Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mi a megfejtés ?
A megfejtõ nyer egyhetes bérletet a nudibárba.<#nyes>#nyes>
Linux Mint 13 Cinnamon
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Linux Mint 13 Cinnamon
"Neked" inkább akkor a ...Furko AV[/b XDDD <#mf1>#mf1> <#pias>#pias>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Linux Mint 13 Cinnamon
Saját Véleményt akarsz?
Akkor... Virusbuster
<#mf2>#mf2><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Saját Véleményt akarsz?
Akkor... Avira
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
csere lesz úgy érzem de nagyon.
Linux Mint 13 Cinnamon
Nálam soha nem volt ilyen még. Lehet vége a barátságnak a KAV al.
Zabálja a keresztanyját azt .<#eplus2>#eplus2>
Linux Mint 13 Cinnamon
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
és nem tudom kilõni még a feladatkazelõbe se.
Linux Mint 13 Cinnamon
<#ticking>#ticking> Kurvára nem <#ticking>#ticking>
<#ticking>#ticking>
Meglátom még ez a 35 nap alatt milyen védelmet ad, aztán határózok és ha fenn marad, akkor lehet, hogy elõfizetek egy évre.
Rendben! Akkor megnyugodtam, hogy nincs vírus a gépemen.😊 ez biztos amúgy,(Komolyan nem futtattam semmit😄)
Öm, nem kell inkább.. azt a servert hagyom, kiderült róla nem is olyan jó.
A fõ most az, h ne legyen keylogom.. letolom majd az avirat meg counterspywaret sztem, meg egy hijackthis azt' ha tiszta, akk nincs gáz.
Tényleg ? akkor megmarom magam.
Linux Mint 13 Cinnamon
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
http://www.zaszlorud.hu/
oldalak tiszták egyelõre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.icewebhu
Nem is ringatom magam a sok mondattal, itt megtudod nézni tömören az egész dolgot.
Sok sikert!
na mondom netezni már tudok ,utána olvasok!
mint kiderült egy bootvirussal vagyok megáldva,ami tölti lefele a virusokat,mia jo?ip cimet siekrült váltanom a routerrel és nem jön le több de a procival még gondok vannak!
eljutotam egy ponta ahol megtaláltam angolul megoldást,miszerint eza vacak beágyaodika biosba is és két modszer van az egyik h áramtalanitani,resetelni az egészet és a MÁR tizsta vinchestert amit ezelöt már egy hozá valo porgrammal mély formáztunk...szoval erre felrakjuk a winünket meg bist beálitjuk és ennyi...na én ebben azt hibáztam h nem töröltema wint!
Következö ami kérdéses,h elvileg csak felül kéne irni a boot fájlokat stb és egy reset után ami nem sok idö kitöröldik a biosbol is!
na most ezek a rescue cd-k mit is csinálnak pontosan???
www.icewebhu
Amúgy most akkor SRO bot kellene, ami persze vírusmentes ?
Tehát az autopotot leszedte, de jelezte h vírus és akkor töröltem is egybõl! Sibit le sem engedte szedni, már blokkolta rögtön. A többire nem jelzett semmit..
Nem futtattam egyetlen programot sem, megvan az esélye h megfertõzõdött a gépem?(Keylog, ami által feltörhetnek olyan cumók)
Kösz.
Ismétlem, a többire nem jelzett és le engedte tölteni.
webfordítás még erre sem képes, csak angol-magyar fordításra van speciálva, azt is kb ilyen szinten szarul ^^