Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Hivatalos oldalról letöltött Chris TV Online: VT

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gergely1991
Az is kérdés hogy volt-e olyan helyen látogatni amilyenen nem kellett volna(mindegy mikor)...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Ilyenrõl nem nagyon hallottam, de ha igaz is akkor sem exploit formájában...

nandorb
nagyjabol 1 szolgaltato szokta lepingelni a fogyasztokat hogy minden rendbe van-e...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
masik firewallt probaltal mar?

gergely1991
Apokalipto helyzetére visszanézve elég komoly probléma lehet(fõleg ha más progi is így jelez rá).Akkor már csak 1 ip változtatás segíthet..

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
SPF(sunbelt-personal-firewall)- Oktatható tehát ha kijelölöd a "Minden mûveletnél hajtsa végre ezt a mûvelet" féle jelölést akkor automatikusan végre is hajtja a késõbbiekben (csak vigyázz nehogy rosszul dönts😄)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy jó eb lehet mert szót fogad😄

nandorb
az avastnak cenzuraznia kene😊

Megnézem már, kíváncsivá tettél.
RBJ
jé most nézem , hogy a webroot mennyit fejlõdött. anno ezt használtam spyware ellen.
de most nézem komplett védelmi csomagjai vannak azóta.
azt hittem , hogy behalt

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
vártam nagy vírusokat az adott linken .erre nagy muff van.<#vigyor1>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Elvileg tûzfalba van,igen.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Wreck86

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Doomista
windows 7 firewall.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pianista
tud valaki egy ALAP tûzfalat amivel száguldozik a rendszer és rendesen engedi a forgalmat(pistáé nem igazán ismeri az "enged" parancsot)??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

nandorb

Doomista

Narxis
Itt ugyanerrõl beszéltek pár hónapja. Tuti nem fake, válts ip-t.

Tegyétek már be ennek az url-jét. Hadd nézzem KIS mit lép rá.

#26980 Ejnye ejnye hát hol a szép magyar beszéd? <#vigyor>

[/img]

Folyamatosan jönnek a blokkolások, és ahogy nézem, digiseket blokkol. Szomszédnak írja õket az ip lookup...érdekes.
Narxis
Ez a cím tiltva van

Ez a cím olyan hálózati portot használ, amelyet általában a webböngészéstõl eltérõ célra szoktak használni. A Firefox megszakította ezt a lekérést az Ön védelme érdekében.

http://ip-lookup.net szerint török ip

nandorb
hihi,fake az avast is mint a nod ugyanaz csak kerdes meik epul a masik motorjara😊

A NIS 2010 nem jelzett semmit.
Hmm. Comodo oldalán voltam amikor ez jött:

Pano
Hmm, Sabat van, vagy mi a tököm? Mi ez a pusztulat?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

válasz ment

computerguru
Privi ment!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Sziasztok!

Hamarosan lejár a 3 hónapos Avira licencem.
Honnan vagy hogyan lehet megújítani?
M.

gergely1991
"Am. viccet félretéve, nem értem miért éri meg Aviranak a 3 hónapos promo kulcsok korlátlan osztogatása."
Egyrészt reklám nem csak a AV hanem attól is aki támogatja.Free meg a ingyenest szeretõ otthoni kikapcsolódásra szánt számítógépekre szántják.(Ahogy látom ezt pano kolléga is leírta csak nem úgy forgalmazva) <#zavart1>

gergely1991
Na egy valamit nem írtál...A telepítõ lemezt ellenõrizted? :S <#zavart1> <#zavart1>

Pano
1.- Mélyebb beékelõdés a köztudatba. A szájról szájról terjedõ ajánlás a legjobb marketing.
2.- Az otthoni felhasználók bázisa nagyon kis szelet az ügyfélkörbõl, a sok lovettát és bevételt a cégek hozzák. A cégek rendszergazdijaihoz elérni meg az egyes módszer az egyik legjobb.

ezért.. sztem. Meg még biztos 5 más dolog miatt is, amit mit nem tudunk.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

nandorb
mond mivel foglalkozol?

nandorb
Win telepiteskor partciokat torlod majd utana letrehozol ujat.Esetleg vegyel 1masik hard disket probald a regi hard disket kiszedni arra siman telepiteni XP-t es ha akkor is baj van akkor nem a hard diskel van a baj,hanem a bios-al.

fergusonpapa
1. nem vagyok gyerek,és nem fogom gyözködni mert tojok rád
2.nem tudom mit szolnál hozzá ha keresnél valamit a fiadnak(szar interaktiv játékot)és muszáj vol ara linkre meni amin melesleg rajta volt a cuc(érdekeség h nem virusos)no mindegy az odlla az volt
3. kedd regel óta 8-12 orákat ülök elöte és még mindig probléma merül fel ami érdekes h pik pak megtörtént
4.nem kérdöjeleztem meg senkinek sem a tudását mert a nagy ego melett biztos hatalmas koponya van...
5.ahogy irtad leszarják .mert van 1 közöség ahogy észre vetem vissza olvaásaimon akik néhány ember és jol eldumál a virustirtok egyvelegében és nem 1x irtak h segitség volt 1-2 aztán láthatatlan,és érdekes h vannak emebrek akik kevésbé irnak annyit mint az itteni nagy tagok de legtöbzör ök segitenek(ezt leszürtem 20 oldalbol)
6. ötödikböl kifolyolag látszik h megint oylan segit nekem arc nélkül aki kevésbé aktiv sztem
7.érdekes h a helyesirásomból és a segitség kérdésemböl leszürted h egy analfabéta 10éve skölöky vagyok aki most szabadult annya gépéhez..aki nem értem smeit gépekhez...annyit elárulok jopár éve hazsnálom volt virusom könyen kiirotam és 100bol 1 mikor reinstallt kelet végrehajtanom,nálam win nem hetekig birja pedig jopár szoftvert lehuzok netröl nap mint nap,most akadtam 1 poblémába ami idegesitö mert ssoemm találkoztam vele!
8.nincs értelme irnom mert csak boszantasz,kb annyira mint a gép most..az biztos h megint tanulságos a magyar hozállás nem vélelen akar midenki kihuzni innen,bunkoság,csalás,és cigányásg országa,rendes ember van csak olyan kevés hogy sztem még 1 tanáyt se tudna megtölteni!persze ilyen külfödi forumon nincs vagy oldalakon,se közöség,én edig sosem tapasztaltam h szapultak volna mert az adot témakörhöz nem konyitok..na mindegy mentem aludni!

köszönöm aki segitet megprobálom még az elötem szolo ötletét hátha 😊
az meg hsztomra flamet kapok leszarom természetesen most is mint elözöz hostomban nem bántotam meg senkit mert nem szokásom de hajrá,visza irni h enyém legyen az utolso szó nem fogok,nem vagyok gyerekes

köszöntem ,csáo

www.icewebhu

Pano
Ha ezek után se megy, akkor biztos, hogy hardver probléma.

Pano
Jah igen és még egy jó tanács, amibe sokszor beleesnek hibába. Ha esetleg csináltál akármikor is biztonsági mentést, vagy kiírtad CD-re azokat a programokat/dokuentumokat mostanában amik kellettek, ne onnan telepítsd fel a win telepítés után a programokat! Inkább töltsd le újra.

Doomista
na ide figyelj...a fogalmazásodból ítélve meg gyerek vagy, és legszívesebben már rég aludnék mert kibaszott fárasztó napom hetem volt, de direkt miattad maradok fent hogy próbáljunk megoldást találni...írtam vagy 10 hsz-t, és más is irt valamit, és ne mond hogy nem segítünk, arról mi hogy tegyünk hogy nem értesz az internethez és te beszoptál valami nyavalyát, ahhoz meg végképp semmi közünk hogy te 20x re installáltad a windowsodat és formáztad, és még mindig ott van, egyszerûen kuka az egész gépre, és kész...és itt igen is értenek hozzá az emberek, csak egyszerûen olyat írtál hogy még ember itt soha...kb mindenki leszar már...mert ilyen nincs, hogy formázás és reinstall után is visszatér...ott valami katasztrofális hiba lehet...avagy valamit te nézel el, csak nem látod...az ember elõször türelmes, de aztán határ is van...

Narxis
És húzd ki a netkábelt amíg fel nem telepíted a vírusirtót.

Következõk közül válassz:

-Avira
-Kaspersky
-Nod32
-a-squared
-G Data

Legfrissebb verziói legyenek.

fergusonpapa
köszönöm😊 Kiprobálom

www.icewebhu

Pano
Csinálj teljes formázást, ne gyorsat és minden partíción! Az a legtisztább, ha minden partíciót törölsz a fenébe.
Ha ez megtörtént azonnal gép kikapcs (nem újraindít!), vársz 1 percet, elindítod és újra elindítod az xp telepítõt, létrehozod a partíciókat.

fergusonpapa
ugyhogy nekem segitség kel gondoltam itt értenek hozzá akkor kapok segitséget nem pedig szapulást egy avira nevü tagtol...midenki tud flamelni és lenézni én nem ezért jöttem ide,hanem segitségért és tudtommal a forum nem 1-2 emebrré hanem bárkié aki ide téved h segitsenek vagy megdumáljanak dolgokat,és ne erösitük már a magyar mentalitást!köszönöm

www.icewebhu

fergusonpapa
nem kela szapulás,nem gyerek vagyok,és töröltem nem 1x de vissza tér okoska..am megtörtént a formázás töbször is és az eszem megál h mindig tart fura csökentet modban nem,a hardwareket leelnötiztem több programmal még dosban is! nincs probléma!ahogy mondtam 1000x egyiknaprol msáikra lett ez és van 1 tippem ha megnyitot oldal miat van ami tiltot volt!Lényeg h már nagyon unom!

Ha nem váltotam volna ip-t akkor meg mégnagyobb bajban lenék mert mindig letöltene jopár virust net kapcoslatkor és kb 2percem van akkor valamit csinálni a win-en és k.o lefagy!

Na ahogy irtam valami a bootnál van olvastam ez valami boot virus nem sok vna én megkaptam,lényeg h azt olvastam hogy ez még az xp elöt betöltödik és nem nagyon lehet észre venni,kiirtani h kel pasz!

Ahogy irták win telepités kéne,megvolt 4-5x formázással söt xpnél msot teljes formázás és mégis TÁDÁÁÁM itt van még,olvatsam még ,átmehet biosba..jo le reseteltem biost is és semmi!kezdem unni

www.icewebhu

Narxis
naaaaaaa, szegényt elriasztod 😞

Doomista
De hát baz+ nem látod hogy mit írtam utána ? Direkt leírtam hogy mit törölj. Hijackthis programba belépsz, scannolod, megkeresed azokat a hibákat amiket ide kiírtam, kipipálod és fix...gecibuta vagy a gépekhez, azt se tudod mit csinálsz.

Narxis
Legbiztosabb nem a win újratelepítés hanem ha törlöd a partíciókat és újraformázod az egész merevlemezt.

fergusonpapa
amit linkeltem oda betetema logot és irt pár hibát h azt megmutatam volna,am nem tom xpn hogy kel kikapcsolni:S

www.icewebhu

fergusonpapa
közben megy a malwarabetyes programja,csak azt nem értem h egy win ujra telepités után is h maradhat fent

www.icewebhu

Doomista
rendszer visszaállítás ki van kapcsolva ?
fogalmazásodon meg próbálj csiszolni, magyar vagy, vagy esetleg vitéz magyar...azt sem értem mit akarsz bemásolni...logot bemásoltad, újra minek?

fergusonpapa
huha töröltem de visszatért,és bemásoltam a logot és vannak problémák,h tudnám ezt bemásolni ide?

www.icewebhu

nandorb
Ide bemasolod.