Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de most nézem komplett védelmi csomagjai vannak azóta.
azt hittem , hogy behalt
Linux Mint 13 Cinnamon
Linux Mint 13 Cinnamon
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
#26980 Ejnye ejnye hát hol a szép magyar beszéd? <#vigyor>#vigyor>
[/img]
Ez a cím olyan hálózati portot használ, amelyet általában a webböngészéstõl eltérõ célra szoktak használni. A Firefox megszakította ezt a lekérést az Ön védelme érdekében.
http://ip-lookup.net szerint török ip

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Hamarosan lejár a 3 hónapos Avira licencem.
Honnan vagy hogyan lehet megújítani?
M.
Egyrészt reklám nem csak a AV hanem attól is aki támogatja.Free meg a ingyenest szeretõ otthoni kikapcsolódásra szánt számítógépekre szántják.(Ahogy látom ezt pano kolléga is leírta csak nem úgy forgalmazva) <#zavart1>#zavart1>
2.- Az otthoni felhasználók bázisa nagyon kis szelet az ügyfélkörbõl, a sok lovettát és bevételt a cégek hozzák. A cégek rendszergazdijaihoz elérni meg az egyes módszer az egyik legjobb.
ezért.. sztem. Meg még biztos 5 más dolog miatt is, amit mit nem tudunk.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
2.nem tudom mit szolnál hozzá ha keresnél valamit a fiadnak(szar interaktiv játékot)és muszáj vol ara linkre meni amin melesleg rajta volt a cuc(érdekeség h nem virusos)no mindegy az odlla az volt
3. kedd regel óta 8-12 orákat ülök elöte és még mindig probléma merül fel ami érdekes h pik pak megtörtént
4.nem kérdöjeleztem meg senkinek sem a tudását mert a nagy ego melett biztos hatalmas koponya van...
5.ahogy irtad leszarják .mert van 1 közöség ahogy észre vetem vissza olvaásaimon akik néhány ember és jol eldumál a virustirtok egyvelegében és nem 1x irtak h segitség volt 1-2 aztán láthatatlan,és érdekes h vannak emebrek akik kevésbé irnak annyit mint az itteni nagy tagok de legtöbzör ök segitenek(ezt leszürtem 20 oldalbol)
6. ötödikböl kifolyolag látszik h megint oylan segit nekem arc nélkül aki kevésbé aktiv sztem
7.érdekes h a helyesirásomból és a segitség kérdésemböl leszürted h egy analfabéta 10éve skölöky vagyok aki most szabadult annya gépéhez..aki nem értem smeit gépekhez...annyit elárulok jopár éve hazsnálom volt virusom könyen kiirotam és 100bol 1 mikor reinstallt kelet végrehajtanom,nálam win nem hetekig birja pedig jopár szoftvert lehuzok netröl nap mint nap,most akadtam 1 poblémába ami idegesitö mert ssoemm találkoztam vele!
8.nincs értelme irnom mert csak boszantasz,kb annyira mint a gép most..az biztos h megint tanulságos a magyar hozállás nem vélelen akar midenki kihuzni innen,bunkoság,csalás,és cigányásg országa,rendes ember van csak olyan kevés hogy sztem még 1 tanáyt se tudna megtölteni!persze ilyen külfödi forumon nincs vagy oldalakon,se közöség,én edig sosem tapasztaltam h szapultak volna mert az adot témakörhöz nem konyitok..na mindegy mentem aludni!
köszönöm aki segitet megprobálom még az elötem szolo ötletét hátha 😊
az meg hsztomra flamet kapok leszarom természetesen most is mint elözöz hostomban nem bántotam meg senkit mert nem szokásom de hajrá,visza irni h enyém legyen az utolso szó nem fogok,nem vagyok gyerekes
köszöntem ,csáo
www.icewebhu
Következõk közül válassz:
-Avira
-Kaspersky
-Nod32
-a-squared
-G Data
Legfrissebb verziói legyenek.
Ha ez megtörtént azonnal gép kikapcs (nem újraindít!), vársz 1 percet, elindítod és újra elindítod az xp telepítõt, létrehozod a partíciókat.
www.icewebhu
Ha nem váltotam volna ip-t akkor meg mégnagyobb bajban lenék mert mindig letöltene jopár virust net kapcoslatkor és kb 2percem van akkor valamit csinálni a win-en és k.o lefagy!
Na ahogy irtam valami a bootnál van olvastam ez valami boot virus nem sok vna én megkaptam,lényeg h azt olvastam hogy ez még az xp elöt betöltödik és nem nagyon lehet észre venni,kiirtani h kel pasz!
Ahogy irták win telepités kéne,megvolt 4-5x formázással söt xpnél msot teljes formázás és mégis TÁDÁÁÁM itt van még,olvatsam még ,átmehet biosba..jo le reseteltem biost is és semmi!kezdem unni
www.icewebhu
www.icewebhu
www.icewebhu
fogalmazásodon meg próbálj csiszolni, magyar vagy, vagy esetleg vitéz magyar...azt sem értem mit akarsz bemásolni...logot bemásoltad, újra minek?
www.icewebhu