarter - avgrsstx.dll (file missing)
O22 - SharedTaskScheduler: Browseui elõbetöltõje - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\BYTEWIN\system32\browseui.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Komponenskategóriák gyorsítótárazási szolgáltatása - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\BYTEWIN\system32\browseui.dll
O23 - Service: AVG WatchDog (avg9wd) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgwdsvc.exe
O23 - Service: Logikai lemezkezelõ felügyeleti szolgáltatás (dmadmin) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\System32\dmadmin.exe
O23 - Service: Eseménynapló (Eventlog) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\services.exe
O23 - Service: Forceware Web Interface (ForcewareWebInterface) - Apache Software Foundation - C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe
O23 - Service: ForceWare IP service (nSvcIp) - NVIDIA Corporation - C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcIp.exe
O23 - Service: ForceWare user log service (nSvcLog) - NVIDIA Corporation - C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcLog.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\BYTEWIN\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: PDAgent - Raxco Software, Inc. - C:\Prog's File's\Raxco\PerfectDisk10\PDAgent.exe
O23 - Service: PDEngine - Raxco Software, Inc. - C:\Prog's File's\Raxco\PerfectDisk10\PDEngine.exe
O23 - Service: Plug and Play (PlugPlay) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\services.exe
O23 - Service: Távoli asztal súgó-munkamenetének kezelõje (RDSessMgr) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\sessmgr.exe
O23 - Service: CounterSpy Antispyware (SBAMSvc) - Sunbelt Software - C:\Prog's File's\Sunbelt Software\CounterSpy\SBAMSvc.exe
O23 - Service: Webroot Spy Sweeper Engine (svcWRSSSDK) - Webroot Software, Inc. - C:\Prog's File's\Webroot\Spy Sweeper\WRSSSDK.exe
O23 - Service: Teljesítménynaplók és riasztások (SysmonLog) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\smlogsvc.exe
O23 - Service: WMI teljesítményadapter (WmiApSrv) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\wbem\wmiapsrv.exe

--
End of file - 6979 bytes

www.icewebhu

nandorb
szedd le a KASPERSKY rescue CD-jet... es azzal...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista
csökkentett módban is szarul megy vagy mi ?

fergusonpapa
hm...mégegyszer kérdezem a avira rescue cd miért áll meg?3x is kiirtam mindig ugyanot!???

kaptam egy csunya virust amit 4 napja irtok winfos ujra telepitéstöl a bios resetig és minfig megvan,gép nem lehet szar fél éve ruháztam be rá 150böl,és csak netezésre használom szinte,de még ezis szar most,mint ha egy 400mhz gagyi gépel szorakoznék és ráadásul msot xp van rajta nem win7 ami simán ment 3 honapig,ahogy irtam virus van és nem birom felfogni h tüntesem el!midet megnéztem kivéve ezta rescue cdt

de nem jo segitsetek pls!

www.icewebhu

Narxis
Neeeeeem, nem írtam volna ilyet, megértettem volna és kész.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Videokártyád szar...

fergusonpapa
help me pls..

www.icewebhu

dragon11
?:-D

fergusonpapa
segitsetek,gép repeszt de ha egy porgrmot futatok lasul és szagadt a rendzser szoszerint xp-n nem sok tippem van de ha ez segit ,segitsetek mert nme indula virus keresö 😞

www.icewebhu

Doomista
Meg ha el is magyaráztam volna, és te értetted volna, akkor is, hsz-bõl idézek:

"Értem én, csak leszarom. 😊
😮
D:"

Narxis
Nem szokásom, bár ebben az esetben nem is tudtunk volna min vitázni, mert tök mindegy a válasz. 😊

Narxis
Az te vagy, inkább menj vissza uborkát termeszteni. 😄

fergusonpapa
Na letöltötem kiirtam egy cdre az avira rescue cd-t,bootol bejöna grafikus virus keresö,betölt valamit aztán jöne valami"mount devices"rész és itt megáll az egész?!kérdem én miért?vártam fél orát és semmi

www.icewebhu

Doomista
Hagyom, hogy te magad jöjj rá a válaszra.

nandorb
figyelj mert fontos ez?

dragon11
Értem.. és akkor honnan tudod, hogy nekem most akk valóban nincs keylogom? Me lehet ez olyan, hogy nem futtattam és akk is települ.:S

Doomista
Mind a 2.

dragon11
nem kevertem.. password steal😄 xD

tehát akk doomista most melyik?😄

nandorb
jah es te is szoke vagy?

Doomista
Legalább te nem vitázol, ezt szeretem. <#pias><#integet2>

Narxis
Szerintem is.

Doomista
Hát ha ebbõl nem érted, akkor hagyjuk.

Narxis
Mi van Németországgal? Am. élnek ott rokonaim is és német származású vagyok.<#hehe>

Doomista
Elfelejtettél valami fontos dolgot...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Németország

Narxis
Am. viccet félretéve, nem értem miért éri meg Aviranak a 3 hónapos promo kulcsok korlátlan osztogatása.

Ha ilyen lenne mondjuk G Data-nál vagy Kaspersky-nél vagy bármelyik másik gyártónál soha nem is gondoltam volna, hogy megvegyem õket vagy beküldjek nekik vírusmintákat kulcsért cserébe. Ma se gondolkodok már rajta, de azért ez durva. Lehet nyugatabbra többen hajlandók megvenni a szoftvereket, de még ha csak az Avira userek negyede is használ promo kulcsokat akkor az is jelentõs bevételkiesés, tekintve, hogy Avira talán az AVG után a legismertebb antivírus. Marketing se lehet mert nem reklámozzák a promo kulcsokat no meg akkor minek van a Free version.

Doomista
Tudni tudok, csak azzal nem fog menni.

RBJ
hitman pro hoz tud valaki serialt?

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista

Narxis
Kérek is.

Szívesen megkérném õket, hogy ellenõrizzék a MEREVlemezem. xD

Doomista
akkor kérjél...

L7wy
azt meg fórumon lehet kérni...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

RBJ

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Ftp server jobb 😄

L7wy
Mi, nekem? kérek aviráéktól 3évest... ha megnézik h mennyi virust küldtem már nekik... szerencséd h te emailben küldted nekik <#beka3>

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Fáj ez neked, de hiába 😄

Narxis

RBJ
csalás. <#gunyos1>

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
nekem eddig évekig nem zabálta. most se csak ma. lehet nem kapott reggelit és most kajás lett.<#duhos2>

Linux Mint 13 Cinnamon

L7wy

<#idiota><#idiota>

Már ezerszer le lett írva hogy a kaspersky felzabálja a gépet,avirát vagy nodot használj ha jót akarsz

RBJ
várjál csak mindjárt lent van csak lassú a link.
várjál fogsz még sírni mint egy ovis<#rinya>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Nem hiszem hogy menni fog 😊 Csak ha megveszed. Mivel ezt is maga az avirások adták nekem, én nem vettem meg 😄

RBJ
azt nem tudtam.
na keresek valami nagyobb licencet , hogy kiszáradj az irigységtõl degeszre idd magad<#vigyor1>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Az tökmind1 melyiket használom, mind a 2-re ugyan úgy élnek a licencek és annak jogai.

RBJ
nem vettem én semmit. vegyen a fene.
Doomista te premium.sec.suite t használsz .
én csak Antivir Premium + comodo

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Nem rossz a 12.17-es évjárat, de szerintem ellenem semmi esélyed 😊

Andr0
vettél egy kulcsot?×Ð

Armin & Ayu fan