Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RBJ
Kedves érdeklõdõk az alábbi képrészletekbõl rájön ,hogy mely kedvenc mellett döntöttem. <#eplus2>

Na mi a megfejtés ?
A megfejtõ nyer egyhetes bérletet a nudibárba.<#nyes>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
tudom.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pano
nem is a motorral van gond, ezt mi sem mutatja jobban, hogy szarrá licencelik a virusbuster kft-tõl több szoftverfejlesztõ. Még a rendszernek is könnyed a cucc, csak a hatékonyságát kéne már növelni, mert a VB szinte csak a mások/céges rendszergazdik által beküldött mintákból épít be.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
szerintem meg ne a kav kapja be, hanem egy bombázó szõke csaj.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

RBJ
nyomtam egy uninstalt a KAV nak és meggyógyult. kapja be a KAV.

Linux Mint 13 Cinnamon

nandorb
scanneleskor csinalja csak,emigy okes... nyomj egy scan my computer-es tan megoldodik...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

RBJ
Abban egyetértek a többiekkel , hogy nem kértem véleményt. csak leírtam az akkor gondoltakat.<#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

gergely1991
Saját Véleményt akarsz?
"Neked" inkább akkor a ...Furko AV[/b XDDD <#mf1> <#pias>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Motorja végül is stabilan jó, bár egy stabilitást növelõ motor jó lenne neki.

RBJ
kiváncsiság miatt fenthagyom az avast ot de az avira már meggyõzött régebben kíválóan teljesített.

Linux Mint 13 Cinnamon

Pano
"Most gondolkodok avira n vagy avast on."
Saját Véleményt akarsz?
Akkor... Virusbuster

<#mf2><#eplus2><#hehe>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

gergely1991
"Most gondolkodok avira n vagy avast on."
Saját Véleményt akarsz?
Akkor... Avira

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

L7wy
Avira még most... aztán szerintem próbáld ki avastot is egy pár verzióváltás után...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

RBJ
Most gondolkodok avira n vagy avast on.
csere lesz úgy érzem de nagyon.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
Tiszta idegalap vagyok Mounika !!
Nálam soha nem volt ilyen még. Lehet vége a barátságnak a KAV al.
Zabálja a keresztanyját azt .<#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis
Azért nem tudod kilõni mert be van kapcsolva az önvédelem. Amúgy nálam is zabálta néha a notit.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RBJ
csinált már nektek ilyet a KAV. most nézem ,hogy fagy a gépem kinlódik mondom kivágom még két hetes a noti de gyorsan megnézetem a task manager t és lõn alaphelyzetbe a a KAV zabál [/img]

és nem tudom kilõni még a feladatkazelõbe se.

Linux Mint 13 Cinnamon

nandorb
jelszo lopasra gondolsz? azert igy ne keverd a 2nyelvet

Doomista
Igen - nem

dragon11
Értem.=) Amúgy, minden vírus/keylog v. password stealesére alkalmas progot futtatni kell ahhoz, h mûködését kezdje?

Doomista
<#ticking>
<#ticking> Kurvára nem <#ticking>
<#ticking>

Gondolom csak viccelsz, nem?
Doomista
Most sincs gáz, de akkor pazarold az idõt 😉

Avast!-ról, mert csak az ingyenes verzió volt feltéve és gondoltam kipróbálom a NIS 2010, kaptam is egy 60 napos verziót, még van belõle 35 napom.
Meglátom még ez a 35 nap alatt milyen védelmet ad, aztán határózok és ha fenn marad, akkor lehet, hogy elõfizetek egy évre.
dragon11
Elnézést.. Ne haragudj..:\ figyelmetlen voltam.

Rendben! Akkor megnyugodtam, hogy nincs vírus a gépemen.😊 ez biztos amúgy,(Komolyan nem futtattam semmit😄)

Öm, nem kell inkább.. azt a servert hagyom, kiderült róla nem is olyan jó.
A fõ most az, h ne legyen keylogom.. letolom majd az avirat meg counterspywaret sztem, meg egy hijackthis azt' ha tiszta, akk nincs gáz.

Doomista

Doomista
??? #26860 ??? T_T

dragon11
Valaki?T_T

Lefutott a-squared legfrisebb adatbázissal, semmi találat.

gergely1991
A nyereményt (ahogy látom) tekinthetõ ingyen reklámnak is...

Narxis
Ja most nézem, 25 éves lett a cég, azért volt ez a nyeremény.

Narxis
G Data nyeremény

Nem rossz, azért én már egy G Data bögrét is elfogadnék. 😄

gergely1991
Ha olyan lenne mint a etele kollégánk akkor..: norton>kis <#eplus2> <#pias>

Doomista
1 évre? Aztán te is úgy jársz mint etele barátom...használhatod a Nortont, megengedem, de megvenni nem engedem, csak a testemen át.<#pias><#integet2><#nevetes1><#nevetes2>

Doomista
Mi az hogy jó? Te feltettél egy kérdést, és válaszoltam rá a lehetõ legjobb megoldással, akkor szerinted a megoldás nem jó ? Talán a megoldás fogja megszüntetni a problémád, úgy hogy kérdezés helyett inkább csináld azt amit leírtam 😄 <#pias>

Doomista
Ekkora baromságot még nem hallottam életemben, agyam eldobom, de elõtte lehúzók egy rövidet. <#pias>

Narxis
Nem hinném.

RBJ
most olvastam valahol , hogy az avira a avg motorjára épül.
Tényleg ? akkor megmarom magam.

Linux Mint 13 Cinnamon

Mirõl váltottál ?😊

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

nandorb
mi jo AVIRA-ban? tippek stb. kiprobalnam kb. 1honapra vagy esetleg kaspersky-val kombozni😊

gergely1991
Na ha jól olvasom az ip cím segített valamennyit...Ha tudod alkalmazhatod ezt is Bootsektor-Repairtool

http://antivirus360.ru/index.php
http://www.zaszlorud.hu/
oldalak tiszták egyelõre.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon jó ez a Norton Internet Security 2010 (amíg nem jo be egy érdekes ki trójai, amit nem fog felismerni<#nevetes2>, amire fogok <#pias> egyet), lehet, hogy elõfizetek egy évre.
fergusonpapa
köszi,és a hiren,boot cd mi am?látom vn bene virus irto stb,na rosz kérdés..szoval látom h egy szép kis pack töb progival dosra de ez is jo?!

www.icewebhu

Doomista
Boot vírusokra rescue cd a megoldás.
Nem is ringatom magam a sok mondattal, itt megtudod nézni tömören az egész dolgot.
Sok sikert!

fergusonpapa
sziasztok..megint én vagyok,jelenleg xp-vel viritok mert nagyábol tudom hazsnálni de kicsit komoylabb dolgoknál fagy a rendszer!

na mondom netezni már tudok ,utána olvasok!

mint kiderült egy bootvirussal vagyok megáldva,ami tölti lefele a virusokat,mia jo?ip cimet siekrült váltanom a routerrel és nem jön le több de a procival még gondok vannak!

eljutotam egy ponta ahol megtaláltam angolul megoldást,miszerint eza vacak beágyaodika biosba is és két modszer van az egyik h áramtalanitani,resetelni az egészet és a MÁR tizsta vinchestert amit ezelöt már egy hozá valo porgrammal mély formáztunk...szoval erre felrakjuk a winünket meg bist beálitjuk és ennyi...na én ebben azt hibáztam h nem töröltema wint!

Következö ami kérdéses,h elvileg csak felül kéne irni a boot fájlokat stb és egy reset után ami nem sok idö kitöröldik a biosbol is!

na most ezek a rescue cd-k mit is csinálnak pontosan???

www.icewebhu

Doomista
Ha nem futtattad, akkor nincs. E mostani helyzetre értve.
Amúgy most akkor SRO bot kellene, ami persze vírusmentes ?

Doomista

dragon11
Értem! Az a helyzet, hogy letöltöttem innen az ecsro client.exe-t, Skills &Resolution Fixet, autopotion(vírust jelzett, rögtön törlés), media pk2, sibibot(vírust jelzett letöltés közben és blocked file, le sem töltötte)

Tehát az autopotot leszedte, de jelezte h vírus és akkor töröltem is egybõl! Sibit le sem engedte szedni, már blokkolta rögtön. A többire nem jelzett semmit..

Nem futtattam egyetlen programot sem, megvan az esélye h megfertõzõdött a gépem?(Keylog, ami által feltörhetnek olyan cumók)

Kösz.

Ismétlem, a többire nem jelzett és le engedte tölteni.

gergely1991

Doomista
Deee legalább lefordította xD
webfordítás még erre sem képes, csak angol-magyar fordításra van speciálva, azt is kb ilyen szinten szarul ^^

Narxis